23835
  • Gerypapa 95
    a válasz erre gombot használd már pls
  • Totoo
    jah etetni meg be kellőket terelni a fejőgépbe és lesz tej azért jön egy kamion és elviszi a tejgyárba onnanmge kapsz pinzt :)
  • Totoo
    ha én lennék én csinálnám csak sajna nem értek hozzá pedig nagyon faxa kis oldal lenne
  • skate00
    oks kösz a helpet,
    akk valószínűleg nem szedem le, már vhogy nem tud annyira újat mutatni.
    A trailerben láttam hogy vannak benne állatok(tehenek) azokkal lehet vmit kezdeni?
  • Gerypapa 95
    A multiplayer játékmódhoz eredeti játék szükséges! FAQ nem hiszem hogy van valami normális főleg itt , ha a HG törődne a topikkal leehtne csinálni egy normálisat
  • Totoo
    törtel nem lehet multizni csak eredetivel faqra meg sztem keress rá googleba le van írva minden
  • skate00
    csak most láttam meg a topicot, és csak végigszaladtam rajta, azért gondoltam régi LS09es videók voltak beszúrva.
    Am vmi gyors FAQ t tudna nekem vki írni, hogy miben változott?
    Törtel is lehet multizni? Kösz
  • allock #761
    ?

már megjelent
  • skate00
    a 2011 mikor jelenik meg?
  • Gerypapa 95
    nagyon jók lettek a fotók :) már alig várom hogy a dobozos a kezembe legyen
  • allock #758
    hiányzik valami mod
    ha szürkék a szerverek, meg kell nézned a Details fület, hogy mik vannak a szerveren, és beszerezni egyesével

ha meg megvna minden és szimplán nem csatlakozik passzolok
  • Endre
    Tippet kérnék.
    Ha én indítok multit simán csatlakoznak hozzám, viszon én még nem tudtam csatlakozni senkihez.
  • allock #756

• Endre
    Köszi, és valami haszna is van? Eddig ezzel van a legtöbb meló.
    Amúgy baromi nehéz felpakolni, igaz én kockával próbáltam.
  • DCshoesLali
    Nem csak a játékban volt ennyi az idő!;)

• Trucker39
    Szerintem a bálákkal most is azt kell csinálni, mint a 2009-s verzióban. Igaz, a mostaniban még nem próbáltam ki.
  • MaxPayne
    Persze hogy lehet otp-s kártyával bármely Visa vagy master card-al lehet de egyébként egyszerűbb ha a Steam oldalon kiválasztod a magyar nyelvet és már magyarul lessznek feltüntetve a szövegek
  • MaxPayne
    P
  • pista89
    De nekem nincs a felsoroltak közül egyetlen kártya se, csak OTP-s.
    Az is jó? :-D
  • Endre
    Na a netes fizetésről:

http://store.steampowered.com/app/90200/

ide menj, ez a cég kezeli a játékot a neten
    iti add to cart
    purhase for myselef (letöltöm), purhase as a gift (csomagként kérem, magyar adó nélkül, mert ajándékként küldik)
    na most ha nem vagy még regisztrálva a Steamon, tedd meg, aztán kitölteni értelemszerüen a következő oldlt és automatikusan letölti a gépedre.
    Mivel már regisztrált Steam tag vagy, ha belépsz és nincs a gépeden letölti, mivel jogosult vagy rá és nem látja a Steam könyvtárban.
    Ez a jövő gyerekek, nem cd-t dvd-t gyüjtögetni, elektronikusan intézni és müxik.
  • allock #748
    a linkekről csak annyit, én úgy vettem észre csak egy ideig él

viszont kapsz egy azonosítót, amit ha használsz küldenek új linket, persze a játék ugyanaz mint a warezos verzió egyedül az eredeti serailra van szükséged, és azt is elküldik neked ha netán eltűnt volna gép újrarakásnál, persze az azonosítód után
  • allock #747
    az azért van mert az egy külön silózós mod, azt külön kell beszerezdned hogy emelkedjen, úgy mint ahogy lehet bárhová terményt borítani
  • allock #746
    credit cardot válaasztottam, bekell írnod a kártya számod, a lejárat dátumát, meg ahol a név van a kártyán az utolsó 3 számjegyet
  • pista89
    ezzel ne ezt a topikot hányd már teli légyszíves, ide menj ezzel a problémával, semmi köze nincs ennek a ls11-hez
  • dávid 001
    már 6 silage mapot kipróbáltam és semi
  • dávid 001
    én arra gyanakszok hogy rosz hejre másoltam
  • Totoo
    ls11 el tölsd le netről vagy vedd meg euróért bankkártyával
  • dávid 001
    akkor te meikel játszol és honnan szerezem meg.melesleg a 09 topik kihalt ez az egyetlen müködö amit találtam
  • Totoo
    nem tom mi a baj ls 09 én nem sokat játszottam
  • dávid 001
    elvileg kéne mert a talaj alat kivan dolgozva de nekem nem jön fel a videón meg igen
  • dávid 001
    én csak annyit akarok hogy miért nem telik a silótároló kiönteni kilehet de nem növekszik
  • Totoo
    lehet hogy megmarad a link nem tudom írd ki egy cdre és akkor enm lesz gond a forintot meg átváltja a bank euróra
  • Totoo
    én se rendeltem még szeritnem nem tom xD
  • pista89
    Azt én tudom, neten szeretném nekik átutalni a pénzt, és letölteni,
    viszont, nem tudom, hogy az a bank transfer-e (bár sejtem, hogy az).
    Illetve még szeretném azt kérdezni, hogy ha megveszem, megkapom a letöltési linket, hogy az a link meddig él?
    például ha mondjuk újra kell telepítenem x hónap múlva a gépet, nem írtam ki cd-re és a gépemen sincs fent, viszont a link amit kaptam megvan, akkor le tudom x hónap múlva tölteni?

+most nézem hogy ad egy bankszámlaszámot ahova küldhetem a pénzt, azt ők honnan tudják, hogy én utaltam át nekik?
    meg a másik, hogy forintot is lehet küldeni nekik?

bocsi de elég láma vagyok ebben a témában sose rendeltem még így
  • Totoo
    de szerintem a Bank transfert kel választani
  • bzsoli
    Azt kell választani, amit te akarsz, ahogy te fizetni szeretnél.
  • Totoo
    nem tom én BravoFoxtól rendeltem nekem postán jön mert muterom nem bizik a kártyás modszerbe(pedig biztonságos)
  • pista89
    Szia!
    Énis meg szeretném rendelni, egyedül a játék unalmas már nekem.
    Rendelésnél a Bank Transfert kell kiválasztani, mint fizetési lehetőség?
  • Totoo
    én nem tok benne segíteni
  • Totoo
    mi már enm játszunk az ls 09 el szoval nem tom hogy valaki írni fog e