36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Hát... ne igyunk előre a medve nőjére... Az intel sem jobb, mint az NV - szerintem
  • sakkay
    Nagyon undorító ami megy. Bányászat vége-az árak majd ugyanott...jó lesz ha az intel beszáll ebbe a piacba-mert már okádni való amit az NV csinál.
  • VO101Tom
  • LeonSilver
    Hát ez qrva nagy! Még csak a potyautas és a pilóta közti váltást állítottam be tesztként, de ez valami qrva király!
    Előbb nem, a hét végén megpróbálok néhány dolgot berakni ebbe a voiceattak cuccba :) Valami viacom pro plugint is megvettem hozzá..
  • repvez
    én meg arra várok, hogy mikor fog konszolidálni a VGA ára, mert az azért nonszensz, hogy 3-400k egy VGA.
    és a középkat is 200hoz közel van.

Addig rendben van, hogy drágábban árulják az uj verziót mint a régit, de ne enyire, meg mire kijön az uj addig a réginek az ára le kéne , hogy menjen, hogy az uj közel ugyan azon az áron +infláció tudjon megjelenni.
    De ami most ment a bányászok miatt az nem normális, és senki nem probálja visszaterelni a normális keretek közé.
  • sakkay
    Ja ja. Én sem fogok. Max ha gariba cserélik a kártyám akkor egy 2080-ra. De annak sem örülnék mert erőre ugyanaz(1080 ti)-ellenben csak 8Gb ram van rajta..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.03.25. 19:06:59
  • beci43
    Én biztos megvárom a következő gent., nem sok értelmét látom cserélni egy félmillás kártyára.
  • sakkay

Nagyon érdekes teszt, kár, hogy DCS nincsen benne. Nagyon nem éri meg az a +200k a teljesítmény különbség.
  • VO101Tom
    Azokat nagyon hangulatos így használni, amiket IRL is mondanál. Rádiózás az AI-val vagy a toronnyal, AWACS-al, stb. Hátránya, hogy meg kell tanulni, hogy mikor mit mondasz :)
    Falconban van olyan funkció, hogy a "saját" hangodat ki tudod kapcsolni, így ha kiválasztasz egy rádiózás menüt hangvezérléssel, akkor nem fogja elismételni ugyanazt, csak ha az AI válaszol rá, azt játssza le. Online a többiek sem hallják az előre rögzített beszédet ilyenkor, ezért érdemes ezt a TS vagy belső rádiózás adógombbal összehangolni, akkor lesz igazi a dolog
  • LeonSilver
    Hö.. király! Lehet kipróbálom! Mivel én már egy vén pöcs vagyok, a gyerekeim elhúztak, így külön szobában van a birodalmam :)
  • VO101Tom
    Pontosan így működik. Install után fel kell olvasni neki egy hosszabb szöveget, ezzel megpróbálja megtanulni a kiejtésedet. Utána csak meg kell nyomni egy gombot, akkor amit mondasz, azt megpróbálja felismerni és az ahhoz rendelt bill kombinációt végrehajtja. Lehetőleg rövid, és jól érthető szavak, vagy rövid mondatok kellenek. Természetesen a kódszavak és a lista is teljesen szabadon testreszabható.

Nekem csak egy bajom van a hangvezérléssel, akkor neccesen használható, ha a család már alszik, és nem akarsz a másik szobában zajongani. De ezt leszámítva teljesen jó, sokan használják (Falconban legalábbis).
  • Razor18
    ...minden másra ott van pl. a Voice Attack... némi angol tudás mondjuk kell hozzá... És a Windows nyelvét angolra kell állítani, mert a speech engine csak úgy kerül fel rá.
  • Mozes
    Köszi szépen! Van egy komplett HOTAS szettem, csak úgy voltam vele, hogy furcsa lehet ha nem tudod "elérni" a billentyűzetet!! :) Köszi a választ, nagyon gondolkodom egy vételen, de Rift-en próbáltam még anno a Dirt Rally-t és az nagyon nem jött be valamiért, de hátha a DCS jobb lesz :)
  • LeonSilver
    A VPC WarBRD Base-t már nézegettem... rá lehet aplikálni a warthog nyelét... Pedál nem kell, nagyon fasza ami van :D
  • repvez
    új virpil pedálok juliustol lehet kapni vagy most pre-order.
  • LeonSilver
    Én sem próbáltam, de .. kipróbálnám :) Lehet tudni, hogy kábé miképpen működik? Mit tudom én... mondom, hogy szilikoncsöcs és ehhez lehet billkombót rendelni?
  • PhantomAss
    Hello
    Ahogy írod, nem látod a billentyűzetet. Nincs olyan parancs amihez muszáj lenne kizárólag a billentyűzetet használni, legalábbis én nem tudok róla. Hangvezérlést sosem próbáltam.
    Jó ha van egy komplett joystick+gázkarod amin sok gomb van, azokra rá tudod rakni ami kell.
    Ha nincs akkor a billentyűzeten is átrendezheted a gombokat úgy hogy könnyebb legyen kitapogatni (én pl. az bal alsó ctrl fölötti sorba raktam párat egymás mellé, meg a numpadra is).
  • Mozes
    Sziasztok!
    Elnézést a nagyon kezdő kérdésért, de amikor VR-al nyomjátok (Vive, Ocolus, stb..) akkor ugye nem lehet látni semmilyen módon a billentyűzetet? Egyetlen módja ilyenkor hogy vagy leveszed vagy kitapogatod, ugye?

