23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#485 az miert van hogy 1 db tehenet nem latok a karamban? pedig van 20 db gyartjak is nekem szepen a tejet meg a tragyat, viszont egyet sem latok :S -
#484 Valaki nem tudja hogy mivel lehet a körbálákat elhordani?
A rakodó villákkal már próbáltam de nem sikerült
Más eszköz esetleg nincs? -
#483 A Print Screen gombbal, és akkor a Dokumentumok\My games\FarmingSimulator2011\screenshot mappában van. -
#482 Azokat a körbálákat azzal a géppel hordtad oda a fal mellé?
És ha igen megmondanád a gép nevét meg hogy mennyibe kerül?
Vagy ha nincs benne az alap játékban akkor linket tudnál adni róla vagy fájlt?
Előre is kösz -
ZelenkaP #481 Hát akkor ott egy meg őket a fene..én egyesével nem fogom hajtani őket, ráadásul össze-vissza mennek..egy óra biztos lenn míg mindet behajtom. Felőlem ki is pukkanhatnak.... -
davidkovacs #480 lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de melyik gombbal lehet képet készíteni? -
ZelenkaP #479 pont alattad van a kép..... -
#478 Valaki tudna segíteni abban hogy a szalmabálákat hová kell vinni? :) Előre is köszönöm. -
-
#476 a teheneket neked kell beterelni, odamész a riskákhoz, spaceval átugrod a kerítést majd az END-et nyomogatva fütyülsz a bocinak aztá úgy terelgeted a fejőgéphez :D -
#475 Yokel szabad kérdezni milyen mapon játszol? -
ZelenkaP #474 Meg a szecskázott kukoricára! De ha letöltöd a Claas direct disk, cuccot és ráaggatod a kukoricaszecskázódra, akkor a fűből lesz szecska, azt meg a teheneknél a füves etető mellett tudod kiborítani..Így megfelel az ellátás az Uniós követelményeknek..;)
Azt, hogy a tejtermelés, hogy műxik vagy a fejőgép csak dísz-e azt még nem tudom.... -
#473 T.SZ. V.4 Sióagárd, csak készüljön el
lényeg a lényeg nincsen még olyan pálya ami tetszene nekem, legalábbis még nem találtam :) -
#472 tudtok mondani valami jofele mapot? most az alap map v2-t hasznalom ugylattam ez csak annyiba ter el a simatol hogy ez bevan ultetve.
ZelenkaP koszi szepen megtalaltam a Big M-et.
a teheneknek csak sima fure van szukseguk ugye?
-
ZelenkaP #471 Kb 40-50%-kkal több a terméshozam ha trágyázol.
A rendsodróval tudod átforgatni a "füvet" és akkor olyan, halványabb, szárazabb zöld lesz a színe.
De érdemesebb leszedni azt a verdát ami egyszerre 3 rend szélességet nyír és tud olyat, hogy nem szétteríti a füvet, hanem maga mögé, csíkba rakja a 3 rendet, így ha összeszeded, harmad annyi idő alatt lesz tele a rendelszedőkocsid. Big M-nek vagy minek hívják...már volt ilyen a 2009-esben is... -
#470 tudtommal vetés után kell permetezni mikor már ki nőtt valamennyire a növény
trágyázással magasabb termésátlag lesz
lekell vágni a füvet először, aztán nem szeded össze a felszedő pótkocsival, hanem veszel egy rendsodrót azt hiszem, azzal megforgatod a füvet madj aztán szeded össsze kocsival -
ZelenkaP #469 Olyan kérdések vannak itt, mintha ez egy vadonat új technológiát bemutató játék lenne. Évek óta a piacon vannak az előző verziók...na mind1..
