36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #25461 -
#25460 Ja.Erre ugye rájön még vagy 80 ropi kamat :D -
Solt #25459 Az szép... vannak marhák! :D -
#25458 Nem rossz ár, mert nálunk a héten egy egy csóka (Gigabyte,11 gigás TI, hitelre :D ) és ha jól emlékszem 314e ft volt. -
Sidewinder #25457 A PAK-FA botkormányának replikája, Fehéroroszországból: VPC Mongoos T-50. A joystick többféle változatban is kapható, és ellentétben a Thrusmaster replika botokkal, itt a joystick készült (minőségi) műanyagból, a benne levő, teherviselő, mozgó alkatrészek pedig durál ötvözetből.
"Mechanika"
Elkészült a HVK is hozzá, oldalkormány pedálok majd valamikor a jövőben:
HVK
webáruház -
Solt #25456 Van ahol nettó 900 euró körül mennek már az 1080Ti-k, szóval igen, ez jó ár! :) -
sakkay #25455 Az a durva, hogy erre azt kell mondani, hogy jó ár -
sakkay #25454 Gondolom beleszámolták ezt . Mégiscsak oroszok, tehát ez nem éri őket meglepetésként. Ha nem adják ki, nem ez lesz az oka. -
Sidewinder #25453 A január végi kiadáshoz annyit, hogy Oroszországban dec 31-től január 10-ig (az iskolákban idén 14-ig volt szünet) minden leáll, mert újév, karácsony, stb. Tehát úgy kell számolni,hogy nagy eséllyel 31-én befejezték a munkát, és 10-én folytatták csak tovább. -
Solt #25452 EVGA SC2 ICX, nettó 630 euró. -
sakkay #25451 És az mennyibe került? -
Solt #25450 Mákom volt, jó áron lecsaptam egyre az Amazonon... :) -
#25449 Nekem csak sima 1080 van nem TI, de e következő 3-5 évben nem szándékozom még magyarkártyát sem venni, nemhogy vga-t.. ;)
-
wolfhgb #25448 Na, mester, végre rácsaptál? Egy darabig le lesz a gond a kártyavásárlásról! :) -
Solt #25447 Szia,
Még nem nagyon volt időm próbálgatni, de wolfhgb kollégának már több a tapasztalata vele. -
Frenky #25446 Sziasztok! A változatosság kedvéért hétfőnként az Air Race and Show 2018 térkép fut majd a HUNAF szerveren. Lehetőség van időmérő futamokra és természetesen mindenféle formáció gyakorlásra. 5 db versenypálya van 1 körös, 2 körös és 5,25 körös távokkal, a verseny befejezése után láthatod is, hogy mennyi volt az eredményed, időd. Minden repülhető modul elérhető, így mindenki talál magának megfelelő repülőgépet vagy helikoptert. A gépek nagy része a levegőből indul (AIR). Természetesen a repterekről is fel tudsz szállni és az általad kiválasztott versenytávot így is le tudod repülni. Továbbá lehetőség van repülőgép-hordozókra a leszállást is gyakorolni, vagy a tengerpatron álló nézőket „elkápráztatni” a repülési manővereiddel :-) Mindenkinek jó versenyzést, szórakozást kívánok! HUNter
-
beci43 #25445 Soltot kérdezném,milyen az Oculus Ti-vel? -
sakkay #25444 Te jó ég hányszor lenne véres-szaros a seggük az elmúlt x évben -
#25443 Azt se felejtsük el hogy fura módon most nem ködösítettek, nem azt mondták hogy valszeg januárban, hanem hogy biztos hogy január végén kiadják, oda is írták a fb-n hogy ez nem találgatás vagy ígérgetés, hanem tuti.
Szóval sz@rjanak sünt ha nem így lesz, mindenesetre fura volt pont tőlük hogy ennyire biztosan állították.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.19. 15:13:03 -
StevN430 #25442 Igazad van, és tudom, hogy most negatívkodok, csak azt mondom a tapasztalatok szerint sokkal valószínűbb a késés, mint hogy időben meglegyen. Még él bennem a 2.0 körülötti huzavona. Én örülnék a legjobban ha tévednék. -
#25441 Az a gáz, hogy ez minden rosszindulat nélkül is teljesen elképzelhető lenne bármilyen fejlesztésnél. Sajnos amíg a compile nem végez, addig bármikor bármi kiderülhet.
NA DE ITT teljesen más a helyzet, Wags már decemberben azt mondta, hogy minden jó és minden működik, a több évszak textúráján dolgoznak, ami elvileg technikai problémát nem okozhat.
A "late Januar"-hoz egyébként még bőven jók vagyunk, az ugye jan 31-ig tart... -
#25440 Köszi. Majd kipróbálom.
(Sokkal tutibb lenne, ha több buta bombát is tudna hordozni. Számomra fura, hogy csak Mk-84-et oldotta meg.) -
wolfhgb #25439 Ez egy jó kis mod hozzá, csak a cocpit mappát ne másold be, mert nem lesz átlátszó a kabintető utána.
F-15c advenced mod
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.01.19. 14:19:19 -
StevN430 #25438 Tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem tudok csatlakozni a Blue Flag vagy a 104th szerverekre, ha több mint 25-30 játékos van jelen? A gyanúm, hogy kevés lesz a 8GB RAM, de jó lenne egy szakvéleményt is hallani. Konfig:
- AMD FX8320 - Gainward GTX 760 2GB - Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 - ASROCK 980DE3/U3S3
(a 104th esetében mondjuk a latency is elég nagy 300+ms) -
#25437 Igen ez benne van, hogy bemondják, hogy rajtuk kivül álló okok miatt nem tudják kiadni, mert a szomszéd megváltoztatta a wifikodot igy nincs netjuk, hogy feltöltsék és kis időbe telik, mire ujra kideritik :D
DE addig is legyünk türelemmel, de ők addig is tovább folytatják a javitást -
#25436 Ja. Egy-két hete már tolom a dcs-t. -
StevN430 #25435 LeonSilver látni, hogy már régóta benne vagy a bizniszben :D Én veled tartok ebben, jövő héten még elő fog kerülni valami relytélyes bug, ami csúszást okoz.... -
#25434 Jövő héten pénteken bejelentik, hogy kicsit csúszik, de Isten bizony két hét múlva pénteken kiadják. AZ évről nincs szó... :D -
#25433 Szerintem a modulokkal nem lesz probléma, mivel már megszűnt a starforce védelem, és csak az email-hez van kötve.
Amúgy a tippem a jövő hét péntek :) -
#25432 Epic.
De tényleg. Elvileg 2 hét van jaunárból és semmi.
A régi modulok ugye működni fognak? Tehát FC3 F-15-tel lehet majd repkedni?
(Nincs valami MOD arra, hogy F-15-nek legyenek bombái és használni is tudja?)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.19. 11:19:25 -
#25431 Január 19, de 2025
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.01.19. 10:06:33 -
#25430 KI mit tippel, ma vagy 26-án vagy 31.-e éjfél lesz a 2,5 kiadás dátuma? -
wolfhgb #25429 ah, erről még nem is hallottam. :) -
#25428 Prepar3D -
wolfhgb #25427 ez melyik game bms? -
#25426 De jó lenne egy Vietnam-os szimulátor! :) -
#25425 fasza! -
sakkay #25424
Jó hangulata van
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.17. 20:22:34 -
#25423 ????
Nagyon mellélőttél... -
#25422 Nincs súlyos probléma. NEKED probléma minden ami nem 80-as évek. De ez a te bajod, miért kellene bárkinek foglalkoznia ezzel??