Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@molni: még alfa állapotban van, gondolom ennél nagyobb hibák is vannak még benne.
Ez a hawk nincs meg nekem, nem is lesz :D :D Tényleg annyira ótvar?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@Leon, a VEAO Simulations-al bontottak szerződést, mert a Hawk olyan rossz, és a P-40-el nem készültek el három év alatt sem. Erre gondolsz?
@molni: A DCS un. PBR anyagokat használ, amiknek lehet "Emission" map-juk, egyszerűen festett textúra map azt határozza meg, hogy az a textúra részlet világít-e vagy sem. Tükröződéseknél is fényforrásként látszanak. Nem annyira pontos és szép mint a 2080-asban debütált Ray Tracing fícsör, de a modern játékoknál rengetegszer használják a fényes, világító dolgokhoz, mert egyszerűbb, mint a klasszikus fényforrások (emissive map nem okoz árnyékot, sokkal egyszerűbben számolódik mint egy dinamikus lámpa pl).
A 2. kérdésre igen, van egy ilyen MOD, de nem nyilvános, mert FSX kabint kalapáltak bele úgy, hogy az nem az övék. Vampi írta FB-n múltkor, hogy ő valahonnan megszerezte.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.16. 16:39:43
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.16. 14:55:04
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
DE igy nem nagyon látom értelmét a külon moduloknak sem, mert sztem jobban megéri megvenni egybe az FC -t egyben még akkor is ha nem érdekel az összes gép belöle, mint csak egy két külön modult belöle.A javitások ugyan ugy ingyen megjonnek hozzájuk.
Viszont ha a külön modulokat külön kezelték volna akkor most ugyan ugy lehetne csak egy egy tipusonként is fejleszteni az FC-s gépeket és a teljes FC-3as meg maradt volna a régi szinten.
Igy aki az egyszerübb játszhatóságot választja megveszi a 8 gépes csomagot aki meg gépészkedni akar az megveszi modulonként.
a licencelésben én ha EDe helyébe lennék, akkor lenne egy olyan kitétel, hogy az egyező tartalmak felhasználhatók más moduloknál is igy elkerülve , hogy nagy legyen a kavardás és a játék bonyolitása..
aki elfogadja ezt az fejleszt aki em az igy járt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az új modulok biztos, hogy próbálják majd tartani azt a színvonalat, amit a Hornet és a Tomcat féle modulok felállítottak. A MAC féle vonal már nem. Ami nekem kérdés, a régi modulok, azokat akárhogy javítják, sok plusz eladást nem hoznak. ED felől nézve kidobott pénz kb.
www.pumaszallas.hu
Nekem is meg van például az F-5 és nem azért, mert olyan nagyon tetszene ;)
Nem tudom és nem is tudhatjuk... de szerintem segítik egymást - ha nem is a kész cuccot adják át, de biztos van illetve kell lennie egyfajta együttműködésnek - és lehet ezt EDe "kéri" is, hisz' ha egy modul szar és senki nem veszi, akkor ott EDe IS pénztől esik el.
Egyébként engem ez pont nem érdekel ;) Így vagy úgy legyenek minél jobbak a modulok, aztán felőlem le is lövöldözhetik egymást :)
De ha nem lennének közvetlenül versenytársak, akkor sem tudom elképzelni, hogy valaki ingyen bedobná a közösbe azokat a fejlesztéseket, amikre pont azért költött időt, pénzt és erőforrást, hogy a saját modulja legyen jobb, ne valaki másé egy sima kopipészt után.
www.pumaszallas.hu
A fegyvereknél már inkább el tudok képzelni egységesítést, hogy azok egy központi "könyvtárból" vannak szétosztva, a fegyverek paraméterezése lehet ugyanolyan, de például a repülőgépben futó szoftvert, radar és kijelzők grafikáját és a használható fícsöröket ugyanúgy a géphez kell programozni.
www.pumaszallas.hu
A tisztán ED fejlesztett modelleknél lehet ilyen közösködés.
www.pumaszallas.hu
gondolok itt a A10, harrier, f-18 meg a többi ami képes GBU bombát használni vagy a mavericket.
ha nem mindegyik gép lesz ugyan azon a szinten a fegyver használatot illetöen az azért elég furcsa lesz. bár már most is igy van.
de hogy ezen nem is akarnak válltoztatni ...
