36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gantus68 #31507 8gb vram kell high preset-hez. Én inkabb egy rx580-at ajánlok. Esetleg 1070 second hand. -
#31506 itt meg tudod nézni a 2 kártya tulajdonságait
A lényeg az 1050ti az a felső-alsokategodia, az 1060 az az alsó közép kategória, mindegyik kb a 2016-17-es év technologiája
Az 1650 és 1660-as VGA-k kb ugyan ez a besorolás csak a 2019es technologiával , de a 7990est mindegyik veri eléggé , ugyhogy nyugodtan válthatsz ha csak ezek között tudsz válogatni ár alapján. kivéve az 1050ti az nem gyorsabb a 7990nél, a 4 verzió közül egyértelmű az 1660as lenne a legjobb választás. kb 80%al jobb a régi kártyádnál.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.05.05. 16:43:23 -
Lysandus #31505 Üdv Urak!
Egy technikai jellegű kérdés: mi a különbség a 1050 ti és az 1060 kártyák között? Úgy tűnik 6,5 év után megadta magát HD 7990-es 3 gigás videókártyám. A 1050ti vagy a 1060-as egyáltalán tud annyit, mint a régi kártyám tudott? És mi az ördögöt jelent most a számozásban az 1650 vagy 1660? -
sakkay #31504 Nekem volt olyan nőm, aki annyira tudott sminkelni, hogy ég és föld volt, nappal és este között. A durva, hogy nem láttad rajta a sminket!!!! Hetekig tartott míg megértettem, hogy akkor is valami smink lehet a dologban-vagy esetleg valami átok . Nagyon durva amúgy ha valaki vágja ezt. -
#31503 Első randin ezért kell mindig uszodába menni :D Nem annyira romantikus, de a meglepetések előjönnek azonnal :D -
sakkay #31502 Ahogy nézem ezek ugyanazok a nők..jaj. -
-
Solt #31500 :D -
#31499 :D :D :D
-
#31498 Köszönjük az elmúlt 10+ évnyi, kitartó, folyamatos pálya mellőli folyamatos fikázást.
Mégis ki a tökömet érdkel, hogy kinek az érdeme? Mondjuk az F-18 pl. ED modul, de nem a stáblistát olvasgatni szokták az emberek.
Örülök, hogy leírod huszadjára, elsőre is tök felesleges volt. Egyrészt mert nem kell programozónak lenni, még én is csinálok olyan missiont ami 10+ embernek kifejezetten élvezetes, és 15 perc alatt átvariálom úgy, hogy másnap megint tök random legyen mindenkinek, pedig nem vagyok programozó. De nagyon nem. Másrészt meg mert vannak emberek akik nem csak JÁTSZANI akarnak,de a scriptelés részét is élvezik, mert tanulnak belőle, szeretik csinálni, érdekli őket, dolgoznak helyetted, ha nem akarsz. Neked csak JÁTSZANI kellene, ha akarnál.
Az, hogy mit vársz el, mint 1 db nem-user Budapestről, az egyéni szocprobléma. Leírhatod huszadjára is (bár már vagy húszezredjére teszed) attól az még nem lesz in general hiányosság, főleg, ha ezen dolgokat összeségében semmi más sem tudja, lévén a DCS-t nem Molnibalage whislistjéhez igazítja a fejlesztőgárda. Szóval nincs itt semmi mentesítésre szükség. Rajtad kívül senki más nem írta még le az országban ennyiszer, hogy neki pont mi hiányzik a DCS-ből (tehát következésképpen a dcs szar), olyan meg aki nem is repül, csak kétnaponta megindokolja, hogy miért nem, szerintem globálisan sincs rajtad kívül.
És már megint ott vagyunk, hogy szerinted a DCS csak videózásra jó, mindenki más szerint meg arra IS nagyon jó, meg nagyon-nagyon sok minden másra is. Senki nem mondta, hogy ez fő faktor, te ismételgeted, hogy másra nem jó, hol nyíltan, hol célozgatva. Közben meg volt és aktív vadászpilcsiket magába foglaló virtuális wingek repkednek vele harcászati missziókat, olykor 2-3 tucat résztvevővel, szépen csendben, csak nem érnek rá videókat feltöltögetni róla, mert nem arra használják a DCS-t.
ui.
