Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 16 GB-ból volt, hogy 15, xx-et használt a játék. Ideges lettem, vettem még 2x8-at.
Az a fura, hogy végül is jól futott 16-al és nem lett eszeveszetten gyorsabb, annyi a különbség, hogyha a helyszinek között váltok külső kamerával gyorsan, a csodás földalatti tenger sokkal ritkábban jön elő és csak egyszer. De (szigorúan single-ben, nem sok dolgot mozgatva (küldetésszerkesztő), elég volt a 16 GB RAM.
Bevásároltam Karácsonyra (utólag is kellemes ünnepeket mindenkinek), megvettem a Mirage-t, az F-18-at meg annyira vágytam egy kis A-10A-s retrora, hogy a FC3-at is. Változott valamit egyáltalán a FC2 óta ? Nem tudok klikkelni a fülkében, rosszul emlékeztem, hogy az A10-A klikkelhető pitet kapott ? De el fogok vele szórakozni, igy is élem 😊
A 18-ra rá kell feküdnöm, ahoz képest hogy félkész, meglehetősen bonyolultnak tűnik.
A Mirage-al is jó lesz a kapcsolatunk.
De egyet értek a többiekkel, a RAM lesz a ludas.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.12.29. 07:42:54
Ka-50
www.smart-bus.hu
Minimum system requirements (LOW graphics settings): OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Intel Core i3 at 2.8 GHz or AMD FX; RAM: 8 GB (16 GB for heavy missions); Free hard disk space: 60 GB; Discrete video card NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD R9 280X or better; requires internet activation.
www.smart-bus.hu
Asus pime b250 alaplap,8gb ram 2400mhz,Core i5-7500 3.4 ghz,Geforce GTX 1050 Ti,,4gb..nagyvonalakban
Utoljára szerkesztette: attila46, 2018.12.28. 21:28:38
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Steames........
most telepitettem
Új vagyok és próbálnám a játékot ,,,de még a egy tréninget sem sikerült elinditanom....,minden betöltésnél kifagy .....nem válaszol...Win 10 64 bit...Tudnátok segiteni mi lehet??
DE ugye ARMA-nál is mindenki poénnak gondolta a gokart DLC-t erre megcsinálták.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
DCS Christen Eagle II
www.pumaszallas.hu
Szerintem kevered a Quest-l, semmi konkrétum nem volt emlékeim szerint.
www.smart-bus.hu
Remlik, h abban a cikkben pedzegettek valami tavaszi idopontot a kiadasra, vagy a quest el keverem?
www.smart-bus.hu
Csinálsz helyet bárhol(!), leveszed a töltőről, felrakod a fejedre és kaszabolsz, mászol, lövöldözöl 2-3 órán keresztül egyedül, multiban, vagy 2 db esetén az asszonnyal, gyerekkel, haverokkal... 700 USD-ért... annyiért veszel ebből kettőt amennyiért már egy normális VGA-t is alig kapni.
Nyilván nem lesz olyan látványban részed mint egy fél milliós PC-l, de mivel fix a hardver és jobb a kijelző felbontása is, ezért csak minimális kompromisszumot kell kötni látványban, de cserébe sokkal olcsóbb és kompaktabb. Robo Recall esetén mutattak képeket a Quest-re szánt verzióból, konkrétan alig volt különbség grafikailag... ha ez igaz akkor a jobb kijelző és lencsék miatt az sem lepne meg, ha szebb lenne az összkép. A store-ba meg ugye csak olyan tartalom kerülhet fel ami hozza azt a minimum FPS-t amit meghatároztak.
A GO az abszolút belépő szint, a Quest az ár/érték bajnok, a VR “konzolja” ami a tömegnek szól, a Rift pedig a PC-s verzió, amit később fognak frissíteni. Simán benne van a pakliban, hogy a Quest fogja meghozni az áttörést eladások terén. Több milliós eladások esetén az AAA fejlesztők kedve is megjöhet ami nagy lökést adhat az egész VR piacnak.
www.smart-bus.hu
Pont ez az , hogy nem csak szimulátorzozásba gondolkodok,
DE android szinten nem jut eszembe sem bármilyen komoly játék, de még ha nem is játékot hanem valami AR használat lenne a cél akkor is minden esetben kellene valami internet kapcsolat , amit a wifi vagy a mobilnet már haza is vág a késleltetéssel, mert nem mindenkinek van még AC-s vagy 5g-routere sem a net sebességről nem is beszélve.(nem csak itthon)
Tehát csak önmagába használva offline úgy jó lehet, de ha valaki multis dologban gondolkodik vagy nem tele-tabi szintű gyerekes játékokkal akar használni ahhoz kell valami erősebb platform amihez csatlakozhat.
A Quest koncepciója a tömegek megszólítása. Nem kell hozzá PC, nincs vezeték, jó a kepminőség, és mivel egy zárt rendszer, így kihozható a maximum belőle teljesítményben is. Megfelelő árazással tipikus tömegtermék lesz.
Ne csak szimulátorozásban gondolkozz és akkor látni fogod mögötte a koncepciót.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A másik, hogy komolyabb játékokat csak PC és konzol részre írnak, nem androidra. ha a quest csak saját appokat használja akkor a steames vonal mikor kap frissítést ezen a részen.
www.pumaszallas.hu
A riftcat progi most , hogy korlátlan volt az ünnepek alatt , egy kicsit több időt hagyott a tesztekre, a másik az ALVR progi lett volna, de az meg összeomlik folyamosan, még majd teszek egy probát a trinusVR-el is.
Nem tudom , hogy a megjelenő occulust quest is egész jónak tűnik, mert nem kell hozzá külső érzékelő a 6dof-hoz és 2 db kontrollerhez, viszont nem tudom, hogy lehet megoldani hogy a PC-s játékokat is lehessen használni, ha nincs semmi kiforrott eljárás hozzá, mert a wifi késleltetése nem a legjobb ha usb-bel kötöm össze akkor elveszti a vezetékmentes kialakítás előnyét.
Meg ahogy olvasom snapdragon 835 ös chippel szerelik, namármost az én készülékemben meg 845 ös van, tehát elvileg gyorsabb feldolgozást tenne lehetővé, ha megoldás lenne a PC+telefon kapcsolatra.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Pl
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.12.27. 14:02:50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb