Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem értem hogy mi a francért erőltetik ezt a szar Starforce védelmet.
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most egy XFX moduláris van, 10 év garival. Nem szeretném ha a táp miatt valami tönkremenne.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.30. 08:06:42
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Továbbra is a szimulátorok a kedvenc műfajom, de már évek óta csak egy öreg laptopom van (most gyűjtöm a lóvét az új asztalira), így repülni sem tudok.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Pár érdekesség, új menukinézet, Kaukázus ikon, ezek szerint ez már az egyesitett DCS-ből van, F/A-18C ikon, és a végén még mindig látható a fold alatt a tenger.
PC-n viszont lehet hangvezérléssel is kiadni billentyűparancsokat, ami rádiózásnál használni például még sokkal hangulatosabb is. De katapultálásra, vészhelyzetekre is be lehet tenni parancsot, és ehhez csak egy gombot kell nyomni, aztán dumálni.
www.pumaszallas.hu
Nem billentyűzet, de .. én zongoráztam, és kábé fél év után nem néztem (nem is nézhettem, a tanárom lekapta volna a fejem 😄 ) a billentyűket, tudtam, hogy ott vannak 😄 Persze mondom, nagyban segít az, hogy egy zongorát vagy egy pianínót nem nagyon mozgat az ember, ha nem muszáj.. 😊
Próbáld meg medium-ban, kivéve élsimítás 2x (semmiképpen nem kell 4x-nél nagyobb ilyen felbontásokon), vsync off, autoexec.cfg-ben 'options.graphics.maxfps = 60'
GOOBY, pls
Ami érdekesebb, az UHD-t egy Asus GTX 970-nel hajtom ki - azért cseréltem le az egyébként nyers GFlops tekintetében nagyobb teljesítményű HD 7970-et erre, mert az nem tudott UHD-t 60 Hz-vel kihajtani - viszont a rendszer alapja egy 3,6 Ghz-n működő Core2Quad Q9650, 8 GB 800 MHz DDR2 rammal. Bár nem szoktam multizni, és a beállítások sincsenek kimaxolva, tükrök nélkül az alapértelmezett kabin nézettel 40 fps van. No ez az, amire nem számítottam..😊
Utoljára szerkesztette: MBW126, 2017.03.25. 10:56:01
És high FOV. Ha pénz nem számítana, akkor vennék még kettőt azokból az 55"-ösökből a helyetekben 😊
https://en.newstar.eu/newstar-av-mounts/desk-mounts/newstar-flat-screen-desk-mount-40/
Ez önmagában bruttó ötven, de a leírással ellentétben szerintem a 75"-os kijelző is felrakható rá, lényegében egy életre szóló beruházás, precíz, porfestett, vasból lévő, vastag ceruzával tervezett, harckocsi alkatrész szerűen igen masszív, de szép darab.
A tévének szánt kijelző monitoroknál tükrözőbb felülete lehet esetenként zavaró, és 235-ért sem a kijelző technika csúcsát adják sem színhűségben, sem más tekintetben, de összességében az egy méterről nézett 55"-os kijelző képmérete és látószöge sokmindenért kárpótol. Nem mondom, hogy nem lenne jobb méginkább kitölteni a látómezőt, főleg vízszintesen, de orsónál a karakteres beszédülés érzet így is beüt.
Munkánál pedig, nos, 4 db 27"-os FullHD monitor, elképzelheti mindenki. Excel alapértelmezett nagyításában 5500 db cellát látok, panaszkodnak is a kollegák mert széles táblázatokat küldök nekik.😊
Oculus helyett döntöttem emellett, ezt nem bántam meg, tartok tőle, hogy a mai VR sisakokat viszont megbántam volna. Többek között itt is utánaolvastam a tapasztalatoknak, és úgy láttam, bár a VR nyújtotta jelenlét érzet már ma is minőségi ugrást jelent, a kompromisszum mentes élményhez mind teljesítmény, mind technológiai oldalon még érnie kell a területnek.
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
A kávát egy idő után már nem is veszed észre játékban, kompenzál az agy, megjött a perifériás látás, olyan, mintha 'nyakig' benne lennél az eseményekben. Részletes (5250x1680), nagy a betekintési szög (130'), szerintem élmény vele repülni...főleg Concorde-n 😊
Viszont azt meg nem minden repszim támogatja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.24. 12:55:04
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
5x22" portrait
Modern era. '67-es hat napos háború, vagy a '73-as Yomm Kippur jöhet akkor szóba? Szerintem is mindkettő érdekes terület lenne, de mindkettőben elég erős Izraeli fölény volt, hat naposban nagyon durván, 10-1-hez hozták le harmad annyi géppel (ott nem volt még amerikai gépeik sem, csak franciák),
Csak szimulátornban a játékosok határoznák meg a dolgokat képesség terén, nem az, hogy a balfék arabok mire voltak képesek. Ennyi erővel az egész DCS értelmetlen, mert az egész hh és utána is a nyugati légierők lenyomták mindig az égről a vörösöket...
De mindkét harctéren (yomm kippur és vietnám) a légvédelem, főleg az SA6-osokkal is tevékenyen kivette a részét a nyugati típusok lelövöldözéséből, a gépek-gépek elleni arány még rosszabb volt orosz típusok szemszögéből nézve.
Vietnámban csak Dvina volt. Közel-Keleten volt Nyeva, Dvina és 1973-tól Kub.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az F-15A nem szükséges, 1980-tól úgyis volt már F-15C csak megfelelő AAM és egyéb customizáció kell, hogy hiteles legyen.
F-14 már készül.
A-6E TRAM. Navy, PGM-es csapásmérő.
F-111F szim lenne az, amire harpnék, de nagyon. Vagy akkor európai gép, Tornado GR.1/IDS. Ezeknél a variaszárny a gond, bár az F-14 megoldja ezt a jelek szerint.
Ezeket kellett volna megcélozni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.24. 10:59:49
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A fegyverrendszerek képességeit nézve a Falcon és minden más jetszim számára az 1975-1995 tartomány a legszerencsésebb. Ekkor nem volt képalkotós rakéta, TVC-s rakéta csak az R-73 volt, nem volt AESA radar gépen, PESA is csak 31-esen, stb. Ez modellezhető jó, erről vannak adatok is. A fegyverek tökéletlensége is élvezhetőbb harcászati helyzetekhez vezet. Mi élvezet van zavarásra immúnis AIM-120 és szimultán célleküzdésre nem képes Patriot/Sz-300 ellen repülni? (Nincs modellezve sehol ez a képességük.) Szerintem semmi.
A Falcon BMS hadjáratok ráadásul nagyon idiótán vannak megcsinálva és annak DB-je sajons 13+ éves hulladék állapotban van nagyrészt.
Engem csak az zavar hogy időről időre jön valaki hogy a DCS a ww2 vonal miatt lett ilyen, minek erőltetik, jó a régi Il2, stb.
Holott ha utánanéznétek akkor tudnátok hogy semmi köze nem volt a dcs-nek a ww2-vonalhoz, ahogy azt már Tom leírta.
A ww2 kickstarter volt, de bedőlt. Így alakultak a dolgok, most próbálják a legtöbbet kihozni belőle.
Amúgy én is örülnék egy kapcsolgatható fülkés MiG 29-nek, Mi 24-nek, stb. Remélem megcsinálja valaki ezt is majd.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.24. 08:22:00
GOOBY, pls