Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warthog joy van benne??? Az. Mikori lehet ez a szimulátor? Nagyon ocsmány.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.08. 18:46:23
www.smart-bus.hu
Bocsi mobilról szar netezni... Hátha érdekel valakit ez a játék...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2019.01.08. 16:33:22
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ezt próbálom magyarázni már több oldalon keresztül<#buck>#buck>, és pont onnantól tér el, hogy amit a rep szimulátorban már lehet gyakorolni, szinte a harc minden formáját, azt a valós gyalogsági FPS szerű kiképzési progikban nem. Gyalogos harcosként, nem! Leírtam már innen-onnan, többet nem fogom. Lehet ha pontosabban fogalmaznék és 2 oldalt leírnék érthetőbb lenne-de erre nem vagyok hajlandó<#banplz>#banplz>.
US Marine Corps is, akikre azért nem jellemző a felesleges dolgok beszerzése és erőltetése :-)
Hujjujjjj. Csak 5 betű. F-35B. És annak minden folyománya.
De ettől még egyébként igazad van. Régen csak a repülőgépeknek volt szimulátora, most már ennek is. Ez azért van, mert fajlagosan olcsóbb lett a szimulálás.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.08. 14:27:36
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sokkal érthetőbb, élhetőbb például harckocsizók és gyalogság közötti műveletek összehangolását így megmutatni, vagy éppen a tűztámogatás kérését, kommunikációt, objektumok örzését, vagy éppen őrzött objektumok elfoglalását. Hangúlyozottan az elméletét, hogy aztán a gyakorlatok során mindenki könnyebben megtalálja a helyét.
Azt se felejtsd el, hogy pl.a VBS2 támogatja valós topológiai adatok, térképek, objektumok importálását. Szóval van létjogosultsága, tényleg nem véletlen, hogy használják, például a US Marine Corps is, akikre azért nem jellemző a felesleges dolgok beszerzése és erőltetése :-)
Az egy bónusz, hogy lesz egy ilyen hatása is.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.01.08. 14:06:18
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2019.01.08. 14:02:44
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2019.01.08. 13:59:13
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2019.01.08. 13:53:57
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A többi részét majd meglátjuk. A jester AI számára voice command jópofa lehet single-ben, amikor szóban utasítod őt is. Ha lesz DCS modul, amit megveszek csak azért, hogy fun repkedjek vele és néha játsszak, akkor ez az lesz. Meg az F-16C, mert azt legalább nem kell 0-ról tanulni. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Na most mi a fotelben nem tudjuk elképzelni, hogy milyen az, amikor rászakad az emberre 9G. Lehet, hogy ha tudnám, én is inkább hanyagolnám. (De szerencsére nem tudom, így vidáman repkedek online nagy arccal. :-D.) Viszont valós harci helyzetben meg az dönti el az összecsapás kimenetelét (nagy szavakkal: dönt életről vagy halálról), hogy ki húz többet a botba.
Mert hiába lesz egy rambo a faszi, hogy kibírja hetekig evés ivás nélkül,meg lefutja a félmaratont málhával, ha fingja sincs arról, hogyan mozogjon csapatba vagy mire figyeljen.
ÉS lefogadom nagyobb az esély a tűlelésre ha egy jól összeszokott csapat megy be egy területre mint ugyan annyi jól fizikailag tréningelt de semmi taktikai rálátása nincs és csak mennek a saját fejük után.
ÉS van rálátásom mindegyikre személyesen is.
VR-hez: Amit én próbáltam eddig azzal egyik sem volt kényelmes szemüveggel, vagy nem fért bele, vagy nekinyomta a szememnek a szemüveget és emiatt az orrnyerget is nyomta, a lencse is becsillanhat a kijelzőtől. igen lehet bele készíttetni lencsét kb ugyan annyiért mint egy sima szemüveget, de az is növeli a távolságot a szem és a lencsék között ami a FOV-ot is csökkenti. A fülnél is nyomhatja a pánt a szemüveg szárát.
Tehát árnövelő és macera szemüveggel a használata a beépített dioptria állítás nem minden eshetőségre vagy nem szemenkénti állításra ad lehetőséget.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.08. 12:47:41
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.08. 12:36:40
Látja, hogy egy szakaszban épületharcászatnál kinek merre van a figyelési területe és vizuálisan meg is tudják jeleniteni, hogy hogyan lesz körkörös védelem .
Vagy egy bekeritésnél , hogy tudják kiiktatni a tüzfészket stb..
VBS video vége felé
Irgalmatlan pénz.
Szóval a HTC nem előz, csak felzárkózik 😉 Ők inkább úgy tűnik folyamatosan kisebbeket fejlesztenek, és rögtön kiadják. Az Oculus inkább nagyobbat akar lépni a pc-s változattal, addig meg a tömegbázist építi ki a Questtel és hasonlókkal. Majd kiderül, melyik módszer válik be jobban 😊
VR és szemüveg: egyrészt egy normális méretű szemüveg simán elfér a riftben, másrészt elég olcsón lehet csináltatni beleapplikálható szemüveglencsét.
www.smart-bus.hu
Nem azt mondom, hogy a fegyverfogásokat kell onnan megtanulni, de az egységek mozgatása különbözö taktikák megértése, hatásuk sztem elég jó lehet gyakorolni.
JA most a CES alkalmával mutatták be, kár hogy az OR nem mutatott semmit , bár ök meg a fokusszállást probálják megvalósitani, különbözö távolságokra, jó lenne ha a két tulajdonság egy eszközbe lenne benne a szemkövetéssel együtt a távolság függö fokuszpont ugy még természetesebb lehetne a VR-ben való érzet.Csak a szemüvegesekre még mindig nem gondolt senki, hogy anélkül is élesen lásson.
Hoppá! HTC előz!!!
Föleg ha még le is tudják a helyszint modellezni hozzá akkor sokkal felkészültebben tudják a feladatot végrehajtani mintha ott kell improvizálni.
ÉS utána könnyebb a hibákat is megbeszélni visszajátszani.
De visszatérve az eredeti témához, a skinek engem sem érdekel, mert az csak festék akár a valóságba is lefestheti hello kittisre a gépét a tulaj ha ugy tartja kedvét, de ahogy irták a valóságtol eltérni csak azért, hogy a két oldal egyenlö legyen azt nem szeretem én sem.
ezért lenne jó ha a DCS-ben is a Mig29 es és a szu27 is megkapná a klikelhető kabint, mert ott azért sokkal többet kéne gépészkedni mint most és igy sokkal kiegyenlitettebb a helyzet egy F18-assal szemben mint a valóságban.