23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11775 Majd lesznek! -
mtz 82 zts #11774 Mi ez a néptelenség fórumon? -
#11773 Jánoshalma/Bácska kft-map 40% -
kisspeter1979 #11772 Köszönöm szépen! -
#11771 Nyisd meg notepaddal a KroneBigX1100BeastPack_HaeckselDolly.xml-t és a wheels részben keresd meg a steeringAxleRotMax részt, majd az idézőjelek közötti értékeket írd át 0-ra ugyan így a steeringAxleRotMin-nél is, mind a 6 sorban. Utána nem fog elfordulni, ilyen lesz:
-
kisspeter1979 #11770 Sziasztok!
Letöltöttem egy Krone big x 1000 packot és az alábbi problémával találkoztam:
a pótkocsi ellentétesen fordul mint a gép és ezért eléggé hülyén mozog a terepen.
Meg lehet valahogy fordítani a forgás irányát?
Előre is köszi!
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#11769 jóreggel!kívánok mindenkinek veszekedéstől mentes jó napot! -
#11768 Jóreggelt minden fórumozónak.Azt szeretném a mai naptol kérni mindenkitöl,hogy mellözük a egymásba bele kötést,sértő szavakat és egyebeket.Ne chatre használjuk a fórumot!.Ha valakinek irsz akkor a privat mellet lévő válaszra karrints,és ugy ird az üzeneted,ez csak az ujakra vonatkozik!. -
mj111 hun #11767 Hali
Terméshozamot meg lehet növelni valahogy?Nem a permetezésre gondolok,hanem hogy mit kell át írni map i3d-ben.Köszönöm. -
kinai35 #11766
készülget a mapom még van belöle bőven vissza majdcsak elkészül -
#11765 szerintem semmiben
#11763 bordan 56328 db pótkocsi van az ls 11 hez sajnáljuk hogy neked egy se felel meg
-
xaxoimi #11764 Valaki tudja hogy miben különbözik egymástól a landwirtshalf simulator és a farming simulator???
És melyik a jobb??? -
bordanattila #11763 Sziasztok, tudna valaki csinálni egy nagy teljesítményű normális pótkocsit az Őstermelő Agrár Tsz Maphoz? -
Skramy #11762 Hali lenne egy kérésem írjon rám az aki ért zmidelhez!!!
Nagyon megköszönném!!!!!!!!!!
-
#11761 Na mindenkinek vita mentes és cseszegetés mentes fórumozást kívánok!
Jó8! -
#11760 oké gogabi78.bocsi -
#11759 és a válasz gombot használni kötelező! -
#11758 Megnéztem, ez egy multis, ám de nem levehető homlokrakodó, a felszerkesztése nem olyan bonyolult, de nem hinném, hogy akármire rá lehetne rakni. Amúgy a mellékelt pdf-ben korrektúl le van írva hogy kell feltenni, de keress meg a gamefarmon pm-ben és megbeszéljük. -
#11757 na nem akarok beleszólni semmibe de szerintem jó ez a fórum csak nem kelen ennyi feszültcség ide meg sok csúnya szó ijesmi. szerintem az ieneket privibe kelene elintézni és a fórumot kihagyni belőle.szerintem ez jó lene mindenkinek. köszi hogy olvastad. -
#11756 vonó lánc -
kinai35 #11755 jol beszéltél uff -
#11754 na jó ok akk bocsi hogy rád förmedtem -
#11753 Nyugi van emberek!.Ne marjátok egymást már!!! -
#11752 Semmi bajom veled csak vicces volt az elírásod! -
#11751 szia crish von bone. ne haragudj de mi bajod van velem??? nem lehetne hogy békén hadj??megköszönném -
#11750 "nem tudnátok nekem egy olyan oldalt adni amiről 2-perc alatt vagy több alatt lejön bármi??"
Talán kevesebb mint 2 perc! -
#11749 Na gyere cseszegess! :D -
#11748 ls-uk
gamefarm saját tárhely
modhoster.de direkt link -
#11747 sziasztok tudom már nagyon untok hogy fojton hozátok fordulok de nem tudnátok nekem egy olyan oldalt adni amiről 2-perc alatt vagy több alatt lejön bármi??pl:traktor,pót..stb.nagyon megköszönném. ha nincs ien akkor valami jó oldalt köszi.majd hozok képeket -
#11746 christ már nincs pofám cseszegetni -
#11745 Gamefarmnál fogsz ez ügybensegitséget kapni!! -
#11744 hello mindenkinek aki szakértő
lenne itt egy kis munka valaki számára
tudom hogy mindig kérek valamit de most sem fogtok csalódni
létezik egy homlokrakó
link:homlokrakodó link
amit kérnék: ezt szeretném felszerkeszteni az általam használt traktorra csak nem találom meg a leírásban a mit hova kell beilleszteni részt
szóval csak egy egy rövid leírást kérnék hogy a gép xml-ekbe melyik "marker" közé melyik sort kéne beilleszteni (az editor meloról nem kell írás az megy
ez elvileg egy animált rakóegység mely editor szerkesztés után állandóan rajta van a gépen
ha valki vállalná annak előre is köszönöm -
roby2011 #11743 Van 1 http://www.modhoster.de/mods/fendt-936-vario--27 traktorom ennél nincs kép textúra de sötétebb zöldre szeretném változtatni ez lehetséges -
#11742 Légyszives hanyagoljál már -
ben2004 #11741 Sziasztok! Adnátok nekem 1 vonókötelet? Előre is köszi! Szép Estét! -
#11740 Szomorú, hogy megvan. Erkölcsből...
A módok nagy része hibás, igen, kinek van kedve befejezni ezek után?
Mellesleg rengeteg mód meg sincs nektek, ami javítva van.
Én megvagyok a csapattal, habár mikor elkezdek valamit, megosztásra szánom, de senki se bírja kivárni, plusz a fájlmegosztók is kavarnak. (Tudom jelszavazás...már megtörtént az új cuccoknál)
Marhára nem érdemel meg senki semmit, csak az, akinek benne van a keze.
@Gogabi - Ez nem veszekedés, nem tudom miért az minden, sima egyszerű fórumozás. De minek teszel a felkiáltójel után pontot? -
#11739 erre meg aza megoldés hogy pl a képre rá irja a nevét,és ennyi,azt nem tudja más meghamisitani.sztem.mindenre meg van a megoldás! -
gyurika77 #11738 Mert tegnap pont ebből lett a vita .Mert az egyik illető meg gyanúsított egy másikat hogy lopta az a bizonyos ......
-
gyurika77 #11737 Ez így igaz :Csak akkor azt nem értem ha már például egy kép valahol egyezik valamelyik más oldallal akkor a másik lopta ???????? -
#11736 Srácok,nem akarok bele folyni,de hagyjátok abba!.Felesleges vitatkozni,olyan dolgokon amin nem érdemes!.Sok oldal van,már azota,de szerintem az egyeltalán nem baj.Én azt mondom legyen!.És ez az egész egy játékrol szól,és nem a versenyzésröl.Mindenhol rengetek mod van már fent,és ,még több lesz.De egy oldal nem attol függ,mennyire jó,és meddig fogja birni!.Minden a hozzá állás kérdése!.