Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.02. 17:14:46
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.02. 17:11:36
www.pumaszallas.hu
De én még emlékszem arra is amikor A.E.W. néven az egyik ex Hornet pilóta kezdett fel és leszállásos videókat posztolni, ő próbálta komolyra venni a dolgot, ott qrta el, hogy csinált egy olyan videót is, amiben kicsit belement, hogy mi nem tetszik neki az FM-en. Olyan shitstormot kapott a nyakába, hogy utána kellett csinálnia egy olyan videót is, amiben magyarázkodik, hogy nem kötözködésből csinálta. Még azt is kikezdték, hogy egyáltalán Hornet pilóta volt-e IRL mert egy HUD szimbólumra rosszul emlékezett, hogy az mi. Szemét dolog ez, 4-5 video után nem is csinált többet.
www.pumaszallas.hu
Razban announces M-2000C
Átalakítják a fegyverzet kezelő és konfiguráló paneleket, Navigációs panelt, radart, radar displayt, RWR-r, HUD-ot, HOTAS-t, és még valamit amit "Flight Manual"-nak neveznek, ami lehet az FM is (a dokumentációt később említik). Azt írják, hogy némelyiket teljesen újra kell majd tanulni. Ez szerintem tök jó, dátumot nyilván nem írnak, de szerintem minden modult így kellene csinálni, olyanok felügyelete mellett, akik repülnek is vele.
Ami engem a szituban idegesít, hogy DCS-nél a modulok hiányosságait mindig csak akkor hozzák fel, amikor valamit javítanak rajta. WW2 gépek is, szerintük a világ legjobb szimulátora, erre most derül ki, hogy kb 10 db hitboxxal dolgoznak, amiket még a csöves gépekhez fejlesztettek ki (ezért olyan faék egyszerű a sérülésmodell most), majd valamelyik peccsben fognak kapni teljesen átdolgozott, és részletes hitbox rendszert - annak örülök, hogy végre jó lesz. Ami ebben idegesít, hogy az elmúlt két évben simán lehazudták a csillagokat is az égről, hogy mennyire fasza és a világlegjobbja, simán bannolták egy-két hétre aki ezt vitatta (pár angol ismerősömnek van sok gondja a Spittel, szerintük szar, ED szerint meg ez nem fórum téma - 2 hét pihi). Erre kiderül, hogy jééé, mégis egy fos. Vajon mikor melyikről derül majd még ki hasonló "anomália"?
Egy beszélgetés kapcsán megpróbáltam visszakeresni a Hornet bejelentéseit is, kicsit részletesebben megtudni, hogy a Boeinggel között szerződésükben mi van benne. A szerződés meglétén kívül az egyetlen konkrét dolog, amit Wags írt a weblapon, hogy a Hornet hangfájlja az eredeti Hornetből van kimásolva. Írta azt is, hogy neki engedélye van a teljes hozzáférésre a Hornet dokumentációhoz, de a Boeing dönti el, hogy abból mi kerülhet a szimulátorba. Ez tök jól hangzik, megtaláltam nem is egy helyen. Viszont belefutottam egy olyan topikba is, amiben -gondolom pár BMS játékos- azt tudakolta, hogy miután a Hornetet is PFM gépnek írják a weblapon (Professional Flight Modell), ez azt jelenti-e, hogy a Boeing-os szerződés hozzáférést ed-e a repülésvezérlő computerhez, vagy a prototípus repülőgépek berepülési méréseihez? Ezek ugye BMS-nél, amihez sokszor hasonlítják a DCS-t, megvannak. A General Dynamics és a NASA közös doksija elérhető a NASA weblapján is, ma már nem titkos, viszont meglehetősen fontos doksi ahhoz, hogy pontos FM-et csináljon valaki (mármint PFM-et). A válasz az volt, hogy ez általában céges titok (he?), majd ha az ED akarja, akkor hivatalos bejelentésben részletezi a Boeingos szerződést. Majd bezárták a topikot. Valamiért ED azóta sem érezte, hogy ez fontos lenne. Azt leírták nem is egy helyen, hogy PFM lesz a gép, erre az, hogy Boeingos szerződésükben meg is kapják-e az ehhez szükséges doksikat meg hirtelen céges titok lesz? Ez nekem furcsa, én tuti végigkampányolnám az összes topikot vele, hogy mennyire biztos alapokon készül az FM. <#fejvakaras>#fejvakaras> De úgy tűnik, hogy Bitching Betty fontosabb <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.02. 16:04:42
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mert az előbbihez nem tudok szólni, lehet hogy összezavarodik az irányitás az eszküztől, vagy vannak bűbájok, ami kellenek hozzá, de a FC3 SU 27 nél még csak nem is kell használni szvsz a LAlt+Q-t, most néztem meg, bizonyos sebesség alatt az y-x gombok az orrfutót kormányozzák, felette meg a ruddert. Az A 10A-nál uez van (nem tolom a ruszki gépeket, mert már igy is keverem mit-hová tettem a joyon) azt hiszem 50 csomó felett átvált. A C-nél alapból a dedikált gombra teszi a NWS switchet. (igy keresd amúgy a kiosztásnál Nose Wheel Steering, ahogy irta is a srác) ez annak idején okozott pár fejreállást nekem felszálláskor. 😊
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tom
Tetszik a Mirage, de az avionikájával nem birok megbarátkozni. Egyelőre ez csak hobbi lesz és egyébbként a videóhoz, amit linkeltél az anomáliáiról, tegnap kiváncsiságból felmentem olyan magasságba, amit még birt és elkezdtem zuhanni függőlegesen, nem meglepő módon nem tudtam kivenni időben a zuhanásból katapultáltam, erre a gép fura mód nem zuhant le, átment egy loopba és annak a végén csapódott a földbe. Csak érdekességképp, engem nem zavar ha a normál paramétereken kivül (amit a valóságban egy pilóta se csinálna) nem modelezik le valósághűen.
