Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
Én is ráérnék, csak nincs kedvem sok retardált trollal foglalkozni (tisztelet a kivételnek).
Amúgy igazadvan. Gabi kicsit jobban odavágna, törölgetné a hsz-eket, kicsit indulatosabb lenne.

/OFF
Jó a logód 😄 <#papakacsint>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

gyurka666
mondjuk én ráérek majdnem egész nap de szerintem gogabi is jó csak keménynek kéne lennie!!!!

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Martinez01
Nem kell bezárni a fórumot...
Csak valami erõskezû "uralkodó" kell a topik élére, HSZ-eket törölgetni, BANN-okat intézni... etc.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

dávid 001
tajparasztok használják az kimaradt!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Na amúgy így haladunk ez a fórum be lesz zárva meg meg gyalázza a farming simulator 2011-et mert nagyon szar a fórum szerintem semmi értelme ha már lsportal fórumról egy moderátor ide jön és arra veti magát hogy ír ide!Mert jönnek normális új tagok azt látják így a kurva anyád meg úgy és inkább meg se veszik a gamet ha mert tajparasztok és a szabályzat télleg qrwa sok hiba van a szabályzatban és tudomásom szerinte ez nem magyar írás! De ha valaki nem tud írni akkor ott van az írás segítõ progi ha rosszul írod be akkor kijavítja de midn1!Mától fogva én télleg le lépek innen mert ez szánalmas + szégyen hogy vannak ilyen a fórumon is az ilyenek menjenek el kapálni!!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Most nézem hogy igazad van mert a fórumot úgy írják+ a szabályzatban is van amit nem tartanak be ott úgy van hogy "fórúm<#falbav><#taps><#eljen>

dávid 001
Valahogy nekem is ez a gondolatom vagyis a képre értem mikor feljövök és olvasom a sok faszságot!

Rikcsoo
Nagyon durva képek lettek öregem grat! 😊

Máté97-->Tamáslátom vissza jöttél alreggel😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

gyurka666
Nos nem bírtam aludni😊😊

dávid 001
Falu végén bádog isten,az MTZ-nek párja nincsen.!

dávid 001
Ezt most látom elõször de majd megnézem neked!😊
#8501 szép képek+ifa 😄

gyurka666

Nah további szép estét jó munkát mindenkinek<#integet2>

joceruza
Vazze! Elb...tam!
Õ az

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Nem erre gondolok. Egy húzható konténerrõl van szó amivel után lehet tölteni hígtrágyaszóró cuccokat. Képet nem tudok felrakni mert még soha sem próbáltam. Tudom szégyen de ez van.
õ az

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

dávid 001
Nm nálam így volt 😊

gyurka666
köszi majd akkor próbálkozok vele <#eljen>

dávid 001
Ezt úgy kel mondom megrakodjátok g-vel átváltotok a hátsó mûre és a page up mega page down nyomjátok valameikel elkezdi préselni utána meg a feledelt gel nyitja és a b-vel szórjátok ma jöttem rá már szoltam is csak a 40% 2 másod perc volt:S

gogabi79
annél nincs játék mentés,mint ls nél?hogy a savegamnél átirtunk ezt és ezt stb?

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

dávid 001
Mondok valamit a fórumozóknak a landwirtschafts simulator az 1 játék a platinum azis külön van de egy kiegészitõ a sima játékhoz a profarm szinén csak kieg!

gyurka666
Én is így vagyok vele nem megy bele a ganyé.S

gogabi79
az pontosan melyiknél van?melyik játéknál?

dávid 001
Meikre gondolsz aprofarmból? ha elakasztod akkor a page upot meg a page down nyíomod akkor majd elkedzi préselni mikkor befejezte akkor majd b és szórja

joceruza
Emberek! Meghalt a fórum?<#fejvakaras>
Választ szeretnék a 8486-ra! Biztos hogy tudjátok!

joceruza
Még jó hogy engeded a profarm-os témát mert az is a játék része!
Amúgy meg gratulálok kedves HG! Így tovább!

gogabi79
Ma estétöl engedélyezett a Platinum s profarm játékrol készült képek használata!.De a Warez továbbra is TILOS!!!!

joceruza
Minden király! Árulja már el valaki hogy hogyan mûködik a kaksis konténer,mert akárhová állok,nem tudom feltölteni.

gogabi79
Mostmár Tamás98 -at megszüntettem!!

gyurka666
Nem én készítettem azt a képek ami fel ment Fórúm topic képnek 😊😊 vagy esetleg készítettél abból is képet ?😊

dávid 001
elfogadva <#vigyor2>de ismersz! tudod hogy milyen vagyok nem de?

gogabi79
bocsánatot kérek,csak most valahogy Tomika kicsit felhuzott.

dávid 001
végre

dávid 001

letöltés
letöltés
Remélem tetszik! Meg honnan veszed hogy tönkre akarom én is rakni akkor miért jelenkezek ide miért vagyok fent miért osztok meg képet és miért raktalak be moderátornak nálam????De hidj amit akarsz!

