36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #31225
mit mond a felbontásról, meg a képminőségről? -
sakkay #31224 Én szimhez vettem-tehát nem életbevágó de...ha átjön valaki és berakom a lövöldéket(zombi, nyilazós ugrálós stb.) ha az emberek félhátra, vagy hátra fordulnak a harc hevében-azonnal elmászik a kéz minden irányba. Ami iszonyat zavaró, gondolom így már érted. Ez az s-ben meg is van oldva, és biztos, hogy minden irányba minimum olyan jó, mint kettő kamerával szembe használattal. -
Paladin #31223 Nem biztos, hogy pontosan értem, mit mondasz :)
Az biztos, hogy nekem két szenzor van a rifthez, és egyetlen "hadonászós" cucchoz se volt kevés (Robo Recall, Onward, Mage's Tale, stb). Három szerintem max akkor kell, ha az embernek van ahhoz helye, hogy valódi roomscale, "mászkálós" dolgokkal szórakozzon. -
#31222 Ez a szenzor dolog engem különösebben nem hat meg, nincs problémám a mostanival sem.
Ami engem sokkal inkább "zavar", az a lenovo... jó sok laptopot szedtem már szét és nyugodtan mondhatom, hogy a lenovon kívül nincs még egy gyártó, aki ennyire ótvar műanyagot használna. Már viszonylag fiatal laptopoknál is észrevehető a műanyag "elfáradása", főleg a csavarfészkeknél, de nem csak ott. Qrva hamar reped, törik úgy, hogy se megeröltetve nincs se semmi ilyesmi.
Egyelőre elvagyok a rift-el, a HP-ra kíváncsi leszek nagyon. Ha lecserélem a riftet, az nagy valószínűséggel nem az S lesz. -
sakkay #31221 Ahhoz minimum három kell-és szerintem az s lesz olyan pontos mint a sima hárommal. -
Paladin #31220 Ízlés kérdése... a szenzorokat felrakni se tart sokkal tovább, és egyszer felrakod, aztán ennyi. Persze aki cipelni akarja a cuccot ide-oda, annak nem opció, de fixen, otthon sokkal inkább választanék szenzorost, ha ez lenne az egyetlen különbség. (Különösen, ha nem csak szimezni akar az ember.) -
#31219 Szemüvegeseknek - hátha kell valakinek. -
#31218 Pont ez a jó a wmr-ben (és jó látni hogy az oculus is ebbe az irányba megy), hogy nem kell vele szórakozni, egy usb és egy hdmi kell, bedugod és kész is vagy, 5 perc az egész beüzemelés, onnantól működik minden ahogy kell.
Az inside out tracking sajnos nem olyan jó mintha több külső szenzorral lenne megoldva, de ennyi előnyért simán vállalható.
-
#31217 ez elég jol összefoglalja a különbségeket
-
Solt #31216 Biztos, hogy jobban látni vele, élesebb a kép, szinte nincsenek pixelek, nincs god rays. Ami rosszabb az a fekete megjelenítése... DCS-ben lehet, hogy nem lenne zavaró, de én sokat játszom az Elite-l, ott meg elég zavaró, hogy a fekete az sötét szürke... most sem vagyok elájulva a Rift feketéjétől, de az LCD panel még ennél is gyengébb ebben. -
#31215 Elkezdik árulni EU-ban. Kicsit borsos, hogy gázkar nélkül van.. -
#31214 Ja a VIVE-el kevertem hirtelen abbol jön ki 3 vezeték csak a fejegységbol, de a többi állitás attol még igaz . -
Paladin #31213 Minden egyes külső szenzor egy usb
-
#31212 nekem az tünik fel, hogy az hogy lehet , hogy az eredeti rifnek 3 USB kellett ennél meg megoldják egyel, ugy hogy növekedett a képpont.
Vagy a fejkovetés ennyi adatot generált a külsö érzékelöktöl?A,i ,ost az inside out miatt már nem kellenek?
Egyébként ha azt nézzük, hogy nem egy uj szintet hanem a régi javitott verzióját akarták eleve akkor talán nem olyan rosz ez.
kevesebb kábel, nem kell a külsö érzékelöket elhelyezni kábeleket elvezetni és bárhol müködik . ezek sztem többet érnek, mint a 10 hz minus amit nem biztos, hogy észreveszel, meg a kevésbé fekete kép.
Azzal a 10 hz-el lehet pont azt az adatmenyniséget sporolták meg amennyivel nöt a felbontás igy a gépnek nem jelent semmilyen többlet terhelést -
Paladin #31211 Hát ja, ez elég szarul hangzik. Pedig egyébként jó lenne. Ha nincs godray, az azért elég fasza. -
sakkay #31210 Nálam is. Kivéve, ha valaki DCS teszt után azt mondja, hogy jobban lát vele-vagy ugyanúgy mint egy vive proval. Ennek meg nem sok esélye van. -
Solt #31209 A rosszabb fekete lesz nálam a döntő érv, azt hiszem kimarad az S az életemből. -
sakkay #31208 -
Solt #31207 Így van, ez egy "kényszermegoldás", mert egyszerűen nem áll úgy a GPU piac, hogy jelentősen növelni lehessen a pixelek számát. Emellett az Oculus egy konzol szerű ökoszisztémában gondolkozik, vagyis a tömegre céloznak és 1-1 termék viszonylag hosszú életciklusára, mert ha 2 évente drasztikusan változnának a specifikációk akkor a büdös életben nem készülne rá AAA-s játék.