Hogyan használjátok ilyenkor az olyan parancsokat amihez a billentyűzet kell? Mindent beállítotok hangvezérlésre?

Köszönöm!
    M
  • Lysandus
    Jó az a részlet, abból a protokollból, hogy hogyan kell felrakni a gépre az atomot, vagy a special weapont, ahogy szemérmesen hívják. :-)
  • beci43
    Igazából a 21-es magyar nyelvű gépkönyve lenne jó, amit annak idején ígért.Tudom hogy összeveszés, jogi problémák, stb.De azért na...
  • PhantomAss
    Jó kis proci lett ez a 9700k. Kicsit mókoltam a biosban, beállítgattam mindent. Smán viszi az 5ghz-t 8 magon, DCS alatt max 62 fokig ment fel vr-ban. 2500k-ről váltottam, érezni a különbséget :)
    Modjuk a 1080ti fullon pörög, dehát kinek van pénze 2080ti-ra :D
    Aki gondolkodik a váltáson én simán ajánlom, főleg vr alá.
  • repvez
    Becz Laci könyve a Mig21 es atombombás képességéről
    Tőle lehet megrendelni 6. oldalon az elérhetőségek
  • Fürtös
    Fel kell programozni az auto wing sweep funkciot egy billenytűre mert alapból nincs meg.
    Ugyanez a fényekhez: External lights master switch toggle.
    Valamiért ezek kimaradtak.
    Köszönet Robágnak ,hogy kiderítette :D
  • LeonSilver
    Köszi!
  • LeonSilver
    Most az F-14 a nagy libling :D
    Tök király vele csapatni - nekem még a c64-es korszakból ikon a gép.
  • sakkay
    F-14?
  • VO101Tom
    Mivel repülsz? Harrier?
  • Caterpillar
    2 dologra tudok tippelni:
    - DCS... Az épületen nem tud kontrasztot "számolni" - no point track
    - Lantirn... túl nagy az épület a point track-hez

Megoldás, maradj area trackben, és próbáld meg az alapzatot a közepére tenni, a lézer ugyan úgy menni fog, a bomba meg szépen középre fog esni, tulajdonképpen nem is kell a point track :)
  • LeonSilver
    Köszi! :) Most el kell mennem Körmendre, de.. próbálok egy épületet kijelölni célnak (ponit track) de egyszerűen nem vált át area trackről.. persze egy kurva vastraverzre azonnal vált :D Mé'?
  • Caterpillar
    Kérdezz főnök és segítek ;)
  • LeonSilver
    A kurva életbe... egy napba telt, mire eltaláltam valamit egy GBU-val... és azt találtam el, amit akartam. Bár még mindig van, mit nem értek.. :D
  • sakkay
  • k53ta
    Ha már az F-14 a sláger, akkor emlékezzünk vissza erre az egyedi eseményre:
    https://www.jetfly.hu/katonai-tipusok/586-a-ketfarku-kandur-hatso-uleseben
  • sakkay

Ő is hanyatt egeret használ. Nálam is nagyon bejött, minden vr-esnek csak ajánlani tudom.
  • sakkay
  • VO101Tom
    Most nézem, ED "Map Artist"-ot keres. Nem csodálnám ha kirúgták volna az előzőt
    kép
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.03.22. 21:47:43
  • sakkay
    Valami.
  • sakkay
    A látómező azért fura, mert elvileg nagyobb.
  • i robot
    A látómezőt mondja kevesebbnek mint a normál rift-nek. Meg nem igazán tetszik neki az LCD végett a fekete megjelenítése, sokkal inkább szürkének látni. Dícséri viszont a mozgáskövetést, és szerinte kényelmesebb a viselése az elődhöz képest. Árra 400 pénzt mondtak neki.
  • Paladin
    Hát ja, teljesen hátra fordulva nem elég a két szenzor :)