23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
fiveteen #848 multiban
-
fiveteen #847 mert olvastam hogy ilyen meg olyan mapot kell leszedni vagy is letölteni ha akar játszani az ember
-
fiveteen #846 és milyen kormány kell hozzá egy egyszerű vagy komolyabb? -
#845 tudtommal semmit sem ha eredeti a játék.
-
#844 Sziasztok! Felkészültem az aratásra :D
-
fiveteen #843 HALI!
megrendeltem a gémet és ha meg jön akkor valaki tudna segíteni a multiban?hogy hogy ekll csinálni hogy menjen meg mit kell hozzá leszedni?előre is köszi -
#842 hát jobb az irányítás vele, videókészítésnél mutat igazán jól,de van egy "fíling" faktora -
BravoFox #841 Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sőt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhető a rakodótraktor.
Kb. mint Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sőt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhető a rakodótraktor.
Kb. mint ebben a videóban. :)
. :)
-
obe #840 sziasztok
egy ismerösöm szeretne jätszani evvel a jätekkal, kiprobälta, a kerdese annyi, hogy erdemes kormänyt, vagy esetleg joy-t hasznälni a jätekhoz, ti hasznältok ?
köszönöm -
#839 -
#838 Hy topik!
Jó képek,gratula! -
-
Totoo #836 valaki nem akar multizni? -
#835 optionsban volume ha arra gondolsz
ha full süket játékot akarsz akkor passz -
Sponnyabob #834 Miután learatom a gabonát a földről mindig fel kell szántani vagy elég csak a kultivátorral végigmenni rajta és csak néha felszántani? Ettől függ-e a gabona mennyisége? -
Totoo #833 bár attól lehet meghülyül -
Totoo #832 nem tom hol lehet vegyétek ki a mappáiból a hangfájlokat
-
#831 Szép estét mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy a John Deere az alapból benne van a játékba vagy tölthető?Választ előre is köszönöm! -
#830 az engem is érdekelne -
#829 istenem.... :S de most komolyan, közben zenét akarok hallgatni de nemtalálom hol kell levenni a hangot a game-ben -
Totoo #828 sztem a hangfalon -
#827 Nekem német verzió van... hol tudom levenni az összes hangot a játékról? -
Totoo #826 értem -
#825 néha, ezért kell találni egy fix szervert ahol minden klappol -
Totoo #824 nektek nem szokott az lenni hogy nem tud csatlakozni egy szeróra csatlakozik aztán kiírja hogy you have lost connect with the game
nem szokott ienetek lenni multisok? -
Sponnyabob #823 Nem tudjátok az miért van hogy ha berakok egy gépet akkor nagyon belassul a játék. A gép benne van és működik is de úgy belassul a játék mintha diavetítés lenne. -
#822 Hy topik!
A járvaszecskázók feladata elméletben igen egyszerű, nem más, mint a kukorica és a szálastakarmány levágása és aprítása.
-
Sponnyabob #821 Igen erre gondoltam. Köszi! -
ZelenkaP #820 Ha a direct_disk-et rádobod, akkor a füvet szecskázza és ugyan úgy oda kell üríteni, ahová a szecskázott kukoricát. A legcélszerűbb ha saját maga mögé van csatolva egy pótkocsi és arra ürít, így egy kis időt is nyer az ember... -
Totoo #819 Szia Péter nem jösz multizni? -
BravoFox #818 Ha az alapjátékban lévő Krone Big X-re gondolsz, akkor talán tudok segíteni: a Big X tudtommal a kukoricatörő fejjel működik csak, és arra jó, hogy a kukoricát összetöri a tehénkéknek. Nincs tartálya, de automatikusan szórja a közelben lévő utánfutóba a cuccot, vagy mögé is csatolhatsz egy utánfutót. Én úgy használom, hogy levágom vele a kukoricát, amit a tehenészetben a kukoricatározóba boritok. -
Totoo #817 Sziasztok végre megjött a game (köszi BravoFox) nos akk multizhatunk aki akar multizni velem az küldjön egy pm et és megbeszéljük. -
Sponnyabob #816 Hello!
Itt az első gép ez a BIG X 1000-es mire jó? Mert nem tudtam még rájönni. Lehet hogy nagyon hülye kérdés de komolyan nem sikerült még rájönnöm mire jó. Köszi! -
morcos77 #815 Ha bankkártyával fizetek gondolom akkor is van postaköltség. Meg lehet venni valahogy személyesen is?
G. -
morcos77 #814 Ha visszaolvasnál kb. 10-15 hsz -t akkor ott a válasz.
Üdv
G. -
#813 Reggelt!
Nem tudja valaki h már lehet-e kapni az LS2011-et a boltokban?
Kösz előre is a választ;) -
rokerkamionos #812 Hmm jó képek. -
-
Mate950309 #810 ez ku**a jó hír -
#809 Hmm.... ez hihetetlen de a képek szerint még is igaz, sztem akkor én várok december elejéig és akkor megveszem.