23845
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
roby2011 #11463 valami olyan vasutat ami 1 csíkban fut -
krisztián1998 #11462 http://www.modhoster.de/mods/trabant-p601 itt letudod tölteni a trabantot -
ekepista #11461 sziasztok eltudnátok küldeni ajátékhoz atrabantot erőle is köszi -
krisztián1998 #11460 oké köszi -
#11459 Miért nem....?? Nyisd meg jegyzettömb-el és írd át és mentés.Akár hány gépet megnyítok mind áttudom javítani...Tehát nálad is működni fog...Vagy eleve nem tudod hogy kell....De egy kis segítség..
-
krisztián1998 #11458 de itt nem engedi áttírni -
rarma #11457 Sziasztok !
Én ezt találtam a neten a Farmig simulator 2013-ról , nyers lefordításban innen le valamilyen dokumentumot
vagy maga a játékot lehet letölteni ?.
videó
•( www. | + - Download ): http://adf.ly/4thqy
Download Password : http://tinyurl.com/c8ocu3n
Password Alternate: http://tinyurl.com/6sg7fgo
If Not Available In Your Country Use the other Link Above -
Miután a hihetetlen sikere Farming Simulator 2011 játék fesztivál Giant Software GamesCom csapat továbbra is hallgat a következő játék a sorozatban, Farming Simulator 2013 Farming Simulator 2012, vagy ha észrevétele van a hírnevét perçinlemiºti megjelenés. Szoftver azáltal, hogy pontos dátumot a Giants játék ma tisztviselők kezdődött hosszú ideig, mielőtt az építési megosztott tudás néhány játék oldalak. Április és szeptember között, mint egy meghatározott időszakban (szeptember-április 2012) elmagyarázza a játék elindításához a játék tisztviselők szintén megosztott információ arról, hogy mi az új az.
Deutz Fahr Fendt és a New Holland márkájú, és nevezték ki a játék magyarázza az új hatóságok Pöttinger Krone, Horsch, Mine, Gilibert, Lemko és a gépjármű-felszerelések, mint például az Amazon nagyon elégedettek a játék zenginleºtireceklerini markalarındanda açıkladı.Rüzgar energia rendszerek és naprendszerek és a biogáz tartályok a játék beépített. Ezen felül, a szalma és a széna lehet etetni az állatokat. Sertés és szarvasmarha tenyésztés szimulátor 2013-as nyomtatvány az üvegházhatású paradicsom gyümölcs helyettesíti almıºtır.Yeni Kullandıklarınıda jelentett az új gyümölcsöt, hogy fajunk Paradicsom Farming Simulator 2013:) -
#11455 Megnyitod a traki xml filéjét és megkeresed ezt a sort: <fuelUsage>0.006</fuelUsage> ha sokat eszik akkor nyugodtan írd be ezt a számot -
#11454 Na sziasztok!!
Megvettem,a játékot+ a mezőgépek kieget.
Viszont nem veszi be a dvdt:S
de a mezőgépeket pedig beveszi az író vagy micsoda,de a játékot meg nem.most mit csináljak? -
#11453 Facebookon itt Találtok meg minket!
By Őstermelő Agrár team
"Farming simulator 2011 Őstermelő Agrár Tsz" -
kinai35 #11452 konkrétan?
-
kinai35 #11451
ma is haladtam egy kicsit -
kinai35 #11450 telepited ujra maga a játékot elösször amod mappát mencsed ki valahová mikor feltelepitetted a játékot indicsad el utánna kilépsz belöle törlöd a modmapáját bemásolod hejére az elmentett mod mapát utánna töröjd agiants editort szedjél le egy másikat telepited és megnézed hogy hogyan müködik nekem ez már igy jóvolt még kezdö koromba próbáld meg ha nemakrod nekem ugyis jó enyi tellet töllem egyenlöre -
roby2011 #11449 Valaki linkelne nekem 1 vasutat mert kerestem de nem találtam rendeset
-
#11448 :D -
#11447 Add el nekem :D -
#11446 Vettem egy 106-ost :)
Katt Ide :) -
krisztián1998 #11445 csősztök valaki nem tud a gépen gázolaj fogyasztást állítani? -
kawasaki kx #11444 egy másik portálon is rákérdeztem erre és ugyan ezt ajánlották,és már végig csináltam,de az van hogy a námet nyelvű ls-nél is ez a hiba -
Shirocco #11443 Hali. szerintem a házigazdának igaza lehet. mégpedig, szerintem tedd újra a játékot, utána tedd rá a 2.2 patch-t aztán utána EGYESÉVEL tedd be a módokat, és próbálgasd, lehet valamelyiknek baja van, és azért van. sose tudni.
-
#11442 akkor a feltelepitet ls játékban lenne a hiba? -
kawasaki kx #11441 ezt ajánlotta az egyik barátom végig is csináltam de mégse jo,külön is megprobáltam a modokat de nem akarja az igazságot :/ nekem is ez a hiba miint ennél a videonál:http://www.youtube.com/watch?v=UKKb2tmGs-I -
#11440 Ezt még probáld meg,most olvastam máshol utána
töröld le, és a mod-okat is a könyvtárból, majd újra rakás után elvileg minden működni fog.
-
kawasaki kx #11439 de mind egyik modnál igy csinál,már egysével is probáltam betenni és akkor sem jó :/ -
#11438 Lehet nem kompatibilis az a mod. -
krisztián1998 #11437 csősztök valaki nem tudna a gépen gázolaj fogyasztást állítani? -
kawasaki kx #11436 sziasztok akkor nemtudtok abban segiteni hogy miert dob ki a játékbol ha megakarok venni valamilyen modot és azt irja ki hogy a GIANTS GAME ENGINE müködése leállt? :/ -
#11435 Még nem.... -
ekepista #11434 sziasztok afehér akác pályát lelehet valahonét tölteni asegítséget előre is köszi -
#11433 Jó képek... -
-
#11431 Szép estét mindenkinek....
-
#11430 köszönöm -
kinai35 #11429
elkezdtem egy másik mapot is nagyon az elején madj lasssan csinálgatom -
#11428 Szép kép :) -
#11427 [center][center] -
#11426 Ha géppel oda állsz a lánc piros végéhez akkor a Q val csatlakoztatod.Majd ha a másik gépet meg ki akarod huzni akkor meg nyomsz egy E-t és ennyi -
#11425 sziasztok ha elakad a gép hogyan tudom rá akasztani a vonó láncot??(már játszom mert eggy 512-es vidi kártyát vettem a gépembe) előre is köszi. -
Shirocco #11424
Hali.
Aki tudja hogy kell a forgalmat beilleszteni egy mapra, az írjon nekem légyszi.