36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#31387 Wags ezt írta tegnap:
"Hey everyone,
Earlier we mentioned that we have been working on DCS VR optimization. I have good news today! After much investigation and work, we traced the issue back to the terrain engine. We have since adjusted the terrain engine, and this has resulted in a 50% increase in VR performance! We will continue to test and optimize this further, but we hope to have this great improvement to you soon.
Thanks "
Hát, kíváncsian várjuk -
#31386 Szerintem rossz topikba írtál.. -
sakkay #31385 -
#31384 -
#31383 Na, azért ne essünk túlzásba :) -
sakkay #31382 Kijött a stabil verzió. -
sakkay #31381 Béta.Béta. -
sakkay #31380 Bocs 1.0-ra. Aztán a végén emeld. -
sakkay #31379 Nekem ti van, sajnos ekkora a különbség. Teszteld mit tudsz elhagyni. Először mindent vegyél le, aztán egyenként rakjad vissza. A pixelt is 1.5-re azt a végén állítsad csak. Nagyon sokat eszik. -
Indi69 #31378 Most néztem, 30fps van és nincs maxon -
Indi69 #31377 Az ocolus tray toolt próbáltam, de nem igazán találtam magyar leírást róla. Ha lehet tudnál írni pár sort a beállításairól? FPSt az ott-vel nézed? -
sakkay #31376 Azt neked kell tudni mi a fontos grafikailag, de a fix 45 fps legyen meg (full telerakott) reptéren kívül mindenhol. Nevezzél ki egy teszt pályát és azon nézd mi mennyit eszik. Ja és az ocolus tray tool progival el tudod menteni a beállításaidat meg tudsz ssa-t állítani meg pár fontos dolgot. -
sakkay #31375 Ja baxki éppen most írok..még jó, hogy a DCS topikban mondom a DCS-t kivételnek:))) -
Indi69 #31374 ok, de a dcsben mit hova? ac meg acc az jó, de dcs kicsit receg föld közelben -
sakkay #31373 Dcs meg szimeken kívül minden fog maxon működni-ha +dolgokat nem állítasz pl. szoftveres pixelsűrűséget ilyesmit. -
Indi69 #31372 Üdv i5 8600k gtx 1080 16gb ram a gépem. Milyen beállítással használjam rift vrban? köszi -
#31371 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha retro jellegű Star Wars élményre vágytok HMD-vel töltsétek le. Működik, de az irányítást be kell állítani. És nem biztos hogy komálja a hotasokat. https://forums.oculusvr.com/community/discussion/12334/star-wars-battle-of-endor-updated-for-dk2-and-cv1
On -
sakkay #31370 Amúgy én is. Főleg az első valós véleményeket. -
sakkay #31369 -
#31368 "Oculus Rift S Hands On - Why It’s Better Than You Think" - nem, nem jobb. -
TomStorm #31367 Várom nagyon! -
sakkay #31366 -
#31365 Tiltsd le Jester hangját. Állítólag az okozza.
Nekem Horneten is van naponta 1-2, annak nincs köze Jesterhez, és még tipp sincs, hogy mivel lehetne megszüntetni. -
#31364 Azé' kezd kicsit tele lenni a tököm... annyi CTD van a tomkettel, mint az állat. -
#31363 Ez igaz, ki kell fogni, sajnos alapból ez sem ilyen olcsó. Viszont ha nyitott szemmel jársz akkor van esélyed rá hogy kifogd.
Töbsször is láttam már akcióban amúgy, volt 120$ is egy ideig, kontrollerek nélkül. Persze itt nem megy le az ára.
Lelke rajta aki megveszi 150 ezerért, az hogy van rá egy év gari nekem nem ér ennyit. -
Paladin #31362 A Lenovo explorer 100 dollár fél éve volt egyetlen akcióban. most inkább háromszázhoz van közel, és ide még több mint egy százasért jut el. Európában meg 300 euro felett láttam csak eddig. (Nálunk meg 150+ eHUF)
De tény, hogy nem rossz darab.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.03.30. 21:33:00 -
#31361 Papíron ugyan azt tudja igen, sőt az olcsó Lenovo felbontása jobb egy picivel (2880x1440 vs 2560x1440)
Mindkettő wmr, fresnel lcd, inside out tracking.
