23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
bzsoli #606 jobb volna sorban mindet
nem tudni, hogy a kiadott legfrissebb csomag teljes javítás-e, próbát megér -
Gery1 #605 Csak az 1.4 est telepítettem föl
-
bzsoli #604 Nézz meg más szerver csoportot. Az Interc Eur néha nem elérhető. Ha eredeti, akkor biztos nem lesz gondod. Egyébként a javító csomagokat már feltelepítetted? Fontos volna. -
Gery1 #603 Nah mindegy majd holnap újra próbálom. köszi a segítséget Bzsoli!! -
Gery1 #602 Német országból van a game,de hát egyenlőre még el vagyok keseredve mert nem tudok multizni vele. -
#601 hol vettél dobozost? -
Gery1 #600 Bzsoli!
Ez full eredeti most csomagoltam ki a dobozból és mégis ezt írja ki lehet hogy csak átmeneti hiba lehet??? -
bzsoli #599 A bálákat nagyon könnyen lehet pakolni.
A körbálának a kör oldalába kell szúrni a villát, méghozzá a sötétebb négyszög közepébe (egy sötétebb árnyalatú négyszög, ami valamivel kisebb, mint a körbe rajzolható legnagyobb négyszög. A kocka bálákkal még nem nagyon próbálkoztam, de majd kikísérletezem.
A körbálákat a kétféle nagy kék pótkocsikra lehet pakolni. Ha szépen pakolod fel, és nem össze-vissza vannak felhányva, úgy nem nagyon mocorognak, és 1-es tempóval simán szállíthatóak.
Majd csinálok és megosztok egy videót, hogy pakolni és szállítani is lehet őket szépen.
Nekem pl a rakodókar vezérlése egy joystikra van beállítva, így majdnem egy igazi gép módjára tudom vezérelni jobb kézzel, miközben a bal kézzel a billentyűkkel a gépet vezetem. -
bzsoli #598 Egyszerű német szöveg: Ön elvesztette a kapcsolatot a játékkal. Magyarul megszakadt a kapcsolat. Ezt bizonyára akkor írta ki, amikor csatlakozni akartál a multiplayer szerverhez. Néha nekem is szokta, bár nekem eredeti a game, így csak valami átmeneti gond lehet. A tört játék minden esetben ezt írja, ha multival akarnak csatlakozni próbálni. -
bzsoli #597 Azt legfeljebb csak arra értik, hogy a modnak nem minden funkciója (pl fény, vagy mozgás) látható a többi multiplayernek. -
#596 én csak azért nem vagyok biztos benne mert csak néhány modelnél van feltüntetve a multiplayer ready -
Gery1 #595 Sie haben die verbindung zum spiel verloren ezt írja ki amikor multizni akarok mi lehet a hiba nem tudja véletlenül valaki??? a Játék eredeti. -
morcos77 #594 A többlet termés szempontjából mindegy, hogy szilárd vagy folyékony trágya( ezek vannak a teheneknél és pótkocsival teríthető) vagy műtrágya( ez van a szép kék tartályban a bálarakodó mellett és permetezővel nyomhatod) kerül ki. Elég akármelyik, nem növekszik tovább a termés mennyisége ha többet is csinálsz. A teheneiddel nem tudom mi lehet a baj mert nálam már 10 után is kóricált pár, sőt még el is futott az etetőtől mikor vittem leborítani a füvet :) -
bzsoli #593 Szinte mind működik, csak multinál fontos, hogy mindenkinek meg legyen ugyan az a mod csomag. -
Totoo #592 köszi -
#591 van néhány ami igen -
Totoo #590 különben multiplayerbe működnek a modok? látom pl a másik ember john deer traktorát?
Totoo -
#589 bejön, működik. -
BravoFox #588 A magyar nyelvű, dobozos (DVD) változat most készül. Nálunk hamarosan előrendelhető lesz (www.wingbest.hu) Árat még nem tudok mondani, de amint rendelhető a cucc, és vannak konkrét infóim, megírom. Lehet majd természetesen utánvéttel meg mindenhogy fizetni, tehát nem kötelező a kártya.
