24054
  • Endre
    ez a járműparkom, multiban is használhatod
    mindig 10 játékosra indítom, kell mindenkinek valami jármű.
  • fiveteen
    endre LÁJK:D jól nézki ez multiból van vagy single playerben.?
  • Endre

egy kicsit bénáztam, mire összejött
  • Endre

• Endre
    Tavaszi szemle

[url=http://kepfeltolto.hu/photos/kepfeltolto.hu.4cdfdccda3ea7.jpg

• fiveteen
    figyeljetek már bármilyen kormány jó a gamehoz szóval nem kell drága mert nekem van egy kb 6 éves kormányom és azzal akarnám tolni
  • carrick95
    nekem is van pár ilyen esetem pl amit ls portálrol letöltöttem a cat kombájnt és nem ir ki semmit h h kell beinditani meg akár mit nyomok nem indul be
  • Hunter of Deer
    Nem tudja valaki hogy miért van az hogy leszedek egy traktort és nemlehet beindítani? hiába nyomom azt a gombot amit kiír (+ végigzongorázom az egészet) sehogy sem akar elindulni. esetleg valaki tudna segiteni hogy mit kell átírni hogy mennyen? vagy mit kell szerkeszteni hogy automatikusan beinduljon ne kelljen külön gombot nyomni hozzá.
    fontos lenne thx.
  • carrick95
    csá! az üvegeket mért kell összegyüjteni?
  • BravoFox
    Tudtommal az LS2011 LAN-t is felismeri. Csak minden játékosnak saját, eredeti játékkal kell rendelkeznie.
  • BravoFox
    Egy dolog, amit én nem tudtam, és hasznos lehet másoknak is:

Multiban sajnos előfordul, hogy véletlenül vagy szándékosan a járművekkel a vízbe hajt valaki. Én eddig azt hittem, hogy ilyenkor a RESET VEHICLES funkciót kell használni, vagyis minden jármű alaphelyzetbe kerül, és lehet újra elhelyezni, beparkolni őket, ami sok járműnél és eszköznél elég macerás.

Tegnap éjjel velünk is előfordult egy ilyen eset, és rájöttem, hogy ha simán újraindítom a kimentett állást, akkor a vízben lévő jármű visszakerül automatikusan a farmra, tehát nem szükséges a RESET VEHICLES funkciót használni, és eladni sem kell a vízbe esett járművet.

• fiveteen
    heló had kérdezzem már meg hogy ha én úgy akarok gamelni a haverokkal hogy a gépeket összekötjük akkor ahhoz hamachi elég meg router?
  • allock #975
    nekem is sántít, de kíváncsi leszek a reakciókra ha nem azt kapják amire várnak :)
  • BravoFox
    A korábbi két dologra reagálnék.

Routeren keresztül host létrehozása:
    A router beállításainál kell lennie egy PORT FORWARDING nevű funkciónak. Ott kell a 10823 számú portot beállítani (UDP és TCP). Ezt sok helyen leírták már. Nálam azóta működik szépen a host a routeren keresztül is.

Dobozos LS2011 ára itthon:
    Mint az egyik ittoni terjesztő (www.wingbest.com) még egyszer megnyugtatok mindenkit, aki gyanakszik, hogy az ár valóban 1990 Ft lesz.

