23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11685 Az a tolólap csak a BGA mod 2-höz jó, szerezz be egy sima silótolólapot. -
quaddani #11684 szevasztok lécci segítsetek!!! tudtok olyan mtz-t amelyiken van első hidraulika!!NEM HOMLOK RAKODÓ!!!! ha van akkor léci adjátok le a linkét előre is köszi!!! lécci segítsetek!!!segítsetek!!! -
mtz 82 zts #11683 Dolgoztam kicsit az új pót nagyon bejön végre találtam olyat amilyet szerettem volna
azt hogy tudom megcsinálni hogy a trágya rakás ne ilyen íves legyen hanem ilyen·"dimbes,dombos·"mint egy rendes rendes trágya rakás
-
kisspeter1979 #11682 A tárgya tároló mindig ugyanakkora kupacot mutat, legalábbis én úgy látom. Nem úgy mint a silónál ami egyre nagyobb lesz minél többet teszel rá.
A PDA-n tudod megnézni a trágya mennyiséget. Ha ott nincs trágya, akkor nem is fog addig hordani a szalag amíg új nem termelődik.
Ha viszont a PDA-n még van trágya akkor sajna nem tudom mi lehet az oka. -
roby2011 #11681 A mázsa még mindig nem jó pedig az egészet áttettem a kockát is és nincs másik transformban -
mtz 82 zts #11680 Valaki tudja hogy hogyan kell használni azt a felhordó csigát?
Odaáltam a trágyához vele töltött is a pótba de azt án lefogyott a szalagról de trágya még volt a tárolóban
Kérdés hogyan kell újra feltölteni a szalagot?
-
#11679 sziasztok hiába írom át az indító betűt ha berakom a játékba nem működik a mod. van valami tanácsotok?? tudom már többet kérek tőletek a kelleténél. és nagyon sajnálom , de most tényleg szükségem van rátok.nagyon szépen kérlek segítsetek. -
Ben66 #11678 amikor a kukoricasilót lerakom a tároló előtt,akkor ezzel felveszem http://www.simulatormods.com/2012/farming-simulator-2011/holaras-silageschild.html és odamegyek a tárolóhoz,de nem üríti ki.Mi lehet a gond?? -
#11677 szia!Hát át lehet rakni másik potra azt amit akarsz,de célszerü olyan potot keresni! Hw60.11 és hasonloak -
mtz 82 zts #11676 Azt hogy tudom megcsinálni hogy van 1 pót amivel tudom szállítani az alap növényeket és hogy tudjak még vele szállítani trágyát?
Vagy ha valaki megcsinálja nekem úgy is jó lenne és megköszönném
Az jelezzen aki tudja és vállalná és belinkelem a pótot -
jozsy barat #11675 Szép napot fórumozók! :) Hát sajnos sehogy sem sikerül megoldanom hogy gond nélkül fusson a game, úgy hogy pc bővítés után próbálkozok majd, ami nem mostanában lesz amilyen a gazdasági helyzet...:/ Szal marad a 2009-es game, az még elfutogat...:D Üdvözletem! -
#11674 Nekem a Sillent Valey v2 mapon nagyon laggolt. de utána megnéztem ezen a mapon amelyiken készült a kép és itt nagyon szuper:) igaz néha nagyon kicsit laggol. de mi nem laggol egyszerse? -
#11673 Szia Egészen egyszerü!.Meg duplázod,ha engedi.majd save.és kész!.De én azért egybe csinálom,acben,meg be is ingamelem játékba.Mert mostmár tudok én is ingamelni:) -
kisspeter1979 #11672 Én sajnos nem tudom használni ezt a 750-es lexiont. Állandóan belaggol. :(
Pedig nagyon tetszik! -
#11671 Sziasztok! Csináltam pár képet az új gép meghozataláról.:)
Még a traileren
És most már a földön:D
-
mtz 82 zts #11670 Hogy tudom egy pótnak megmagasítani az oldalát mert akár hogy próbálom nem sikerül -
DarkMan7203 #11669 Hali! Pls ha valaki tud linkeljen már nekem egy jó mapot...a lényeg, hogy minél jobban hasonlít a való világhoz annál jobb Tehát pl a mezőgépes map az nem vmi jó, kicsit uncsi meg ilyenek...de ha valaki ismeri a JZD Rudá Hvézda mapot, na az egész jó volt, valami ahhoz hasonló kellene. Előre is köszi. Üdv! -
krisztián1998 #11668 valaki nem tud valami jó multis gépet?? -
#11667 Ne tedd be más transformba.... -
#11666 A láthatatlan kockát átraktad?
