36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Állítsd meg 52 másodpercnél... ilyen képe bőven a Riftnek is, sőt.
  • repvez
    itt egész jól olvashatónak tünnek a müszerek meg a hud is
  • Solt
    Szerintem Oculus esetén sem látod viszont a 110 fokot monitoron...
  • repvez
  • wolfhgb
    Fura nekem ez a 200fokos fow a pimaxnal! Ha ez igy lenne, amikor a szarnyat nezi, kb latszodnia kene a kep szelen a muszerfalnak is.
  • sakkay
  • wolfhgb
    Ami az f15 hoz elerheto agm-54 phoenix mod, ott csak vizualis tulajdonsagaiban van jelen a gepen a phoenix raketa, vagy esetleg a muszaki tulajdonsagait is modelleztek a fegyvernek? Nagy robbanoero, nagy hatotav, egyebek? Probalta esetleg mar valaki bulibol?

Erre gondolok:
    Mod
  • VO101Tom
    A Windows 10 nekem több RAM-ot foglal, mint a 8.1 foglalt. Ha mindent kipucoltam és csak a Win ment, a 8.1-et le lehetett vinni olyan 2GB körül, a 10-es olyan 3.5GB. Másban szerintem nem éreznél változást.
  • krisztian005
    Nekem is leesett az állam mikor megláttam a Hornet árát, de mivel a kedvencem a sokoldalusága miatt ezért megvettem, még lessz pár gép amit várok, vagy inkább nem is várom mert ha megjelennek megveszem F-14, Mi-24 ezeket biztos.

Más, eddig Windows 7-est használtam, megvoltam vele elégedve de már gondolkozok a cserén, más programmal nem hinném hogy baj lenne, de a DCS miatt nem tudom hogy megéri vagy nem. Mi a véleményetek megy legalább ugy mint a 7es Windows-on, ramot nem használ többet? sajnos csak 8giga ram-om van, laptop ezért nem tudom böviteni, egyenlöre nem jöhet szoba a gépcsere, 7es win-en örömrepkedés vagy pár egységes gyakorlár közepes beállitásokkal türhetöen megy, másra nem is nagyon van idöm, de ez hiányozna nem cserélnék windows ha a 10esen gyegébben megy.
  • wolfhgb
    Na de a hornet belsimtek es modul, nem ed s, a normandia, asset pack pedig edes holmik, talan bizzunk benne, h potoljak amit igertek belsimtekek. Kulsos leven csak nem veszi fel a stilust. Mondjuk mire akciosan veheto lesz majd, talan kesz is lesz, ha pedig nem, akciosan sem sok lofaszt fog erni!
  • VO101Tom
    A Hornetnek elvileg minden fícsöre benne van a modulban, legalábbis leírják, hogy később mit fog megkapni. Arról nincs szó, hogy az későbbi DLC-ként lenne csak elérhető.
  • garaib
    nagyon jó ez a videó :) a zene és a látvány nagyon komoly. :)
  • garaib
    nem tudom volt-e már?
  • repvez
    Egyvalamit nem vitatok most a DCS-tol, ha tényleg olyan lesz a 2,5 amilyen a képeken és videokon, meg még jobban is megy majd akkor tényleg toltak bele nem kis fejlesztést, de itt meg is áll egyenlöre a pozitivumok sora.

Mert azért ez az összeg amit egy félkész termékért elkérnek az elég huzós és ahogy elöttem leirták csak magadba tudsz repkedni mert semmi nincs hozzá. az meg megint elszomorit, ha tényleg plusz DLC-ként jön hozzá majd fejlesztés , hogy tényleg multirole gép legyen és prec fegyverzetet is használhasson, mondjuk majd 50 dollár lesz egy LAntirn pod hozzá, mert az kell a GBU-hoz? nincs komoly rádiózás se a gépek se a torony között, hogyan is lenne, mikor csak az van a levegöbe aki repül másnak minek rádiozna.

