24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nem rossz ötlet támogatom
-
bzsoli #173 ha szabad, akkor megosztanék veletek pár gondolatot a multizásról:
(minden gondolatom azon alapszik, hogy a játékélmény a lehető legnagyobb/legjobb legyen, ezt kérem figyelembe venni)
-nagyon fontos, hogy legyen egy koncepció, legyen egy cél, hogy a csapat mit akar csinálni (mindent? sok pénzt? csak traktorozni... akár mi lehetne)
/ha nincs cél akkor nem érdemes tovább olvasni a listát/
-legyen egy vezető, egy koordinátor, aki oda figyel arra, hogy a célnak megfelelően zajlanak-e a dolgok (nem kell főnökösködni, csak érdemes egy "diszpécser")
-ha esetleg a csapat olyan, akkor meg lehet oldani, hogy vannak traktorosok, kombájnosok (de tovább is lehet bontani, valaki az állatok kiszolgálásában vesz részt, valaki meg a többi munkában)
-célszerű előre tisztázni, ki milyen gyakorlattal rendelkezik a játékot illetően, mert egy jól működő gépezetben zavaró lehet egy gyenge láncszem, nem tragédia, de a többieknek ronthatja a játék élményét (azt azt megjegyzem, hogy segíteni kell egymást, mert a már haladók is voltak kezdők, és csak a gyakorlásnak köszönhetik a képességüket)
kb ennyi
ezt azért írtam le, mert ha én szervert indítok, akkor szeretnék minél nagyobb élménnyel részt venni benne
ha érdekel titeket, kialakíthatunk egy "fair multiplayer" leírást is (traktor foglalások, gyorshajtások, földeken átgázolások, stb-stb) persze mindezt csak iránymutatásnak. -
Tudok szervert kreálni látom a központi szervereket ergo nem lehet tiltás gond mert akkor nem menne ennyi sem, továbbá hozzád se tudtam volna kapcsolódni. Szal ez rejtély. :/ . Tűzfal és minden nélkül is ugyan az a helyzet szal... Öcsém kreált tegnap délután (egy ruteren megy ki a net) hozzá tudott Devil kapcsolódni. 2 órával késöbb meg nem :D. Szal szerintem a rendszer nem 100%-os még. -
bzsoli #171 jó napot
Semmi gond, emberek vagyunk, aludni is kell néha. Devil amúgy mondta, hogy ez lehet a helyzet veled.
A játékban a multi egy olyan központi szerveren keresztül történik, aminek esetében lokális port kérdés nincs. Tehát nem peer to peer kapcsolat révén zajlik, így nincs port kérdés, mert ha magát a játékot engedélyezte a tűzfalon (pl a felugró windowsos ablakban), akkor nem lehet ilyen gondod, ellenkező esetben szervert indítani sem tudnál (próbáld ki). Persze, lehet én tudom rosszul... -
Reggelt,
bzs sry tegnap bealudtam, hulla voltam már mire hazaértem...
allock: Nincs semmi ami blokkolná a játékot (tűzfal, rúter, stb minden klappol) mégsem tudtak connectelni... Szal valami más lehet.
-
bzsoli #169 Eddig minden rendben volt multi közben, egy időben eddig legtöbben 3-an voltunk. Ma az egyik srácnak gondja volt, de a másiknak nem, szóval nem nálam, mint szervernél lehetett a gond.
A gépemben van egy kétmagos E8400-as CPU, egy ATI 4860-as kártya és 4 giga ram, win7 64 bit fut rajta, ennyi. A netem pedig 5000/512-es kábelnet. -
meg, jövő hét közepe fele tán, én úgy olvastam a másik fórumon -
nah akkor várok az itthonira.Megjelen nem?LS fórumon olvastam. -
külföldön csak -
Megvehető/Rendelhető már valahol?:) -
bzsoli #164 sziasztok
ma este 8tól újra indítok egy szervert, HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval (Continental Europe csoportban van/lesz)
az egyetlen mod,amire szükség van:
http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html
várunk mindenkit szeretettel
zsolti -
sejtésem szerint alap gépekkel fog legkevésbé szaggatni
másik meg, hogy minnél jobb a neted, annál kisebb a pinged, annál kevésbé fogsz laggolni játék közben, így a többiek nem szaggatott mozgásban látnak, vagy te nem látod szaggatott mozgásba a többit -
Azt megkérdezhetném hogy amikor Multizol mondjuk 4db emberrel akkor elfogja a gépedet?
Meg milyen géped van?(őszintén) -
én tegnap bogarásztam a multis opcióknál és mintha láttam volna egy olyan fület ahol meg lehet nézni milyen modok vannak berakva a szerverre -
ott port gond lesz, tűzfalon ki kéne engedni a játék alap portját vagy átírni a játékban a portot egy olyanra ami nyitott -
Na megvan, csakazt mondták mások nem kell crack de ehez kellett. -
igen de akkor mit tegyek hogy találja hisz nem eredeti a játék ugyhogy nem is fogja. -
Nem találja a CD-t.