Élőben megnézném persze, de nem hinném hogy sokkal jobb lesz a képminősége az Oculus S-nek.
A képminőség meg ugye a lencsétől függ, felbontás és színek, ebben jelenleg az Odyssey vezet szerintem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.30. 20:48:26 -
#31360 Ez a teszt már jobb, bár elég inkonzisztens, a Forma1-nél az odyssey-nek van a legszebb képe, az Elit Dangerousban a legszarabb (ami tuti nem ilyen, nekem megvan, és tök élesen látok benne mindent), a szemészeti tesztfeliratnál megint az odyssey lett a legélesebb.
Na mindegy, megnyugodtam, hogy ennél sokkal jobb jelenleg nincs, és érdeklődve várom mit virít a HP -
#31359 Valszeg azért nem lehet PC-re kötni, mert a HMD árában benne van az is, hogy te majd tőlük fogsz játékokat is venni rá. Nem tudhatod, hogy mi miért kerül annyiba. -
#31358 azzal nagyon nem vagyunk elöbbre, ha PC-s játékot akarsz használni.
Amugy azt sem értem, hogy miért nincs meg még az elvi lehetősége sem egyik verziónak, hogy PC-re kötve csak mint kijelzót használni a GO vagy a quest HMD-ket.
Egy mini HDMI csatlakozás elférne rá és szoftveresen meg kiküldeni a tartalmat rájuk. -
sakkay #31357 Elvileg a quest kb ezt fogja hozni, 100 pénzért pc nem kell hozzá. Az azért lehet tömeg vr lesz. -
#31356 egyébként érdekes, hogy nem kérik számon a cukrosbácsit , hogy amikor felvásárolta az occulust akkor azt mondta, hogy ingyenes vagy ngyon olcso lesz a szemüveg, mert az a céljuk, hogy minél több emberhez eljusson a technologia, még olyan áron is , hogy az elején veszteséges lesz a gyártás, mert a késöbb megjelenö programokkal akarta ezt potolni.
És ma ott tartunk, hogy egy complett PC árát kell elkölteni csak a szemüvegre, de ahoz, hogy normálisan lehessen használni, meg 2x többért kell fejleszteni , hozzá a gépet.
ÉS még carmack munkásságát sem véltem nagyon felfedezni, amitöl jobb lenne az OR mint a többi egység akinél nem carmack fejleszt. -
Solt #31355 Azt tudja összességében a 99 USD-s HMD-s mint a Rift S? Ez biztos? Mert, ha igen, akkor a 99 USD-s HMD-t kell venni... :) De én biztos vagyok benne, hogy nem tudja azt... ;) -
#31354 itt már azokkal tesztelik
itt meg a pimax uj verziojárol beszélnek , itt pár hónap mulva jön az uj verzió:
-
#31353 Ha választani kell aközt, hogy a fekete mennyire mély, vagy aközt, hogy a pixelek közt mennyire látod a rácsozást (LCD-nél állítólag ez sokkal jobban megoldható, a pixelek közötti rácsozás sokkal kevésbé látszik) akkor lehet, hogy én is LCD-re szavaznék.
Ami viszont az fps-t illeti, ebben biztos van szubjektív hatás is, engem pl. nagyon zavar a 40 körüli fps (Odyssey-nél nincs képkockák közti szoftveres kitöltés, a 45 fps az 45 fps), egyszerűen a mozgás sokkal darabosabb (főleg alacsonyan repülve feltűnő), ha ráadául mikroakadások, recegések is vannak (ami nem ritka ha a gép a teljesítmény végét járja), attól nekem qrva gyorsan megfájdul a fejem. Régi gépemen is inkább repültem kisebb felbontáson, de stabil 60 fps-el, mint 40 körülin. Clod és Falcon alatt a mostani gépemen 100 fölötti fps-em van vcync nélkül (igaz, ott nincs VR), és egyszerűen sokkal kellemesebb nézni a mozgásokat abban.
Amikor az oculust fejlesztették, ők sem véletlen emelték először 75-re aztán 90-re a VR-hoz ideális fps-t, és a 45-re lockolt, szoftveresen 90-re emelt fps-t sem azért találták ki, mert a 45 teljesen oké lenne. -
#31352 Semmiylen teszt nem jött még ki a gépigényről, úgyhogy egyelőre várjuk ki a végét.
