Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko37

A képen látható trakik és pótok mind porolósak

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Úgy döntöttem, hogy újra kezdem, mert megint "szögleteske" lett. De rájöttem, hogyan lehet lekerekíteni. 😄

Próbálnék mérethelyeset keresni, de általában bizonyos szögbõl készülnek a képek, és nem elölrõl és oldalról. Most modellvasutas képeket nézegetek.
Chris von Bone
Bocs hogy kötözködöm, de építõ jelleggel, mert nem mérethelyes. A hossza sokra sikeredett, meg szerintem a magassága is.

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

papirportal

Innen vettem hozzá a képet! De át fogom rajzolni, mert 1-2 dolog el van benne mosódva. De alapnak tökéletesnek tartom.
traktorosbence
Jó lett kisspeter1979!Hogy tetted be a textúrát?

na végre😄
dávid 001
jah

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Nem látod sokkal több kieg van meg egy lizard rakodó gép meg az üvegház stb.. mert akinek sok modja van és szaggat neki így egyáltalán nem fog neki mert ez normálissan van megcsinálva

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

ez a platina??
Ja és mi a külömbség az eredeti meg a platinum edition között pontosan?
nagyon király
dávid 001
Elvileg multizni lehet de még csak felmentem nem néztem meg tartósan

gyurka666
Én is láttam már pár oldalon neki állok gyors lekapom😊😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

dávid 001
Meg van én mondtam!

dávid 001

Pl lehet benne épületeket venni üvegházakat
dávid 001
Lehet multizni vele!

gyurka666
És tulajdon képen mi értelme van leszedni? mivel másabb mint a sima verzió? meg hogy tört verzióval is lehet annál multizni? vagy ez csak egy a fajta kiegészítõ?

dávid 001
Nem vettem hanem baszakodok vele és a serilat elfogadja

dávid 001
Szép

dávid 001
A fórumom fejlõdése egy picit pihen mert van fontosabb dolgom

Szia bocs hogy sürgetlek de meg tudod csinálni amit privátban kértem??
Fontos lenne!
gyurka666
Pár képet ide is rakok remélem nem gond<#eplus2>

Chris von Bone
Látom nagyon belejöttél... 😄

Chris von Bone
Nem kötelezõ azt használni amit én feltettem, bármelyik gépbõl kivett ugyanazon fájlokkal mûködik, max a transzform beállításokat használod, az enyémbõl, de azt is ki lehet exportálni egy másik modellbõl.

Chris von Bone
És az ötleted teljesen helytálló is! 😊

Akkor a leírás alapján mentsd ki a szükséges fájlokat a porolós gépbõl és tedd át a sajátodba. Sajnos jobb ötletem nincsen.
péistike
Ezt már más is ajánlotta csak nekem az lenne a bajom hogy nekem az a porolás kéne ami az egyik gépen van.

GTS

Látogass el ide!

kerék porolás, keréknyom hagyás

Chris von bone készítette.
péistike
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy tudom megcsinálni azt hogy egy traktor vagy bármi poroljon a szántóföldön és felhordja a sarat az útra. És nekem van egy John Deerom abba olyan por van ami tetszik és azt szeretném felhasználni a többi géphez.

Normális válaszokat elõre is köszönöm!
Meg ezeken kívül még lenne számos kérdésem. De nem tudom ki tudna rajtam segíteni.

GTS

Próbálkozom!

Még sok van hátra. De nem árt a gyakorlás.

[/url][/img]

talloli
Köszönöm az ajánlót!
A Mercedes Benz 1800 Intercooler Valóban bika erõs gép!

gogabi79
Nagyon jó!.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

marko37

Hajnali porolás

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

dávid 001
Mind1 már csinálom nincs sok ideõ elveszve mert nem mondtam mikkora adom ki 7-9 nap és ha így haladok mindt most akkor szerintem kész leszek vele vagyis elérem azt mint eddig volt a tanya szerintem holnap már kész is lesz!

Chris von Bone
Úgyhogy letörölted! Szerinted mért kérdeztem, hogy a myGames-be mért nincs benn az LS?

marko37
lehet próbáld kicserélni és újra feltölteni

dávid 001
AZ hogy a brantos kurwa életbe törlödött a mapom???????<#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#guluszem1><#boxer><#boxer><#gonosz3><#levele><#levele>

Na most áttextúráztam egy farmert rendõrnek. Az meg óriás lett. 😞

Magasabb lett mint az emeletes ház. 😄
Egyenlõre még csak a mérettel kínlódtam, más állítást nem próbáltam ki.

Lehet, hogy ac3d-ben sötétebb képet kéne használni a textúrázáshoz?
Chris von Bone
a 3ds maxban nem tudod mit kell beállítani, hogy ne legyen nagyon világos a textúra a GE-ben?

Ugyanúgy marad a scale X,Y,Z. 😞 Nem változik 1-re. 😞
Chris von Bone
tényleg! Ezt eddig észre sem vettem 😊

Nekem felajánlja a ".obj"-t is.
Chris von Bone
A Dynamic... az egyébként a dinamikus kipufogó... (csak hogy akkor lásd azt is így kell csinálni) 😊

Chris von Bone
i3d-be, mért tud mást is?

Milyen formátumba exportáljam?
Chris von Bone
Lehet rosszat tettem a packba? Csak mert egy axionra tettem rá ma de az sem porolt.

Chris von Bone
Exportáld ki GE-bõl majd nyisd meg 😊 Nekem úgy 1-re dobja

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállítani ha 3dsmax-al i3d-be konvertálok egy objektumot hogy normális mérete legyen? És a scale X, scale Y, scale Z "1"-es számot mutasson. Én bármit állítok konvertálásnál Scale X,Y,Z más és más számot mutat.

Segítségeteket elõre is köszönöm!

[/url][/img]