Ennyit jelent. -
Omlás #150-es kérdésemre nincs válaszod ?? -
fiveteen #155 akkor várok remélem majd lehet köszi azért -
Először tanuld meg értelmezni amit elolvasol!
"Mivel aktiválni kell a cd-kulcsot neten keresztül így ha nem eredeti kulcsod van nem igen fog menni a multi."
A kérdésedre ott a válasz: NEM LEHET MULTIZNI A WAREZ VERZIÓVAL! -
fiveteen #153 Figyi nekem van aktiváló kulcsom, csak ezért kérdezem hogy nem lehet e letöltött gameval multyzni?csak ezért kérdeztem hogy mi kell hozzá hogy lehessen vele tolni. -
fiveteen: 2 hsz-t nehéz visszaolvasni?..... 
TruckerDave: minden kulcs egyedi, amit egyzser aktiváltál megvétel után nem tudod másik gépen is aktiválni. -
fiveteen #151 sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha akarok játszani multiban az LS2011-el akkor mit kell leszednem hozzá vagy mit kell tennem.Ja és nem eredeti game:Shanem letöltöttem -
Mostmeg fel telepítettem a játékot és mikor elindítom akkor valami insert CD-t kér. Mit lehet tenni ? -
És minden játékhoz más kulcs van vagy esetleg azt meglehet hogy akinek eredti van annak a kulcsával aktiválom ?? -
Mivel aktiválni kell a cd-kulcsot neten keresztül így ha nem eredeti kulcsod van nemigen fog menni. -
Multizni nem eredeti játékkal sehogy sem lehet ?? Mert azt nagyon kiprobálnám de nem vagyok olyan anyagi helyzetben.:( -
Gondolom még most kezdik átportolni ls11-alá mert ls09 alatt kezdték el fejleszteni.
Aki a szervert kreálja az tudja menteni a játékot. És legközelebb azt indítja így ha belépünk onét folytatjuk (elvileg menti a te gépedre is de erre nem vennék mérget tegnap nem néztem már hulla voltam) mint amikor single módban egyedül játszol majd mentesz kilépsz másnap meg foyltatod. -
garaib #145 Köszönöm, akkor este felnézek hozzátok, persze csak ha lehet. :)
Arról mit tudsz, ha kilép a szerver minden kezdődik előröl, vagy lehet menteni?
Ezen az oldalon készül valami közös map legalább is a lent látható dolgokból ez jön le.
„LsH Map Status: 99%
Megjelenés: LS2011-ben
Kérünk mindenkit, hogy ne sürgessenek, mert jó munkához idő kell.” -
Minden úgy van ahogy az a "nagykönyvben megvan írva" mégsem szuperál.. Hivatalos fórumon is sokan panaszkodnak erre a jelenségre.
Ez a mod ami miatt nem tudtál bejönni:
http://freakshare.com/files/xh0b5k3b/NHCR9090_unpack.rar.html -
garaib #143 A rootereden engedélyezte azt a portot amit szerver kreálásnál megadhatsz? -
garaib #142 Szia Bzsoli!
Próbáltam tegnap este csatlakozni hozzátok, de nem találtam meg azt a mod-ot, amit használtatok.
Légyszi küldesz egy linket.
Ha kiléptél, mint szerver, akkor elveszik minden? Legközelebb, előröl kell kezdeni?
Köszi,
Üdv,
Balázs
-
bzsoli #141 Én is ezzel vigasztalom magam, meg kávéval... na jó munkát én indulok! -
Jah reggel nekem is voltak gondok az ébredéssel :D, nembaj majd napközben átesek a holtponton. :D -
bzsoli #139 Jaja! Bár ma reggel kicsit korpás volt a szemem, de megérte, szépen elhaladtunk a munkákkal! Amint lehet folyt köv.
A többieket is szeretettel látjuk. Az alap map akkora, hogy hárman csak a farm környékét tudtuk művelésbe vonni, még további 7 emberke jöhetne. A szerver esténként a korábban is megadott infókkal érhető el: HU-FARMLAND néven, "tsz" jelszóval -
Jó volt ez 4-5 órás party bzs :) mindenképp meg kell ismételni. :D
Arra még mindíg nem tudok rájönni ha én kreálok haver miért nem tud connectelni ha ő kreál én miért nem hozzád meg miért tudunk mind a 2 en csatlakozni gond nélkül. Olvastam hivatalos fórumon is hogy sokaknak ilyen gondjavan "Connection Lost!" rémüzenet... :S Remélem minél előbb orvosolják valami patchel :) -
5500Ft azt hiszem
majd 576-ban, netán tesco vagy neten megveszed egy külföldi oldalról -
youtubon még kevés videó van fent sajna -
gabby13 #135 Ja értem ezt a multis dolgot, csak akkor lehet multizni ha megvan eredetibe a játék. KB mennyibe kerül a játék? És honnan lehet rendelni?