23835
  • fiveteen
    multiban
  • fiveteen
    mert olvastam hogy ilyen meg olyan mapot kell leszedni vagy is letölteni ha akar játszani az ember
  • fiveteen
    és milyen kormány kell hozzá egy egyszerű vagy komolyabb?
  • VERESS 96
    tudtommal semmit sem ha eredeti a játék.
  • VERESS 96
    Sziasztok! Felkészültem az aratásra :D
  • fiveteen
    HALI!

megrendeltem a gémet és ha meg jön akkor valaki tudna segíteni a multiban?hogy hogy ekll csinálni hogy menjen meg mit kell hozzá leszedni?előre is köszi
  • allock #842
    hát jobb az irányítás vele, videókészítésnél mutat igazán jól,de van egy "fíling" faktora
  • BravoFox
    Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sőt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhető a rakodótraktor.

Kb. mint Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sőt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhető a rakodótraktor.

Kb. mint ebben a videóban. :)
    . :)
  • obe
    sziasztok

egy ismerösöm szeretne jätszani evvel a jätekkal, kiprobälta, a kerdese annyi, hogy erdemes kormänyt, vagy esetleg joy-t hasznälni a jätekhoz, ti hasznältok ?

köszönöm
  • Tescobetyár
  • wanlo
    Hy topik!
    Jó képek,gratula!
  • allock #837

• Totoo
    valaki nem akar multizni?
  • allock #835
    optionsban volume ha arra gondolsz
    ha full süket játékot akarsz akkor passz
  • Sponnyabob
    Miután learatom a gabonát a földről mindig fel kell szántani vagy elég csak a kultivátorral végigmenni rajta és csak néha felszántani? Ettől függ-e a gabona mennyisége?
  • Totoo
    bár attól lehet meghülyül
  • Totoo
    nem tom hol lehet vegyétek ki a mappáiból a hangfájlokat
  • kgb12
    Szép estét mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy a John Deere az alapból benne van a játékba vagy tölthető?Választ előre is köszönöm!
  • leho94
    az engem is érdekelne
  • MaxPayne
    istenem.... :S de most komolyan, közben zenét akarok hallgatni de nemtalálom hol kell levenni a hangot a game-ben
  • Totoo
    sztem a hangfalon
  • MaxPayne
    Nekem német verzió van... hol tudom levenni az összes hangot a játékról?
  • Totoo
    értem
  • allock #825
    néha, ezért kell találni egy fix szervert ahol minden klappol
  • Totoo
    nektek nem szokott az lenni hogy nem tud csatlakozni egy szeróra csatlakozik aztán kiírja hogy you have lost connect with the game
    nem szokott ienetek lenni multisok?
  • Sponnyabob
    Nem tudjátok az miért van hogy ha berakok egy gépet akkor nagyon belassul a játék. A gép benne van és működik is de úgy belassul a játék mintha diavetítés lenne.
  • wanlo
    Hy topik!
    A járvaszecskázók feladata elméletben igen egyszerű, nem más, mint a kukorica és a szálastakarmány levágása és aprítása.
  • Sponnyabob
    Igen erre gondoltam. Köszi!
  • ZelenkaP
    Ha a direct_disk-et rádobod, akkor a füvet szecskázza és ugyan úgy oda kell üríteni, ahová a szecskázott kukoricát. A legcélszerűbb ha saját maga mögé van csatolva egy pótkocsi és arra ürít, így egy kis időt is nyer az ember...
  • Totoo
    Szia Péter nem jösz multizni?
  • BravoFox
    Ha az alapjátékban lévő Krone Big X-re gondolsz, akkor talán tudok segíteni: a Big X tudtommal a kukoricatörő fejjel működik csak, és arra jó, hogy a kukoricát összetöri a tehénkéknek. Nincs tartálya, de automatikusan szórja a közelben lévő utánfutóba a cuccot, vagy mögé is csatolhatsz egy utánfutót. Én úgy használom, hogy levágom vele a kukoricát, amit a tehenészetben a kukoricatározóba boritok.
  • Totoo
    Sziasztok végre megjött a game (köszi BravoFox) nos akk multizhatunk aki akar multizni velem az küldjön egy pm et és megbeszéljük.
  • Sponnyabob
    Hello!
    Itt az első gép ez a BIG X 1000-es mire jó? Mert nem tudtam még rájönni. Lehet hogy nagyon hülye kérdés de komolyan nem sikerült még rájönnöm mire jó. Köszi!
  • morcos77
    Ha bankkártyával fizetek gondolom akkor is van postaköltség. Meg lehet venni valahogy személyesen is?

G.
  • morcos77
    Ha visszaolvasnál kb. 10-15 hsz -t akkor ott a válasz.

Üdv

G.
  • vadkamionos
    Reggelt!

Nem tudja valaki h már lehet-e kapni az LS2011-et a boltokban?
    Kösz előre is a választ;)
  • rokerkamionos
    Hmm jó képek.
  • Tescobetyár

• Mate950309
    ez ku**a jó hír
  • MaxPayne
    Hmm.... ez hihetetlen de a képek szerint még is igaz, sztem akkor én várok december elejéig és akkor megveszem.