2. A tehenek erőforrászabálók, ezért limitáltan mutatja őket a szimulátor, tehát ha 20 tehened van, akkor is csak párat fogtok látni a mezőn. Azt, hogy miért nem láttok egyet sem, nem tudom. (Esetleg tört szoftverre próbálkoztok, amin nincs fenn az azóta megjelent javítás?)
-
carrick95 #587 hy! ha beteszek 1 új mapot ak eltünik mindenem v ck megváltozik a kinézete a tájnak? -
#586 adam taylor ? -
Totoo #584 Sziasztok valszeg megveszem majd itt magyarországon eredetibe (vagy mutert meggyőzöm) de addig is aki tud multizni és akar is velem (majd) az küldje már el nekem az msn jét ha majd meglezs a játék akkor fölveszem.
Üdv.Totoo -
#583 Lehet akkor ez volt a gond en vetes elott csinaltam :)
amugy tragyazas utan kell locsolni/ permetezni ?(meg mindig nemtom hogy most mi is ez pontosan :)).
jah es koszi a segitseget, meg annyi kerdesem lenne hogy miert van az ha van 20 tehenem hogy egyet sem latok? nem annyira zavar de azert jobb feelingje lenne amikor viszem nekik a kajat hoyg ott maszkalna legalabb par darab. :D
thx! (mar varom a jatek megjeleneset itthon mert en is szivesen tolnam multiban :)) -
#582 -
#581 Sziasztok....
-
Gery1 #580 Sziasztok!
Akinek meg van eredetibe azzal szeretném fel venni a kapcsolatot, hogy megtudjuk beszélni mikor jáccunk.
akinek meg van az esetleg dobhatna egy privátot köszi. -
kovacs95 #579 Sziasztok. Lenne egy olyan(egyeseknek elég béna) kérdésem hogy a magyarországon megjelenő játék is angolul lesz vagy magyarul? És még valami. Angol nyelvű az én simulator-om de nem enged Multi-ban. Mi lehet a baja? -
#578 császtok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy azt átlehetne irni hogy a hány tehenem van azt mindet lássam mert láttam képeket és ott nagyon sok volt ott ezt valamivel meglehet oldani előre is kössz -
#577 Sziasztok már megint zavarok :D nem tud valaki egy szép mtz-t? csak ne kisfülkés legyen Mert találtam én de sok nem volt jó :S
-
Mate950309 #576 hát aztmondják nov. 15 16 17körül
tescoban 576 ban media markban -
Totoo #575 Mate950309 én is ugyan így vok vele muteromnak van bankkártyája de enm bizik a netes rendszerekbe. tehát nekem is sajnos várni kell vele kb nem tudjátok hogy mikor lesz magyarországon boltban is megvehető?/És hol lehet majd megvenni? -
morcos77 #574 elvileg nem. -
morcos77 #573 Szia!
Nálam a trágyázás/műtrágyázás működik. Adott földön adott növény 7000 helyett 11500. A vetés után csináltad? Mert csak akkor jó. -
Mate950309 #572 én is szeretnék jáccani (XD) vele de nemtom hol megvenni eredetibe és apa a kártyás rendszerben nemnaon bízik úgyhogy várok addig még megjelenik magyarhonba -
tutika14 #571 Én az lennék de nem tudom hol megvenni XD -
Totoo #570 Sziasztok!
Lehet hogy én is megveszem de csak akkor ha vannak olyan magyarok akik játszanak multiba és nem hülyéskedés megy (ki tudja jobban szétberhelni a teheneket a targonca villájával) hanem rendesen valóságszerűen játsaznak vele.
Vannak ien emberek?
Üdv.Totoo -
Mate950309 #569 jah
-
Totoo #568 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a multi csak eredetivel működik ugye? -
#567 nekem bennvan működik is -
#566 igen?én nem is látom a modsnál