• Endre
    Megoldva
  • R420
    Megpróbáltam ezt is sajnos nem jó:S
    Evvel találkozom szemben ha egy új szervert szeretnék nyitni.
  • Endre
    Talán próbáld meg a 10823 portot megnyiti, ha nincs nyitva.
  • Endre
    Még vegyük hozzá, hogy a fordítás, file csere is munka ami drágítja a dolgot. Tehát a fél- harmad ár nem reális.
  • Endre
    Én is routeren nyomom (3 gép van hálóban), nekem megy. A leírásban nem írják, hogy külön portot kéne nyitni. Amelyik játék igényli (pl. RUSE) ott külön jelzik melyik portokon forgalmaz a játék és azt kell megnyitni a routeren. Ennél nincs jelölve.
  • Endre
    Srácok!
    Azt hiszem némi félreértésben vagytok a játékkal kapcsolatban.
    A Médiában is lehet kapni egy Farm Sim néven futó játékot, de annak köze sincs ehhez. Valóban 1990 FT, ott áll a polcon.
    Miből gondoljátok, ha a hivatalos oldalon 20 euró (dobozos)(váltózó ár) akkor a magyar kereskedő a magyar adóval, a hasznával a gyári árnál olcsóbban tudja adni?
    Nekem végülis mindegy ki mit vesz csak ne csodálkozzon a végén.
  • R420
    Van valami köze ahhoz ,hogy én routeren keresztül játszok mert nem tudok létrehozni egy szervert.
  • R420
    Alszik biztos a tejes autó sofőrje: DD
  • Hunter of Deer
    Ha megallitom az idot akkor a termes no de a tejet nem szallitjak el? milyen dolog man ez? :D
  • R420
    Nah végre én is megvettem a játékot aki akar multizni az írjon!:)
  • MANos Viktor
    Kézifék megoldva... xDD Már csak azt nem tudom hogy kell sebességbe rakni :S
  • MANos Viktor
    Na most ez mi már xDD I betűvel a navigációt hozza be :S Hogy kell ezzel menni?:D
  • leho94
    tsz map-on hiába adnám le az árut nem ad érte pénzt , másnál is volt ilyen hiba vagy csak én vagyok balfasz?
  • Faterx
    Megjelenés: 2010.12.05.
    Kategória: Szimulátor

előrendelhető
  • Faterx
    Ehh!
    Ugyanott vagyon írva hogy: megjelenés dec.5.
  • MaxPayne
    3 hetet? miért is? 5 hsz-el lentebb írtam hogy megrendelheted az 576-nál és pár nap alatt kihozzák.
  • Faterx
    Kösz gyerekek akkor még kell várni 3 hetet.
  • allock #956
    a legelső
  • MaxPayne
    ez az a simulator aminek nagyon gagyi grafikája van és én letöltöttem kipróbálás szempontjából de még a gépeket se találtam meg pedig vettem gépet és nőtt a pénzem, nem értettem azt hiába jártam körbe mindent nem találtam gépeket és még a földterületet is neked kell megvenni amit művelni akarsz, és ebbe nincs multi legalább is úgy tudom
  • Faterx
    Na most akkor EZ melyik kiadás lehet vajon?
  • MaxPayne
    Na srácok, az a helyzet hogy megjelent a játék az 576.hu oldalon is még hozzá magyar nyelven és csak 1999 ft plussz házhoz szállítás 1000 ft szal ha azt nézzük még mindig jó áron beszerezhető itt a link... 576 megrendelés
  • Hunter of Deer
    Helloka!
    Nem tudtok véletlenül valami jó textúrákat a földekhez? nem nagyon teccik ez a sima textúra. gondolok itt a felszántott illetve bevetett föld textúrájára.

és még annyi lenne a kérésem hogy akinek nvidia karija van (esetleg gtx 260) az legyen szives leirni nekem hogy hanyas drivert használ. nekem most a legújabb van win7 32bit-hez de pl mikor aratok és a kombájn hátuljábol jön kifele a porfelhő akkor lazan lemegy 15-20 FPSre. szal valami nem az igazi és szerintem az aláírásomban levő gépen simán mennie kellene. 1440*900 ban tolom 2x simitással.
    thx!
  • megas
    Üdv.
    Az lenne a kérdésem, hogy a Regenschutz nevű küldetésnek mi a lényege, mert nem igazán jövök rá. Előre is köszönöm.
  • BravoFox
    A körbálát nem kell a futószalagra rakni. A teleszkópos rakodóval egyszerűen fel kell emelni magasra, és bedobni a csűrbe (átdobni a bejárati oldal fala felett, oda, ahová a szalag is szállítja.

Tegnap éjjel egyébként Tammal és egy külföldi sráccal báláztunk. Két rakodóval két platót raktunk meg, aztán a tanyán lepokoltuk őket. Baromi klassz volt.
  • Endre
    Egy kis segítség netes játékhoz.
    A játék főkönyvtárában találtok angol és német nyelvü pdf. fájlt, ez voltaképp a játék kézikönyve, nem sok, de valami.
    Ebben van egy térkép amit érdemes kinyomtatni, mert számokkal vannak jelölve a tájékozódási pontok és multiban elég erre hivatkozni oda fog találni a másik. Nagyon sok holland játsza és ők használják.
  • tamás98
    Valaki tudna linkelni 1 forgózsámolyos pótot?
    Előre is kösz