36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25501 Pár hsz el lejjebb pont te irtad:
"Ez kereslet és kínálat. Ha az üzem termel és kutya nem vesz VGA-t, akkor esni fog az ár. A VGA műszaki tartalma azonos mégis drágább lett, ez a piac. Ez visszafele is igaz. Nem marad drága sokáig egy időközben elavuló VGA..."
ugyan ez igaz a bitcoinra is.Meg menniyvel másabb a mostani pénznél az is egy darab papir, szinte ennyi befektetett energia sincs mögötte mint a bitcoinba, és a sima pénzt is bármikor azt mondhatják, hogy kuka kitalálunk mást helyette.
A kocsi vásárlás is lehet ugyan ennyire piramisjáték, mert megveszed, hogy majd 10 évig használod, majd rajtad kivülálló okból összetörik aztán se kocsi se pénz és még panaszkodni se tudsz senkinek. -
#25500 Reméljük az MI útvonalkeresése és a LOS számítás is működni fog a fáknál. -
#25499 Ez a piramisjáték definíciója... -
sakkay #25498 Nagyon jól néz ki! Huh csak jöjjön a mi-24-minden szét lesz lőve! Most, hogy van fa!!!!!!!!!!!! -
beci43 #25497 -
sakkay #25496
Hm.. -
sakkay #25495 Mondjuk azoknak elég komoly(több 10000 emberke), akik milliókat keresnek sima "felhasználóként", lehet röhögni, de max a lánc utolsó szemeit röhögheted majd ki. A többi szarrá kereste magát, ha időben elkezdte.Ja, én csak a bányászokra gondolok.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.22. 17:22:09 -
#25494 OFF
A bitocin mögött a nagy semmi van. Nem fogom tudni visszafogni a röhögésem, amikor az egész összeomlik majd. Fel nem fogom, hogy hogyan képes ezt bárki komolyan venni és használni.
ON -
sakkay #25493 -
#25492 Biztos én sem vagyok, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondom, hogy messze még az, hogy a minereknek ne érje meg akármennyiért megvenni. Én nem vagyok ebben benne, de azt olvasni, hogy egy ilyen 1 milliós gép 2-3 hónap alatt behozza az árát, és onnantól csak hasznot termel (bitcoinban). Ami most év végén lement "hetek alatt"-ra. Ha most majd fél év alatt hozza be az árát, nagyon sok helyen az is álomfizetés. -
wolfhgb #25491 Azért ezzel nem értek teljesen egyet. A bányászatot befolyásolja ugye a bányaszok össz teljesítménye és a bitcoin árfolyama. Namármost, napról napra több a bányászgép, az árfolyam pedig dec óta kb 80% ot esett, tehát egyáltalán nem vagyok biztos benne, h még egy hónap mulva is megéri 300000ft os karikkal telepakolni egy gépet és hajtani egész nap. -
#25490 Ez kereslet és kínálat. Ha az üzem termel és kutya nem vesz VGA-t, akkor esni fog az ár. A VGA műszaki tartalma azonos mégis drágább lett, ez a piac. Ez visszafele is igaz. Nem marad drága sokáig egy időközben elavuló VGA...
Ha csak Lada van az autópiacon, akkor az egy ideig drága lesz, de ha hirtelen elárasztja majd használt Skoda Ocatvia alig drágábban, akkor kutyának sem kell majd a Lada... -
#25489 Nekem csak egy gondom lesz ezekkel a bányász kártyákkal, az, hogy most , hogy egy középkategóriás VGA a 60k helyett alsó hangon 140k ér megy már ha lehet kapni, igy a következő generáció meg kapásból innen indul már.ÉS reménykedni se lehet már abban, hogy ha megszünne a bányászat visszaáll a régi ár,mert nem hülye senki, hogy az uj gyorsabb kártyát majd félárért fogják addni, mint az előző generációt
Már tul vagyunk pár generáció váltáson és azóta szinte hiány van a középkategóriából.Az RX470/480-tól kezdődött a balhé, azóta nem lehet kapcsi sem ezeket se 570/580-asat sem a vega56-ot, ha kijön a következő gen akkor azokat sem lehet kapcsi , mert már a megjelenéskor elkapkodják a bányászok.
