23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#565 müxik az, csak várni kell míg tölt :D -
#564 csáó
mit tudok azzal csinálni ha a gameba bevan dugva a kormány forog össze vissza minden? légyszi segitsetek kösszi szépen -
#563 Valakinél működik az IFA az Lshungarys? -
#562 válasz erre gomb . köszi -
Mate950309 #561 jah kössz
-
#560 mi lenne a semmin kívül? :D -
Mate950309 #559 na nemtudja senki mivan ha megcsinálom az erfolge minden feladatát??? -
#558 még nincs neki :) -
#557 #525re tud valaki vaszolni valamit? vagy ez a tragyazas is csak azert van hoyg legyen de semmi latszata nincs? :D -
#556 Pálya neve? :O -
#555 :D Király -
BravoFox #554 Gyerekek, baromi jó ez az LS2011! Tegnap én is multiztam egy nagyot, hárman bejöttek segíteni a farmomra, és hihetetlen jót melóztunk a földeken: kivonultunk két távoli mezőre alapcuccokkal (két traktor, két utánfutó, két kombájn, és ott mag nem maradt száron :D Sokkal jobb lett most a multi, talán mégis valami központi szerver is beleszól a dologba? -
#553 Igen..nekem nem kell még egy doboz a polcon...Pár perc és nyomhatod a játékot multiban is.... -
#552 jaja és akkor az ilyen közvetlen letöltésest rendelted , ugye ? -
#551 simMarket oldalon kb 10 perc...Csak legyen bankártyád meg pénzed rajta és már lehet is multizni...Tegnap Bandii-val nyomtuk a multit.
-
#550 mindenki a saját kormányához ért , így elég nehéz megmondai neked mi lenne a jó
#549 : te hol vetted meg a játékot ? :) -
#549 Sziasztok.
Vannak olyan traktorok vagy betakarítók amik mennek multi alatt is és nem alap gépek?
Köszi a válaszokat előre is... -
#548 helló
segitséget szeretnék kérni
nekem van 1 SPEEDLINK SL-6682 2in1 Silver kormányom hogy azt is belehet állítani a játékba?
mert a 09be forgott minden
légyszi segitesetek beállítani kösszi helló
-
#547 hát nálam igen xD -
tutika14 #546 nálam nem is kér olyat csak letöltés és ennyi -
#545 Sziasztok! Ti tudtok letölteni FreakShare-ről? Már 6 szor próbáltam leszedni a dolgot amit akarok de nem dob ki kódot és úgy nem tudom leszedni :S -
Sponnyabob #544 Még egy kérdés. Amikor beültetek egy területet és már lehetne aratni, de még akarom, akkor mennyi ideig lehet úgy hagyni? Függ-e a gabona mennyisége attól hogy mennyi ideig van a földön hagyva?
Bocsi a chat-ért! -
Sponnyabob #543 Köszi! -
kriszdz #542 A video kártya gigabyte geforce 210 nvidia vezérlővel -
ZelenkaP #541 A növekedés rendes ütemben folyik tovább, csak az idő áll... -
Sponnyabob #540 Szép estét mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a növények növekedési sebessége függ-e az idő múlásának sebességétől? Tehát ha "megállítom" az időt a savegame fájl átírásával akkor a növények ugyanolyan tempóban nőnek mintha normál sebességnél játszok? Kicsit nehézkes a fogalmazásom de azért remélem valamennyire érthető a kérdésem. -
mardal #539 Nem biztos hogy a géped kevés ,az is okoz ilyet ha nem teljesen jó a mod akkor attól is beszaggat. -
Mate950309 #538 na számomra senki nemtud válasszal szolgálni?? -
#537 kevés a ram, és a videókártya se lehet valami erős
ha meg szaggat, állíts a beállításokon -
kriszdz #536 na hali nekem olyan problemám lenne hogyha valamilyen modot belerakok akkor belassul belépek a játékba és ha meglátok egy modot akkor még jobban belassul mé van ez?system spec:
2 mag 2.4 Ghz
512 videokártya
2x512 ram -
Mate950309 #535 de mivan ha megcsináltam az erfolge ot ????
mert készvan minden feladat és semmi 12/12 -
Mate950309 #534 már megvan
-
Mate950309 #533 nemlehetne azt megoldani valahogy hogy nekelljen lejárnom azt az 1000 kilómétert??
-
Mate950309 #532 akkor ez azt jelenti hoogy 1000 km tert kell mennem
mert a 100 is nehezemre esett -
ZelenkaP #531 Akkor vagy nem 2011-es a mod, vagy így látatlanban nem tudom...;)
Inkább hanyagold akkor azt a valamit..vagy semmi sem jelenik meg? -
DCshoesLali #530 De ha a zip fájlt rakom be akkor se jó!:S -
#529 Beugrasz a kerítésen és az End billentyűvel fütyülgetsz neki és úgy betereled a fejőgépbe aztán becsukódik az ajtaja vársz egy kicsit, túl oldalon meg kijön:) -
#528 Üdv!
A teheneket hogy lehet megfejni??: D
Köszi a választ előre is..., -
ZelenkaP #527 Miért csomagolod ki? A zip fájl kell a mods mappába.. -
DCshoesLali #526 Sziasztok!
Egy problémám lenne, mégpedig az, hogy amikor letöltök egy traktort és kicsomagolom és a kicsomagolt fájlt berakom a mods mappába nem működik!
Nem tudom mi lehet a baj!
Ha valaki tudja a megoldást írjon! Köszi!