Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ha szerencséd van, akkor a hw aprón olcsóbban is tudsz venni - legálisan.
Az a helyzet, hogy ugye a mikroszoft az OEM szoftvereket hw-hez köti és úgy gondolta, hogy ha kampó a hw akkor dobd ki a windows.
2009-ben erre beintett az EU és azt mondta, hogy lófaszt kell kidobni, lehet szépen újrahasznosítani.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

OFF Na igen subnautica hát az tényleg egy tuti játék én még korai hozzáférésben 9 euróért vettem anno és mivel nem akarom kijátszani félreraktam hátha jön még hozzá tartalom. most a Russian Fishing 4 szippantott be ez egy ingyenesen letölthető és játszható játék De mint a ruszki gémekben van persze Prémium meg arany vásárlásra is lehetőség. De itt nincs kvázi előnyöd belőle csak hamarabb lesz meg a cuccod mint annak aki ingyen játssza. ugy hogy horgász meg egy vadász gém most elnyelt a télre😊Off end
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.12.21. 18:57:44
Most jobban megnéztem ezt a turbulencia dolgot. Lehet ez már volt valamilyen szinten de ennyire nem éreztem. Turbulencia van még a nagyobb épületeknél és a hegyeknél is. Pont olyan, mint amit nemrég berakott valaki amikor vitáztunk a gépek reális mozgásáról. Éppen úgy rázza meg a gépet a hegyek gerincénél. Tök jó!

Papa01
OFF:
Sziasztok!
ERRŐL mi a véleményetek? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Teljesen rendben van. Most lőttem szét vele mindent. Nem a lézerest rakod? Vagy csinált küldid? Mert a G már nincsen tudod.

LeonSilver
Na? Működik Neked ez az ótvar?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Dehogynem!<#alien>

Ka-50

Nem lehet tovább húzni..ezzel valamit kezdeni kell, mert itt a vége.

LeonSilver
Gyomorforgató, hogy arra kell blazírozni, hogy emberek meghaljanak, mert csak úgy van hely... ez egyszerűen elfogadhatatlan! Minden társadalom olyan, ahogy bánik az idős vagy elesett emberekkel. Nos ez a társadalom...

LeonSilver
Én is húztam, halasztottam. Amikor meg mevettem, akkor csak néztem ki a fejemből.. Oké, hogy sivatag meg minden, de tök állat, megy röccenés nélkül. Minyó meg... Isteni

Megérte megvenni ezt a Dubait. Minyóval van az a küldi, amikor le kell szállni a szálloda tetejére. Vr miatt nem volt egy nagy dolog-meg ugye mint nemrég is írtam hihetetlenül tehetséges is vagyok<#alien>) de akkora élmény volt a város felett, naplementében repkedni, mint az állat. Nagyon gyönyörű lett. Remélem most már nekiállnak a dinamikus kampánynak, ehhez a grafikához nincs mit hozzátenni vagy 5 évig.

Ezzel sajnos egyet kell értenem.

LeonSilver
Mindenképpen megyek majd, csak a mutternak találjunk valami helyet... sajnos stadion van, de olyan intézmény nincs illetve kevés van, ahol az idős, magatehetetlen embereket ápolnák.

Szintlépés? Azért a fő gonosszal vigyázz majd... <#idiota>

www.smart-bus.hu

Valami szintlépés jött a DCS-ben. Amikor híd alatt repülök át nagy sebességgel, akkora turbulencia van mint az állat. Meg más repülni, alacsonyan földközelben. Nagyon komoly. Megvettem Perzsiát, gondoltam úgysem lesz olcsóbb nyárig.

<#nevetes1> Ez kb addig tart Leon, amíg egyszer el nem jössz. A meghívás áll bármikorra, csak előtte egyeztessünk.

LeonSilver
Neee... ezt ne! nem akarok VR-t venni - még 😄

Tudod mennyire gyönyörű ez a játék vr-ben? Nem tudod, tudom, csak gondoltam szólok<#banplz>
De amúgy komolyan, marha szép. Én nem nagyon játszok-csak strat, meg szim, de ezzel elvagyok.

VO101Tom
Ja, az jogos.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Igen, mert mostnem tudsz fizetniérte...

VO101Tom
Oké. Megzavart, hogy miért az akció végéhez kötöd ezt a vásárlást akkor <#alien>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nem értettem félre Tom 😊 Tudom, hogy megmarad. Én azért írtam, hogy megveszem majd, mert >szerintem< megérdemlik a pénzt. Qrva jó gém és én így szeretném kifejezni a tetszésemet 😊 Érted!

Lesz majd hozzá valami új, fagyott területes cucc. Vagymi...

VO101Tom
Nekem is tetszik, szeretem az ilyesmi sandbox játékokat. De szerintem félreérted, az akció ideje az ingyenes letöltésre vonatkozik, ez tart még néhány napig, viszont ha ez idő alatt megszerzed, akkor az véglegesen a tied marad, az akció után is. Mármint a Subnautica weblapjáról letöltve. Steamen is akciózzák, de ott pénzbe kerül.
Hogy ez nekik miért éri meg, azt nem tudom. Nincs benne DLC vagy megvásárolható kozmetikai elemek, mint a Fortniteban, valszeg nemsokára akarnak kijönni valami mással, és ez egy jó reklám nekik.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Gyerekek. Dec. 24-ig még ingyenesen letölthető a Subnautica.
Megéri beszerezni mert valami elképesztő játék. Engem teljesen beszippantott, mint annak idején ezer éve c64-en az ELITE... QRVAJÓÓÓ! 😉

Én valószínűleg meg is fogom venni, ha lejár ez az ingyenes akció, mert simán megéri azt a kábé 20€-t! Komolyan mondom!
Én 3-4 napja játszom vele, ~18 óra van a játékban és még a fény sem látszik az alagút végén. Más, drága játékokban meg van 3-4-5 óra, oszt' jó napot.

