36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Persze, hogy nem voltak nagyok. De ha a DCS-s p-51 vagy a Foka után beülök egy ilyenbe, akkor nagyon érezthető.. mintha fele akkora lenne.. És a CloD-ban is (igaz nem riftes) "nagyobb" minden.
  • Paladin
    Hát, azok a kabinok nem voltak valami nagyok ;)
    Odyssey-nél voltak arány problémák eleinte az ipd beállítások miatt, de azok már tudtommal orvosolva vannak, neked meg rifted van amúgy is.

Egyébként ja, a steamvr-ban a hangeszköz váltás nem mindig megy rendesen. Én Oculus tray toolt használok, azzal is lehet automatikusan váltani.
  • LeonSilver
    Nekem nem... nálam az oculus homér indul..
  • VO101Tom
    Nemenenemenememenenmemenem, nekem is nemsztímes, de akkor is a szímvíár indul el amikor dcs ekszét indítok.
  • LeonSilver
    Beállítottam, ennek ellenére nem vált át.
    Sztímes DCS meg Istenkáromlás... ;)
  • VO101Tom
    steam vr-ban is beállíthatod, hogy átkapcsolja a hangot, nekem is úgy megy.
    DCS is steam VR-t használ (nálam)
  • LeonSilver
    Hát... olyan mélységig nem mentem bele, csak tettem egy-két kört.. Az egész olyan kicsi VR-ben. Mármint a kabin, meg minden a kabinban. AZtán ez az ótvaros StemaVR... már programok, amik az oculus cuccát használják, azok simán váltanak a rift fejhallgatója és a hangkártya között. Itt meg kézzel kell(ene) váltogatni. Szóval nem sokszor fogom elindítani..
  • Paladin
    Nem fogom védeni, van baja :)
  • LeonSilver
    Hát... nekem csalódás ez a cucc... :/
  • sakkay
  • LeonSilver
    Ezen konkrétan beszartam..

• sakkay
    Ok persze, inkább úgy mondom a hornet sokkal használhatóbb-úgy általában mindenre. És hacsak nincsen embered hátra, bármikor mehetsz is vele multiba-bár a tanulás faktora mára már valóbban kemény. ha nagyon bejön a 80 évek, meg a mindenre külön gomb fétis-akkor f-14
  • Gundark 1 1
    Igen.. Erről beszélek :D
  • LeonSilver
    Én nem tudnék dönteni... mind a kettő QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D
    A Hornet több feladatra alkalmas, a Tomcat meg...
  • beci43
    Az új modulokat nem szokták 6 hónapon belül akciózni, úgyhogy a cica felejtős...
  • sakkay
    Hornet. Nagyon őt ajánlom.
  • sure
    Lehet hogy most már érdemes kicsit kivárni, meglepődnék ha nem lenne valami húsvéti akció, hátha mindkettő belefér a költségvetésbe...
  • Gundark 1 1
    Srácok, vergődök :) Melyiket vegyem meg először? A Hornetet vagy a Tomketet? :) A hornetet próbáltátok? Mert a 14-es a mi kis legendánk, de lehet hogy azt később venném meg. A Hornetben valahogy több lehetőséget látok. Vagy nem tudom :) Mayday :)
  • LeonSilver
  • sakkay
    Az pedig bőven jó. 25000 lábon 15 k-ról indítva már nagyon jó aránnyal dolgozik. Ha az ellen csinál egy 180 fokot-na akkor viszont leves a rakétának.
  • LeonSilver
    Én olyan 8-9 km-ről indítom.
  • sakkay
    Nem szar az, csak nagyon nem mindegy mikor indítod. Majd elmondom ts valamikor.
  • LeonSilver
    Ez történt.. :)
  • repvez
  • repvez
    egyértelmüen a teljesitmény határozza meg a katágóriákat, a gyártók is ez alapján számozzák a termékeiket.
    Csak mig régebben elég jol elkülönült a különbözö kategória , könnyebb volt a választás. régebben a bányászat elött egy uj VGA termékcsalád az elödhöz képest közel 50% ot hozott teljesitménybe és a kategóriák között is volt közel 25% difi, és az uj generáció középkategóriája tudta azt amit az elöd felsője.
    De mostanra bonyolult lett , mivel sem árban sem teljesitményben nincs olyan nagy difi a kategóriák között igy aki gépet fejleszt az inkább a felsökategóriábol választ , mert a játékfejlesztöknek már egyáltalán nem prioritás az optimalizálás minden kategória szintre mivel olyan gyors a piac cseréje, hogy mire megoldanák, már jön az uj verziós VGA vagy kiadják a következő részt a játékbol.
    A szimulátorok ilyen szempontbol egyediek, mert itt több generációra kell hogy megfelelöen müködjön.
  • Krokoliszk
    Tegnapi NVIDIA driver update sokunknál jelentős teljesítmény növekedést ért el.. 419.67

