36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Hibákért elnézést, mobilról vagyok...
  • Solt
    Azért ekkorát csak nem hazudik...

VR alatt meg nem csak a felbontás számít, sokat javít, vagy ront a helyzeten a lencse is. A HP-l két bajom van. Az egyik a felbontás hoz képest kicsi fov, a másik a brutális gép igény... csak abba gondolj bele, hogy a CV1 1.5-s PD esetén cirka 6,5 millió pixel, ami adott esetben az 1080Ti-t is térde kényszeríti. Na most a HP üdvöskéje az alap felskálázás után cirka 11,5 millió pixel... ehhez még az 50%-s szuper optimalizáció is kevés lesz.

Engem a Valve kütyüje mellett emlegetett 135-s FOV jobban izgat... az elég sokat dobhat a sebesség és térérzeteten.
  • sakkay
  • sakkay
    Ja, hogy én? Egyszerűen nem hiszem el..azért írtam ezt. Nem mondom, hogy lehetetlen-de nagyon kicsi az esély Lcd ide-oda. Egyenlőre a hp ami bejövős nekem.
  • Solt
    Azért a kétkedése érthető... közel 10 millió pixel alapból, erre még valami felskálázás a lencsék miatt, és akkor még élsimítást nem kapcsolatunk.

Szimezésre még mindig a Rift S és a Valve cucca lehet az érdekes. Utóbbi főleg a 135 fokos fov miatt, ha persze a pletyka igaz.
  • VO101Tom
    Egyszerű. Újabb Bullshit Wagstól, elkezdte tolni az S-t, hogy minél kevesebben vegyenek ilyen HP felbontású HMD-t.

@Solt. Wags írta ma fórumra, hogy kipróbálta az S-t, MINDENT el tud olvasni a kabinban, és az összes OR tulajnak nagyon ajánlja, hogy gondolkozzon el a váltáson. Erre lett hype a fórumon, hogy ez mekkora jóság már.
    Valaki rákérdezett a HP-re, arra diplomatikusan csak annyit mondott, hogy a HP remeknek tűnik, de kíváncsi lenne a teljesítményre azokkal a panelekkel. :/
  • Solt
    Mit nem tudsz? :)
  • sakkay
    hát nemtom'
  • VO101Tom
    MAC és FC3 nem olvad össze, de tuti, hogy MAC-oz a régi FC3 kabinokat át kell dolgozni. Tomcat kiadása óta eléggé megpörgették ezt a textúrázás dolgot, azzal elég magasra tették a lécet.
  • repvez
    Az FC3 mindig megkavarja a dolgot.Wags azt mondta, hogy a MAC egy teljesen standalone játék lesz arkadosabb szinten.Ha oda ugymond kiszervezi az FC3as gépeket akkor a DCS-ben nem marad egyetlen egy vörös modern gép sem, csak a mig 15/19/21 ami megüti a DCS szintet klikkelhető kabinnal és VR kompatibilitással.

Ha a DCS vonal megmarad a hardcore vonalnak és megmaradnak az FC3as gépek akkor azokat is fel kéne tuningolni.

De erről is volt már többször szó.

Minden esetre valamit kéne kezdeni valami modern orosz vassal igy nem lesz human ellenfél csak agyaggalamb lövészet ha a régieket összeeresztik az uj nyugati technikával,
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.04.10. 22:20:18
  • VO101Tom
    FC3? Az lesz a MAC.
  • repvez
    sztem sose lesznek kész vele, mire végére érnének, jön a vulkán akkor amiatt kell majd belenyulniuk kitakaritani a sok nem várt hibát, meg a térkép is hozzájöhet.

Az A10 is elvileg már évek ota kész van, most mégis ujra csinálják, hogy a kor szinvonalára felhozzák a VR miatt is.

