23835
  • MANos Viktor
    Őő hát már elég rég :D De megpróbálom köszi! :)
  • MaxPayne
    Hy segít valaki a játék megrendelésében? vagy lehet már kapni nálunk is?
  • Endre
    A bálákkal mi a helyzet? Láttam videón, némelyek behordták az egyik fészerbe, szépen felhalmozták. Mi a haszna, azonkívül, hogy lehet pakolgatni?
    Na indítok egy multit, ha valakit érdekel Endre's game néven fut. Mindig így indítom.
  • Totoo
    próbálj csinálni egy videókártya frissítést sztem mikor volt régen?
  • MANos Viktor
    Ez már egyre dúrvább, meg már a játék első percétől kezdve ilyeneket csinál de viszont eddig bírta elég sokáig miután elkezdte ezt csinálni:S Nem tudtok valami megoldást erre? =/
  • Totoo
    köszi
  • allock #682
    megoldottam. :)
  • Hunter of Deer
    az alap mapon megveszed a vetogepet es elmesz a telepre ahol kezdesz es az egyik haz mellett van egy raklap rajta zsakokkal. nah annal lehet feltolteni asszem R betuvel ha melle allsz.
  • Totoo
    a vetéses kérdésemre nem tud valaki segíteni?
  • allock #679
    aki mkb bankos és megvette neten, írjon rám plz, kellene egy kis help :)
  • Hidralysk
    Hali nem tudjátok kaphato magyarországon az ls2011?
    És ha kaphato akkor hol?
  • Totoo
    hogyan kell vetni nem bírok rájönni átrako utánfutóval kell feltölteni a vetőgépet vagy hogyan?
  • Totoo
    csak nem találtam meg a külömbségeket a két változat között
  • Totoo
    ugyan az a kettő én a V5 ön nyomom az valamiért jobb lehet
  • DCshoesLali
    És a Modsource v5 vagy a v4-en nyomod?
  • Totoo
    nm
  • carrick95
    kösz
  • Totoo
    jah oda
  • carrick95
    mapot hova kell tenni? azt is modsba?
  • Totoo
    a Finland mapon az eredeti map egy kis része van elkeritve és szépen megcsinálva de olyan mintha egy dobozban lennél mert nagy fa falakkal vagy körbevéve nekem nem tetszik
  • Totoo
    azon játszom én is
  • Totoo
    szerintem rohadt egy szar map már bocsánat én a modsource vagy mien mapot ajánlom
  • DCshoesLali
    Sziasztok!
    Tud valaki valamit a Finland Farming Map-ról!
    És, hogy milyen? Milyen táj? Olyan mint alap térképnél vagy változik sokat?

Köszi!
  • Totoo
    ez az megrendeltem a játékot pár nap és nyomhatjuk a reális multit
  • Gery1
    vagy ha esetleg NAS TOXIC GYURI A317 olvassátok a hozzászólást akkor küldjétek már el nekem is a jelszót hogy megint tudjuk közösen csinálni a gazdaságot.

Köszi: Gergő
  • Gery1
    Valaki nem tudja véletlenül a HUNFARM jelszavát??? ha valaki bent van azon a szerveren írja már meg legyen szíves.

köszi Gery1
  • Endre
    Ma multiztam. Hát éppen idiótákat fogtam ki. Sok földön épp ért a termés, kombájn, szállító, eke odakészítve (1 órát szaroztam, mire mindent előkészitettem). Máshol szántani kellett volna, traktor ekével ott áll, erre mindent széthordtak, össze- vissza rohangáltak, tiszta káosz. Igaz egy holland, norvég és spanyol fazonnal játszottam. Pedig kértem, hogy mit kéne csinálni és még lóvét is osztottam köztük. Ha van normális játékostárs, örömmel venném, akár én is bedolgozom neki, mivel ha megy a fejlődés érdemes elmenteni az állást.
  • Gerypapa 95
    space billentyűvel átugrassz a kerítésen és az END billentyűvel fütyülsz nekik , aztán szépen beterelgeted őket
  • Szentis fiu
    Köszönöm a segítségedet.
    És több mapot is be lehet rakni?
  • dezso14
    és pls valaki mondja már meg hogy hogy kell betenni járművet ls2011 be mert sehogy se megy
  • Hunter of Deer
    mapokat is oda kell tenni ahova a tobbi modot. dokument and settings/neved/dokumentumok/my games/farmingsimulator2011/ mods. jah es karierben ujat kell kezdeni es a nehezseg kivalasztasa utan lehet majd kivalasztani a mapot.

a tehenrol nemtudok nyilatkozni mert nekem hiaba van 20 egy sem jelenik meg a karamban viszont a tejet adjak maguktol :)
  • Szentis fiu
    És még egy kérdés: A teheneket hogy lehet a fejő karámba be tenni?
  • Szentis fiu
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy azokat a mapokat amiket letőltök azok hova kell be tenni, hogy műkődjön is?
  • Hunter of Deer
    ilyet nem lehet sztem. én úgy oldottam meg ezt hogy leszedtem egy XXL-es trailert amire felállok 2 kombájnnal. így végülis 1 kamionnal kintvan a 2 kombájn + viszek melléjük egy másik kamiont + pótkocsit amibe megy az anyag :D

• leho94
    lehet hülye kérdés, de olyat nem lehet hogy mondjuk a gép vezeti a traktorom, én meg megyek mögötte kombájnnal vagy amivel éppen akarok? mer elég szar így hogy külön kell kimennem mindennel
  • Hunter of Deer
    Valaki letudná nekem írni hogy hogyan tudnám átírni a kamionom sebességét? mert leszedtem a Scania R470 packot és valami írtó lassan mennek a kamionok :S pls help.
  • allock #652
  • wanlo
    Hy topik!
  • Totoo
    http://store.steampowered.com/app/90200/
    itt tudod megvenni a gamet
  • Totoo
    de tudják csak azt megkell venni a játékkal eggyütt nem fogja megmondani senki a saját cd kulcsát :)