Arra leszek kiváncsi, hogy ki fog lépni az ugy érdekében, mert a VGA gyártóknak tök mindegy ki veszi meg a terméküket föleg ha az még többért is megy el mint amit terveztek érte, viszont eljön majd az idő, hogy ennek a készlethiánynak köszönhetően valahol meg fog látszani .
Például a belépő kategóriás kártyákkal nem lehet majd az uj játékokat játszani akkor meg nem fogy majd az uj játék, vagy a VR játékosok ha nem futja a felső kategóriás cuccra. Sztem az OR vagy a VIVE is jobban fogyna, ha az emberek több 580 vagy vega kártyát vagy ennek megfelelő NV kártyát tudtak volna venni vagy lecserélni a régit, mert akkor maradt volna akártya mellet még a HMD-re is pénze, most meg inkább vett egy erősebb VGA-t csak.
A lényeg, hogy kiváncsi leszek mikor helyezik uj alapokra az egész dolgot -
#25488 Miért adná el a bányász a mostani konfigot, ha vehet mellé egy újabbat? 1060-tól fölfelé minden hiánycikk, hiába van 1080 is régóta a piacon. Ha kijön egy 1080+, akkor az is megy a többi mellé a hiánycikkek közé.
A kifejezetten bányász kártyákban sem bízok, ha az a kártya annyival többet tudna, vagy annyival olcsóbb lenne, hogy eszükbe ne jusson normál kártyát venni, akkor is megmarad a probléma, hogy most a gyártási kapacitás nem tudja az igényeket kiszolgálni. Hiába lesz akármilyen bányász kártya, ha hiány lesz belőle, akkor ugyanúgy elviszik a normál kártyákat is mint eddig.
Én semmit nem vettem még használtan, egyszerűen nem bízok abban, hogy amit mondanak, az igaz is. Hosszabb, átfogó tesztet meg nincs igazán lehetőség futtatni. Inkább kifizetem azt a pluszt, de első tulajként és 0. naptól számláló garanciával használom. -
#25487 Bár én egyszer vettem csak használt VGA-t és semmi bajom sem volt vele, de nincs az az isten, hogy én most már a gép legdrágább részét használtam vegyem. Inkább az a "trend" nálam, hogy eladom a régi gépem és azt beforgatom az újba. Így egész olcsón kijön. -
VO101-MMaister #25486 Ezzel nem kell addig varni, amig kipukkad a bitcoin (ha kipukkad). A banyaszat a bitcoin arfolyammal egyutt az elmult evben harapodzott el. Azota viszont nem volt komolyabb generacio valtas a VGA piacon. Amint kijon az ujabb generacio a jelenlegi banyasz kartyak elarasztjak majd a piacot.
Hogy mennyire befolyasolja egy VGA elettartamat a banyaszat azt nem tudom megitelni, de az biztos, hogy komoly teszt nelkul nem lesz erdemes ismeretlen eredetu hasznalt kartyat venni.
Utoljára szerkesztette: VO101-MMaister, 2018.01.22. 13:32:53 -
#25485 Nem akarok nagyon okoskodni, de a kriptovalutáknál a bányászati igény csak egyre növekszik, ahogy a lánc egyre hosszabb. Amíg Bitcoin lesz, és azt használják is, egyre többet és többet kell miatta számolni. A bányászatért egyre kevesebbet kapnak ugyan, de hogy mikor érdemes eladni a kártyát, azt csak úgy lehetne kiszámolni, ha biztosan lehetne tudni, hogy mikor megy tönkre - vagy ha már a működési költséget sem fedezné a bányászat, de az azért még bőven odébb van.
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogja a használt piacot átalakítani, ha egyszer ezek a túlhajtott szarok ellepik a piacot (bányász GPU Bios is van már, vagy Firmware flash, a hűtési limiteket teljesen felülírják és túlhajtják a GPU-t is) és nyilván mindet majd úgy próbálják a júzerekre tukmálni, mintha átlagosan használt kártyák lennének. Mennyi szar kártya kell ahhoz, hogy azok is inkább garanciális újat akarjanak venni, akik korábban csak használtat vettek az ár miatt? -
feca1229 #25484 A káröröm a legszebb öröm mert nincs benne semmi irigység!