kiváncsi vagyok a FC3as gépek mikor követik .
  • sakkay
    Ez a nagy kérdés igen.
  • VO101Tom
    Elvileg most már havonta vannak a frissítések, szóval hetekben mérni tényleg felesleges :)
    (arra leszek kíváncsi, a jelenlegi tempóval vajon befejezik idén a Hornetet? Vagy átcsúsznak a 20-as évekre vele? :D )
  • sakkay
    Nem hetezgetünk kérem .
    Azok az idők elmúltak
  • Wampapa
    Egy hét ? Két hét ?
  • macleody
  • repvez
    jogos, igy már mindent értek :D
  • VO101Tom
  • sakkay
    Nem figyeltek
    Final release trailer. Tehát a bemutató final
  • VO101Tom
    Az is lehet, hogy ez már az?
    De ennek a finalizálásnak inkább jogi okai lehetnek, anno az openbeta mellett is azért kellett azt a vicces stable-t is kiadni, mert a Steam elpicsázta volna őket, ha csak egy visszavont 1.5 és egy beta stádiomban lévő 2.5 lenne steam store-ban (steam a beta játékokra más szabályokat alkalmaz, mint a véglegesekre, és elég érdekes jogi helyzet, ha a véglegesnek gondolt játékod, évekkel a vásárlás után visszaalakul "beta" verzióvá).
  • repvez
    elég vicces kijelentés , hogy Final mikor nemrég jelentették be, hogy át kell dolgozniuk a térképeket, mert valami nagyon zabálja a gépeket vele.
    Tehát akkor annyira mégse final.
  • sakkay
  • Solt
    Hiba! :))
  • VO101Tom
    Én egyáltalán nem vagyok aktív a hivatalos DCS fórumban. Read Only vagyok arafelé. :)
  • Solt
    Na ja, ebben is van valami, de azt máshol is tapasztalom, hogy minden fejlesztést addig húznak amíg nem lesz égetően fontos... gondolom ez szorosan összefügg a programozók bérével! :)

Egyébként, ha te aktívabb vagy arrafelé és van kedved hozzá, akkor erre felhívhatnád a figyelmüket a VR topikban: ASW 2.0
  • PhantomAss
    Jól néz ki.
    Viszont nagyon hiányoznak a repülhető bombázók a ww2 vonalról az online játékhoz mert most csak örömrepkedés /dogolás van.
    A Mosquito készülget az egyik oldalon, még kéne valami a német oldalra is.
    Bárcsak olyan lenne online mint a BoX széria, komplex köldetésekkel, bombázókkal, vadászkísérettel, többféle térképpel.
    Majd 10 év múlva talán eljutnak oda.
  • repvez
    Lassan a Fóka is megszületik az uj sérülés modellel.
  • VO101Tom
    Miért tűnne?
  • sure
    Még a végén el fog tűnni a víz a szárazföld alól?
  • VO101Tom
    https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3869786&postcount=2333
  • sakkay
    Igen jól hangzik. Hol olvastad?
  • sakkay
    Csak repülj...
  • molnibalage83
    Megnézném F-15C-vel mit lehet. Kb. 3 hete belőttem és az F-15 quick missionben az 60 FPS-t nem tudta med közeli grafikán.
  • beci43
    Nem mindegy, úgysem játszol vele...
  • LeonSilver
    Látod Tom???!!! Mondtam én, hogy kell az a 32GB RAM... ;)
  • PhantomAss
    Na végre. Azért érdekes hogy a Normandia map 32 gb memóriával érzi jól magát, és cserébe még ronda is. Reméljük tényleg optimalizálják.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.04. 13:39:27
  • VO101Tom
    Én meg pont azért szidom őket, mert ezt megtehették volna sokkal régebben is, persze a weblapon átírni az ajánlott konfigot a csillagászati számokra sokkal egyszerűbb volt, mint programozókat fizetni azért, hogy beletúrjanak az engine-be. Most már nincs mire átírni, akkor na jóóó, nézzék meg esetleg a DCS-t is. Ráadásul -és ezt ED írta le- ez is akkor bukott ki, amikor a VR kesztyű már náluk a tesztgépen is használhatatlanul lassú volt. Ennyit arról, hogy a sok fórumos rinyálás, amikor a júzerek panaszkodtak ugyanerre, azzal mennyit foglalkoztak (semmit).

De oké, ha megcsinálják, akkor nem érdekel, hogy mi győzte meg őket, csak működjön (és ne okozzon még több bugot az "optimalizálás")

@Molni. Biztos a nem VR-ra is hatással lesz, hogy ott is ugyanannyit hoz-e az majd kiderül.
  • molnibalage83
    VR-on kívül?
  • Solt
    Már a fele is jól jönne, de ha ez tényleg igaz és találtak benne +50%-t és ez igaz lesz minden térképre, akkor fél évig nem szidom őket!