23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
ladaman1997 #648 nem tudja valaki a ls 2011 eredeti cd kulcsát?
-
Totoo #647 nem lakik valaki közületek sopron közelébe? -
#646 nálam be volt eddig is, még sem jó :) -
dezso14 #645 am valaki tudna segiteni abban hogy hogyan kell betenni járművet pls itt a skype- om dezso132 kösz kösz -
dezso14 #644 remélem tetszeni fog a video amit ma csináltam köszi dezz voltam
-
BravoFox #643 Akinél nem megy a pedál: az LS2011 egy tengelyként kezeli a pedálokat. A kormány windows-os beállításainál meg kell adni (kipipálni), hogy közös tengely legyen a pedálokra ("combined axis"). Így már elvileg menni fognak a pedálok is. Nálam minden oké. -
Totoo #642 úgy multiznék már veletek de a makacs anyám nem akarja engedni a hitelkártyás modszert :(((((( -
#641 Estét a zimnawodka mapon a silot hova kell vinni nem tudja valaki? :) -
#640 Szép estét mindenkinek....
-
#639 A Steam a játék netes szervere, itt is megveheted, jelenleg 17,99 euró, 10 perc letöltés és már meg is van.
http://store.steampowered.com/app/90200/ -
#638 nincs valamelyikőtöknek sok mod a játékhoz? valami jóféle packot szívesen látnék egy normális feltöltő oldalon mert amiken vannak azoktól idegbajt kapok hogy mindíg várni 15 percet meg fél órát meg stb.(jöhet pmbe is ha esetleg van valakinek)
és erre a TSZ mapos dologra még keresem a választ hogy hol is lehet eladni amit termelek :)
köszike! -
Totoo #637 le tudnátok írni hogy hol lehet neten keresztül megvenni? -
Totoo #636 nálam nincs alapajárat kormányzok plusz ws el gyorsít lassít + 1,2,3
ugye a sebesség fokozatok -
#635 pedál nem megy nálam se, hiába berakom
sőt, a gázt magától adja, nem tudom miért, pedig a gázpedál lenyomásra meg nem reagál (se fékre), de azért alapjáraton elmegy 10km/h-val :/ ami idegesítő -
#634 A TSZ mapon hol a banatban lehet eladni amit termelek? en nem talalom sehol a malmot vagy a kikotot. a tejgyar hata mogott ha beontom akkor ismet bekerul a sajat silomba :D ami eleg fura. -
Totoo #633 Logitech G25 kormányom van a kormány meg a gombok jól működnek a játékba csak a pedálok nem? miért valaki nem tud valamit? -
#632 saját -
Totoo #631 ez meik map? saját? -
#630 kicsit most fos, mert 2 napocska van berakva a pályára :) -
#629 jók a fotók -
-
#627 Átváltja a Bank és úgy vonja le forintba,nem bonyolult.Ezért nem kell deviza számlát nyitni. -
BravoFox #626 EUR-t hogyan utalsz át forintszámláról? És próbáltál már külföldi bankba utalni pénzt itthonról? Mennyi volt a költséged? Biztosan banki átutalást akartál írni?
Sajna jelenleg mi ennyiért tudjuk beszerezni, és rá kell raknunk az itthoni (!) áfát is. A dobozos, magyar változat elvileg olcsóbb lesz, de arra még várni kell egy darabig. -
#625 Hy topik!
Ismét egy értelmes krumplivirág....
#624:Banki átutalással 19.90 Euro(Jelenlegi árfolyam:283),10 perc és a Tied a játék eredeti kulccsal. -
BravoFox #624 Sziasztok! Mi mint viszonteladók a magyar, dobozos LS2011-re várunk, de elvileg lehetőségünk van az angol vagy német, online (letölthető) változatot is viszonteladni. Az ár euró-árfolyamtól függ, áfával kb. 7000 Ft-ra jön ki (+postaköltség, ha postán kéred). Az előny, hogy akár banki átutalással vagy utánvéttel is meg lehetne vásárolni forintért, és utána letölteni a boltunkból (wingbest.com). Érdekelne titeket? Mert akkor lépünk az ügyben. -
#623 ezért kellene egy normális HG -
bzsoli #622 Mekkora egy szemétláda vagy, 90-es számra sms-t küldeti. Remélem hamar letakarodik a hozzászólásod az első képernyőről és senki nem dől be neki. -
Radu16 #621 Üdv topic!
Nem tudja valaki hogy mikortól lehet megvásárolni az LS2011 az árúházakban?? -
#620 Kedves Gazdatársak!
Mikor elég csak boronálni és mikor kell szántani is?
A tutoriálban van egy küldetés, a learatott földet kell boronálni szántás nélkül. Én eddig szántottam aratás után és aztán boronáltam is. -
#617 Közben olvastam, hogy vetés után kell, na próba -
#616 A kockabálához van egy önrakodó pótkocsi a jobb oldalán egy tálcával. -
#615 Igen lehet, de némi fenntartásaim vanak vele kapcsolatban.
Trágyát a tehenek termelnek, két félét, hígat és a lepényt. A híghoz a fehér tartálykocsi kell, azzal tudod szétszórni. A másik az bonyább, kell egy homlokrakodós traktor, egy kanál rá és egy szarszoró pótkocsi.
Én csak akkor láttam változást (sötétedést a földön) ha szántás után szórtam ki, ami nem logikus, mivel az éltben elöbb a szar aztán a szántás, hogy bekerüljön a földbe az anyag. A termésmennyiségben semmilyen változás- növekedés nem volt. Ha a sorrendem nem jó kérlek bennetek javítsatok ki, valami értelmének kell lennie csak én nem jól csinálom? -
DCshoesLali #614 Szasztok ismét!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehet-e trágyázni és ha lehet akkor is hogyan?
Köszi! -
Gery1 #613 ha minden igaz akkor 512/256kb/s nem hiszem hogy ez lenne a baja. -
Gery1 #612 Nem 1 gép van rajta ilyen kis siemens modem ADSL -
bzsoli #611 Van külön saját routered, mert pl két gép is rá van kötve a netre? -
Gery1 #610 Router????? ADSL modemes netem van.Annyira nem értek hozzá. -
bzsoli #609 Minden más kategóriára is?
Routered van, arra van csatlakoztatva a géped? -
Gery1 #608 Hát sajnos semmi, ugyan azt írja ki. -
Gery1 #607 oké köszi
megpróbálom