23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#888 vannak de nem árt ha meg is beszéled -
fiveteen #887 hali szeretném megkérdezni hogy a multiban vannak szerók vagy még megbeszélés alapján lehet multizni? -
#886 a driver nem segít rajtad
a videókártyád nem rendelkezik shader model 2.0-val, valami nagyon régi fajta lehet jól gondolom? -
#885 szerintem a videókártyád nem megfelelő ha ezt írja ki vagy videódrivert szedj le hozzá a legújabbat. -
fendt916 #884 szevasztok nekem kéne egy kis segítség feltelepítetem a játékot be írtam a kódot meg minden és ezt írja ki nekem mikor elíndítom a játékot (Error: Could not init 3D system.Shader Model 2.0 is required.Please install the latest video drivers.) ha tud valki segíteni azt nagyon meg köszöném
-
#883 -
erdodit #882 Sziasztok
Érdeklődnék.
Milyen ellátás kell a tehén tartásához?
Milyen felszerelés és mit kell csinálnom?
Előre is köszi.Mindenkinek jó játékot. -
Mate950309 #881 LOL
már erre nemtok mit mondani -
#880 elég hülye vagy:D 2k-ér megkapod boltba -
#879 így is 3 ezret kért érte adot egy szar serialt ma azzal else indul -
#878 Oda nyomtam be, de nem jó :P -
#877 legyen beipipálva
és ne a gyalogláshoz add be a pedálok tengelyét hanem a vezetéshez
én is ott basztam el :)
Drive backward, Drive forwardhoz nyomd be a pedálokat és jó lesz. -
#876 Helló !
Lenne egy kérdésem:
Én is azok közzé tartozom, akiknek gondja van a pedállal.
Ugyanis vagy egyfolytában hátrafelé megy, vagy egyfolytában előre.
Valaki már írta, hogy be kell pipálni, hogy kombinált tengelyű a pedál, de nem segített.
Azt vettem észre, hogy ha nincs bepipálva a kombinált tengely akkor egyfolytában hátrafelé megy, ha b van pipálva, akkor meg mindig előre.
Valami ötlet esetleg ? -
erdodit #875 Sziasztok
Nem tudjátok lessz e magyarositás hozzá?
Kicsit nehezemre esik a német.Néha még a magyar is:) -
#874 gondolom a serialt a törött verzióhoz kérte -
#873 Ezt most komolyan kérdezed?
Aki megveszi pénzért szerinted odaadja neked a saját kódját. gondolkozz már pls.
Vedd meg te is vagy szedd le valahonnan és ahhoz van kód is de bukod a multit.
Remélem nálunk lassan kapható lesz mert jó lenne már multizni :) -
#872 egyik ismerősöm megvete a játékot kiírta nekem de a serialt nem agya meg valaki meg tudja adni? -
#871 haljátok valaki vegyen fel msn re volna egy nagy kérésem qwettt @citromail .hu -
morcos77 #870 Nincs, multihoz eredeti game kell. Kérdezd meg BravoFox -ot, hogy az Ő online boltján (wingbest.hu) keresztül meg tudod -e rendelni. Nekem belföldön utánvéttel, postán 3200 Ft. -
kovacs95 #869 Sziasztok. Mivel Romániában élek, nem tudom megvenni(normális áron) a játékot, de letööltöttem torrenten(tudom nem igazságos, törvényes de nincs mit tenni). Nagyon szeretnék multizni. Lehetséges valahogy megoldani: a torrent változattal is multizhassak? Van rá lehetőség? Köszönöm -
erdodit #868 A gyengébb fokozatban ujra kezdtem az egészet. -
mardal #867 Egyszer velem is előfordult de még az ls09-ben,ez akkor volt amikor betettem egy új modot.Sajna nem lehet vele mit kezdeni,meg kell venni mindent újra. -
erdodit #866 Sziasztok
Kérdezném.Nagyon sok gépeim voltak.Mindenem eltünt,csak a pénz nem változott.Mit csinálhattam rosszul?
És melyik fokozatban érdemes játszani? Gyenge,normál erős?
Köszönöm.További jó játékot mindenkinek. -
mardal #865 Hello
Innen le tudod szedni ezt a man pótot:
pót -
fiveteen #864 szia ne haragudj ezt a pótot sehol nem találom egy linket tudnál lőni hogy hol lehet letölteni elrőe is köszi
-
fiveteen #863 igazad van akkor most elkezdem
-
#862 ugyanannyi ideig tart neked is letölteni mint másnak
ha meg lusta vagy ne játsz
csodákat ne várj -
fiveteen #861 bocs!annyit szeretnék kéredezni hogy van olyan ember akinek le van töltve sok minden a gmaehoz?és priv.-ben eltudná nekem küldeni azokat ha lehet ilyen kérésem [email protected] ha esetleg valaki tudna nekem segíteni.előre is köszönöm szépen -
fiveteen #860 heló én innen rendeltem meg.remélem megjön:D -
fiveteen #859 multiban
-
#858 Na ennek örülök azt hittem hogy decemberig kell vele várnom :) -
#857 nekem nem forgott, csak a gázpedállal volt gond de az utóbb mint kiderült mert rossz helyre kalibráltam be játékon belül -
Sponnyabob #856 Én még a 09-ben próbáltam de ott nem volt ffb.
Amúgy én nem annyira szeretem kormánnyal mert akármit kötök rá (kormány, gamepad) elkezd szépen lassan elforogni a kamera és elég idegesítő. Amúgy tényleg egész hangulatos volt kormánnyal nyomni. -
BravoFox #855 De megy is valakinek? Nekem meg sem rezdül. Logitech WingMan kormány... -
#854 game.xml-ben benne van a vibration -
BravoFox #853 Nálam a force feedback nem megy az LS-ben. Egyáltalán kezeli, használja a force feedbacket az LS? -
BravoFox #852 Örömhírt súgnék meg azoknak, akik megrendelték a dobozos, magyar változatot a wingbest.hu áruházban: nem igazán hivatalos még, de most úgy néz ki, talán még 2 hetet sem kell várni, és megérkeznek a példányok.
-
#851 legalább egy force feed backes
sok szerver van, mindegyikan másfajta pálya + modok (traktor,pót, kombájn stb) ezeket mindet neked kell bszerezni szóval jobb ha letöltöl mindent kb -
#850 Válasz erre gombot használd! És legközelebb egy hsz be!
Nem tudom lehet hogy neked is le kell szedned azt a mapot meg gépeket amit a többiek használnak multiban, ez valószínű de én nem értek hozzá :D -
fiveteen #849 multiban