24054
  • MaxPayne
    Nekem német verzió van... hol tudom levenni az összes hangot a játékról?
  • Totoo
    értem
  • allock #825
    néha, ezért kell találni egy fix szervert ahol minden klappol
  • Totoo
    nektek nem szokott az lenni hogy nem tud csatlakozni egy szeróra csatlakozik aztán kiírja hogy you have lost connect with the game
    nem szokott ienetek lenni multisok?
  • Sponnyabob
    Nem tudjátok az miért van hogy ha berakok egy gépet akkor nagyon belassul a játék. A gép benne van és működik is de úgy belassul a játék mintha diavetítés lenne.
  • wanlo
    Hy topik!
    A járvaszecskázók feladata elméletben igen egyszerű, nem más, mint a kukorica és a szálastakarmány levágása és aprítása.
  • Sponnyabob
    Igen erre gondoltam. Köszi!
  • ZelenkaP
    Ha a direct_disk-et rádobod, akkor a füvet szecskázza és ugyan úgy oda kell üríteni, ahová a szecskázott kukoricát. A legcélszerűbb ha saját maga mögé van csatolva egy pótkocsi és arra ürít, így egy kis időt is nyer az ember...
  • Totoo
    Szia Péter nem jösz multizni?
  • BravoFox
    Ha az alapjátékban lévő Krone Big X-re gondolsz, akkor talán tudok segíteni: a Big X tudtommal a kukoricatörő fejjel működik csak, és arra jó, hogy a kukoricát összetöri a tehénkéknek. Nincs tartálya, de automatikusan szórja a közelben lévő utánfutóba a cuccot, vagy mögé is csatolhatsz egy utánfutót. Én úgy használom, hogy levágom vele a kukoricát, amit a tehenészetben a kukoricatározóba boritok.
  • Totoo
    Sziasztok végre megjött a game (köszi BravoFox) nos akk multizhatunk aki akar multizni velem az küldjön egy pm et és megbeszéljük.
  • Sponnyabob
    Hello!
    Itt az első gép ez a BIG X 1000-es mire jó? Mert nem tudtam még rájönni. Lehet hogy nagyon hülye kérdés de komolyan nem sikerült még rájönnöm mire jó. Köszi!
  • morcos77
    Ha bankkártyával fizetek gondolom akkor is van postaköltség. Meg lehet venni valahogy személyesen is?

G.
  • morcos77
    Ha visszaolvasnál kb. 10-15 hsz -t akkor ott a válasz.

Üdv

G.
  • vadkamionos
    Reggelt!

Nem tudja valaki h már lehet-e kapni az LS2011-et a boltokban?
    Kösz előre is a választ;)
  • rokerkamionos
    Hmm jó képek.
  • Tescobetyár

• Mate950309
    ez ku**a jó hír
  • MaxPayne
    Hmm.... ez hihetetlen de a képek szerint még is igaz, sztem akkor én várok december elejéig és akkor megveszem.
  • VERESS 96
    :D
  • BravoFox
    Még annyi: megvehető utánvéttel (postásnak fizetve) is az LS2011, tehát nem kell bankkártyáznia annak, aki nem akar vagy nem tud. És aki nem akar regisztrálni a webáruházba a rendelés miatt, az egy sima emailben is megrendelheti az [email protected] címre írva.

Remélem, segíthettem. Amúgy én is nagy LS-rajongó vagyok :)

Üdv,
    Péter
  • Hunter of Deer
    nah ez nagyon jo hir akkor tuti megveszem :D
  • allock #805
    fasza
  • BravoFox
    Márpedig ennyi az annyi :)
    A magyarországi ár speciális, olcsóbb, mint a külföldi. Ez most szerencsésen így alakult.
  • allock #803
    1990?

a 2009-es Gold kerül annyiba, ez még túl új ahhoz,hogy ilyen olcsón be lehessen szerezni, valami sántít :)
  • BravoFox
    Sziasztok!

Egy kis reklám, de remélhetőleg nagy örömöt fog okozni: végre megállapodtunk a magyarországi viszonteladásról, és a dobozos, magyar LS2011-et december elejétől tudjuk szállítani. A termék máris előrendelhető nálunk. A megrendelést a www.wingbest.hu címen található szimulátoros áruházban tudjátok leadni.

A legjobb hír pedig az ár, ami mindösszesen 1990 Ft!

Üdv,
    Péter
  • Hunter of Deer
    patch van fent? mert lehet az a gaz. bar nekem akkor nemlaccottak a tehenek amikor az alap map v2-t letoltottem es felulirtam vele az eredetit. most hogy csak a sima alap van bent igy laccanak. viszont nekem neha csinalt mar olyat hogy volt 20 tehenem, elmentettem a gamet es masnap mikor beleptem volt 200 tehenem xD vegulis nagyon nem zavart eladtam oket es lett sok money :P
  • MaxPayne
    Látom nem érted.... nekem az a bajom hogy 24 db tehén van és 1 darabot se látok mert mondtátok hogy akármennyi van mindig 7 db-ot fogok látni de nekem 24 van és 1 db tehenet se látok
  • MANos Viktor
    De akár mit csinálok át megy rajta :S
  • Tescobetyár
  • Endre
    Azt hiszem rájöttem a bálák hasznára. Ha sikerül bevarázsolni őket a pajtába (futószallaggal vagy nélküle) a tejtermelés ugrásszerüen megnő és dől a lé.
  • Tescobetyár
    Ez így igaz, csatlakozom hozzád....A bálák meg megérnek egy misét...

• Endre
    Én ezt a magyarítás mizériát nem értem. A 21. században élünk és fiatal srácoknak gondjuk van az angollal, holott számítógépeznek, multizni akarnak. A multiban ugyanis jönnek mindenhonnan, én ma egy négyes játékot egy norvéggal, hollandal és spanyollal nyomtam. Na itt a magyarítás nem segít. A magyarítással nem tudod megmondani neki, hogy vazze, menj a bolthoz, ott áll elötte a most vett eke, hozd már a malomhoz.
    A netes fizetéstől való félelmet meg nem értem. Legalább 20 éve müxik, ha nem lenne biztonságos nem menne a bolt.
    A bálákkal meg tele a tököm :), kurva nehéz pakolászni őket.
  • allock #794
    billentsd meg kicsit
  • allock #793
    hát ha vennél 50 tehenet és mind az 50-et látnád igencsak megterhelé a gépedet
  • MANos Viktor
    Miért nem marad meg a trágya a kanálban? :S
  • MaxPayne
    Milyen játék optimalizálás?
  • Totoo
    thx
  • allock #789
    print screen vagy fraps
  • Totoo
    különben hogyan fényképeztek a játékba?