24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
-
fiveteen #906 gyerekek ne kérdezzetek már hülyeséget aki akar valamit kérdezni elsőnek olvasson vissza egy kicsit és akkor lehet választ kap a kérdésére -
visszaolvasnál? -
Mikor jelenik meg a játék és melyik boltokban lesz kapható? -
BravoFox #903 Ma este pár dolgos legényt várok egy multiba a CONTINENTAL EUROPE szerveren. Várhatóan este 11 után indítom valamikor a hostot, és "JELSZO farm" lesz a neve. A jelszó - ahogy kitalálhattátok - "farm" lesz. Bálázni kéne, aratni, aztán trágyát pakolni és új földeket előkészíteni. Csak az jöjjön, akinek nem büdös a munka
:DD
-
Mindenféle hitet és tévhitet szeretnék eloszlatni. :) A Landwirtschaft Simulator 2011 nemrég, ez év október közepén jelent meg. Itthon az EVM sorozaton belül lehet majd megvásárolni 1990,-Ft-ért. A kiadás azért lett kicsit eltolódva, mert a játék magyar nyelven fog megjelenni, ezzel tudjuk biztosítani a hazai nyomott árat, ugyanis EU-ban 29,99€, illetve 24,99 GBP, ami itthon a 7990-es árszintnek felel meg.
A várható megjelenése, ahogy azt a Wingbesten is lehetett látni, december eleje.
:) -
kell -
SEMMILYEN CRACKKEL NEM LEHET MULTIZNI, EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES MINDENFÉLEKÉPPEN HA MULTIZNI AKARSZ
szerintem meg nyugodtan maradhatna a 19,99€, legalább a nagyobb összegből lenne mit fejleszteni jövőre :c -
fiveteen #899 és valaki tudja azt akinek meg van eredetiben a game hogy ha fel rakom akkor kell e patcheket feltelepíteni?
-
fiveteen #898 csak eredetivel vegyétek meg olcsó kész -
Tört játékkal nincs multi. -
fiveteen #896 ja és persze magyar nyelvű ha megrendeled a www.wingbest.hu-n -
fiveteen #895 srácok ahhoz képest hogy mennyibe került mikor megjelent aszem 7000 ft volt most meg 2000 és ha meg veszed lehet vele multizni.szerintem naon is megéri én is gondolkodtam hogy mit csináljak de inkább aki multizni akar az vegye meg és ne kérdezzen olyat hogy a torrentes változattal lehet e multizni.ennyi a véleményem ez ajándék vagy is majd nem ingyen van -
De ha valahogy megcrackelem akkor úgy nem lesz jó a multi?
Mert én nem akarnék akkor pénzt kiadni rá -
BravoFox #893 1990 Ft-ért megkapod az eredetit. Azért lett ilyen nyomon áron kiadva itthon, hogy végre megvegye mindenki, és ne szenvedjen a torrenttel. Tényleg nem lehet az az ok, hogy túl drága :)
-
Manapság már szinte minden játék multijához kell az eredeti, és ennél is szükség van rá. Aki nagyon akar multizni vele az ne sajnálja már azt a 2ezer forintot. -
És ha valahogy crack-elem a játékot akkor lehetséges hogy a torrentesen is multizzak?
Vagy mindenféleképpen meg kell venni az eredetit a multizáshoz? -
egyenlőre 4 fő rész van szervereknél
Internationak, Deutschland 1, Deutschland 2, Continental Europe
ezekhez lehet létrehozni szervert, nyelvtől függetlenül -
fiveteen #889 és ezt kivel lehet?vagy külön van magyar német meg mittom én még milyen szeró. -
vannak de nem árt ha meg is beszéled -
fiveteen #887 hali szeretném megkérdezni hogy a multiban vannak szerók vagy még megbeszélés alapján lehet multizni? -
a driver nem segít rajtad
a videókártyád nem rendelkezik shader model 2.0-val, valami nagyon régi fajta lehet jól gondolom? -
szerintem a videókártyád nem megfelelő ha ezt írja ki vagy videódrivert szedj le hozzá a legújabbat. -
fendt916 #884 szevasztok nekem kéne egy kis segítség feltelepítetem a játékot be írtam a kódot meg minden és ezt írja ki nekem mikor elíndítom a játékot (Error: Could not init 3D system.Shader Model 2.0 is required.Please install the latest video drivers.) ha tud valki segíteni azt nagyon meg köszöném
-
-
erdodit #882 Sziasztok
Érdeklődnék.
Milyen ellátás kell a tehén tartásához?
Milyen felszerelés és mit kell csinálnom?
Előre is köszi.Mindenkinek jó játékot. -
Mate950309 #881 LOL
már erre nemtok mit mondani
-
elég hülye vagy:D 2k-ér megkapod boltba -
így is 3 ezret kért érte adot egy szar serialt ma azzal else indul -
Oda nyomtam be, de nem jó :P -
legyen beipipálva
és ne a gyalogláshoz add be a pedálok tengelyét hanem a vezetéshez
én is ott basztam el :)
Drive backward, Drive forwardhoz nyomd be a pedálokat és jó lesz. -
Helló !
Lenne egy kérdésem:
Én is azok közzé tartozom, akiknek gondja van a pedállal.
Ugyanis vagy egyfolytában hátrafelé megy, vagy egyfolytában előre.
Valaki már írta, hogy be kell pipálni, hogy kombinált tengelyű a pedál, de nem segített.
Azt vettem észre, hogy ha nincs bepipálva a kombinált tengely akkor egyfolytában hátrafelé megy, ha b van pipálva, akkor meg mindig előre.
Valami ötlet esetleg ? -
erdodit #875 Sziasztok
Nem tudjátok lessz e magyarositás hozzá?
Kicsit nehezemre esik a német.Néha még a magyar is:) -
gondolom a serialt a törött verzióhoz kérte -
Ezt most komolyan kérdezed?
Aki megveszi pénzért szerinted odaadja neked a saját kódját. gondolkozz már pls.
Vedd meg te is vagy szedd le valahonnan és ahhoz van kód is de bukod a multit.
Remélem nálunk lassan kapható lesz mert jó lenne már multizni :) -
egyik ismerősöm megvete a játékot kiírta nekem de a serialt nem agya meg valaki meg tudja adni? -
haljátok valaki vegyen fel msn re volna egy nagy kérésem qwettt @citromail .hu -
morcos77 #870 Nincs, multihoz eredeti game kell. Kérdezd meg BravoFox -ot, hogy az Ő online boltján (wingbest.hu) keresztül meg tudod -e rendelni. Nekem belföldön utánvéttel, postán 3200 Ft. -
kovacs95 #869 Sziasztok. Mivel Romániában élek, nem tudom megvenni(normális áron) a játékot, de letööltöttem torrenten(tudom nem igazságos, törvényes de nincs mit tenni). Nagyon szeretnék multizni. Lehetséges valahogy megoldani: a torrent változattal is multizhassak? Van rá lehetőség? Köszönöm -
erdodit #868 A gyengébb fokozatban ujra kezdtem az egészet.