23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#768 a válasz erre gombot használd már pls -
Totoo #767 jah etetni meg be kellőket terelni a fejőgépbe és lesz tej azért jön egy kamion és elviszi a tejgyárba onnanmge kapsz pinzt :) -
Totoo #766 ha én lennék én csinálnám csak sajna nem értek hozzá pedig nagyon faxa kis oldal lenne -
#765 oks kösz a helpet,
akk valószínűleg nem szedem le, már vhogy nem tud annyira újat mutatni.
A trailerben láttam hogy vannak benne állatok(tehenek) azokkal lehet vmit kezdeni? -
#764 A multiplayer játékmódhoz eredeti játék szükséges! FAQ nem hiszem hogy van valami normális főleg itt , ha a HG törődne a topikkal leehtne csinálni egy normálisat -
Totoo #763 törtel nem lehet multizni csak eredetivel faqra meg sztem keress rá googleba le van írva minden -
#762 csak most láttam meg a topicot, és csak végigszaladtam rajta, azért gondoltam régi LS09es videók voltak beszúrva.
Am vmi gyors FAQ t tudna nekem vki írni, hogy miben változott?
Törtel is lehet multizni? Kösz -
#761 ?
már megjelent -
#760 a 2011 mikor jelenik meg? -
#759 nagyon jók lettek a fotók :) már alig várom hogy a dobozos a kezembe legyen -
#758 hiányzik valami mod
ha szürkék a szerverek, meg kell nézned a Details fület, hogy mik vannak a szerveren, és beszerezni egyesével
ha meg megvna minden és szimplán nem csatlakozik passzolok -
#757 Tippet kérnék.
Ha én indítok multit simán csatlakoznak hozzám, viszon én még nem tudtam csatlakozni senkihez.
-
-
#755 Köszi, és valami haszna is van? Eddig ezzel van a legtöbb meló.
Amúgy baromi nehéz felpakolni, igaz én kockával próbáltam. -
DCshoesLali #754 Nem csak a játékban volt ennyi az idő!;)
-
#753 Szerintem a bálákkal most is azt kell csinálni, mint a 2009-s verzióban. Igaz, a mostaniban még nem próbáltam ki.
-
#752 Persze hogy lehet otp-s kártyával bármely Visa vagy master card-al lehet de egyébként egyszerűbb ha a Steam oldalon kiválasztod a magyar nyelvet és már magyarul lessznek feltüntetve a szövegek -
#751 P
-
pista89 #750 De nekem nincs a felsoroltak közül egyetlen kártya se, csak OTP-s.
Az is jó? :-D -
#749 Na a netes fizetésről:
http://store.steampowered.com/app/90200/
ide menj, ez a cég kezeli a játékot a neten
iti add to cart
purhase for myselef (letöltöm), purhase as a gift (csomagként kérem, magyar adó nélkül, mert ajándékként küldik)
na most ha nem vagy még regisztrálva a Steamon, tedd meg, aztán kitölteni értelemszerüen a következő oldlt és automatikusan letölti a gépedre.
Mivel már regisztrált Steam tag vagy, ha belépsz és nincs a gépeden letölti, mivel jogosult vagy rá és nem látja a Steam könyvtárban.
Ez a jövő gyerekek, nem cd-t dvd-t gyüjtögetni, elektronikusan intézni és müxik. -
#748 a linkekről csak annyit, én úgy vettem észre csak egy ideig él
viszont kapsz egy azonosítót, amit ha használsz küldenek új linket, persze a játék ugyanaz mint a warezos verzió egyedül az eredeti serailra van szükséged, és azt is elküldik neked ha netán eltűnt volna gép újrarakásnál, persze az azonosítód után -
#747 az azért van mert az egy külön silózós mod, azt külön kell beszerezdned hogy emelkedjen, úgy mint ahogy lehet bárhová terményt borítani -
#746 credit cardot válaasztottam, bekell írnod a kártya számod, a lejárat dátumát, meg ahol a név van a kártyán az utolsó 3 számjegyet -
pista89 #745 ezzel ne ezt a topikot hányd már teli légyszíves, ide menj ezzel a problémával, semmi köze nincs ennek a ls11-hez -
#744 már 6 silage mapot kipróbáltam és semi -
#743 én arra gyanakszok hogy rosz hejre másoltam -
Totoo #742 ls11 el tölsd le netről vagy vedd meg euróért bankkártyával -
#741 akkor te meikel játszol és honnan szerezem meg.melesleg a 09 topik kihalt ez az egyetlen müködö amit találtam -
Totoo #740 nem tom mi a baj ls 09 én nem sokat játszottam -
#739 elvileg kéne mert a talaj alat kivan dolgozva de nekem nem jön fel a videón meg igen -
#738 én csak annyit akarok hogy miért nem telik a silótároló kiönteni kilehet de nem növekszik -
Totoo #737 lehet hogy megmarad a link nem tudom írd ki egy cdre és akkor enm lesz gond a forintot meg átváltja a bank euróra -
Totoo #736 én se rendeltem még szeritnem nem tom xD -
pista89 #735 Azt én tudom, neten szeretném nekik átutalni a pénzt, és letölteni,
viszont, nem tudom, hogy az a bank transfer-e (bár sejtem, hogy az).
Illetve még szeretném azt kérdezni, hogy ha megveszem, megkapom a letöltési linket, hogy az a link meddig él?
például ha mondjuk újra kell telepítenem x hónap múlva a gépet, nem írtam ki cd-re és a gépemen sincs fent, viszont a link amit kaptam megvan, akkor le tudom x hónap múlva tölteni?
+most nézem hogy ad egy bankszámlaszámot ahova küldhetem a pénzt, azt ők honnan tudják, hogy én utaltam át nekik?
meg a másik, hogy forintot is lehet küldeni nekik?
bocsi de elég láma vagyok ebben a témában sose rendeltem még így -
Totoo #734 de szerintem a Bank transfert kel választani -
bzsoli #733 Azt kell választani, amit te akarsz, ahogy te fizetni szeretnél. -
Totoo #732 nem tom én BravoFoxtól rendeltem nekem postán jön mert muterom nem bizik a kártyás modszerbe(pedig biztonságos) -
pista89 #731 Szia!
Énis meg szeretném rendelni, egyedül a játék unalmas már nekem.
Rendelésnél a Bank Transfert kell kiválasztani, mint fizetési lehetőség? -
Totoo #730 én nem tok benne segíteni -
Totoo #729 mi már enm játszunk az ls 09 el szoval nem tom hogy valaki írni fog e