24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
ez is az de ez nem fixál de jónak néz ki -
tegnap este 7 kor szedtem le akkor még jó volt -
sajnos hibás a fájl azt irja ki hogy az archívum sérült és nincs vége! -
Ballentieflader
Ersteller:
Modell/Textur: Bigfarmer145
Script/Ingame: Geri-G
Features:
* AutoAttach – (Ballen sowie Geräte und Traktoren werden befestigt, sobald der Anhänger bewegt wird)
* Deichsel bleib in der Luft stehen
* 100% Multiplayer fähig
* Ein- und ausfahren einer Ladefläche (Taste”X”) -
te az az igazság még nem próbáltam de x el kinyillik a hátulja megrakod és x el visszazárod valahogy így -
ja és melyik gombbal tudom lefixálni? -
köszönöm neked nagyon rendes vagy!vegyél fel msn-en:[email protected] akár tőlem mindenki felvehet! -
én angol verziót töltöttem le, megvan a német is de mind a kettő német nyelvű, szóval xart sem ér az angol verzió :D -
mert csak szép és tiszta környezetben vagyunk hajlandóak dolgozni
-
Sponnyabob #1018 Hello!
Tudom hogy nem szabad warezolni de mivel nincs warez topic mégis kénytelen vagyok ide írni. Szóval van-e valami nyelvi csomag már amivel lehet angolosítani a német verziót vagy nem lehet. Mert nekem német van és sok dolgot már értek de azért az angolt csak jobban érteném. Köszi! és bocsi a warezért. -
tessék haver ez az ls11 hez van és fixálni lehet rajta a bálákat -
sziasztok!én még új vagyok itt!tudnátok nekem segíteni?hogyan kell a lörbálátkat felrakni a pótra hogy ne essenek le?megyek vele 20 métert és leesik majdnem az összes bála!mit csináljak hogy ne essen le? -
ősrégi a videókártyád
manapság minden játéknak kell shader model 2.0
ezt nem tudod rátelepíteni a gépre, mivel nem támogatja alapból a kártyád -
fiveteen #1014 szántás előtt kell trágyázni -
erdodit #1013 Sziasztok
Trágyázni szántás előtt vagy után kell? -
Köszönöm én is! Szerintem a normális hangvételű kérdések és "kötözködések" inkább előre viszik a dolgokat. :) -
carrick95 #1011 cső! üvegeket miért kell gyüjteni? -
Köszönöm a válaszod, a mesterlemezt is akartam említeni, de nem akartam újabb hozzászólást nyitni, mivel csak az előző enter nyomása után jutott eszembe a költségeknél + borító+ könyv.
A barabszámnál nem tudom, itt talán 2 tucat hozzászóló van akik nagyjából tudják miről van szó.
Legyen szerencsétek, a vásárlóknak jó szórakozást.
Elfogadom a válaszod és köszönöm, ámbár meg kellett védened a mundért a kis kötözködővel szemben.
-
Itt játéklicensz-jogokról beszélünk. Többféle megoldás létezik a szoftverek forgalmazására. Egyik, hogy ún spindle vásárolsz, tehát kész van a lemez, és te megveszed darabáron. Itthon megcsinálod hozzá a borítót-kézikönyvet, és kiadod. Aztán van a royalty deal, amikor a gyártás után fizetsz darabonkénti összeget. Ez olcsóbb, ha van egy olcsóbb gyár, akivel dolgozni tudsz, és a kiadó is hajlik engedni, mert nem neki kell a gyártási hercehurcát intéznie.
És van a harmadik, amikor a licenszjogokat veszed meg 2-3-4 évre. Ilyenkor egy összegben ki kell fizetni a megalkudott árat, megkapod a szerződést és a master lemezt, aztán mehet is. Te gyártasz, mennyiségi megkötés nélkül. Ez a legolcsóbb a hazai kiadónak, amennyiben jó címről van szó. Ez pedig az. :)
Másrészről viszont meglepődnél, hogy milyen számok vannak azért egy-egy játék életciklusában, eladott példányszám tekintetében. Annak idején volt egy rally játék (International Rally Championship), amit EVM-ben kezdtünk el forgalmazni, aztán később Tesco-s lett.
Összesen majdnem 20k elment belőle. Megérte anno megvenni. :) -
Köszönöm a válaszod, ami ujabb kérdéseket vet fel.
Igazolni kell a magyar piaci keresletet, ami köztudomásulag kicsi, tekintve, hogy mindenki varezol. Talán ezer példány nem hoz ekkora áresést.
El kell készíteni a magyar változatot. Költség. Némi haszon is kéne rajta, ezek után a harmad ár közgázilag sehogy nem érthető, de legyen így. Engem nem érint csak nem logikus.
