36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Ha jól értem, akkor dinamikus hadjáratot jelent ezt.
  • Lysandus
    Tessék Tom!

Ez "csak" három órás, de láttam fenn a neten 8 órás verziót is.

• Caterpillar
    Sounds like aaaa... YOU problem...
  • LeonSilver
  • sakkay
    Azonnal fogok ide írni-legfőbb szempont a DCS-lesz.
  • VO101Tom
    A Zen mester énem most szabin van
  • Caterpillar
    Hát, ez saját döntés, bosszankodsz valamin amin úgyse tudsz változtatni, vagy örülsz, hogy van mivel a hobbydat tölteni...
  • VO101Tom
    Lehet, hogy tényleg én csinálom rosszul, mert repkedek más szimulátorokkal is, és ezért nem csak egyszerűen örülök annak ami van, hanem bosszant az is ami lehtene, de nincs.
  • Caterpillar
    Ez nagyon szép, de az ugye megvan, hogy amikor azt mondod, hogy neked nincs szükséged rá, az csak téged érdekel és senki mást? :)

Féreértés ne essék, én is szeretnék Vietnámot, Líbiát, Irakot, de kiválóan szórakozom most is. Annyi tanulnivaló van benne, hogy már most sincs elég szabadidőm és csak kevesebb lesz... :)
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Csak előtte jöjjön át és nézze meg az Odyssey-t ;)
  • VO101Tom
    Utasszállító is jöhetne, a polgári repülés is mekkora piac. Úgy izgulok, hogy ED minnél több pénzt csináljon olyan szarokból, amire szükségem sincs, hogy aludni alig tudok
  • LeonSilver
    Én arra leszek kíváncsi, amit TE mondasz. Ha Te azt mondod, hogy fasza, akkor fasza - hiszek Neked és lesz összehasonlítási alapod is.
  • LeonSilver
    Tökéletesen igazad van, hasonlót szoktam én is mondani :D De... azért valamiféle koncepció kellene azon kívül, hogy legyen minden szar a DCS-ben... Így akár egy mosógépszimulátor is belekerülhetne, lehet a lányok még örülnének is neki :)
  • LeonSilver
    Én egy dolgot hiányolok csak - a VR-t. Mikor megjött a rift, akkor eladtam a TIR-t (Lefty vette meg). Tudom! Olvastam, hogy majd lesz, nem is sír a szájam :D csak mondom.
  • sakkay
  • LeonSilver
    Qrva kíváncsi vagyok rá, hogy milyen.
  • sakkay
    21-től kezdik kiszállítani-nemtom...ha mákom van akár 23 is:))) ha nincs, és már most elfogytak előrendelésekkel akkor lehet jun vége is.
  • VO101Tom
    Vannak részek, amiben jobb a CloD, van amiben a DCS jobb és biztos rengeteg amiben ugyanolyan. ED modulokat ad el, ezért a kabin kidolgozása, és általában a grafika az elsődleges, és ebben jobb is mint a CloD. Történelmi háttér, gameplay már nem annyira. A CloD nál egy nagy csomag van, aminél a gépek, környezet, offline és online játszhatóság az elsődleges. Nem véletlen, hiszen online századok fejlesztik, a teljes TFS tagság elenyésző része olyan, aki nem tartozik valamilyen századhoz. A sérülésmodell már évek óta jobb, mint amit ED csak most tervez beletenni a saját gépeibe. Hajtómű használat, CEM, részletesség tippre ugyanolyan, de ezt a részét DCS-nek nem láttam még (mármint a kódot). Flight modellt itt is repülőmérnökök fejlesztik, van aki "csak" civil tapasztalattal, de van aki Ausztráliában repkedett Horneten, azóta műrepül egy Jak52-es csapattal, és mellesleg CloD-ot fejleszt. Netkód az fényévekkel jobb mint a DCS, múltkor egy nyílt tesztten 200+ gép volt egy szerveren, amiből 130 human játékos a többi AI-volt. CloD már kiadáskor tudta, hogy futó szerverre hívjál be küldetéseket, akár dinamikusan generáltat is aszerint, hogy mit akarsz ott abban a pillanatban repülni (C#-ban programozható is bármi a küldetésben, van aki működő angol radarszolgálatot programozott hozzá, ami külsős webes felületen futott). És ehhez nem kell szerver restart. A térkép adott, a szerver fut, de hogy melyik részén mi történjen, azt tök függetlenül lehet kezelni. Ha kijön a TFS5.0, abban egy (vagy két) térkép lesz, ahhoz időben, térképben illeszkedő földi csapatokkal, nemzetekkel, 30+ repülőgéppel (alváltozatokkal együtt), és sok új fícsör is. Egy nagy csomagban. Teljesen más a koncepció.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.08. 17:10:34
  • VO101Tom
    Engem az idegesít, hogy ugyanaz a koncepció nélküli modulgyártás kezdődik meg most a ww2-es gépeknél amit annyira utálok a csöveseknél. Az nem vigasztal, hogy nem fogok érte pénzt adni, mert ettől még ugyanúgy nem fejlődik az a rész, amire viszont nagyon ráférne már, hoyg dolgozzanak rajta.
    Razbam is dolgozik az F4U Corsair-on. Értem én, hogy szép gép (nekem is az egyik kedvencem a Csendes-Óceáni hadszintérről), de ha nincs hozzá térkép, nincsenek hozzá repülőgépek (saját és ellenfél sincs), nincs ww2-es hordozó, sem semmilyen földi cucc, ha nem tudsz egy nyamvadt küldetést csinálni, amiben HASZNÁLD a modult, akkor mire jó ez? Kinek jó ez? Azon kívül, hogy ED meg az aktuális külsős stúdió beszed valamennyi pénzt, ugyanez az idő alatt csinálhatnának olyat is, ami beleillik a korábbi tematikába. Eddig úgy nézett ki, hogy a ww2-nél legalább van koncepció. És az rohadtul bosszant, amikor kiderül, hogy qrvára nincs.
  • molnibalage83
    Ájszí. Csak alábecsülték a szükséges munkát. Soha nem repültem egy percet sem a CloD-dal, de amit részletesség szinten meséltél a CloD-ról a TS-es csapat munkája kapcsán nekem az jön le, hogy soha nem fog ezzel a tempóval labdába rúgni ED.
  • VO101Tom
    Amikor ED belekezdett a ww2 vonalba, akkor a CloD éppen lehúzta a redőnyt, 1C kirúgta Luthiert, BoS vonal még sehol nem volt, ráadásul a The Flying Collection-os kapcsolattal nagyon jó forráshoz jutottak számos ww2-es géphez. Akkor ez egyáltalán nem volt rossz ötlet, sőt, szerintem még most sem az. Miután a CloD-os fejlesztőcsapat nagy része akiket Lutheirrel együtt 2012-ben kirúgtak (RRG Studio), átmentek ED-hez fejleszteni a P-51 és a Fóka mellé a többit, akkor úgy tűnt, hogy ez lesz a következő Il-2. Csak aztán kiderült, hogy ED ezt teljesen másképp gondolja...
  • Caterpillar
    Nem kötelező megvenni / támogati a fejlesztőket, főleg egy újat nem, aki eddig semmit sem csinált a DCS-hez.
    ED nem fogja megszabni, hogy ki milyen modult csinál, amíg bizonyítani tudja a fejlesztő, hogy rendelkezik a megfelelő dokumentációval a modul kidolgozásához.
    Hülye lenne ilyet csinálni, mikor az az érdeke, hogy minél több fejlesztőt húzzanak be, tartva a felállított standardokat.