Igen, nagyon hiányzik másnak is az IR/EO időjárás általi degradációja. Tök jól lenne ha lenne. De ettől még overall nem fogsz jobb szimet mutatni. A Prepar 3D tudod hol tart időjárás modellezésben? Ott, hogy a 3000 feeten véletlenül 20 helyett 200 kts-re beállított szelet abból veszed észre, hogy forduló közben hol megegyzik az IAS meg a GS hol van köztük 200 kts különbség. Pedig azt nem otthoni örömszerzésre használják csak, hanem pilótaképzésre is. Amúgy azt hittem a "szép grafika csak az időjárás" kijelentésednél legutóbb leesett, hogy a szél is időjárás, a légnyomás is időjárás, a harmatpont is időjárás, és mindnek a hatása szépen modellezve is van a DCS-ben.
ui2. Roppant boldoggá tettél, tehát akkor ezentúl úgy fogod fikázni a DCS-t és a Falcont, hogy csak az egyiket nem használod?
ui3. és ki mondta, hogy a hibája. Azt mondtam, hogy van egy F-16 szim, meg van egy DCS, ami sok minden mást szimulál, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és nyilván a hiányosságai is. Nem a Falcont fikázom a DCS-vel szemben, hanem téged próbállak rávezetni, hogy lehet ám fikázni mindkettőt, csak éppen nincs más. Nem hogy jobb nincsen, szebb nincsen, stabilabb nincsen, hanem ez a két választás van, és ha összeveted azzal, hol tartanak más, nem is csak szórakoztatási célra készülő termékek, akkor bizony az van, hogy minőségben, igényességben sok tekintetben jobbat kapsz otthonra, mint amivel a felvételiztetést csinálják légitársaságnál (gondolom azért a full-moiton szimekben komolyabb a szoftver, de nem vagyok meggyőzve róla 100%-ban). Szóval tök jó hogy folyamtosan fikázod, de ez kicsit olyan, mintha azért nem vennél csavarhúzót, mert kalapálni nem lehet vele valami jól.
Estleg írj már le még valami elmés kifogást, hogy miért szar az élet. -
#31497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#31496 Köszönjük a mélyenszántó kommentet...
A DCS remekül modellez külön-külön repülőeszközt, de ez a modell készítők és nem az ED érdeme.
A DCS támogat n+1 featuret, aminek használatához kb. programozónak kell lenni. Lehet akármilyen részletes a ME, ha azt használni az átlag felhasználó nagy rész nem tudja, mert nem programozó, hogy 70 oldals szkript leírások olvasson és próbáljon megérteni, mert az ég szerelmére JÁTSZANI akar. Meg eleve minden a játékosra tesz, mint feladatot. Kb. huszadjára írom le.
A DCS-ben vannak egyes featur-ök, ami elvárnék a "másiktól", de ez nem mentesít a többi hibája alól.
És már megint itt vagyunk.
Videó készítésben sehol nincs hozzá más repszim. De ez mióta fő faktor egy harcászati repszimnél...?
ui.
Egy ingyenes repszimbe előbb sikerült beletenni az időjárás általi IR/EO modellezést, mint az áldott DCS-be, ahol tudomásom szerint mai napig szép grafika az időjárás. Ej.
ui.2 A BMS4-et most tanulom újra.
ui.3 A BMS4 dedikáltan egy F-16C szim. Tehát ez nem hibája, mert ennyi. Minden más fun extra. Ennyi.
Más egyéb elmés észrevétel?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.05. 00:33:38 -
#31495 Jaja, csak rossz a szórend megint. Erre IS jó volt mindig ;)
Meg ezeken felül ugye a valaha létezett legpontosabb, legjobb modellezése szimulátorban az F-18, F-14, MiG-21, AJ-37, AV-8B, F-5E, Mirage 2000C, L-39, A-10C, F-86, UH-1, Mi-8, Gazelle stb. gépeknek, illetve vitatkozni lehetne, hogy a legjobb, vagy csak a legjobbak között van a P-51, Spitfire, Messer 109, FW190 stbstb. tekintetében. Overall szimulátorban ennyire pontos fizikai / repülési modell mindezidáig nem volt (beleértve több irl oktatásra is használt szoftvert, pl. Prepar3D, 737 oktatókapitány véleménye alapján), grafika terén pedig hát egyértelműen leköröz mindent. Harcászati oldalról nézve meg ha aktív vadászpilótáknak megfelel, akkor szerintem olyan nagyon rossz azért nem lehet. Persze érem én, hogy mindezt bug mentesen szeretnéd egy Pentium 2-n 120 fps-el futtatni VR-ben, úgy, hogy a földi része a Steel Beasts feljavított verziójánál kicsit még realisztikusabb, a légvédelem a SAM Simulator intergrálásán alapul, a big picture pedig két kört ver a Command:Modern Air-Naval Opsra, és mindez 3 dollár 35 cent for life. Én meg repülő autót szeretnék ami 2 gombelemmel megy, de azért nem járok oda jogsi nélkül a Tesla fórumra, hogy mennyire szar a cucc, drága, semmire se jó :).