Ha én lennék a jogtulaj, ilyen feltételekkel, példányszámmal nem adnám a magyaroknak harmadért, akármennyire is szépek a magyar lányok. -
Vajon frissíteni lehet majd az angol/német patchel a magyar változatot, vagy úgy fog működni, hogy például a német változatot lefordítják és a játék logikailag német marad ? -
Az, amit a Mediában láttál a polcon, az LS első része, a 2008-as kiadás. Tekintve, hogy a hazai forgalom olyan, amilyen, nem vettük meg a 2009-es részt, hanem kihagytunk egy évet.
És most jött ki a 2011-es (nem létezett 2010-es, helyette egy 2009 GOLD verzió érkezett). És úgy lehet kiadni itthon ennyiért, hogy egyrészt jó viszonyt kell kiépíteni a németekkel, másrészt igazolni kell, hogy körülbelül milyen méretű a hazai szoftverpiac. És ezek után pedig el kell készíteni a magyar változatot, amit csak itthon lehet kapni, amiben nincs se német, se angol nyelv. A magyar piacra magyar nyelvű termék nem sért senkit, az lenne gond, ha itthon is angolul jelenne meg a 20€-s játék, mert akkor más országbeliek jogosan hisztizhetnének. -
petif12 #1005 szevasztok!
remélem ti tudtok segíteni nekem.lényeg az hogy letöltöttem a játékot,és nem ment a gépemen,letöltöttem a 2008-at és 2009-et is,hátha azért nem megy mert gyenge a gépem,de nemhiszem hogy ezlenne a probléma!a gépem megfelel a játék gépigényének és mégis ezt irja ki hogy could not init 3d system share modell 2.0 is required error:please intsall the latest video drivers.felraktam a direct x10-et és még mindig szarakodik:S aki tud az lécc segítsen Radeon 9600 Pro 256-megás vidkarim van -
fiveteen #1004 nekem Saphire ati hd 5770 vapor-x-es kártyám van de semmi hiba nincs nem tudom néz catalystot hozzá a neten.menj fel az AMD honlapjára és töltsd le a legújabb drivert ami a kártyádnak megfelelő.ennyit took segíteni -
Húzva van igen most leraktam mindent alacsony szintre. -
Sponnyabob #1002 Én használok de nálam nem jelentkezik ilyen hiba. Nincs húzva a kártya mer nekem akkor fordult elő? A régi karimnál volt ilyen a mostanit meg nem húzom. :) -
Van aki ATi kártyát használ?
VPU Recover hiba jelentkezik valakinél?
-
keresel egy fájlmegosztó oldalt és felrakod oda
becsomagolod őket 1mappába és kész, persze sok idő a feltöltés. -
fiveteen #999 és hogy lehetne vagy hova tudnám felrekni azokat a dolgokat amiket letöltöttem.? -
miért ne lehetne -
fiveteen #997 emberek valaki tud nekem abban segíteni hogy ha letöltöttem sok dolgot a netről innen onna.és ha én akarok serot csinálni akkor beraknám oda a cuccokat.na de gondolom azt le kell tölteni azoknak is akik be akarnak lépni hozzám.és én azt valahogy meg tudnám e oldani hogy valahova feltölteném egy helyre a netre a dolgokat és 1!!!! linket ide beszúrni ahonnan leszedhetik?
-
BravoFox #996 Valakinél megy a force feedback? Nálam nem, és gyanítom, hogy nincs ffb az LS2011-ben. -
Valaki nemtudja hogy hogy a feneben lehet kikapcsolni azt az idegesito zenet ami jatek kozben megy? mert optionsban csak a hangerot lehet allitani de az mindenre vonatkozik. mar idegbajt kapok :D -
server detailsnál ki listáz mindent ami kell, hgy feljuss egy szerverre -
megadod a linket, ahonnan letöltötted és letölti ő is, ha akarja -
fiveteen #992 endre olyat hogy lehet csinálni hogy ha én csinálok egy szervert, és én rakok be gépeket azt hogy tudom ide kirakni hogy aki akarja letöltse és tudjon játszani a szerómon? -
ha bárkit érdekel, indítok egy játékot, Kontinentális szerver, Endre's game néven
jelszó:12345 -
farm expo :) -
a multi úgy müxik, hogy ellenőrzi, hogy stimmelnek-e az adatok. ha a másiknak nincs vagy nem látja vagy össze sem kapcsol -
fiveteen #988 és amúgy arra akarok kilyukadni hogy a multiba nem lehetne e gépeket berakni vagy járműveket.mert én naon sok mindent szedtem le és ha akarok szerot csinálni azokat be lehet e rakni?vagy a szerot took csinálni?