23835
  • allock #888
    vannak de nem árt ha meg is beszéled
  • fiveteen
    hali szeretném megkérdezni hogy a multiban vannak szerók vagy még megbeszélés alapján lehet multizni?
  • allock #886
    a driver nem segít rajtad
    a videókártyád nem rendelkezik shader model 2.0-val, valami nagyon régi fajta lehet jól gondolom?
  • Zan
    szerintem a videókártyád nem megfelelő ha ezt írja ki vagy videódrivert szedj le hozzá a legújabbat.
  • fendt916
    szevasztok nekem kéne egy kis segítség feltelepítetem a játékot be írtam a kódot meg minden és ezt írja ki nekem mikor elíndítom a játékot (Error: Could not init 3D system.Shader Model 2.0 is required.Please install the latest video drivers.) ha tud valki segíteni azt nagyon meg köszöném
  • Tescobetyár
  • erdodit
    Sziasztok
    Érdeklődnék.
    Milyen ellátás kell a tehén tartásához?
    Milyen felszerelés és mit kell csinálnom?
    Előre is köszi.Mindenkinek jó játékot.
  • Mate950309
    LOL
    már erre nemtok mit mondani
  • leho94
    elég hülye vagy:D 2k-ér megkapod boltba
  • dávid 001
    így is 3 ezret kért érte adot egy szar serialt ma azzal else indul
  • jan5650
    Oda nyomtam be, de nem jó :P
  • allock #877
    legyen beipipálva

és ne a gyalogláshoz add be a pedálok tengelyét hanem a vezetéshez

én is ott basztam el :)

Drive backward, Drive forwardhoz nyomd be a pedálokat és jó lesz.
  • jan5650
    Helló !

Lenne egy kérdésem:

Én is azok közzé tartozom, akiknek gondja van a pedállal.
    Ugyanis vagy egyfolytában hátrafelé megy, vagy egyfolytában előre.

Valaki már írta, hogy be kell pipálni, hogy kombinált tengelyű a pedál, de nem segített.

Azt vettem észre, hogy ha nincs bepipálva a kombinált tengely akkor egyfolytában hátrafelé megy, ha b van pipálva, akkor meg mindig előre.

Valami ötlet esetleg ?
  • erdodit
    Sziasztok
    Nem tudjátok lessz e magyarositás hozzá?
    Kicsit nehezemre esik a német.Néha még a magyar is:)
  • leho94
    gondolom a serialt a törött verzióhoz kérte
  • Hunter of Deer
    Ezt most komolyan kérdezed?
    Aki megveszi pénzért szerinted odaadja neked a saját kódját. gondolkozz már pls.
    Vedd meg te is vagy szedd le valahonnan és ahhoz van kód is de bukod a multit.

Remélem nálunk lassan kapható lesz mert jó lenne már multizni :)
  • dávid 001
    egyik ismerősöm megvete a játékot kiírta nekem de a serialt nem agya meg valaki meg tudja adni?
  • dávid 001
    haljátok valaki vegyen fel msn re volna egy nagy kérésem qwettt @citromail .hu
  • morcos77
    Nincs, multihoz eredeti game kell. Kérdezd meg BravoFox -ot, hogy az Ő online boltján (wingbest.hu) keresztül meg tudod -e rendelni. Nekem belföldön utánvéttel, postán 3200 Ft.
  • kovacs95
    Sziasztok. Mivel Romániában élek, nem tudom megvenni(normális áron) a játékot, de letööltöttem torrenten(tudom nem igazságos, törvényes de nincs mit tenni). Nagyon szeretnék multizni. Lehetséges valahogy megoldani: a torrent változattal is multizhassak? Van rá lehetőség? Köszönöm
  • erdodit
    A gyengébb fokozatban ujra kezdtem az egészet.
  • mardal
    Egyszer velem is előfordult de még az ls09-ben,ez akkor volt amikor betettem egy új modot.Sajna nem lehet vele mit kezdeni,meg kell venni mindent újra.
  • erdodit
    Sziasztok
    Kérdezném.Nagyon sok gépeim voltak.Mindenem eltünt,csak a pénz nem változott.Mit csinálhattam rosszul?
    És melyik fokozatban érdemes játszani? Gyenge,normál erős?
    Köszönöm.További jó játékot mindenkinek.
  • mardal
    Hello

Innen le tudod szedni ezt a man pótot:
    pót
  • fiveteen
    szia ne haragudj ezt a pótot sehol nem találom egy linket tudnál lőni hogy hol lehet letölteni elrőe is köszi
  • fiveteen
    igazad van akkor most elkezdem
  • allock #862
    ugyanannyi ideig tart neked is letölteni mint másnak

ha meg lusta vagy ne játsz
    csodákat ne várj
  • fiveteen
    bocs!annyit szeretnék kéredezni hogy van olyan ember akinek le van töltve sok minden a gmaehoz?és priv.-ben eltudná nekem küldeni azokat ha lehet ilyen kérésem [email protected] ha esetleg valaki tudna nekem segíteni.előre is köszönöm szépen
  • fiveteen
    heló én innen rendeltem meg.remélem megjön:D
  • fiveteen
    multiban
  • MaxPayne
    Na ennek örülök azt hittem hogy decemberig kell vele várnom :)
  • allock #857
    nekem nem forgott, csak a gázpedállal volt gond de az utóbb mint kiderült mert rossz helyre kalibráltam be játékon belül
  • Sponnyabob
    Én még a 09-ben próbáltam de ott nem volt ffb.

Amúgy én nem annyira szeretem kormánnyal mert akármit kötök rá (kormány, gamepad) elkezd szépen lassan elforogni a kamera és elég idegesítő. Amúgy tényleg egész hangulatos volt kormánnyal nyomni.
  • BravoFox
    De megy is valakinek? Nekem meg sem rezdül. Logitech WingMan kormány...
  • allock #854
    game.xml-ben benne van a vibration
  • BravoFox
    Nálam a force feedback nem megy az LS-ben. Egyáltalán kezeli, használja a force feedbacket az LS?
  • BravoFox
    Örömhírt súgnék meg azoknak, akik megrendelték a dobozos, magyar változatot a wingbest.hu áruházban: nem igazán hivatalos még, de most úgy néz ki, talán még 2 hetet sem kell várni, és megérkeznek a példányok.

• allock #851
    legalább egy force feed backes

sok szerver van, mindegyikan másfajta pálya + modok (traktor,pót, kombájn stb) ezeket mindet neked kell bszerezni szóval jobb ha letöltöl mindent kb
  • VERESS 96
    Válasz erre gombot használd! És legközelebb egy hsz be!
    Nem tudom lehet hogy neked is le kell szedned azt a mapot meg gépeket amit a többiek használnak multiban, ez valószínű de én nem értek hozzá :D
  • fiveteen
    multiban