Javítottak az engine-n is 2.5.4-ben, high shadows sem mikrolaggol.
LeonSilver
<#worship><#eljen>

Majd meglesem.

LeonSilver
Persze

Unkécselted<#alien2> előtte??

LeonSilver
Hát.... valamivel jobb, de már megint nem tudom mozgatni az izét... hiába nyomom le a hozzárendelt billentyűt. Szóval maradok a minyónál meg a Subnauticanál.

LeonSilver
Nem baj az, ha nem értünk egyet 😉 Én tök toleráns vagyok lévén leginkább a minyót nyüstölöm újabban :p valamint a helyén kezelem a DCS-t - ez egy játék. Szimulátor, ami próbálja a valóságot szimulálni több, kevesebb sikerrel. De játék, aminek a legfőbb feladata, hogy aki használja, azt szórakoztassa.
Ezzel senki sem akarok megbántani, de én pont leszarom (bocs), hogy melyik rakáta milyen g-vel tud fordulni, meddig égeti az üzemanyagot, és a több-és a többi.. Persze nekem sem tetszik, ha valami el van túlozva vagy éppen valami alulteljesít, de.. igazából nem érdekel.

De még egyszer szeretném leszögezni - ez csak az én, egyéni szoc problémám és senki sem kívánok ezzel megbántani!

Ja. És EDe szarjon sünt..

LeonSilver
THX, majd rápillantok - valamikor 😄

Leon Papa, megjött a hajó kieg' a mavericre<#alien2>

Ha ők mondták lehet benne valami, csak szerintem rendszerszintű' változás akkor sem lehet-csak észrevettem volna-mert ugyan nem értek hozzá-de kurva jól repülök mindent<#alien>

VO101Tom
Baluék mondták ezt, hogy hordozós leszállások nem úgy mennek mint eddig, és főleg magasan sokkal jobb mint korábban.

www.pumaszallas.hu

Én nem érzek ilyet, pedig kibaxott sokat repülöm. Finomítások vannak, de jelentős változást nem észleltem. Éppen tegnap sikerült előhoznom egy régi bugot, 40 ezer láb fölé mentem, majd zuhanásba vissza. 900-nál kiakadt a s mérő-nem ment tovább(lehet ez reális nemtom'), és a vízben mindenhol bugyborgó örvények jelentek meg. Kiléptem a mátrix kereteiből <#alien> De a hajóra való leszállás, meg minden ugyanolyan maradt.

molnibalage83
A 10x AIM-120-as konfiggal karcolgatás is erősen homlokráncolós.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

VO101Tom
Nem csak 60K-n furcsa. Az (is) a baj, hogy changelogban sem mondanak arról semmit, hogy mit változtatnak. Többen írják, hogy az utóbbi időben a Hornet mintha sokkal agilisebb és erősebb lenne mint korábban. Leszállásoknál simán hosszúra jönnek, vagy teljesen átlebegnek a hordozó felett. 10 Amraammal 40K-n gond nélkül karistolnak ide-oda, ami eddig nem így volt. Szóval konkrét mérések nélkül is érezhető, hogy valamit változtattak, pedig amikor kijött, akkor sok Hornet pilóta írta, hogy igen, pont olyan mint kellene. Vagy kiadáskor nem mondtak igazat, vagy azok megkérdezése nélkül változtattak valamit nemrég.

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Háááááááát. Az F-15C fegyvertelenül képes 60k láb statikus magasságra, de csak M1.8 mellett...
Bár szerintem nem azon van a hangsúly, hogy a harcászatilag lényegtelen tartományokban mennyire pontos a modell, de azért mindenesetre indikátor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

VO101Tom
Videót tudnak gyártani, azt meg kell hagyni. <#eljen> F-16-ra leszek kíváncsi, a kabinról a legelső DCS screenshot olyan jó 10 éves, kíváncsi vagyok mit kezdtek vele ennyi idő alatt.

@Leon. Szerintem nincs igazad. Ez attól függ, hogy kinek mi a fontosabb és mennyire toleráns a DCS hibáival szemben. Minap láttam screenshoton Hornetet, M1.14-el karcolt 60000(!) lábon, és nem úgy tűnt, hogy az lenne az abszolút plafon. Ez lenne a világ legjobb szimulátora? Inkább csak a legszebb <#alien>

@Sakkay. A ww2 szimeket is nyugodtan ideveheted, jelenleg bármelyik jobb mint ami most DCS-ben van. Amiben a DCS tényleg és kétséget kizáróan a világ legjobbja, azok a helikopterek.

www.pumaszallas.hu

Ez bezony igaz. Illetve, ha az pár dolgot amiben a BMS jobb, és valakinek azok a legfontosabbak, akkor holtverseny.

LeonSilver
Azé' ez így nem igaz. Kétségtelenül fejlődik a DCS és egyelőre nincs nála jobb a piacon flakon ide vagy oda..

molnibalage83
Ja, csak most látom az mi. Húha. 😊

molnibalage83
Az.

repvez
Az utolsó pár másodperc is jó 😛
macleody
The best Video Trailer Simulator.
GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

<#eljen>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Most láttam fb-n ezt a képet.
2015 április:
"A munka leginkább a levegő föld radarra fókuszál, amiben jó haladást értünk el." Hahahahahahahaha.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm a segítségeket, ötleteket!
Úgy néz ki megjavult, valószínűleg a Defender kavart be. Amióta feltettem az Avast azóta megy, és remélem menni is fog.