24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Totoo #787 (cég=áfa+minden) -
Totoo #786 (ismerőstöl) -
Totoo #785 ha valaki megakarja venni utánvétellel én toks egíteni 8490 már a tied is -
eredeti a játékékod + te használod egyedül a saját megvásárolt kódodat?
ha nem nem fog menni -
játék optimalizálás gyanánt -
Szentis fiu #782 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni beállítani a multiplayert mert már sok mindent megnéztem és még mindig nem indul el.
-
Van megoldás arra miért nem látok 1 tehenet sem? pedig van 24 db a pda szerint -
Mate950309 #780 nem az hogy tartok tőle muter nem bízik benne és az isten faszának se lehet rávenni hogy adja ide pedig csak a szám kell
de nekem jólenne úgy is ha utánvétellel megtudnám venni -
nyaflaty #779 Hát attól nemtom mit kell tartani :D
Semmi bonyolult nincs benne. Pókerre mindig kártyán fizetek be és semmi gáz -
a többség nem azért vár a magyar verzióra mert le lesz fordítva 10mondat, hanem mert dobozos verziót akarnak mert tartanak a kártyás fizetéstől, nincs kártyájuk stb -
nyaflaty #777 Az oké de ha már megjelenik magyarul is akkor miért ne legyen magyar? -
de figyelj már
szinte lófasznyi szöveg van az egész játékban -
én is hoztam 2 fotót a JD-ről :)
-
nyaflaty #774 A k*rva életbe.
Akkor inkább megvárom a magyart. Pedig már majd be multizok :D -
de. -
nyaflaty #772 Sziasztok!
Ha most megveszem az angolnyelvű verziót, és később kijön a magyar azt ugye nem kell külön megvennem majd? -
Szép estét mindenkinek.... 
-
Totoo #770 oké papa :) -
pedig jobb mint a gold -
a válasz erre gombot használd már pls -
Totoo #767 jah etetni meg be kellőket terelni a fejőgépbe és lesz tej azért jön egy kamion és elviszi a tejgyárba onnanmge kapsz pinzt :) -
Totoo #766 ha én lennék én csinálnám csak sajna nem értek hozzá pedig nagyon faxa kis oldal lenne -
oks kösz a helpet,
akk valószínűleg nem szedem le, már vhogy nem tud annyira újat mutatni.
A trailerben láttam hogy vannak benne állatok(tehenek) azokkal lehet vmit kezdeni? -
A multiplayer játékmódhoz eredeti játék szükséges! FAQ nem hiszem hogy van valami normális főleg itt , ha a HG törődne a topikkal leehtne csinálni egy normálisat -
Totoo #763 törtel nem lehet multizni csak eredetivel faqra meg sztem keress rá googleba le van írva minden -

csak most láttam meg a topicot, és csak végigszaladtam rajta, azért gondoltam régi LS09es videók voltak beszúrva.
Am vmi gyors FAQ t tudna nekem vki írni, hogy miben változott?
Törtel is lehet multizni? Kösz -
?
már megjelent -
a 2011 mikor jelenik meg? -
nagyon jók lettek a fotók :) már alig várom hogy a dobozos a kezembe legyen -
hiányzik valami mod
ha szürkék a szerverek, meg kell nézned a Details fület, hogy mik vannak a szerveren, és beszerezni egyesével
ha meg megvna minden és szimplán nem csatlakozik passzolok -
Tippet kérnék.
Ha én indítok multit simán csatlakoznak hozzám, viszon én még nem tudtam csatlakozni senkihez.
-
-
Köszi, és valami haszna is van? Eddig ezzel van a legtöbb meló.
Amúgy baromi nehéz felpakolni, igaz én kockával próbáltam. -
DCshoesLali #754 Nem csak a játékban volt ennyi az idő!;)
-
Szerintem a bálákkal most is azt kell csinálni, mint a 2009-s verzióban. Igaz, a mostaniban még nem próbáltam ki.
-
Persze hogy lehet otp-s kártyával bármely Visa vagy master card-al lehet de egyébként egyszerűbb ha a Steam oldalon kiválasztod a magyar nyelvet és már magyarul lessznek feltüntetve a szövegek -
P
-
pista89 #750 De nekem nincs a felsoroltak közül egyetlen kártya se, csak OTP-s.
Az is jó? :-D -
Na a netes fizetésről:
http://store.steampowered.com/app/90200/
ide menj, ez a cég kezeli a játékot a neten
iti add to cart
purhase for myselef (letöltöm), purhase as a gift (csomagként kérem, magyar adó nélkül, mert ajándékként küldik)
na most ha nem vagy még regisztrálva a Steamon, tedd meg, aztán kitölteni értelemszerüen a következő oldlt és automatikusan letölti a gépedre.
Mivel már regisztrált Steam tag vagy, ha belépsz és nincs a gépeden letölti, mivel jogosult vagy rá és nem látja a Steam könyvtárban.
Ez a jövő gyerekek, nem cd-t dvd-t gyüjtögetni, elektronikusan intézni és müxik. -
a linkekről csak annyit, én úgy vettem észre csak egy ideig él
viszont kapsz egy azonosítót, amit ha használsz küldenek új linket, persze a játék ugyanaz mint a warezos verzió egyedül az eredeti serailra van szükséged, és azt is elküldik neked ha netán eltűnt volna gép újrarakásnál, persze az azonosítód után