23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Totoo #728 mit írjak? -
#727 -
#726 na mikor ír valaki?:S
-
#725 Aki a Modsource-os mapon tolja segitsen pls hogy hova kell onteni a silozott kukoricat az allatoknak.
thx -
#724 na ezaz a videó amiről beszéltem neki müködik nekem nem segítcsetek -
#723 -
#722 téves vid -
#721 -
#720 ha valaki tud segíteni részleteseben itt az msn-címem [email protected] -
#719 Jó reggelt mindenkinek.... -
#718 haljátok nekem a 09 van meg leszedtem hozá a minimap-ot és ahogy öntenám ki a silót pénzt kapok de egyik videóban ládtam hogy a fuvet(amit énis öntötem ki) ott növekszik és rá lehet meni de bezzeg nálam még megse mozdul aki tud segíteni nagyon megköszöném -
#717 Jah én azt hittem postán hozattad -
#716 sikeresen regisztrálsz az oldalon, megveszed kártyával a játékot, azonnal töltheted angol és német verzióban, plusz kapod a serialt egyből
5perc alatt megjön játék -
#715 és kb mennyi idő mire megjön a game? -
#714 simmarcet.com
kell hozzá bankkártya -
#713 melyik oldalon lehet megrendelni a játékot? és segít benne valaki? -
DCshoesLali #712 Jó vidi! Lehet csinálok én is egyet!:) -
#711 jó kör volt -
#710 Szép estét....
-
#709 Ez a gondom hogy nincs pénzem =/ -
Totoo #708 jó éjszakát mindenkinek már csak 3 kell aludni -
Totoo #707 vagy nem tom még nem próbáltam nagyon
várom az eredeti gamet -
Totoo #706 szerintem próbáld meg az etetőjükbe
ien hosszucucc a kerités vonalában -
#705 igazad van kell még egy 500w-os táp is, az ez alattin nincs elég csati az alaplaphoz, tehát a ház maradhat -
#704 nem tudod véletlenül hogy a Modsource V5 mapon a teheneknél hova kell önteni a sílózott kukoricát? mert sehol nem találom. alap mapon ugye ott van az etetőjük mellett (ahova a füvet kell hordani.) de itt nincs neki külön csinálva hely. -
#703 annyi kevés lesz 90.minimum -
Totoo #702 de különben megcsináltad a kártya frissítést segített valamit? -
#701 Igy van, egy alaplap vagy AGP-s vagy PCIe es. Ha cserélni kell akkor proci, memória is új kell, mert az új lapok már DDR3 memóval mennek és az AGP-s az még DDR1 es lap me g más a proci foglalata.
Gatya fel, kb 50-60 ezer és megvan.
-
#700 a hit az kevés, szerintem ha AGP foglalatos az alaplapod, nem lesz rajta pci expres -
#699 Ezt tudom:D De azthiszem támogatja :D -
#698 bálákról semmi infója nincs senkinek? -
Totoo #697 Kedves agrár társak bejelentem hogy szerdán megkapom a játékot a postás bácsitól szóval én is online leszek ezentúl csak ajánlani tudom magam a multit reálisan normálisan fogom játszani.
Aki akar velem multizni írjon egy pm et az msn címével felveszem és ott majd megbeszéljük. -
#696 ha valaki AGP-rol all at annak szinte erdemes mindent cserelni :) mert ha uj lap akkor mar uj proci + ram is kell stb stb...
valaki megtudna nekem mondani hogy hova kell onteni a silozott kukoricat a modsourceos mapnal? -
#695 ha az alaplapod nem támogatja a pci express akkor új alaplap is kell -
#694 nekem most a gépben egy 128 as van :D xD -
Totoo #693 G25 kormány problémára nem tudtok valamit a kormány minden jó csak a pedálok nem reagálnak egyikse -
Totoo #692 nem tom az a megoldás hogy simán kell vezetni autopilot nélkül -
#691 512-es de AGP... :S Aztmondják hogy a PCIexpress sokkal jobb, szóval majd akarok egy olyat venni, de most frissítettem a videókártyát de ugyan úgy szar :( -
#690 Egesz jo ez a modsourceos map, csak az a baj hogy az auto pilot kb mindenhol felakad / beesik / meghal mert annyira a szeleig van beultetve az egesz ... lehet inkabb maradok az alap map v2 nel. -
#689 A vidikártyád hány Megás? 256 kell min.