gogabi79
Mostmár tudok tiltani is!.Elvan intézve azis.Remélhetöen sikerült betennek a fájlt sg re.Engemis felháborit amit itt müvelt,de mostmár remélem zökkenömentes lesz a fórum!.

dávid 001
Én nem vagyok azon de ez nem igaz ami itt megy ez nagyon nem fasza hogy alõv itt baszakodnak a kicsik most meg tamás nem tök mind1 kéne moderrátornak lenned és tiltod a felhasználót nem mindig a modiknak írni mert nekik is van dolgok kérd meg hogy had lehess és ennyi részemrõl!

gogabi79
Ha ilyeneket irsz akkor biztos senki nem fog ide feljönni!De teis azon vagy hogy tönkremenjen a fórum

dávid 001
Uram atyám na jól van nekem téleg elég volt ebbõl a fórumból az értelmes embereknek sziasztok aki akar majd látogassa meg az én fórumomat ott nem lesz ez szánalmas fórum -.-" pedig elsõ fórumom de az sg az lesz ucsó vagyis az sg a többi az marad vagyis az lsportal fórum meg az enyém na sziasztok normálisak !

dávid 001
Téged nem piszkáltalak csak egy kijelentés teljesen igazad van ez magán tulajdon online megsértése ennyi és el is van intézve pü-ben írok valaamit!

Rikcsoo
Jó én elnézést kérek..csak most feljöttem így este hogy hazaértem megnézni a fórumot aztán látom hogy az én képem van kint..ez még okés volt de vissza olvastam aztán meg ez a gogabi koma martineznek köszöngette hogy pár szót rábírt írni még ilyet emberek..kezetek nincs?vagy nem tudtok írni?hogy megtudtátok volna kérdezni tõlem?hogy beleegyezek-e?..

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

dávid 001
Ebbõl már kétlem hogy lesz mert ha fel lábal a fórum"ha" akkor jönnek olyan 10-10 évesek és szarábaszák a fórumot ennyi gabi mondtam hogy moderátor vagy a fórumomon mert ott látod az ip-ket itt nem mert szar!

joceruza
Sokat ne várj mert késõ lesz! Adj bele mindent és csinálj egy fasza fórumot!

joceruza
Hajrá! Intézkedj és talán még menthetõ a fórum.

joceruza
Akkor menjen el! Szerintem sok olyan ember van aki még talán jól érzi itt magát. Miért kell az õ kedvüket is elvenni?

joceruza
Kedves GOGABI79! Nem akarlak megbántani,de tényleg nem állsz a helyzet magaslatán. Nem egyszer volt már rá példa hogy ok nélkül próbáltad fegyelmezni az embereket, holott nem intézkedsz amikor meg kellene. A te kezedben vannak dolgok!

dávid 001
Én ahogy eddig leszûrtem a tamás nak a gondolat menetét utálja gabit meg a fórumot és szét bassza ha már nem normális vagy fenne tudja

joceruza
Sajnos van benne valami....

dávid 001
Most õszintén kinek van kedve ilyen fórumra feljönni nem akarom gabit felkúrni bocs a kijelentésér de mindig 1 hét naggyából normális sg van utána meg itt elkezdenek pöcsülni engem ez nagyon felbasz aki egyet ért az tegye amit jónak lát ilyenkor az ember kár hogy csak hg mert amúgy a moderátor amit én osztok ki az látja az ip-ket üzeneteket törli új témát nyithat meg törölheti az üzeneteket meg témát zárhat le itt csak aNnyi van gabinak hogy törlés semmi más nagy szar az SG KIMONDOM AMI MÁR RÉGÓTA SZÚRTA A SZÁMAT

joceruza
Ha annyira utálod ezt a fórumot, mi a szarért jársz ide? Akinek nem tetszik az húzzon el innen! Tény, nagyon sokat romlott a helyzet, DE talán rendbe lehet hozni! Én sem vagyok már odáig érte. Amit viszont te mûvelsz az már sok! Ha te hugyoztad a Golf-áramlatot, akkor sem kell senkit lealázni mindenki elõtt. Miért nem mész el? Senki sem tart a fejedhez pisztolyt hogy itt éld ki magad.

joceruza
Teljes mértékben igazad van! Ez már vicc ami itt megy....

dávid 001
Látsátok ezért hagyom el ezt a .... fórumot itt mindig van vagy vita vagy egyszerûen faszok az új tagok nekem már télleg hányingerem van feljönni erre a fórumra ez nem igaz hogy itt mimegy!

gogabi79
Fejezd be azonnal!.Mit képzelsz te magadrol?.Csodákszol hogy én nem nézlek semmibe?.tese engem,akkor?.Huzzá el inen amig szépen mondom!.Ki vagy te?.