Az biztos hogy a vr alá durva gép kell, nekem is egy 1080ti van és 9700k, tudom hogy ezek nem alap cuccok.
Emellett NEKEM semmi gondom sincs azzal ha nem 90 hanem csak 45 fps van. Én abszolút nem aggódom emiatt.
Szerintem a következő lépcső a vr-ban igenis a felbontás növelése lehet, mert a mai cuccokat már kimaxolták, és ezért örülök hogy a HP végre meglépte ezt.
Én megértem hogy valakinek a 90 fps a fétiise és csak úgy tud játszani ha a fekete az fekete, az lcd az szar, de szerencsére nekem nincs ezzel problémám. Szóval én várom érdeklődéssel a teszteket.
@Solt,
ezt értem hogy nyitnak a tömeg felé,. de megint csak az a válaszom erre hogy ezt tudja az én 99$-os hmd-m is, szóval még mindig nem értem a koncepcióját az Ocuclus s-nek. Sokkal olcsóbban kellene adniuk.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.30. 18:05:38 -
#31351 Azért azt is érdemes nézni, hogy ebben a tesztben nem a Vive Pro-t és nem Odyssey-t hasonlítja a Pimaxhoz, hanem a régebbi sisakokat. Ennek a pimaxnak egyébként hiába van 4K-s kijelzője, a bemeneti jele 1440p, ami szarabb felbontás, mint a legtöbb VR sisaké.
A Pimax8K fogja tudni a natív 4K bemeneti jelet felhasználni (de az is felskáláz két 4K-s kijelzőre), de amit legutoljára olvastam róla, akkor még küszködtek, hogy túl lassú a kijelző. Azt is meg kell nézni, hogy a fejmozgás követéssel hogy állnak, sima Pimax4K-ban nincs 6DOF, csak valami kiegészítővel. -
Solt #31350 Mert nem egy szűk rétegre céloznak, hanem szeretnének sok-sok HMD-t eladni. A sok-sok eladott HMD győzheti meg a fejlesztőket, hogy érdemes AAA játékokat is fejleszteni VR-ra. A Pimax féle FOV és felbontás hajhászás csak egy nagyon szűk réteget érint, ezekre nem lehet alapozni, főleg ha van egy Store is hátad mögött.
Biztos vagyok benne, hogy ha a VGA piac nem toporogna egy helyben, akkor komolyabb kijelzővel érkezett volna. Így egyszerűen nincs értelme olyan HMD-l előállni, amit a felhasználók töredéke képes megvenni és használni. A VR út elején járunk abban a fázisban, amikor a felhasználók számát kell drasztikusan növelni. Ezt csak úgy lehet, ha felhasználok széles táborát célzod... ez a tábor a GTX1070 és környéke, ide értelmetlen olyan HMD-l előállni, ami egy 1080Ti-t is hasra vág.
Most gyakorlatilag úgy hoztak ki egy HMD-t, hogy összességében jobb lett a kép, de nem, vagy csak minimálisan nőt a gépigény. Emellett nem kellenek az érzékelők, nem kell az extra USB kártya, hogy működjön minden rendesen, ha mondjuk 3 db érzékelőd van. Az új belépők számára ez egy teljesen jó kompromisszum.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.03.30. 16:59:33 -
#31349 Sztem csak simán időt akartak nyerni vele, hogy amíg elkészülnek a következő verzioval addig a többiek ne vegyék el a vásárlóit. Ezt meg kevesebb eroforrassal ki tudták addni. Meg igy el tudják adni majdnem ugyan azt egy kicsit drágábban -
Caterpillar #31348 Ez tök jó meg oké, de VGA-t majd tervezel alájuk magadnak, vagy mégis milyen megoldásra gondolsz?
A legtöbb VGA (1070 és alatta) még az OR felbontását sem tudja 90 stabil FPS-el, nem véletlenül trükköznek a 45-el, mutass nekem egy VGA-t ami akár csak a 1440p 144Hz-et tudja.... Innentől kezdve, mégis minek emelnének a gyártók felbontást? Az lenne a vége, hogy a nyakukba varrná a tudatlan nép, hogy "dehátezszar"...
My2cents