A multkor volt valami riport ezzel kapcsolatosan, hogy milyen jó lesz mostmár mert a video kari gyártók gyártani fognak bányászatra való karikat is. A riport alanya egy faszi aki bányászattal is foglalkozik, Ő kerek perec megmondta, hogy aki ezzel foglalkozik annak nem éri meg kicsivel olcsóbban bányász karit venni mert miután lecseng ez az egész akkor nem tudja eladni a kártyákat ha csak simán bányász karija van.
Szóval nem biztos hogy mostanaban sokat csökken az ár.
Sajnos. -
#25483 OFF
Én is forgatnám. Nem szép dolog a káröröm, de alig várom, hogy a sok buta ember majd bukja be a pénzét...
Mondjuk a durva az, hogy idén nyáron lesz 3 éves a konfigom és semmi nem igényli azt, hogy fejlesszem... (Már, a DCS-t leszámítva.)
ON
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.21. 22:42:14 -
beci43 #25482 Köszi a válaszokat!Persze számít a képminőség,de ahogy írtad a VR élmény sok mindent felülír.Én a 1080 Ti-t direkt a VR miatt vettem,nem szeretnék durva belassulásokat.A Vive Prora kérdés hogy mennyit kéne várni.Tavaszig kibírnám,de tovább semmiképp nem akarom elhúzni a vételt. -
#25481 Ne a bőrnyakúaknak írj, hanem edének. LÓFASZT kell újat venni. Kapsz másik kulcsot. -
#25480 Volt bent nálunk egy csóka kábelért. 4 (NÉGY) darab 1080TI-t vett, 1200-as táppal, hogy bányásszon... a csaja meg csak forgatta a szemeit :D -
#25479 Azért az kicsit durva lenne, de nem is ezt írja a FAQ
(legalul):
I have no more activations left…
If you wasted all your activations you can try to deactivate the module on some of your PCs, therefore regaining activations. However, if you can’t deactivate for any reason and you have no more activations left, server-side protection will add you one activation after 30 days, so be careful when activating / deactivating.
Vagyis 30 naponta kapsz egy új aktiválási lehetőséget, ha elfogyna.
Deaktiválni kell törlés vagy uninstall előtt, és akkor ilyen probléma nem lesz.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.21. 21:47:49 -
#25478 Hát a FAQ szerint, legalábbis a Leatherneck-nél az van írva, hogy ha elfogyott így jártál vegyél újat...
Pedig pont a mig21 a legrosszabb ilyen szempontból, annak anno voltak problémák az aktiválásával és egy nap alatt akár 2-3 aktiválást is el lehetett lőni...
Szerencsére a legtöbb modulomnál ahogy néztem most, nem olyan vészes a helyzet.
Köszönöm a válaszokat Uraim!
Megpróbálokozom a supporttal, a tapasztalatokat pedig mindenképp leírom ide, hátha másnak is jól jön. -
#25477 Sok dolog változott mostanában, én nem merek erre most mondani semmit. FAQ nem ír róla?
Régebben úgy volt, hogy ha kifogytál, akkor havonta egyet engedtek, illetve ha írtál a supportnak akkor resetelték. -
#25476 Írsz a supportnak és szerintem megoldják. -
#25475 Üdv Urak!
Ha elfogyott az aktiválási lehetőség a moduloknál mi a teendő? Edéjék nullázák az aktiválási lehetőséget vagy már nem ilyen megértőek?
Sajnos az anno kimentet reg kulcs nem működik, és hardware elhalálozások miatt az sem játszik hogy deaktiválgatom a kulcsokat a régi gépen vagy a régi cuccokkal.