Így bírom leg egyszerűben leírni:D
Ha csak a mázsát rakod át akkor nem fog működni be inportáltál 1 kockát is vele azt is át kell tenni! -
roby2011 #11665 Szerkesztem a mappomat van benne 1 mázsa 1-ik helyen működött áttettem máshova az egész mázsát és most nem működik valaki tudna ez ügyben segíteni? -
#11664 De mit nem lehet kiüríteni? Játszhatunk kitalálósdit de sokáig fog tartani. Próbáld kicsit részletesebben leírni mivel, mikor hol miért mi a gondod!!! -
Ben66 #11663 nem lehet kiüríteni a silóba mi lehet a gond??? -
krisztián1998 #11662 ja -
#11661 Senkinek sem volt 1-szerű, valakik a videók nélkül tanult meg!
Speciel én a pálya szerkesztést magam tanultam meg csak kell idő meg kitartás! -
krisztián1998 #11660 de azonis olyan nehéz rájönni de egyszer ugyis rájövök
-
#11659 Videó! -
krisztián1998 #11658 a ac3d vel nehéz modokat csinálni -
#11657 Igaz,de általában a 80-as mtz ami gombra indul az ilyen!
Ezért írtam ezt!:) -
#11656 Ha csak a modDesc-ben írod át, az nem biztos, hogy elég lesz, főleg ha más mod is használja azt a scriptet. Jobb az inputBindigs.xml-ben átírni, akkor tutira jó lesz. -
#11655 Mit? -
#11654 Na ide figyelj!
Ha van egy mtz, belemész az a moddeskbe és megkeresed azt a 4-est átírod t-vel!
Nem tudom miért nem tudsz 1 hsz-ba írni meg azt sem tudom hogy miért nem tudsz keresni vagy egyszerűen megkérdezni hogy valaki tud linkelni egy mtz-t ami manuálisan indul csak ne 4-esel!
De nesze itt van 1
2
És tanulj meg kutatni, de ezt úgy találtam meg ls2011 mtz! -
#11653 amit a t betűvel inditok be. de jó olyan is ami magától indul csak kérlek mtz-legyen. vagy régi 82-es vagy ujj. nagyon megköszönném. előre is köszi -
#11652 sziasztok valaki adna egy olyan mtz-t amit manual-san inditok be??de egy oat légyszi ami a t betűvel.nagyon szépen megköszönném fontos lenne.tudom nem lene szab követelőznöm de ez fontos. nagyon hálás lennék érte. -
mtz 82 zts #11651
new machine -
#11650 Emberek!
Be van rakva 2 magyar oldal!
Ott meg lehet mindent találni külön kategória van a " trágya szállító" pótkocsikhoz meg stb...
Aki olvasni tud annak nem esik nehezére.
Mindenkinek annyi megkeresni az adott modot mint nekünk!
De tessék ez szállítja a trágyát(Csak hordja,kell a bárhova öntő mod hozzá) -
mtz 82 zts #11649 Tud nekem valaki linkelni szerves trágya szállító pótot?
-
Ben66 #11648 ne haragudj,hogy megint zavarlak,de nem akarja kiüríteni.tele bírom tölteni,de üríteni nem lehet mit javasolsz? -
kisspeter1979 #11647 Köszi!
Közben addig kínlódtam vele, hogy sikerült beállítanom, hogy mutassa a magtartály telítettségét a képernyőn.
Csak azt nem, hogy elég kettővel növelni a számot, hogy lejjebb kerüljön.