Ha megmaradtak volna egy féle éránál és minden tipust egy szintre fejlesztettek volna akkor most örülne mindenki, hogy egy ujabb elem amivel változatosabb csatákat lehet repülni, de jelenleg nincs mivel.
    Még YT-on se látni kampány vagy multis repüléseket, amik vannak az mind egyedül repülések vagy tesztek.
  • sakkay
    Ja az is igaz.
  • Fürtös
    Gyerekek, őszintén: nem drága a 80 dodó egy ilyen szintű szoftverért.
    A magyar fizetések alacsonyak ,és nem is erre a szintre van belőve az ára.
  • VO101Tom
    Dinamikus hadjárat azért egy qrva bonyolult valami, a stratégiai tervezés, az Ai-k útkeresése, fegyverzet management, AI-nak behívott küldetésfajták... erre a DCS nem alkalmas, ha nincs olyan konzisztens térkép és időszak, amikre a gépek és földi alakulatok nagy részét rá tudnád ültetni. Hogy csinálsz dinamikus hadjáratot, ha olyan katyvasz gépparkod van, mint itt? Azt sem hiszem, hogy DCS ne szarná össze magát, ha olyan 2-3000 földi cuccot bedobnál a térképre, amiket még igazgatnia is kellene. Az meg, hogy a téképei kb fele akkorák mint BMS átlag, csak hab a tortán (ráadásul annak is az egyik fele tenger).
  • Solt
    A DCS felhasználók kisebb része van Steam-n szerintem... a többség a letöltős verziót használja az oldalukról! :)
  • sakkay
    Hát pl. a játékosok száma, meg az, hogy lehet sokan vesznek modulokat, de meglehetősen sokan le is álltak vele. Én pl igen. Az egyetlen amit veszek a 24. Ha jó lenne a dolog, megvettem volna az összes helit, mg vsz a harrier, ja és az f-18 at is. De nem veszem, ÉS szerintem nem csak itt vannak ezzel így jó páran, hanem a hiv. fórumon is. Sok régi játékos. Persze így is jön a pénz, de te is tudod, hogy kb 4x annyi lenne, ha nem 10x ha rendbe hoznák a lent írt dolgokat.
  • Papa01 #25322
    Nekem az is eléggé fura, hogy amikor előrendeltem az A10C-t (ha jól emlékszem 50$-ért) , akkor emiatt ingyen megkaptam a Nevadát pluszban.. most azért rendelhetem elő hatvanért, hogy később ne húzzanak le nyolcvan dodóval. Szemét módon elszaladt velük a ló...
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.01.12. 19:41:06
  • molnibalage83
    Én írtam a "leesést".
  • molnibalage83
    Pontosan azért írtam azt, hogy egy hadjárat generátor modulért én simán csengetnék, mert.

ad.1. Kvázi végtelen élettartamot adna, ha a hadjárat customizálható generáláskor.
    ad.2. Minden géphez jó lenne.
    ad.3. Kortól függetlenül használható.
  • VO101Tom
    ED-nek? Mi esne le nekik? Wags valamelyik évvégi beszélgetésnél írta, hogy az ED legjobban fizető moduljai, ami üzletileg a legjobban megéri nekik, azok a WW2-es modulok... ehhez képest Spit egy éve még mindig WIP, még fórum update szinten sincs hír, hogy kalapálnák. Normandiáról mikor olvastál utoljára bármit is? Eladták az asset packot, de hol van a Ju88, A C-47 meg amit még ígértek vele?

Nagyon örülünk neki, hogy ők elégedettek a beszedett pénzzel, de ettől nem lett a ww2 pack játszhatóbb.

Nekem a Hornettel is pont az a legnagyobb bajom, azért nem rendelem elő, mert fogalmam sincs, hogy mire lesz jó a screenshot készítésen és a gyakorló küldiken kívül? Vegyek küldetés csomagokat 20 missionnal, modul áron? Vagy szerencsétlenkedni ezekkel a lebutított A-A fegyverekkel pvp szerón? Vagy gyártani saját küldiket, amik vagy egyszerűek és kiszámíthatóak, vagy több időt töltenék FMB-ben mint a játékban? És akkor még nem is tudjuk, hogy amit most megígérnek, hogy miket fog tudni a Hornet, abból mennyit és milyen szinten csinálnak meg.