Nézhetnénk esetleg onnan is ezt a DCS-t, hogy nem a nedves álmaid a mérce, hanem a realitások, és akkor vessük össze, hogy a Microsoft, meg a Lockheed Martin mit rakott össze repülőszimulátor néven a magánemberként elérhető kategóriában, meg úgy egyáltalán milyen opciók vannak még, és akkor rájössz, hogy van a Flakon amiben az 1 db F-16 avionika modellezése példaértékű, a dinamikus kampány meg a rádiózás egyedülálló, de azzal se repülsz mert sok minden más meg szar, meg van a DCS ami a dinamikus kampányon meg a rádiózáson kívül minden másban élvonal. Szóval lehet, hogy inkább ezek a passzív-agresszív savas felböfögéseid tök feleslegesek megint, és inkább építhetnéd a közösséget meg érezhetnéd jól is magad vele.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.05.04. 22:40:57 -
feca1229 #31494 :-DDDDDDDD -
#31493 Röplabdázós scene még hiányzott belőle, anélkül nehéz komolyan venni bármilyen Tomcatos filmet, de így sem rossz -
sakkay #31492 Hatalmas :)) -
#31491 Igen. 30 perc alatt látványosabb jeleneteket tudtam a Lock On időkben felvenni vele, mint Falconnal és szebbeket. De ettől még nem lesz az, amire vágyok, mint harcászati szim.
Főleg azért, mert vissza lehet játszani a jeleneteket végtelenszer, ilyet nem tud a Falcon.
Ezt anno csak tesztelésnek szántam magamnak, évekkel később megtaláltam és feltöltöttem poénból.
Két szögből, teljesen szabad kamerával fel tudtam venni jelenetet.
Sokkal szebb volt akkor is, mint a Falcon. Persze jól be is szaggatott egy 1:1 légiharc és flare-nél.
Mivel csináltam "néhány" videót azért mondjuk úgy van fogalmam a témáról.
Felesleges és értelmetlen volt a beszólásod.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.04. 20:23:39 -
Caterpillar #31490 Te már csak tudod, nyilván.... -
#31489 Erre mindig is jó volt. -
Wampapa #31488 Most akartam belinkelni :)
Lassan komolyan filmet lehet forgatni a DCS-el. -
#31487 Ne maradjatok le róla ti se...
STINGERS COMBAT MOVIE 2019 DCS F/A-18C -
hhelikopter #31486 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az AV-8B Harrier II vadásznál melyik kapcsolóval tudom az idegölő figyelmeztető -húzd fel, stb...- hangokat kikapcsolni a kabinba?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#31485 rendelhető a HP VR head szet. -
Kapido #31484 Köszönöm a tippet!
Az \Users\"user name"\Saved Games\DCS.openbeta\Config\options.lua-ban kell kijavítani a monitor beállítás bejegyzést. -
#31483 Törölni kell (vagy átírni) a konfigurációs fájlt, de azt én most fejből meg nem mondom, hogy hol van.. -
sakkay #31482 1080 ti van, nem ez a gond. De köszi. A zörgés miatt mindenképpen el kell vinnem. De majd ha megyek nyaralni -
#31481 A Rift HDMI gondot nem ilyesmi okozza?
A 2. pont a lényeges.
Én a B és C csatlakozót használom és így nincs gond.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2019.04.23. 10:24:45 -
Kapido #31480 Egy kis segítség kellene!
Elállítottam a monitor megjelenítést MFCD-re a több monitoros beállításnál, és nem tudom visszaállítani, mert a beállítást mentő gomb kívül esik a képen.
Hogy tudom vissza vagy valamilyen alap módba állítani a DCS megjelenítést ?
Utoljára szerkesztette: Kapido, 2019.04.22. 22:51:18 -
#31479 Kell, hogy legyen valami, mert a garanciális termék elszállítása, javítása valamint visszajuttatása nem a vevő feladata és nem a vevő költsége!