Válaszokért előre is köszönet! -
wolfhgb #25474 En meg ugy ertettem Beci a karirol ker infot! Hat kapott, megha nem is az erdekelte! :) -
wolfhgb #25473 Mar most is jocskan leesett az arfolyam, megeri meg nekik 300000 es kartyakkal banyaszkodni? Nem tudom elhinni. -
wolfhgb #25472 Na, en meg a nyar elejen pattintottam el a 980ti om, a banyasz oruletben 130 ert, aztan 5 honapig vartam, h 360 rol lejjebb araszoljon a 1080ti, novemberig birtam. :) de tegyuk hozza, h a novemberi ara volt mar augusztusban is. :) tehat augusztustol kb hiabavalo volt a varakozas, ez van. :) -
#25471 Amíg be nem omlik a kriptovaluta addig ez lesz . Akkor majd mindenki el akarja adni, szóval irgalmatlan dömping lesz. Múlt héten volt hogy nem lehetett kapni csak max 1060-ast a többi kártya egyszerűen eltűnt a polcokról. -
wolfhgb #25470 Ne is mond, novemberben vettem a karit brutto 262 ert, most ugyanaz a kartya az arukereso legolcsobb ajanlatan 348 es tegyuk hozza, h lassan egy eve a piacon vannak ezek a kartyak, amiert az ember azt gondolna egyre olcsobbak lesznek, hat lofaszt, ezek kb egyre dragabbak, milyen aron fognak igy piacra kerulni a 2080 as karik? -
sakkay #25469 Bakker most ránéztem..162 ért vettem egy jó éve a gtx 1070-et. Most 200!!! Döbbenet! -
Solt #25468 Én arra vártam, hogy 200K alá essen a nettó ára, ez volt a tűréshatárom. Annyi szerencsém van, hogy ezzel párhuzamosan felmentek a használt árak is... a 980Ti-t 130K-ért hirdetem, és 125K-ért már elvitték volna! :) -
Solt #25467 Sajna keveset tudtam még tesztelni, de PD 1.0 + 2x MSAA mellett 95%-ban megvan a 90 FPS a Nevada Map-n még közvetlenül a város felett is alacsonyan. Azt tudni kell, hogy a képminőség elmarad attól amit monitoron látni, szóval vásárlás előtt mindenképpen próbáld ki valahol! Van akit az élmény kárpótol, van akinek a látvány kevés még...
Maga a VR élmény számomra elképesztő... az, hogy szó szerint benne vagy, illetve megkapod a valós méreteket, rengeteget dob élményen. Én imádom, szerintem abszolút ez a jövő a szimulátorozásban.
Ha még csak tervezési fázisban vagy, akkor szerintem várd meg mit nyújt a Vive Pro, mert voltak olyan pletykák, hogy csak a HMD ilyen 350 USD körül fog kezdeni, ami nagyon jól hangzik, mert ennek már jobb lesz a képe mint a Riftnek vagy a jelenlegi Vive-nak. -
wolfhgb #25466 Az tenyleg jo ar a mostani elszaladt arak fenyeben, elegedett vagyok magammal, h mar novemberben racsaptam es nem vartam tovabb a jobb lehetosegre. -
wolfhgb #25465 Igazabol annyival tudom jellemezni par szoval, altalanositva, vr teren kb semmivel nem lehet jelenleg teljesen kihajtani a karit. Dcs ben a szoftveres hatter gyenge optimalizalatlansaga miatt nem lehet, 1.7 ss es magas grafikai beallitasok mellett kb 60% os a kartyahasznalat, de meg igy sincs meg mindenhol a szukseges 45 fps sem. :) Mas gamek jol kihajthatok vele vr ben, szimulatorok jol kihajtjak, alap vr jatekok meg 2.0 ss mellett is hozzak a 90fpst. Kb ennyive tudom jellemezni, mindenhol persze magas graf beallitasok vannak. -
beci43 #25464 Mindkettő... -
Solt #25463 Na várj, most mire vagy kíváncsi? Arra, hogy az 1080Ti-l milyen FPS-t produkál, vagy, hogy maga a VR élmény milyen? -
beci43 #25462 Szia,köszi!
wolfhgb: csak azért érdeklődöm,mert a közeljövőben beruháznék egyre.