A CE miatt is ment a háborgás, aztán mégse okozott fizikai fájdalmat senkinek...
    Nem veszed meg, elfelejted, egyszerűbb mint igeseíteni magad olyasmi miatt amit úgyse tudsz befolyásolni... :)
  • PhantomAss
    Teljesen egyetértek, ezért nem vettem már jó ideje semmit edétől. Azt azért hozzá kell tenni hogy anno még úgy indult ez az egész hogy a dcs-en belül lesz egy ww2 vonal, aztán Ilját kirúgták mert túl sokat vállalt, stb, asszem mindenki ismeri a történetet.
    A legközelebbi modul amit megveszek az a Mi 24 lesz, azon kívül más nem igazán érdekel, az is csak örömrepkedni.
  • LeonSilver
    Egyébként mikor kapod meg a cuccot? Qrva kíváncsi vagyok, hogy milyennek találod.
  • LeonSilver
    Hát nem Tom megjegyzése az, bár valóban félreérthető.

Nekem szokásom "megvédeni" EDét, mert ezekhez a modulokhoz alapvetően nincs köze, ha meg megfelel a követelményeknek, akkor miért ne... de azért valahol kellene egy határt szabni.
  • molnibalage83
    A CloD mellett nem tudom, hogy egyáltalán minek erőlködnek.
  • VO101Tom
    De most őszintén, szerinted ez kinek jó? Kinek éri meg megvenni?

