24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mardal #867 Egyszer velem is előfordult de még az ls09-ben,ez akkor volt amikor betettem egy új modot.Sajna nem lehet vele mit kezdeni,meg kell venni mindent újra. -
erdodit #866 Sziasztok
Kérdezném.Nagyon sok gépeim voltak.Mindenem eltünt,csak a pénz nem változott.Mit csinálhattam rosszul?
És melyik fokozatban érdemes játszani? Gyenge,normál erős?
Köszönöm.További jó játékot mindenkinek. -
mardal #865 Hello
Innen le tudod szedni ezt a man pótot:
pót -
fiveteen #864 szia ne haragudj ezt a pótot sehol nem találom egy linket tudnál lőni hogy hol lehet letölteni elrőe is köszi
-
fiveteen #863 igazad van akkor most elkezdem
-
ugyanannyi ideig tart neked is letölteni mint másnak
ha meg lusta vagy ne játsz
csodákat ne várj -
fiveteen #861 bocs!annyit szeretnék kéredezni hogy van olyan ember akinek le van töltve sok minden a gmaehoz?és priv.-ben eltudná nekem küldeni azokat ha lehet ilyen kérésem [email protected] ha esetleg valaki tudna nekem segíteni.előre is köszönöm szépen -
fiveteen #860 heló én innen rendeltem meg.remélem megjön:D -
fiveteen #859 multiban
-
Na ennek örülök azt hittem hogy decemberig kell vele várnom :) -
nekem nem forgott, csak a gázpedállal volt gond de az utóbb mint kiderült mert rossz helyre kalibráltam be játékon belül -
Sponnyabob #856 Én még a 09-ben próbáltam de ott nem volt ffb.
Amúgy én nem annyira szeretem kormánnyal mert akármit kötök rá (kormány, gamepad) elkezd szépen lassan elforogni a kamera és elég idegesítő. Amúgy tényleg egész hangulatos volt kormánnyal nyomni. -
BravoFox #855 De megy is valakinek? Nekem meg sem rezdül. Logitech WingMan kormány... -
game.xml-ben benne van a vibration -
BravoFox #853 Nálam a force feedback nem megy az LS-ben. Egyáltalán kezeli, használja a force feedbacket az LS? -
BravoFox #852 Örömhírt súgnék meg azoknak, akik megrendelték a dobozos, magyar változatot a wingbest.hu áruházban: nem igazán hivatalos még, de most úgy néz ki, talán még 2 hetet sem kell várni, és megérkeznek a példányok.

-
legalább egy force feed backes
sok szerver van, mindegyikan másfajta pálya + modok (traktor,pót, kombájn stb) ezeket mindet neked kell bszerezni szóval jobb ha letöltöl mindent kb -
Válasz erre gombot használd! És legközelebb egy hsz be!
Nem tudom lehet hogy neked is le kell szedned azt a mapot meg gépeket amit a többiek használnak multiban, ez valószínű de én nem értek hozzá :D -
fiveteen #849 multiban
-
fiveteen #848 multiban
-
fiveteen #847 mert olvastam hogy ilyen meg olyan mapot kell leszedni vagy is letölteni ha akar játszani az ember
-
fiveteen #846 és milyen kormány kell hozzá egy egyszerű vagy komolyabb? -
tudtommal semmit sem ha eredeti a játék.
-
Sziasztok! Felkészültem az aratásra :D
-
fiveteen #843 HALI!
megrendeltem a gémet és ha meg jön akkor valaki tudna segíteni a multiban?hogy hogy ekll csinálni hogy menjen meg mit kell hozzá leszedni?előre is köszi -
hát jobb az irányítás vele, videókészítésnél mutat igazán jól,de van egy "fíling" faktora -
BravoFox #841 Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sőt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhető a rakodótraktor.
Kb. mint Szeeintem nagyon nagy élmény kormánnyal és pedálokkal. Sőt, én egy külön joysticket is beraktam hozzá, azzal vezérelhető a rakodótraktor.
Kb. mint ebben a videóban. :)
. :)
-
obe #840 sziasztok
egy ismerösöm szeretne jätszani evvel a jätekkal, kiprobälta, a kerdese annyi, hogy erdemes kormänyt, vagy esetleg joy-t hasznälni a jätekhoz, ti hasznältok ?
köszönöm -
-
Hy topik!
Jó képek,gratula! -
-
Totoo #836 valaki nem akar multizni? -
optionsban volume ha arra gondolsz
ha full süket játékot akarsz akkor passz -
Sponnyabob #834 Miután learatom a gabonát a földről mindig fel kell szántani vagy elég csak a kultivátorral végigmenni rajta és csak néha felszántani? Ettől függ-e a gabona mennyisége? -
Totoo #833 bár attól lehet meghülyül -
Totoo #832 nem tom hol lehet vegyétek ki a mappáiból a hangfájlokat
-
Szép estét mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy a John Deere az alapból benne van a játékba vagy tölthető?Választ előre is köszönöm! -
az engem is érdekelne -
istenem.... :S de most komolyan, közben zenét akarok hallgatni de nemtalálom hol kell levenni a hangot a game-ben -
Totoo #828 sztem a hangfalon