23835
  • VERESS 96
    :D
  • BravoFox
    Még annyi: megvehető utánvéttel (postásnak fizetve) is az LS2011, tehát nem kell bankkártyáznia annak, aki nem akar vagy nem tud. És aki nem akar regisztrálni a webáruházba a rendelés miatt, az egy sima emailben is megrendelheti az [email protected] címre írva.

Remélem, segíthettem. Amúgy én is nagy LS-rajongó vagyok :)

Üdv,
    Péter
  • Hunter of Deer
    nah ez nagyon jo hir akkor tuti megveszem :D
  • allock #805
    fasza
  • BravoFox
    Márpedig ennyi az annyi :)
    A magyarországi ár speciális, olcsóbb, mint a külföldi. Ez most szerencsésen így alakult.
  • allock #803
    1990?

a 2009-es Gold kerül annyiba, ez még túl új ahhoz,hogy ilyen olcsón be lehessen szerezni, valami sántít :)
  • BravoFox
    Sziasztok!

Egy kis reklám, de remélhetőleg nagy örömöt fog okozni: végre megállapodtunk a magyarországi viszonteladásról, és a dobozos, magyar LS2011-et december elejétől tudjuk szállítani. A termék máris előrendelhető nálunk. A megrendelést a www.wingbest.hu címen található szimulátoros áruházban tudjátok leadni.

A legjobb hír pedig az ár, ami mindösszesen 1990 Ft!

Üdv,
    Péter
  • Hunter of Deer
    patch van fent? mert lehet az a gaz. bar nekem akkor nemlaccottak a tehenek amikor az alap map v2-t letoltottem es felulirtam vele az eredetit. most hogy csak a sima alap van bent igy laccanak. viszont nekem neha csinalt mar olyat hogy volt 20 tehenem, elmentettem a gamet es masnap mikor beleptem volt 200 tehenem xD vegulis nagyon nem zavart eladtam oket es lett sok money :P
  • MaxPayne
    Látom nem érted.... nekem az a bajom hogy 24 db tehén van és 1 darabot se látok mert mondtátok hogy akármennyi van mindig 7 db-ot fogok látni de nekem 24 van és 1 db tehenet se látok
  • MANos Viktor
    De akár mit csinálok át megy rajta :S
  • Tescobetyár
  • Endre
    Azt hiszem rájöttem a bálák hasznára. Ha sikerül bevarázsolni őket a pajtába (futószallaggal vagy nélküle) a tejtermelés ugrásszerüen megnő és dől a lé.
  • Tescobetyár
    Ez így igaz, csatlakozom hozzád....A bálák meg megérnek egy misét...

• Endre
    Én ezt a magyarítás mizériát nem értem. A 21. században élünk és fiatal srácoknak gondjuk van az angollal, holott számítógépeznek, multizni akarnak. A multiban ugyanis jönnek mindenhonnan, én ma egy négyes játékot egy norvéggal, hollandal és spanyollal nyomtam. Na itt a magyarítás nem segít. A magyarítással nem tudod megmondani neki, hogy vazze, menj a bolthoz, ott áll elötte a most vett eke, hozd már a malomhoz.
    A netes fizetéstől való félelmet meg nem értem. Legalább 20 éve müxik, ha nem lenne biztonságos nem menne a bolt.
    A bálákkal meg tele a tököm :), kurva nehéz pakolászni őket.
  • allock #794
    billentsd meg kicsit
  • allock #793
    hát ha vennél 50 tehenet és mind az 50-et látnád igencsak megterhelé a gépedet
  • MANos Viktor
    Miért nem marad meg a trágya a kanálban? :S
  • MaxPayne
    Milyen játék optimalizálás?
  • Totoo
    thx
  • allock #789
    print screen vagy fraps
  • Totoo
    különben hogyan fényképeztek a játékba?
  • Totoo
    (cég=áfa+minden)
  • Totoo
    (ismerőstöl)
  • Totoo
    ha valaki megakarja venni utánvétellel én toks egíteni 8490 már a tied is
  • allock #784
    eredeti a játékékod + te használod egyedül a saját megvásárolt kódodat?

ha nem nem fog menni
  • allock #783
    játék optimalizálás gyanánt
  • Szentis fiu
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni beállítani a multiplayert mert már sok mindent megnéztem és még mindig nem indul el.
  • MaxPayne
    Van megoldás arra miért nem látok 1 tehenet sem? pedig van 24 db a pda szerint
  • Mate950309
    nem az hogy tartok tőle muter nem bízik benne és az isten faszának se lehet rávenni hogy adja ide pedig csak a szám kell
    de nekem jólenne úgy is ha utánvétellel megtudnám venni
  • nyaflaty
    Hát attól nemtom mit kell tartani :D
    Semmi bonyolult nincs benne. Pókerre mindig kártyán fizetek be és semmi gáz
  • allock #778
    a többség nem azért vár a magyar verzióra mert le lesz fordítva 10mondat, hanem mert dobozos verziót akarnak mert tartanak a kártyás fizetéstől, nincs kártyájuk stb
  • nyaflaty
    Az oké de ha már megjelenik magyarul is akkor miért ne legyen magyar?
  • allock #776
    de figyelj már
    szinte lófasznyi szöveg van az egész játékban
  • Gerypapa 95
    én is hoztam 2 fotót a JD-ről :)

• nyaflaty
    A k*rva életbe.
    Akkor inkább megvárom a magyart. Pedig már majd be multizok :D
  • allock #773
    de.
  • nyaflaty
    Sziasztok!

Ha most megveszem az angolnyelvű verziót, és később kijön a magyar azt ugye nem kell külön megvennem majd?
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek....

• Totoo
    oké papa :)
  • allock #769
    pedig jobb mint a gold