23844
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11373 Mutass képet! Mert ilyet nem találok! -
#11372 Válasz gomb kötelező!! -
ekepista #11371 akor még egyszer le írom abt nevü traktornak aletöltés linkjét eltudnátok küldeni nagyon meg köszöném -
Shirocco #11370 Ilyen XML viszont, nincs egyáltalán benne: emissiveBillboardShader
-
#11369 Na akkor gabit az érdekli hogy a videó mi célt szolgál? Hogy a pályát mutatja be mitsu vagy a az oldalának a videója! -
#11364 Úgy kell pályát szerkeszteni hogy kimásolod a zip tartalmát egy üres mappába az asztalra,elmented majd ha a pályád kész vagyis egy része, kijelölöd az összeset jobb egérgomb küldés tömörített mappa ! -
Shirocco #11363 Nyah leírom hogy ment. Letöltöttem egy mapot, amin már van út, de más semmi.Ezt kimásoltam a zip mappájából az asztalon létrehozott sima mappába, és erre raktam istállót meg farmkerítést. Mikor bemásoltam a mods mappába, előtte zipbe másoltam. -
#11361 Ha van egy map amit csinálsz akkor azt ugyan annak a mapnak az anyagába kel rakni!valamit nem jol csináltál,vagy annak a csinált zip mappádnak nem megfelelö. de ugye a save mentést nem törölted ki,amikor a szerkesztet mapod átmásoltad a mods mappában lévöbe.mert ezért nem -
ekepista #11360 sziasztok a bt 150 nevü traktort elküldenétek nekem ajátékba köszi -
rarma #11359 Hallottatok róla ?, szerintem érdemes elolvasni .
Hírek
-
#11358 Gratulálok a videóhoz! Nagyon szépre sikeredett!
Küldtem privit nézd majd meg! -
Shirocco #11357 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom azt a mapot betenni a játékba, amit a nulláról szerkesztettem. ugyanis csinálok egy mapot és hiába teszem be Zip mappába a mods mappába a módokhoz, a Karriernél amikor ki kellene választanom a mapot amelyiken játszani szeretnék, akkor a sajátom nincs ott. :((
Mit kell tennem hogy ott legyen? -
#11356 Nos, aki még nem látta volna..
-
kawasaki kx #11355 megprobáljam megint ujratelepiteni? -
#11354 akkor a ls feltelepitet játékodban van valami
-
kawasaki kx #11353 de mindegyik modnál ugy csinál :O -
#11352 -1 ,törölve -
#11351 az lehet attol is hogy nem jó a mod,vagy netán ékezetes a neve -
gsxrniki #11350 azt nem tom
-
kawasaki kx #11349 11341 hozzászolásnál leirtam :) -
gsxrniki #11348 Miben? -
kawasaki kx #11347 akkor tudna nekem valaki segiteni? :) -
kinai35 #11346
készül az uj mapom az elözö 90 százalékos ezért keztem másikat -
gsxrniki #11345 a multi neve claas lesz -
#11343 ha nem tévedek akkor alaplapi videó kártyád van?
de ha jól olvasom akkor a géped kicsit kevés ennek a játéknak
az enyén 2.2 ghz dual core AMD 3 gb ddr2 800mhz ati radeon HD4670 512mb és még ezen is csak jóformán alap felbontással tudok játszani
pl: 1024x768 élsimítás 2x és az árnyékok kikapcsolva a mapon néha még így is necces játék közben -
#11342 szerintem a videókártyád nem shader model 2.0
keress rá neten hogy mit tud a videókártyád
mert én is így jártam a másik gépemen
annyit írt ki hogy error failed shader model 2.0 -
kawasaki kx #11341 sziasztok,lenne egy problémám,amikor a játékba beleteszem a modot elinditom a játékot és minden jo mükdőik csak az a gond hogy mikor megakarok venni valamilyen modot akkor kidob a játékbol és azt irja ki hogy a giants editor működése leállt,itt mi lehet a baj? előre is köszönöm és további szép napot mindenkinek :) -
#11340 jah és a vidi kártyámat a gép minden nap frissíti. nagyon köszi a segítségeteket. -
gsxrniki #11339 Akar valaki egy jót multizni?
-
#11338 itt a gépem adatai:
AMD athlon 64processor 3000+ 1.80 ghz
telepített memória. 1.00 gb
videókártya: Radeon x1330 /1550 series (microsoft corpration)
és win7-et használok.
-
#11337 Én ezt találtam,ami videókártya frissitését irja,ha jol selytem
itt olvashatsz erröl -
mtz 82 zts #11336 Mik a géped adatai? -
#11335 sziasztok. nagyon szépen kérem hogy valaki mondja már meg nekem honnan tudom leszedni a shader model 2.0-át. mert nekem ezt irja ki a farming simulator-om. már hetek óta küszködök vele. már nagyon kivagyok idegileg. nagyon szépen kérem valaki irjon már valamit nekem. vagy privibe vagy ide. nagyon szépen köszi. -
#11334 -
Egy kép a kamovrol!
Hozzá tartozó fa(gogabié) ami vegyszert szállít az 50%-on van majd azt is megosztom február végén a kamoval együtt! És lehet lesz más is a pack-ban! Szép estét! -
#11331 na ez egy jó kérdés
én is kaptam már pár felkérést de itt a chat mindíg nullát jelez és nincs seni ismerősöm
valaki tudna tanácsot adni? -
jozsy barat #11330 Köszi szépen, jó gép lett! :) -
kinai35 #11328 már vártam egy fix platost nem soká megosztom a mapomat pár nap
-
Tamás540 #11326 Azért köszi! -
#11325 KamovKa-26 os 98% ig elkészült! Most belépet a V.I.P tagságba!
A maradék 2% Az a közlekedésre van.vagyis ha objekt felet mész el amiben rigdi bidy van elakad!
Kamov-ra február végén számítsatok!
(Senkinek nem adom oda aki ezért vesz fel és nincs csere!Nem találjátok meg sehol mert 3-4 embernél lesz akik nem osztják meg)
További szép napot!