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.12.14. 18:59:30
www.smart-bus.hu
Amúgy nagyon hangulatos a harrier... :)
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2018.12.13. 17:29:14
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.12.12. 22:19:42
A virpil bot zseniális, a gomb kiosztásra van pár panaszom, lehet majd kipróbálom a Warthog grippel. Viszont egyelőre nem tudom, hogy a gázkart meg akarom-e venni. Állítólag akartak belőle minijoy-ost is, meg hátha jön belőle egy updatelt verzió mint a botból (abból az van meg).
Az is érdekes, hogy mikor lesz már végre VKB TECS rendelhető, mert az komoly vetélytársnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2018.12.12. 18:40:48
Ha nem egetverően fontos, akkor kicsit várj - talán kari előtt lesz valami.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.12.10. 21:10:01
www.pumaszallas.hu
Arról már nem is beszélve, hogy már én is linkeltem ide CPU kihasználtságról képet,
Ez még a 4770K-l készült... nem úgy néz ki mintha nem terhelné eléggé a szálakat.
A másik dolog, hogy egy játékmotor nem egy szintetikus teszt program, itt nem fogsz látni 100%-s CPU kihasználtságot! Amikor meg azt látod, hogy a VGA nem 99%-n pörög, akkor CPU limit van. Mivel a CPU sem pörög 100%-n, ezért a limit szoftveres... szoftveres limiten enyhíteni vagy egy programozói hadsereggel lehet (lásd például GTA V) és akkor ki tudod tolni a DX11 határait, vagy pedig a DX12 / Vulkan lehet még opció. Utóbbi esetében eléggé képben kell lenni, mert ha valamit elcseszel nem véd meg a VGA driveres rétege, nincs aki kijavítsa (AMD / NV driver) a balfaszságokat és jön a kék halál mint anno a Win98 idejében.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.12.10. 20:26:25
www.smart-bus.hu
Ilyen esetben nem mondanám azt, hogy bármelyik részegység is határon dolgozik és amiatt nem kap elég adatot a másik.
A DX12 lényege, hogy a CPU limitet csökkenti. Ha egy játékban nincs annyi objektum ami az adott motort a DX11 "tudásának" a határáig terheli, akkor persze, hogy nem, vagy csak minimális különbség lesz. ArmA 3 alatt láthatnál különbséget...
www.smart-bus.hu
Dx12es batlefield V-nél is egyenletes a terhelés, csak épp 40%os, és semmivel sincs több FPS vele mint dx11 es verzió alatt csak annyi hogy dupla a VRAM igény.
A maradék 60%ot miért nem tudja kihasználni ?
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.12.10. 19:00:46
www.smart-bus.hu
Hi everyone!
This week we plan to migrate the current Open Beta to the Release version. We've put this off for the past two weeks as we worked on some Hornet and other items.
For next week's Open Beta, we plan (not promise):
1- GBU-10, 12, and 16 laser-guided bombs with off-board designation.
2- Bullseye (A/A Waypoint) and BRA indications.
3- Improved IR Maverick axis slew and other Maverick fixes/additions like improved ship attack, longer ship lock ranges, range indications when slaved, and others.
4- Fixed DUD cue.
5- New radar defaults based on SME feedback.
6- Fixed cockpit art like left DDI error.
7- JHMCS updates like look-up reticles.
8- Air show smoke.
9- Fixed ACM HUD mode indications.
10- L&S target heading on attack format.
I'll have some Bulls/BRA and LGB videos coming by the weekend.
In parallel, the team is hard at work on the HARM, datalink (SA page, MIDS, Link-16), FLIR rendering tech, and A/G rendering tech.
All of this will be part of 2.5.4
Thanks!