Egyébként a képen a te kombájnjaid vannak, mert csak azt a képet sikerült megtalálnom. De elvileg másokat használtam eddig, azoknak másfajta az ap képernyője.
De még egyszer nagyon szépen köszönöm! -
#11646 map megbütykölése
-=1.) A Nap megbütykölése - Modifying the "Sun"=-
a)Nyisd meg a map01.i3d GE-vel, keresd meg a "Sun"-t, kattints rá, majd jobb oldalt, az "Attributes"-ban a "Depth Map Resolution" értékét változtasd meg tetszés szerint. Ha 256-ra állítod, továbbra is lesz árnyékod, de nagyságrendekel kevesebbet zabálja a géped.
b)Nyisd meg a map01.i3d GE-vel, keresd meg a "Sun"-t, kattints rá, majd jobb oldalt, az "Attributes"-ban a "CastShadowmap" mellől vedd ki a pipát. Így egáltalán nem lesz árnyékod, de a felbontást, elsimiításokat feljebb teheted.
-----
a)Open the map01.i3d with GE and search for "Sun", on the right side you'll find the "Attributes". Change the value of the "Depth Map Resolution" to 256. In this case you still have shadow, but it uses less from your PC.
b)Open the map01.i3d with GE and search for "Sun", on the right side you'll find the "Attributes". Untick "CastShadowmap". Now You haven't got shadow, but you can change the AA in the game without falling down the FPS.
-=2.) A mapon lévő objektumok megbütykölése - Modifying the objects=-
Nyisd meg a map01.i3d-t jegyzettömbbel, nyomj "CTRL+F"-et, majd írd be első menetben h "castsShadows" majd "receiveShadows". A "true" értékét írd át "false"ra. Az adott tárgyaknak nem lesz árnyékuk, de ez a felbontást, elsimítást nem veszi lejjebb, független attól.
-----
Open the map01.i3d with notepad, press "CTRL+F" and search for "castsShadows" & "receiveShadows". Change its value to "false". Now You haven't got received shadow, but you can change the AA in the game, it's independent of it.
-=3.)A növények animációjának kikapcsolása (nem fognak hajladozni a széltől) - Disable the animation of the plants=-
Nyisd meg a ...data\maps\shaders nevű mappát, majd először is a cuttedWheatFoliageShader.xml-t
Keresd meg ezt: "float3 direction = float3(1,0,0)*0.1" és írd át erre: float3 direction = float3(0,0,0)*0.1
Most ezt nyisd meg: grassFoliageShader.xml és írd át ugyan úgy, mint az előzőben.
És végül ezt: wheatFoliageShader.xml és tedd ugyan azt, mint az előbbiekben.
-----
Open the ...data\maps\shaders folder and open the cuttedWheatFoliageShader.xml, grassFoliageShader.xml and wheatFoliageShader.xml.
In these files search for "float3 direction = float3(1,0,0)*0.1" and change it to "float3 direction = float3(0,0,0)*0.1"
-=4.) A fák animációjának kikapcsolása - Disable the animation of the trees=-
Nyisd meg a map01.i3d-t majd keresd meg ezt: <CustomParameter name="directionAndFrequency" value="0.06 0 0 1.2"/> majd változtasd meg erre: <CustomParameter name="directionAndFrequency" value="0 0 0 1.2"/>
Annyiszor kell ezt megcsinálni, ahány különböző fa van a mapon.
------
Open the map01.i3d with notepad and search for it: <CustomParameter name="directionAndFrequency" value="0.06 0 0 1.2"/> and then change it to <CustomParameter name="directionAndFrequency" value="0 0 0 1.2"/>
-=5.)A háttérben futó logging kikapcsolása - Disable logging
A ...Documents\My Games\FarmingSimulator2009 mappában a game.xml-t nyisd meg és írd át ezt: <logging>
<file enable="true" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>
erre:
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
</logging
-----
In the ...Documents\My Games\FarmingSimulator2009 folder open game.xml and search for it:
<logging>
<file enable="true" filename="log.txt" />
</logging>
then chane it to
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
</logging