24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
az azért van mert az egy külön silózós mod, azt külön kell beszerezdned hogy emelkedjen, úgy mint ahogy lehet bárhová terményt borítani -
credit cardot válaasztottam, bekell írnod a kártya számod, a lejárat dátumát, meg ahol a név van a kártyán az utolsó 3 számjegyet -
pista89 #745 ezzel ne ezt a topikot hányd már teli légyszíves, ide menj ezzel a problémával, semmi köze nincs ennek a ls11-hez -
már 6 silage mapot kipróbáltam és semi -
én arra gyanakszok hogy rosz hejre másoltam -
Totoo #742 ls11 el tölsd le netről vagy vedd meg euróért bankkártyával -
akkor te meikel játszol és honnan szerezem meg.melesleg a 09 topik kihalt ez az egyetlen müködö amit találtam -
Totoo #740 nem tom mi a baj ls 09 én nem sokat játszottam -
elvileg kéne mert a talaj alat kivan dolgozva de nekem nem jön fel a videón meg igen -
én csak annyit akarok hogy miért nem telik a silótároló kiönteni kilehet de nem növekszik -
Totoo #737 lehet hogy megmarad a link nem tudom írd ki egy cdre és akkor enm lesz gond a forintot meg átváltja a bank euróra -
Totoo #736 én se rendeltem még szeritnem nem tom xD -
pista89 #735 Azt én tudom, neten szeretném nekik átutalni a pénzt, és letölteni,
viszont, nem tudom, hogy az a bank transfer-e (bár sejtem, hogy az).
Illetve még szeretném azt kérdezni, hogy ha megveszem, megkapom a letöltési linket, hogy az a link meddig él?
például ha mondjuk újra kell telepítenem x hónap múlva a gépet, nem írtam ki cd-re és a gépemen sincs fent, viszont a link amit kaptam megvan, akkor le tudom x hónap múlva tölteni?
+most nézem hogy ad egy bankszámlaszámot ahova küldhetem a pénzt, azt ők honnan tudják, hogy én utaltam át nekik?
meg a másik, hogy forintot is lehet küldeni nekik?
bocsi de elég láma vagyok ebben a témában sose rendeltem még így
-
Totoo #734 de szerintem a Bank transfert kel választani -
bzsoli #733 Azt kell választani, amit te akarsz, ahogy te fizetni szeretnél. -
Totoo #732 nem tom én BravoFoxtól rendeltem nekem postán jön mert muterom nem bizik a kártyás modszerbe(pedig biztonságos) -
pista89 #731 Szia!
Énis meg szeretném rendelni, egyedül a játék unalmas már nekem.
Rendelésnél a Bank Transfert kell kiválasztani, mint fizetési lehetőség? -
Totoo #730 én nem tok benne segíteni -
Totoo #729 mi már enm játszunk az ls 09 el szoval nem tom hogy valaki írni fog e -
Totoo #728 mit írjak? -

-
na mikor ír valaki?:S
-
Aki a Modsource-os mapon tolja segitsen pls hogy hova kell onteni a silozott kukoricat az allatoknak.
thx -
na ezaz a videó amiről beszéltem neki müködik nekem nem segítcsetek -
-
téves vid -
-
ha valaki tud segíteni részleteseben itt az msn-címem [email protected] -
Jó reggelt mindenkinek....
-
haljátok nekem a 09 van meg leszedtem hozá a minimap-ot és ahogy öntenám ki a silót pénzt kapok de egyik videóban ládtam hogy a fuvet(amit énis öntötem ki) ott növekszik és rá lehet meni de bezzeg nálam még megse mozdul aki tud segíteni nagyon megköszöném -
Jah én azt hittem postán hozattad -
sikeresen regisztrálsz az oldalon, megveszed kártyával a játékot, azonnal töltheted angol és német verzióban, plusz kapod a serialt egyből
5perc alatt megjön játék -
és kb mennyi idő mire megjön a game? -
simmarcet.com
kell hozzá bankkártya -
melyik oldalon lehet megrendelni a játékot? és segít benne valaki? -
DCshoesLali #712 Jó vidi! Lehet csinálok én is egyet!:) -
jó kör volt
-
Szép estét.... 
-
Ez a gondom hogy nincs pénzem =/ -
Totoo #708 jó éjszakát mindenkinek már csak 3 kell aludni