Próbáld nem egészen középen, hanem egy kicsit alatta, tökéletes szögben, a bálára merőlegesen beszúrni.... -
#468 helloka! lenne par kerdesem hozzatok :)
eloszor is az erdekelne hogy vetes elott vagy utan kell locsolni (vagy permetezni vagy miaz) mert ha utana csinalom akkor egy nagyobb foldteruletnel mire vegzek a vetessel addigra beerik a termes :D jah masik dolog az hogy ugylattam lehet tragyazni, ha tragyazok az valtoztat valamit a termes mennyisegen? vagy esetleg gyorsabban erik be?
jah es a #437-esben leirtakat valaki ertelmeze nekem? :D mivel kell atforgatni a fuvet hoyg szaraz legyen illetve hogy tobb legyen belole mmitha csak siman lenyirnam.
thx. es bocsi ha marhasagot kerdeztem. -
#467 igen, igyekszem erdősíteni :)
egérrel próbálkozz, lenyomva tartod valamelyik gombot aztán huzigálod az egeret -
#466 te alakítottad át a mapot ? :) szép meló -
#465 Én is meg vettem a gépet meg hozzá a villát de nekem se sikerül felemelni a körbálákat
Nincs valakinek ötlete mit lehet ilyenkor csinálni? -
#464 :D -
#462 próbáld meg optimalizálni
giants editorban a pályát megnyitod, rámész a Sun-ra és leveszed az értékét a Depht map resolutionnál 512-re, kiveszed a növények árnyékát, mozgását stb
Freddynek van egy írása róla az lsportálon
próbáld ki
link -
ficánka89 #461 a gépnek birnia kell mert már volt fennt rajta a sima 2009 is ezt csinálja ja meg ha felteszem a patchet akkor be se tölt .a 2011 is ez a helyzet azért próbáltam most meg a régieket feltenni ,hogy ott mit csinál. -
-
#459 leveszel mindent a legkisebbre, felbontás 1024*768, semmi élsimítás, nem kell árnyék se, és talán elfut úgy -
ficánka89 #458 és ezzel lehet kezdeni vlamit?
nincs valami patch hozzá:
Köszönöm a válaszod
-
#457 mert szarabbul van optimalizálva mint a 2011 -
ficánka89 #456 azt meg tudnátok mondani hogy a 2009 gold edition nekem miért szaggat egy picit. tudom ,hogy nem ide tertozik. -
#455 én megveszem amint lehetőségem nyílik rá :)
ennyit megér simán -
tutika14 #454 Nálam is ugyan ez a helyzet csak nekem úgy volt hogy tele szedtem a felszedőt bálával elmentettem és mikor visszatöltöttem bumm eltünt minden xD -
ficánka89 #453 Szia !
patch 1.3 van kódod? -
Mate950309 #452 csak nem bála formájában
-
Mate950309 #451 a füvet végülis széna formájában adod oda -
Mate950309 #450 "széna" így is kell neki -
W726 #449 allok! hiszem ha látom hogy a patch javit :P küldjél seriált az 1.4hez és ha tényleg löknek sokat rajta pl.: bálafelvonó akkor akkor megveszem :) addig csak finnyogok :P
nem tud valaki olyan modokat, hogy a játékmenetet is alakitja? pl. tehén igényeli a szalmát, meg szénát.. stb -
#448 a patchek elég szépen javítanak mindent idővel, mellesleg 5500Ft-ot simán megér ez a kis játék főleg, hogy már multi is van
ha szép számmal fogják venni emiatt, már megtérül az astragonnak, ígyis elég sikeres az LS sorozat, de ez aztán odatett neki keményen, szóval a jövőben mégjobb fejlesztések jöhetnek -
#447 -
W726 #446 tutika nekem is eltűnt a minap minden gép.. gyűjtöttem a kisbálákat a speckós utánfutójával, amikor 2 bála fentmarad azon a lapon, amire elsőre került, amúgy már megvolt a 24 hátul + 2 a lapon, és mikor leraktam akkor úgy befagyott hogy nézni rossz volt.. a kamera mozgott, de minden megállt.. idő minden, semmi gombra nem reagált csak a CTRLALTDELre :) mikor visszatöltöttem kiderült hogy kb 4-5 mentésnél nem is mentett, és eltűnt minden járgányom, még a keservesen összebálázott kb 500 bálácskám is :( ekkora bughalmazért tőlem egy petákot nem fognak látni, ha ilyen lesz :) -
W726 #445 szevasztok! 1.4hez serialt valaki legyen szives küldjön, ha van!