Én megvettem eddig az összes ww2 modult, térképet és az asset packot is, mert bár ott is vannak faszságok a planeset+térkép vonatkozásában (egyik német gép sem repült még a partraszállás idején, csak később), legalább látszódott egy koncepció, hogy ebből idővel lehet egy normális WW2 szim, amiben térképek, és gépek tematikusan összerakva alkotnak egy nagy csomagot. Viszont az ilyen repülőnap-szimulátor féle katyvaszra qrvára nincs kedvem több pénzt elbaszni, és ED ahelyett, hogy igenis megmondaná a külsős stúdióknak, hogy mire lenne igény, ahelyett hagyja, hogy mindenki azt csináljon amihez kedve van, a többit leszarja (pár ezer darabot ebből is el fogank adni, ED-nek az talált pénz, úgyhogy semmi gond). És ez idegesít a legjobban, hogy mennyi potenciál lenne ebben, mit tudnának ezzel csinálni, ha egy kicsit kevésbé szarnának bele abba, hogy ne csak modulokat, hanem komplett tartalmakat áruljanak. Nincs egy repülhető csatarepülő, vagy bombázó gép, de még egy nyamvadt oktatógép sincs, semmi baj, a négy vadász mellé csináljunk egy ötödiket is, aminek ráadásul semmi köze ahhoz, ami korábban elkészült. A sok hülye júzer úgyis megveszi, ha másért nem, hogy "támogassa a fejlesztőket", ugyanazokat, akik nagy ívben szarnak rá, hogy ki miért rinyál évek óta a fórumon. Ehhez tényleg lehet tapsolni, még sok ilyet, hajrá.
  • Caterpillar
    Én örülök neki, még egy modul a DCS-hez, megvenni meg nem kötelező, 3rd party csinálta, időt nem vett el senkitől, szerintem jöhetnek az ilyen modulok dögivel :)
  • molnibalage83
    Tom megjegyzése vagy az, hogy milyen modul készül?
    Mert nekem egyszerűnek tűnik ED megközelítése. Mindenki olyan modult csinál, amit akar, függetlenül attól, hogy mennyire használható harcászatilag a szimulátorban.
  • LeonSilver
    Komolyan mondom - ez már szánalmas!
  • molnibalage83
    Értem.
  • VO101Tom
    Értelmetlen. Ratát '41-ben használtak a Keleti-Fronton, nincs köze sem Normandiához, sem a '44 végi planesethez. Nincs gép DCS-ben jelenleg, ami ellen eredményesen tudna harcolni, nincs térkép amin valaha is repült (hacsak nem csinálnak valami Keleti-Frontot ED-nél), és ezzel már a ww2 vonalon sincs többé olyan koncepció, tematika, amire a térképeket+gépeket felfűzték. Jön ugynaz a katyvasz ami a csöveseknél van.
  • molnibalage83
    Drága?
  • VO101Tom
    jajj...
    DCS: I-16 by OctopusG
  • sakkay
    Ok majd mesélj.
  • LeonSilver
    Ja, értem.. tanultak EDétől mellébeszélést :D :D

Én mindenképpen kipróbálom, nem is a kinézet miatt, inkább lemérem, hogy egy ilyenben mit tudok kezdeni a DCS tudással :)
  • sakkay
    Áh csak hetek óta nézem ezt a hp reverb cuccot. ápr. 26 a megjelenés. Haver előrendeli UK-ban. Jön a nap, semmi hír. Érted, egy kibaszott mondatot nem eresztenek me, hogy késünk vagy valami közbejött, semmi...aztán május 3 jön a hír, hogy 6. az indulás napja. Eljött a nap, és megint semmi-most pár kósza hír, hogy egyenlőre csak az usában, de ez sem hivatalos ám!!!!Amúgy meg sehol sem lehet kapni. Na aztán elgurult...
    Jó lehet ez a szim, de az a helyzet, hogy a dcs kinézetre már majd az összes hivatalos szimet veri, ami miatt mégis jó lenne az a fülke-de leginkább az, hogy mozog. Vr után, már csak az ami kuriózum :)))
  • LeonSilver
    Mi történt tezsvírem?

Mit gondolsz? Egy ILYENRE elruccanunk? Én tuti megyek valamikor (június vagy augusztus, a júli nem jó nekem) egy egy órás dzsemborira!
  • sakkay
    Előrendeltem az oculus s-t. Megbízhatatlan trollgeciállatfos ez a HP. Nagyon felbaxtam az agyamat, hogy 2019ben baxki mi a véresmegmeredlófaxt művelnek ezek az autistaszefósgeciállatok!!!!!!!!!!!!
    Mostanában nem szállt el így az agyam....
    Khm. Szóval megrendeltem az oculust
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.05.06. 17:19:36