De ha megnézed az early access youtube trailer alatt a hozzászólásokat, nem kevesen írják azt, hogy örömmel fizetnének sokkal többet, mert a 80 dodoért szinte lopás ez a modul. Amíg a fanboyok minden szart, kritika nélkül, széles mosollyal nyelnek be, addig ne várd, hogy ED dinamikus hadjáratot, valósághű fegyverzetet vagy érdemi hibajavításokat csináljon. Ő kalapálgatja az alapokat, csinálja rendelésre az Albát meg a Jak 52-őt, ww2-es modul is fog kapni Ratát (nyilván nem ingyen), és mindenki elégedett (ED-nél persze).
  • sakkay
    Jaja..
  • Ludowik
    Én nem tudom de mikor belekezdtem a Dcsbe kb 35 euró volt az fc3 meg a ka-50 na most. Tudom hogy ezek régi cuccok. és egy csomó fényes új holmi van kétszer ennyiért. De azt is tudom hogy anno simán ment a játék giga rammal 550 ti vel is Most meg ha akarsz valamit ,hát kössed fel a gatyádat. Szóval nem is tudom mi lenne most a minimum hozzá de az tuti hogy 1060 alá nem merném tenni a gput a ramot min 16giga. Na aki most akar ilyet meg mondjuk az cicust modulnak az akkor mennyi pénzt is kell beleöljön. És akkor még a vr is hozzá. Emberek én tényleg nem tudom honnan ez a lóvé de.Ez egy pofátlanul túlárazott játék lett. Multija tényleg csak úgy repkedni jó . Tök csellengős az egész . Ha már ennyi pénzt feccöl bele ez a sok játékos akkor hol van a tartalom amibe ez került.Valami nem kerek.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.01.12. 19:20:59
  • sakkay
    Hm..érdekes ez az oldal. Az utolsó 2 hétben a dcs-vel 27e. a Blitz-el 12 ezer ember nyomta. Na itt nagyon látszik a DCS legnagyobb hiánya-hogy nem lehet vele öröm reppenésen kívül mit csinálni. Se normális multi élet, dinamikus kampányról nem is beszélve. Nagyon remélem, hogy ez lassan ott is leesik.
    JA, BOS utolsó 2 hét:11e.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.12. 18:58:05
  • sakkay
    A BOS 70000...
  • sakkay
    Hát.... a CLOD meg felugrott 240 ezerre, az a CLOD BLITZ ami 6 év tetszhalálból tért vissza, és tényleg réteg game. Szóval nemtom' mit mérnek pontosan, hogy 1 millió, de csak 4x annyi az ember a DCS-ben. Miközben...de ezt mindenki tudja.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.12. 18:51:21
  • LeonSilver
    Én is. Sőt. Én simán kicsengetnék 40-50-60 dollárt Capt Zeen-nek fasza, jó minőségű Helios profilokért. :)
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.01.12. 18:19:36
  • Solt
    Nem ismerem a pontos metódust.
  • molnibalage83
    Ez hogyan mér?
  • Solt
    Ebben a réteg szegmensben csak steam-n van ~1 millió játékosuk... LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.12. 17:59:42
  • molnibalage83
    100 dollárt instant kicsengetnék egy dinamikus hadjárat generátortért. És szerintem sokan mások. 100 USD repcsi modult meg kb. le se szarok. Ezt nem képes felfogni ED. És ezért nem tartolja le a piacot...
  • Solt
    Lehet rosszul fogalmaztam. A lényeg, hogy a modulokból származó bevételből vannak finanszírozva a fejlesztések, ezért drágábbak mint egy átlag a DLC. Amit az alappal műveltek az elmúlt pár évben, azért máshol minimum kétszer fizettünk volna, mint DCS 2, DCS3, stb.
  • LeonSilver
    Én meg kifizettem, oszt' ennyi. Nem iszom alkoholt, nem cigizek. Nem kártyázok meg ilyesmi. Szóval pont leszarom, hogy 80 vagy 100 $ ;)
    Persze lehetne 40 is vagy 20.. de nem annyi. Tavaszig meg simán elleszek a Harrierrel meg a CloD-al. :)
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.01.12. 17:47:36
  • VO101Tom
    Ingyen fejlesztik? Minden külsős modulnál a kifizetett vételár nagy része ED-nek megy ED licenc címén. Azt azért kapják, mert van egy alap, ami a külsős modulokat összefogja. Minden egyes megvett modullal fizetsz ezért is.
  • Solt
    Távol álljon tőlem, hogy védjem őket, de azt ne feledd, hogy az alapot ingyenes fejlesztik és nem jönnek ki évente, kétévente egy újabb verzióval amiért elkérnek 50-60 dollárt! :) No meg még mindig barátibbak az árak, mint a P3D vonalon, ahol még a felhőkért is szinte pénzt kérnek... :)

Ettől függetlenül természetesen kurva drága, ezt nem vitatom.
  • Papa01 #25304
    80$?? Ezek egyre pofátlanabbak... mi kerül egy modulban 80 dollárba? Komolyan, ez rablás. 2 év múlva már 100 dollár lesz egy modul, vagy mi? :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.01.12. 16:57:28
  • wolfhgb
    Majd egy fincsi akcional adok erte mondjuk max 40 et, ha kesz is lesz persze! :) addig nekem meg az f5, mirage is uj! :)
  • PhantomAss
    Én is így vagyok vele.
    Annyit még hozzátennék, hogy részemről a Kaukázus 2.5 lesz a vízválasztó.
    Ha tényleg látszódni fog a minőségi ugrás -nem csak a grafikában- akkor fogok még modulokat venni.
    De egyelőre kivárok, most már mutassanak ők is valamit, ne csak a sok pézt kérjék el a béta modulokért.