23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#808 :D -
BravoFox #807 Még annyi: megvehető utánvéttel (postásnak fizetve) is az LS2011, tehát nem kell bankkártyáznia annak, aki nem akar vagy nem tud. És aki nem akar regisztrálni a webáruházba a rendelés miatt, az egy sima emailben is megrendelheti az [email protected] címre írva.
Remélem, segíthettem. Amúgy én is nagy LS-rajongó vagyok :)
Üdv,
Péter
-
#806 nah ez nagyon jo hir akkor tuti megveszem :D -
#805 fasza -
BravoFox #804 Márpedig ennyi az annyi :)
A magyarországi ár speciális, olcsóbb, mint a külföldi. Ez most szerencsésen így alakult. -
#803 1990?
a 2009-es Gold kerül annyiba, ez még túl új ahhoz,hogy ilyen olcsón be lehessen szerezni, valami sántít :) -
BravoFox #802 Sziasztok!
Egy kis reklám, de remélhetőleg nagy örömöt fog okozni: végre megállapodtunk a magyarországi viszonteladásról, és a dobozos, magyar LS2011-et december elejétől tudjuk szállítani. A termék máris előrendelhető nálunk. A megrendelést a www.wingbest.hu címen található szimulátoros áruházban tudjátok leadni.
A legjobb hír pedig az ár, ami mindösszesen 1990 Ft!
Üdv,
Péter -
#801 patch van fent? mert lehet az a gaz. bar nekem akkor nemlaccottak a tehenek amikor az alap map v2-t letoltottem es felulirtam vele az eredetit. most hogy csak a sima alap van bent igy laccanak. viszont nekem neha csinalt mar olyat hogy volt 20 tehenem, elmentettem a gamet es masnap mikor beleptem volt 200 tehenem xD vegulis nagyon nem zavart eladtam oket es lett sok money :P -
#800 Látom nem érted.... nekem az a bajom hogy 24 db tehén van és 1 darabot se látok mert mondtátok hogy akármennyi van mindig 7 db-ot fogok látni de nekem 24 van és 1 db tehenet se látok -
#799 De akár mit csinálok át megy rajta :S -
#798 -
#797 Azt hiszem rájöttem a bálák hasznára. Ha sikerül bevarázsolni őket a pajtába (futószallaggal vagy nélküle) a tejtermelés ugrásszerüen megnő és dől a lé. -
#796 Ez így igaz, csatlakozom hozzád....A bálák meg megérnek egy misét...
-
#795 Én ezt a magyarítás mizériát nem értem. A 21. században élünk és fiatal srácoknak gondjuk van az angollal, holott számítógépeznek, multizni akarnak. A multiban ugyanis jönnek mindenhonnan, én ma egy négyes játékot egy norvéggal, hollandal és spanyollal nyomtam. Na itt a magyarítás nem segít. A magyarítással nem tudod megmondani neki, hogy vazze, menj a bolthoz, ott áll elötte a most vett eke, hozd már a malomhoz.
A netes fizetéstől való félelmet meg nem értem. Legalább 20 éve müxik, ha nem lenne biztonságos nem menne a bolt.
A bálákkal meg tele a tököm :), kurva nehéz pakolászni őket. -
#794 billentsd meg kicsit -
#793 hát ha vennél 50 tehenet és mind az 50-et látnád igencsak megterhelé a gépedet -
#792 Miért nem marad meg a trágya a kanálban? :S -
#791 Milyen játék optimalizálás? -
Totoo #790 thx -
#789 print screen vagy fraps -
Totoo #788 különben hogyan fényképeztek a játékba? -
Totoo #787 (cég=áfa+minden) -
Totoo #786 (ismerőstöl) -
Totoo #785 ha valaki megakarja venni utánvétellel én toks egíteni 8490 már a tied is -
#784 eredeti a játékékod + te használod egyedül a saját megvásárolt kódodat?
ha nem nem fog menni -
#783 játék optimalizálás gyanánt -
Szentis fiu #782 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni beállítani a multiplayert mert már sok mindent megnéztem és még mindig nem indul el.
-
#781 Van megoldás arra miért nem látok 1 tehenet sem? pedig van 24 db a pda szerint -
Mate950309 #780 nem az hogy tartok tőle muter nem bízik benne és az isten faszának se lehet rávenni hogy adja ide pedig csak a szám kell
de nekem jólenne úgy is ha utánvétellel megtudnám venni -
nyaflaty #779 Hát attól nemtom mit kell tartani :D
Semmi bonyolult nincs benne. Pókerre mindig kártyán fizetek be és semmi gáz -
#778 a többség nem azért vár a magyar verzióra mert le lesz fordítva 10mondat, hanem mert dobozos verziót akarnak mert tartanak a kártyás fizetéstől, nincs kártyájuk stb -
nyaflaty #777 Az oké de ha már megjelenik magyarul is akkor miért ne legyen magyar? -
#776 de figyelj már
szinte lófasznyi szöveg van az egész játékban -
#775 én is hoztam 2 fotót a JD-ről :)
-
nyaflaty #774 A k*rva életbe.
Akkor inkább megvárom a magyart. Pedig már majd be multizok :D -
#773 de. -
nyaflaty #772 Sziasztok!
Ha most megveszem az angolnyelvű verziót, és később kijön a magyar azt ugye nem kell külön megvennem majd? -
#771 Szép estét mindenkinek....
-
Totoo #770 oké papa :) -
#769 pedig jobb mint a gold