-
#31478 Én a múltkor az Aqua-nál gariztattam a 2080-ast, az megvolt egy hét alatt oda-vissza futárral tök ingyen, mondjuk nekik van garancia futár szolgáltatásuk. Megírtam az emailt, másnap jött a futár, két napon belül letesztelték, egy héten belül hozta is vissza, nem kellett semmit sem fizetni.
Nemtom az Alzának van-e hasonló szolgáltatása, érdemes lenne utána nézni. Bár sanszos hogy náluk nincs ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.22. 17:20:08 -
Solt #31477 Jogos dilemma... egyébként milyen márka? Ha Asus, akkor lehet, hogy inkább direktben őket kéne megkeresni, nekik van itthoni hivatalos képviseletük. Az Alza annyit fog tenni, hogy beküldi a nagykerbe... mivel az Alza kurva nagy cég és az EU minden szegletéből szerez be cuccokat, kérdés, hogy honnan van a kártyád, hova küldik vissza.
-
sakkay #31476 Na igen, de így hogyan adjam el majd? Valami zörög de ne tőrődj vele amúgy faxa???Nem is tenném jó szível. Amúgy meg lehet tényleg egy csavar, aztán gari után egyszer csak rövidzárlatot okoz és ennyi. Igazából nemtom' vannak-e annyira korrektek alzánál, hogy megértik ezt és nem ülnek rajta 5 hetet. Na ezért megyek be személyesen.. -
sakkay #31475 -
Solt #31474 Az elmondottak alapján nincs annak a VGA-nak semmi baja... az a HDMI nyűg 99%, hogy szoftveres vagy kábel eredetű. Persze megnyugtatás képen beadhatja a garancia idő végén, hogy nézzék meg a zörgés okát, de én egy ilyen dolog miatt biztos nem nélkülözném a kártyát hetekig.
A nyákon meg ha valami zárlatot okoz akkor az úgy is marad, meg már nem javul... -
#31473 És attól lehet, hogy meg is javul. Ha egy elszabadult kis csavar, vagy akármi okozhat zárlatot, ami ha pl nem tápot hanem adatot zár rövidre, akkor a kártya nem füstöl el, csak szimplán nem működik ez-az. Ha valami alkatrész esett le máshonnan, és az zörög, azt meg pótolni kellene. Mindenképp küldje szervizbe, azzal nem jár szarabbul, ha megnézik mi az (leszámítva az időt persze amíg normális kártya nélkül van). -
Solt #31472 Ha attól még működik rendesen, akkor sejted mi lesz rá a válasz... Esetleg azt eléri, hogy beküldik a nagykernek, azok szétszedik, kirázzák belőle ami zörög, összerakják és visszakapja... mindezt 4-5 hét alatt. :) -
#31471 A mechanikus zörgés még lehet ok a javításra, és azt reprodukálni is könnyű. Megrázzák -
Solt #31470 Az elmondottak alapján el fognak hajtani...
Nálam 5 db DP kábelből egy volt jó az adott VGA + monitor pároshoz. Nagy általánosságban, ha valami fizikailag elromlik, nem működik rendesen, akkor azt elég gyakran lehet reprodukálni. Amiket írsz, hogy most meg pár hónapja működik rendesen, az tipikusan szoftveres nyűgre utal.
Nem tudom milyen Ti-d van, de érdemes lenne utánanézni, hogy van-e hozzá esetleg újabb BIOS... Asus például híres arról, hogy 2-3 BIOS is megjelenik 1-1 kártyához mire minden nyűg megszűnik. -
sakkay #31469 Novemberbe jár le a gari, és szeretném eladni-gari nélkül nem nagyon szeretek ilyen drága cuccot magaménak vallani. Így meg, hogy van ez a dolog nincs pofám eladni-szóval nincs más választásom. A poén az, hogy ezen a gondon kívül kibaxott jó és erős a kártya-gyakorlatilag nem melegszik és tényleg brutál erős tuning nélkül is. Simán megtartanám még 2 évig. A kábel nem lehet rossz, mint mondtam a monitornál is problémázott-másik kábelen. -
Solt #31468 Garanciába csak akkor érdemes visszaadni bármit is, ha a hiba jelenség egyértelműen reprodukálható, különben heteket ülnek rajta és még el is hajtanak a végén. Simán lehet, hogy a kábel rossz...
Most én is szopóágon vagyok, nem bírja a kártyám a 120%-ra kitolt Power Limitet, az EVGA meg elhajtott a sunyiba...