Szerintem nálam is, bár mivel össze vissza állítgattam a beállításokat fogalmam sincs, hogy mennyit.
  • LeonSilver
    Belepillantottam a pdf-be. Csak árfutottam fél perccel azelőtt, hogy indulnom kellett munkába, de ha minden igaz, akkor a modulokhoz külön lehet profilt csinálni. Mert ugye a voicecommandban van egy, ami a DCS-hez tartozik, oszt' jó napot.

• Paladin
    Vedd meg darabokban ;) Most az első kettőt 55-ért, aztán később másik akcióban a kubant.
  • LeonSilver
    Srácok. Ez az AIM-7 ennyire ótvar? Vagy van valami trükkje, mert alig - alig talál célba..
  • LeonSilver
    Szemezgetek ezekkel az IL-2 cuccokkal, de együtt kicsit borsos az a 108$... :D
  • PhantomAss
    Jaja, marha jók a ww2 madarak is. Nekem amúgy Minyó a nagy kedvencem és a MiG 21, a kidolgozottságuk miatt. A Minyó fülkében ültem párszor Szentkirályszabadján, és teljesen visszajött a fíling.
    Meg az is nagyon jó hogy a fülke kiterjedését lehet szabályozni az ipd-vel a menüben, frankón be lehet lőni a méretet ami megfelel.
    Akkor voltam legjobban ledöbbenve vr-ban amikor először beültem a He 111-be a BoS-ban és körbenéztem. Kint látod a bazi nagy motorgondolákat, a vastag szárny végét csak sejted, az üvegezett orr ott van messze elöl.
    Pedig nem is olyan nagy gép. Marha jó hogy van vr és lehet így is repülni.
  • macleody
    A teljesítménye alapján. Ár szerint csak két kategória létezik, a drága meg a kurva drága
  • Razor18
    Még nem bírtam kihámozni, hogy ez a VAICOM konkrétan mit tesz hozzá a VoiceAttack-hoz?
  • molnibalage83
    Mi alapján dől el, hogy középkategóriás valami vagy sem? Nem maga az ára? Ha fentebb megy valamire az igény, akkor az hogyan befolyásolja ezt a besorolást?

Ezt sohasem érettem...
    Nekem már egy 150k feletti VGA is simán felső kategória. Ami 300k feletti az meg luxus. Mert ami a magyar nettó átlagbér felett ennyivel van, az bizony luxus.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.25. 22:31:35
  • VO101Tom
    TF5.0 kiadás után a legelső project amire a programozók ráugranak, az a VR lesz (és nem TF6.0-ban fog jönni). Viszont kabinokon is kell dolgozni hozzá, sok részletet elcsaltak anno Luthierék, ami monitoron jól néz ki, de VR-ban azonnal látszik, ha csak egy lapra festett ügyes textúra.
  • LeonSilver
    Most néztem meg a Fókát meg a Musztángot VR-ben... igazán sajnálom, hogy a CloD-ban nincs VR... :/
  • sakkay
    Azért ha három résztvevő van-és az intelnek pénze is-akkor ott már kialakulhat komoly verseny. Arról nem beszélve, hogy mint videókaris belépőnek az intelnek bizonyítani KELL!!! Az meg csak jó lehet nekünk. Ha 20% már az is komoly pénz ilyen áraknál.
  • LeonSilver
    Igen, ebben az egyben lehet talán bízni..
  • repvez
    az a baj, hogy ebben már nem hiszek, hogy majd az intel lenyomja az árakat, inkább elkezdi árulni ugyan ilyen drágán vagy kicsit olcsobban mint az AMD ivel kicsit lasabb lesz és, hogy ne fogják rá, hogy lassabb és drágább akkor nem veszzük, inkább jobbanb fog hangzani, hogy egy kicsivel lassabb ,de olcsobb.

DE nem fogja féláron adni, csak, hogy jófej legyen. örülnek mint majom a farkának, hogy az elöállitás költsége nem sokkal nött söt, de minden kártyán jó nagy haszont szakithatnak.

De ezeket az árakat lassan már a kisebb studiok is nehezen termelik ki , nemhogy a magán ember és elvárják, hogy évente cseréld.
  • VO101Tom
    De ha van arra esély, hogy AMD-nél keményebb versenytárs lesz, akkor annak mi csak örülhetünk.