Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Szeretném kipróbálni magam a játékban, de eddig még nem próbáltam DCS-t/Lock on-t. Van valahol magyar nyelvű típus ismertető? Vagy a gyakorló (?) feladatokból meg tudom tanulni a 25-öst repülni? Keresgéltem a neten, de nem sok sikerrel.
Tanks and Mobile Artillery
M4A4 Sherman VC Firefly, M4 Sherman with "Rhino" hedge cutter, Mk VIII Cromwell
Jagdpanzer IV, Pz.Kpfw. VI Tiger I, Pz.Kpfw VI Ausf. B Tiger II, Pz.Kpfw. V Panther, Pz.Kpfw. IV, Sturmpanzer IV Brummbär, Panzerjäger V Jagdpanther
Cars and Trucks
Jeep Willys, Truck CCKW 353, Bedford MWD
Kübelwagen 82, Truck Blitz 36-6700A
Steam Train and Cars
DRG Class 86 locomotive, Tank wagon, G10 covered wagon, DR 50 Ton Flat Wagon Type SSys
Anti-Aircraft Artillery
Bofors 40 mm gun
8.8 cm Flak Gun 18, 36, & 37, 2 cm Flak 30/38/Flakvierling
Ships
LCVP Higgins, LST Mk2, USS Samuel Chase
Infantry
US soldier, UK soldier
German soldier
Aircraft
B-17G bomber
Nem lesz ez túl sok tartalom 30 dolcsiért? Nehogy mínuszos legyen nekik a dolog.<#rolleyes>#rolleyes>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Illetve lehet lejárt lemez, de miért nem tudnak Steam kódot adni a saját boltos eladásaikhoz? Valamit a Steamre mutogatnak, de miután a legfostosabb mikro-indie stúdiók is fossák a kulcsokat a gagyi játékaikhoz, nem tudom hogy miért ne tudnának kiosztani párat a vásárlóiknak.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha meg rettegnek a G2A-tól, akkor fenyítsenek azzal, hogy a sefterek farkát is lebannolják a helyéről mikor kijönnek értük a fekete Pobjedával, mert aki 2017-ben még StarForce-ot használ az _mindenre_ képes.<#idiota>#idiota>
És ha már Normandia, van ugye a DCS: Normandy 1944 Map, ami maga a térkép egymagában(bár speciel nem értek egyet azzal, hogy a térképekért pénzt kérnek, anno az ingyen gépes DCS Worldosítésnek nem pont az lett volna az értelme, hogy összetereli a népeket a multihoz, és bevon egy Free2Play részt is csalogatásnak? most meg mindenhol jön a paywall biztos az segíti a közös játékot..<#rolleyes>#rolleyes>) és van a DCS: WWII Assets Pack, ami.. random térkép egységek lennének? Szóval úgy néz ki szétnyiszálták a kettőt, hogy a Tigriseket más téképre is be lehessen szórni Normadián túl is, de ez hozza magával azt is, hogy a pőre térképpel rendelkezőknek vagy nem lesz egy fia földi járművük sem a tájon, vagy DCS alapját képező modern csomagból Shilkák fognak Bf109-re vadászni.<#idiota>#idiota>
Kíváncsi leszek hogy fog ez az egész illeszkedni a Combined Arms 1.5-höz, röhögnék ha végül kihoznának egy újabb 30+ dolláros Combined Arms csomagot 2.0-ra mondjuk WWII kompatibilitással(assets sold separately), mert mondjuk méltóztattak pár új löveg irányzékot rajzolni.<#hawaii>#hawaii>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
CCRP (Constantly Calculated Release Point - Folyamatosan számolt oldási pont) -nál az előre tárolt célok helyzete adott (ez lehet GPS koordináta, radar cél vagy TGP-vel megjelölt cél is), és amikor csak lehet, akkor ezt kell használni. Ha a bomba alkalmas rá, akkor oldás után a cél helyzetét folyamatosan helyesbíti is (lézer pl tipikusan ilyen, azzal mozgó célt is nagyon pontosan ki lehet dobni).
www.pumaszallas.hu
CCRP: itt a célra helyezed a jelet és addig nyomod a gombot mig a számitogép a magasság sebesség emelkedés összetevök alapján ugy nem dönt hogy az adott helyzet a megfelelő, hogy eltaláld a célt. ezt meg indirect célzásnál
CCIP: Te oldod a bombát a gomb 1x megnyomásával.
CCRP: A számítógép oldja a bombát, neked folyamatosan nyomni kell a gombot a joy-on, a rombuszos jel a T-n ha jól emlékszem.
Bár az oldási pontot a CCIP-nél is az szg számolja, csak ott manuálisan te oldod a cuccot.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.17. 18:58:45
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
RWR\SPO mod?
CCIP vs. CCRP? Mi a különbség ? Főleg az alsónál. Nem nagyon értem, nagyjából mindegyik oda megy..ha jól értem a CCIP területre használják?!
Ja és mi a túró a monitornál a frame rate állítás?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.17. 18:28:31
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
https://www.facebook.com/dcshunaf/
(a v. HunAF zárt csoport, de az előbbi linken lehet jelentkezni).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.04.16. 19:43:57
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Lehet piár fogás...
Sok játékban van, hogy adnak ingyen tartalmat a többit meg megveszed.
:-)
A Viggent is megveszem valami leárazáskor majd. Az nagyon tetszik, olyan érdekes alakja van. A nyers erő győzelme az aerodinamika fölött! :-) egy időben a Tornádo megjelenéséig europa legfejlettebb harcigépe volt.
Amire viszont nagyon várok az a Tomcat.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.16. 15:37:32
www.pumaszallas.hu
DCS-n még nem próbáltam multizni. Nem is tudom mit várhatok...
www.pumaszallas.hu
"miért nincsen tengerünk."
MERT NEM KELL!:))))
1.29 környékén.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.04.16. 09:54:38
Egy darabig nem akarok újabb modult venni, inkább sorban kitapasztalom azokat amik megvannak, meg nekiállok majd multizni amennyire lehet.
Ja a RAZBAM csinál egy MiG-19P-t, azt lehet hogy megveszem, majd meglátom.
RAZBAM MiG-19P topik az ED fórumon
Mindegy csak az a lényeg, hogy típus és korszak idegen legyen!
Én az F-5-ön gondolkodok.
Mondjuk ez olyan dolog hogy nyilván nem voltunk Mig21 pilóták, nem tudjuk hogy melyik a realisztikusabb-a legjobb számomra kb. egy éve volt, akkor beton stabilan repült. Utána nagyon elrontották a csűrőt, szinte nem lehetett leszállni a géppel mert annyira billegett. Most jobb, de nem éri el a régi stabilitását. Ettől még lehet hogy a mostani a leg valósághűbb, nem tudom.
GOOBY, pls
A lányeg hogy működik!
GOOBY, pls
Feldwebel Erich Brunotte
Interviewed on October 08, 2014 by Katja Schmitz-Dräger
Berlin, Germany