A másik, hogy VR szempontjából nem minden az adott területre eső pixelszám, nagyon sokat jelent a lencse is a képminőséget illetően. -
#31206 Igaz, odyssey+ az 500 dollár, nekem szerencsém volt akkor, mert én 300-ért vettem (samsung oldaláról rendelve), de ezek szerint az egy elég rövid akció volt csak...
Az pozitív hozzáállás Wagséktól, hogy legalább elismerik, hogy teljesítményprobléma van a DCS-el, főleg a térképekkel. Árnyalja a dolgot, hogy ez a házon belül tesztelt VR kesztyűnél bukott ki nagyon, annak olyan késése van, hogy egyenlőre használhatatlan. De legalább dolgoznak ezen is. Hogy mire jutnak és főleg mikorra, az persze jó kérdés, de ebből minden nagyobb felbontású HMD profitálni fog. -
sakkay #31205 Én erre az alpixelekre vagyok kíváncsi. Jó lenne egy tesztelőt hallani már. Elvileg április 30-tól várható legelőbb a forgalmazása. -
#31204 Azért a nagyobb felbontásnak gátatszab a DCS ótvar optimalizációja... na de majd a vulkán megoldja ezt is. Két hét múlva.. :D -
Paladin #31203 Azért az Odyssey+ normál ára 500 dolcsi, és Europában nem kapod meg. Ez gyakolatilag a régi rift áráért van, nagyobb felbontással, szebb kijelzőkkel. De ja, ráncfelvarrás, semmi új technológia, csak egy kis upgrade. Kérdés, hogy az inside-out tracking hogy fog működni benne a WMR cuccoknak is az a gyenge pontja (persze repszimnél nem szempont, csak egyébként.)
HP jól hangzik, csak a nagyobb felbontást egyéb technikai trükkök nélkül elég nehéz lesz bírni géppel. -
sakkay #31202 Ja, nagyon fura. Na majd az első tesztek DCS-ben. -
#31201 Amit repvez linkelt videot, ott beszélnek róla valami hivatalos bemutatón. Ez ráncfelvarrás, nem Rift 2. -
#31200 Igen, az biztos, hogy megfontolandó. :) -
#31199 Olvasom, a HP cucca is LCD kijelzős lesz, nem OLED. Ott írják, hogy az LCD-t sokkal jobban tudják alakítani, és a pixelek közötti távolság is kisebb, ezért a képen a screendoor effekt (pixelek rácsozata) is sokkal kevésbé lesz látható. -
sakkay #31198 Ja néztem én is. Jól van srácok, meg kell várni az első teszteket, mert ez annyira szar, hogy biztos van valami csel -
#31197 Ez még az én 100$-os headsetem felbontását sem éri el. Fogalmam sincs kinek lesz ez jó.
Viszont a HP reverb pro ígéretesnek tűnik a megnövelt felbontással, ha kijönnek a tesztek és jó lesz akkor lehet az lesz a következő nálam.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.21. 00:07:10 -
#31196 -
#31195 Egyik tech oldalon olvasom ezt. Csak a lényeg.
Oculus-S
Small resolution increase per eye from (1080 x 1200) to (1280 x 1440), improved lenses
Frame rate is dropping from 90hz to 80hz
Switched from OLED to the LCD panels used on Oculus Go
2.6 -ról 3.6 millióra emelték a képpontokat, Vive Pro/Odyssey 4.6 millio, HP új cucca 9.3 millio képpontot kezel. fps-t lehúzták 80-ra, és az oled helyett lcd kijelzőt kapott. Mindezt 400 dollárért úgy, hogy Odyssey+ 300 dollár, HP 600 lesz, egyedül Vive Proval összehasonlítva van nagy különbség, az 1200-1500 dollár kb.
Hááát, ez azért elég szerény így, ezzel nem fognak bankot robbantani. -
#31194 Hivatalost én sem láttam, de hamarosan úgyis kiderül :) -
#31193 Na, úgy látszik ezek egymásra szervezték a bejelentéseket :)
Oculus S-t még nem is láttam. Mekkora felbontása lesz ennek? Azt olvasom, hogy elég kevés, ami kissé csalódás az Oculustól, de nem találtam még hivatalos listát a paraméterekről. -
#31192 Sakkay kolléga, ez téged érdekelhet, ha még nem láttad: HP ‘Reverb’ is the New High-res Headset on the Block, Starting at $600
Képpontra a Vive Pro / Odyssey+ duplája. 600 dodó és áprilisban jön (remélem nem csak az USA-ban). Oké, ezt majd Májusban meglátjuk, de így előzetesen egész jónak hangzik. -
#31191 -
#31190 -
gantus68 #31189 Na most vehetek egy walkmant az Ecserin és rakhatom a lábamra...nem is fogok hülyén kinézni, hiszen a telóm a fejemen, walkman és tablet a lábamon. Szürreális, hogy mi minden kell ehhez a simhez. Reality, rulez.
Apropó, mig19 kötelező darab annak, aki a piros oldalt preferálja. -
#31188 olyan csak a F16 modulba lesz majd :P
-
#31187 Próbáld ki, qrva jó zenék szólnak. :) -
gantus68 #31186 Tényleg qrva jó, de walkman hallgatás helyett nem a phoenix-eket kellene eregetni? ;)