24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
lécci mondjátok már meg a kódot mert nagyon kéne így nem tudok játszani! -
fiveteen #1106 Az O betűvel tudsz váltani ha feltöltöd a vetőgépet. A másik meg amit letöltesz traktort?azt kérdezed hogy hogy kell berakni a játékba? -
ÜDV!
Nekem ma mlett meg a játék. Azt szeretném kérdezni h miért csak buzát tudok vetni? Jahh..és traktorokat hogy kell a játékba tenni?
Még csak alap játékon toltam de tetszett!:d -
nem rossz ez az uj patch. bar errol a balas szalagrol is leperegnek a balak :) ha odallok a 24 kocka balaval akkor kb vagy 6-8 leesik :) valami korlatot tehettek volna a szelere hogy ne peregjenek le. de nem panaszkodok hatha tovabbi patchekbe lesz megjobb megvalositasa a dolognak. (csak az a baj hogy amit modositottam a mapon most kezdhetem elorol :D) -
fiveteen #1103 hát nekem se eredeti de én felraktam a 2.0 patchet
és nekem semmi kódot nem kér
én úgy csináltam hogy az 1.3-t
felraktam és az 1.4
na az 1.4nél kérte a kódot azt bírtam és utána felraktam a 2.0 és nem kérte próbáljátok meg így hát ha ez segít nektek -
Mate950309 #1102 mármint nekem se eredeti de kibírom azt a kis időt még kiküldik az eredetit -
Mate950309 #1101 nekem se de már megrendeltem az eredetit a WingBest.hu tól -
Mate950309 #1100 
-
Istenem -
Please enter your Product Key -
ezt irja!Please enter yoyur Product Key -
nekem nem eredeti a játékom!de kéri a patch után -
szia dec 5 vagy 6 ra kész lesz a magyarosítás sajnos pénzbe fog kerülni kb 2000ft + postaköltség
-
BravoFox #1094 Kicsit elcsúsztam idővel... de mostantól megy a "JELSZÓ farm" nevű multi a CONTINENTAL-on. Akinek nem büdös a munka, jöjjön!
-
Sponnyabob #1093 Ööö... hát izé csak az a baj hogy nem tudom felrakni a legújabb patchet. Remélem érted mire célzok! -
Potter2 #1092 Hy srácok.. ! Csajok..
Naonn hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.. Hogy lehet magyarosítani a játékot, vagy valami leírást szerezni róla, mit is kell csinálni, és azt hogyan. Aki tud kérem segítsen.. [email protected] címre is várnék válaszokat
Nagyon köszi előre is
Potter -
BravoFox #1091 A legújabbb patch óta már megteheted, hogy a bálagyűjtővel a szalaghoz teszed le szépen a bálákat, és nagy részét már viszi is fel a szalag. Amit nem, azt csak picit ráigazítod. Én így egy egész halmot 1 perc alatt beküldtem a csűrbe :) -
Nem muszáj a szalagra tenni a komolyabb rakodóval be tudod tenni a pajtába, az elég magasra emel
-
Sponnyabob #1089 Sziasztok!
Az lenne e kérdésem hogy van-e olyan hely ahova ha leteszem a bálákat akkor rögtön pénz kapok értük? Tehát mondjuk felszedem azzal kék póttal van olyan hely ahova lerakom és nem kell egyesével felszenvedni a futószagon? Illetve még az hogy a mapokat hogy kell berakni a játékba? Ugyanúgy mint a többi modot vagy máshova kell? Mert nekem nem sikerült berakni. Köszi! -
Totoo #1088 x men eredeti a játékod mert ha igen akkor nem kér product keyt -
sziasztok!letöltöttem a Farming Simulator Patch 2.0-t és nem tudom hoozá a product key-t tudtok segíteni? -
fiuk fruit importörrel be teszem a növényeket a 11 es be de nem jelenik meg a vetőmagoknál tehát nem tudom elvetni ki tud segíteni? -
A Steamos változat valszeg még nem frissült, ugyanaz szarakodás bálákkal, mint eddig.
Indításkor, mikor bejelentkezik nem láttam frissítésre utaló jelet, persze kell neki frissülnie, de még nem történt meg. -
Totoo #1084 Sziasztok ma mai munka:
Remélem tetszenek a képeim.
Üdv.Totoo -
BravoFox #1083 Kipróbáltam az új változatot a 2.0 patch-csel. A szállítószalagot bizony megjavították végre az alapmapban. A bálázóval csak odatolattam, lepakoltam a szalag elé a bálákat, és már szívja is a szalag, amit meg nem kap el, elég csak nagyjából rádobálni. Ez végre használható lett.
-
Szép napot mindenkinek.... 
-
-
Steames változat is fizetős. Várd meg a magyar verziót, vedd meg 1990-ért és kész. -
-
Steames változat azt jelenti hogy Steamen vette meg. És az amugy is magatol frissul... -
Tudnál adni linket a steames változatról??
-
Torrent változat = kalózmásolat. Nincs kulcs, nem is lesz. :P -
nekem torrent változat van de amikor feltelepítem a patch-et és rákattintok a játék ikonjára hogy játszanák akkor CD kulcsot kér
-
BravoFox #1074 Bocs, nem értem. Ha eredeti a szoftvered, akkor a patch után nem kér kulcsot (nekem nem kért).
A steames változat pedig magától frissül, ahhoz nem kell telepíteni a javítást külön. -
Én nekem CD kulcsot kér de a letöltéshez nem volt a patchhez kulcs
Mi a teendő? -
BravoFox #1072 Bocs, most látom, picit korábban már megjelent erről egy egyoros. ELnézést az ismétlésért. Valaki esetleg próbálta már az új patch-csel a körbálákat pakolni platóra? Jobb lett valamivel?
-
BravoFox #1071 Megjenelt egy új patch. Első blikkre javítottak pár dolgot, pl. a szállítószalag környéke máshogy néz ki stb. Talán a körbálák viselkedése is javult, de még nem próbáltam.
Farming Simulator Patch 2.0 -
fiveteen #1070 Na ez jó hír:Dkicsit még messze van de leszarom ki tudja mindenki várni mire meg jön.kitartást"parasztok" -
Hivatalos info:
Ebben a pillanatban kaptam meg a magyar mastert tesztelésre. Azért tartott egy kicsit tovább, mert ez a verzió már az 1.02-es, tehát tartalmazza most megjelent patch-et is. Még egyszer: a magyar verzió az 1.02-es lesz. Hétvégén tesztelem, nézem, és hétfőn megy a DVD gyárba, onnan számítvakb 10 nap, mire megjön csomagolva. Tehát az ütemtervet előre láthatóan tudjuk tartani, és dec. 5. körül megjelenik. :)
-
a legújjab patch