Az F18 viszont nagyon finom áru. Az az igazság, hogy az A10C meg ez érződik valóságosnak nekem. Erre a kettőre fekszek rá,meg a Harrierre, azt nagyon megszerettem . Meg megvárom a Falcon újabb verzióját, azt is újra kell tanulnom már sajnos.
Utoljára szerkesztette: Wampapa, 2019.01.02. 13:20:50

www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Ka-50
HUNter
Mi a megoldás...??
köszi
www.pumaszallas.hu
HUNAF DCS Virtual Hungarian Air Force
Discord: HUNAF Discord csatorna
Viszont aki most tervez hosszútávra CPU-t venni, annak egyértelműen 9700K!
www.smart-bus.hu
Évekkel ezelőtt be lett igérve az A10A ra is a full click mód, de nekem igy is megfelel.
Bár nagyon fapados visszaülni bele.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOLT
Nyilván nem erősebb a 8600K effektive, de minden teszten (JÁTÉKBAN) azonos beállitásokkal vagy egál FPS-t hoz azoknál a játékoknál amiket ált. teszteken használnak (GTAV, Witcher 3, Far Cry 5 etc.) de sokszor pár FPS-el meg is előzi. Nyilván ez csak a játékokra igaz, de engem nem nagyon érdekel a többi rész, se videot nem renderelek, se nem tömöritek éjjel-nappal. Aztán lehet, hogy a DCS- re egyáltalán nem igaz, vagy az összes teszt amit olvastam meg láttam hazudik. Akkor én is 😛
Az ED amúgy is külön kategória, annak idején mielőtt megjelent a Lock On, kijött egy demója, az akkori gépem simán vitte.
Mikor kijött maga a játék, nagy lelkesen rohantam, megvettem (nem olcsón) vittem haza, be a gépbe, nem fut. Nem XP volt a gépemen, vagy Millenium, vagy Win 2000 (mindenesetre olyan, amit a doboz szerint támogatott a játék és mondom, a demo szuperül ment). Fejvakarás (netem még nem volt) konklúzió, gyenge a kártyám. Vettem egy új kártyát nem ment. Valamiért lecseréltem XP re az op rendszert utána, azon csont nélkül ment és később egy PC Gururól leszedtem a patcheket, azzal már simán ment az első rendszeren is.
Szóval az ED meg a Bohemian I. játékaival kapcsolatban nem mernék soha biztosat állitani 😊
Közben feltúrtam a régi lemezt, a Wn 98 at, a Milleniumot meg a 2000 et is támogatta. Papiron. Patch után tényleg.
A kezelést youtube videók illetve Chuck's guide-okból tudod. Van manual is dcs-hez és minden modulhoz külön is a doc mappákban.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.12.29. 14:49:05
Most már várásároltam is hozzá.CSak kéne egy magyar leirás a kezelésre..ilyenröl tdutok..??
NAgyon köszi mindenkinek a fáradtságot ........
www.pumaszallas.hu
SSD hiányt maximum a betöltési sebességben, vagy játék közbeni nagyobb akadásokban lehet észrevenni, de attól mert HDD-n van, még el kéne indulnia. Szerintem is valami szoftveres nyűg lesz, de ilyen esetekben nagyon nehéz értelmes tippet adni mert rengeteg szereplős a történet.
www.smart-bus.hu
De játékban, a teszteken, nem látom a rettenetes különbséget az I3-asom meg az I5-8600K között.
A 8600k meg sokszor veri a 8700k-t és egál a 9600K val (amire majdnem cseréltem ijedtemben, de szerencsére a BIOS frissités nem a második nevem, úgyhogy átgondoltam).
Nem lehet, hogy az SSD-t hiányolja a srácnak a játék ?