24054
  • xmen0710
    lécci mondjátok már meg a kódot mert nagyon kéne így nem tudok játszani!
  • fiveteen
    Az O betűvel tudsz váltani ha feltöltöd a vetőgépet. A másik meg amit letöltesz traktort?azt kérdezed hogy hogy kell berakni a játékba?
  • zsolt515
    ÜDV!
    Nekem ma mlett meg a játék. Azt szeretném kérdezni h miért csak buzát tudok vetni? Jahh..és traktorokat hogy kell a játékba tenni?
    Még csak alap játékon toltam de tetszett!:d
  • Hunter of Deer
    nem rossz ez az uj patch. bar errol a balas szalagrol is leperegnek a balak :) ha odallok a 24 kocka balaval akkor kb vagy 6-8 leesik :) valami korlatot tehettek volna a szelere hogy ne peregjenek le. de nem panaszkodok hatha tovabbi patchekbe lesz megjobb megvalositasa a dolognak. (csak az a baj hogy amit modositottam a mapon most kezdhetem elorol :D)
  • fiveteen
    hát nekem se eredeti de én felraktam a 2.0 patchet
    és nekem semmi kódot nem kér
    én úgy csináltam hogy az 1.3-t
    felraktam és az 1.4
    na az 1.4nél kérte a kódot azt bírtam és utána felraktam a 2.0 és nem kérte próbáljátok meg így hát ha ez segít nektek
  • Mate950309
    mármint nekem se eredeti de kibírom azt a kis időt még kiküldik az eredetit
  • Mate950309
    nekem se de már megrendeltem az eredetit a WingBest.hu tól
  • Mate950309
  • szabii98
    Istenem
  • xmen0710
    Please enter your Product Key
  • xmen0710
    ezt irja!Please enter yoyur Product Key
  • xmen0710
    nekem nem eredeti a játékom!de kéri a patch után
  • marko37
    szia dec 5 vagy 6 ra kész lesz a magyarosítás sajnos pénzbe fog kerülni kb 2000ft + postaköltség
  • BravoFox
    Kicsit elcsúsztam idővel... de mostantól megy a "JELSZÓ farm" nevű multi a CONTINENTAL-on. Akinek nem büdös a munka, jöjjön!
  • Sponnyabob
    Ööö... hát izé csak az a baj hogy nem tudom felrakni a legújabb patchet. Remélem érted mire célzok!
  • Potter2
    Hy srácok.. ! Csajok..

Naonn hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.. Hogy lehet magyarosítani a játékot, vagy valami leírást szerezni róla, mit is kell csinálni, és azt hogyan. Aki tud kérem segítsen.. [email protected] címre is várnék válaszokat
    Nagyon köszi előre is
    Potter
  • BravoFox
    A legújabbb patch óta már megteheted, hogy a bálagyűjtővel a szalaghoz teszed le szépen a bálákat, és nagy részét már viszi is fel a szalag. Amit nem, azt csak picit ráigazítod. Én így egy egész halmot 1 perc alatt beküldtem a csűrbe :)
  • Endre
    Nem muszáj a szalagra tenni a komolyabb rakodóval be tudod tenni a pajtába, az elég magasra emel
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Az lenne e kérdésem hogy van-e olyan hely ahova ha leteszem a bálákat akkor rögtön pénz kapok értük? Tehát mondjuk felszedem azzal kék póttal van olyan hely ahova lerakom és nem kell egyesével felszenvedni a futószagon? Illetve még az hogy a mapokat hogy kell berakni a játékba? Ugyanúgy mint a többi modot vagy máshova kell? Mert nekem nem sikerült berakni. Köszi!
  • Totoo
    x men eredeti a játékod mert ha igen akkor nem kér product keyt
  • xmen0710
    sziasztok!letöltöttem a Farming Simulator Patch 2.0-t és nem tudom hoozá a product key-t tudtok segíteni?
  • marko37
    fiuk fruit importörrel be teszem a növényeket a 11 es be de nem jelenik meg a vetőmagoknál tehát nem tudom elvetni ki tud segíteni?
  • Endre
    A Steamos változat valszeg még nem frissült, ugyanaz szarakodás bálákkal, mint eddig.
    Indításkor, mikor bejelentkezik nem láttam frissítésre utaló jelet, persze kell neki frissülnie, de még nem történt meg.
  • Totoo
    Sziasztok ma mai munka:

Remélem tetszenek a képeim.
    Üdv.Totoo
  • BravoFox
    Kipróbáltam az új változatot a 2.0 patch-csel. A szállítószalagot bizony megjavították végre az alapmapban. A bálázóval csak odatolattam, lepakoltam a szalag elé a bálákat, és már szívja is a szalag, amit meg nem kap el, elég csak nagyjából rádobálni. Ez végre használható lett.
  • Tescobetyár
    Szép napot mindenkinek....

• marko37
  • Fritz Von...
    Steames változat is fizetős. Várd meg a magyar verziót, vedd meg 1990-ért és kész.
  • marko37
  • Hunter of Deer
    Steames változat azt jelenti hogy Steamen vette meg. És az amugy is magatol frissul...
  • tamás98
    Tudnál adni linket a steames változatról??
  • Fritz Von...
    Torrent változat = kalózmásolat. Nincs kulcs, nem is lesz. :P
  • tamás98
    nekem torrent változat van de amikor feltelepítem a patch-et és rákattintok a játék ikonjára hogy játszanák akkor CD kulcsot kér
  • BravoFox
    Bocs, nem értem. Ha eredeti a szoftvered, akkor a patch után nem kér kulcsot (nekem nem kért).

A steames változat pedig magától frissül, ahhoz nem kell telepíteni a javítást külön.
  • tamás98
    Én nekem CD kulcsot kér de a letöltéshez nem volt a patchhez kulcs
    Mi a teendő?
  • BravoFox
    Bocs, most látom, picit korábban már megjelent erről egy egyoros. ELnézést az ismétlésért. Valaki esetleg próbálta már az új patch-csel a körbálákat pakolni platóra? Jobb lett valamivel?
  • BravoFox
    Megjenelt egy új patch. Első blikkre javítottak pár dolgot, pl. a szállítószalag környéke máshogy néz ki stb. Talán a körbálák viselkedése is javult, de még nem próbáltam.

Farming Simulator Patch 2.0
  • fiveteen
    Na ez jó hír:Dkicsit még messze van de leszarom ki tudja mindenki várni mire meg jön.kitartást"parasztok"
  • Fritz Von...
    Hivatalos info:

Ebben a pillanatban kaptam meg a magyar mastert tesztelésre. Azért tartott egy kicsit tovább, mert ez a verzió már az 1.02-es, tehát tartalmazza most megjelent patch-et is. Még egyszer: a magyar verzió az 1.02-es lesz. Hétvégén tesztelem, nézem, és hétfőn megy a DVD gyárba, onnan számítvakb 10 nap, mire megjön csomagolva. Tehát az ütemtervet előre láthatóan tudjuk tartani, és dec. 5. körül megjelenik. :)
  • marko37
    a legújjab patch