23844
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kiskopi #11422 köszönöm
-
bordanattila #11421 Őstermelő Agrár Tsz map Game Farm, töltzsd le hozzá a módokat is! -
kiskopi #11420 sziasztok
tudna valaki ajánlani magyar témájú mapot??
köszi szépen a válaszokat -
jozsy barat #11419 Fain...:/ Akk ink törölték volna az üzit... Am most ez valami tiltás vagy mi? -
#11418 BAN ! -
Skramy #11416 Sziasztok lenne 1 kérdésem össze hordtam sílót meg minden és a sílósórból miután leponyváztam kanállal lehet rakodni egy olyen darálab a vagy mibe ami felviszi a nagy tartályokba csak az a baj nem töm bele önteni a darálóba de mért ???
-
#11415 máskor a válasz gombot használd lécci -
kiskopi #11414 néz szét itt lsportal.hu/traktorok/Mtz
van 80 82 50 stb -
ekepista #11413 kisfülkés mtz éket tudtok küldeni köszi -
rarma #11412 köszönöm szépen ! -
kiskopi #11411 az mgyar az magyar akar lenni bocsánat a figyelmetlenségért -
kiskopi #11410 sziasztok egy kérésem lenne valaki tudna ajánlani MGYAR témájú mapot amin leht az árpa búza repce kukorica négyesen kívűl mást is művelni??? válaszokat köszi -
Petke77 #11409 Esetleg egy másik:
2nd sugarbeet -
Petke77 #11408 Nálam ez müxik:
cukor répa pót -
kawasaki kx #11407 sziasztok én megin azzal a hibával fordulok hozzátok mint tegnap,az a hiba hogy mikor belemegyek a játékba és valamilyen modot veszek amit beraktam a játékba kidob a játékbol és azt irja ki hogy a giants engine működése leállt nemtudom mi lehet itt a gond?? -
kiskopi #11406 sziasztok valaki tudna nekem magyar témájú mapot ajánlani ahol 4 alap növényen kivül más is van (a növényes rész elhanyagolhato) válaszokat linkeket köszi -
rarma #11405 Ma volt egy kisebb időm játszani , de a cukor répa learatás után ,egyszerűen akármilyen pótkocsit viszek a cső fölé , nem indul el az ürítés. Pedig már nem 1 olyan kombánj gépet használtam hozzá , és ugyan az a helyzett .
Az még semmi , ahoz képest hogy most megbolondúlt a játék , az autók nem a megszokot helyen mennek az úton , hanem a földeken keresztűl kasúl . -
kinai35 #11404 ez igy nem jó ez a jó asztam dokumentumok mappa meg nyit ott van ojan hogy mygames nevü map meg nyitod ott lesz egy ojam hogy landwirts simulator mappa az meg nyitod ott találod amod mappát és oda
ez ajó utvonal -
Ben66 #11403 bemész a játék mappájába,azon belül a MODS mappába és oda kell berakni -
ekepista #11402 sziasztok egy dolgot szeretnék tőletek kérdezni hogy ha letöltök egy pályát ajátékhoz azt mej mapáb tegyem -
bécike70 #11401 Jo reggelt Gazdák! Tud valaki olyan pótkocsit amiröl NEM esik le a BÁLA???????? -
krisztián1998 #11400 valaki küldjön már olyan linket ami ifa bálás és nem esik le róla a bála
előre is köszi -
#11399 Ha nem látnád, a tiédre válaszoltam.... -
kinai35 #11396 külömbség az eredeti multi képes a letöltött az nem enyi akölömbség meg az hogy aletöltött lehet nem ugy müködik ahogy a gyári mivel tört játék amit leszedel anetröl -
vlv760 #11395 Helló ! Sokkal jobb az eredeti ,jobban bírja a letöltött gépeket ,tudsz bele letöltött mapot rakni a letöltöttbe nem biztos. Kiegészítőket nem vettem meg arról nem nyilatkozom. Mindenképpen érdemes megvenni, szerintem. -
#11394 vonó lánc -
#11393 Nagyon jóó! -
#11392 Hali!Letöltöttem,a LS2011-et,feltettem,majd beírom a product key-t aztán pedig kéri a cdt://
Érdemes lenne most átugrani a teszkóba megvenni?:D
meg a kiegészítőt is? -
#11391 Hy Topik,szép estét!
-
mtz 82 zts #11390 Nem tudjátok véletlen hogy hogy lehet csinálni olyan vonó láncot ami nem merev mint a rúd hanem télleg olyan mint a valódi lánc
Vagy tudtok nekem olyat linkelni? -
Shirocco #11389 nekem a multiban akadt az este. meg a társamnak is egyiknek. -
bécike70 #11388 Nekem 66 db van benne! meg amikor feltelepitem a javitó csomagot akkor a feliratok eltünnek de akkor nem akadozik. -
#11387 A túl sok gép a játék összeomlását okozhatja. -
Shirocco #11386 nekem 130 mod van benn.
-
#11384 sztem igen. -
bécike70 #11382 Igen vannak söt az is a baj,hogy tul sok géppel dolgozok??????????????,, -
Shirocco #11379 vannak betéve módok? gépek eszközök? Ha igen, akkor szedd ki és egyesével tedd be, majd járasd egy pár percig őket, kombájnnál a gépet tedd először aztán a vágóasztalt, hogy fel tudd csatolni, stb. -
bécike70 #11376 Hello Gazdák! van egy olyan próblémám,hogy feltelepitettem a full hun verziót /1.02 /patch 2/ és van olyan rész benne pl: a bolt elött és a játék indulásánál,hogy ragad vagy amikor fordulok . akkor is csinálja ha 800x600......1280x1024 vagy ha feltelepitem a hun Patch2-öt. hogyan lehet orvosolni???? -
#11375 Itt van: Klikk -
ekepista #11374