23845
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11503 köszi gabi. -
kinai35 #11502 nem hiszem azért kérdezem ijen nincs tudtommal ha lenne már fent lenne valahol meg leszedtem volna már -
mtz 82 zts #11501 Hallotam,hogy van ilyen mod
Vagy nincs? -
kinai35 #11500 hol láttál ijet?
-
mtz 82 zts #11499 Tud nekem valaki olyan sár modot linkelni ami ha esik az eső akkor a földeken sár lesz?
Aki linkel nekem ilyet az léci írja már meg hogy hogyan kell berakni -
kinai35 #11498 deha egy traktor vagy mád modnál áttirod az árát pl:-1000000 megveszed utánna eladod több lesz a pénzed ez is egy megoldás -
#11497 money átirásáról videó -
#11496 sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy a pénzt át lehet irni benne?előre is köszi -
kiskopi #11495 sziasztok
tudna nekem valaki olyan pótkocsit ajánlani amiben répát paradicsomot stb lehet szállítani a pótkocsi az őstermelő barátok agrár tsz mapra kellene mert az ott termesztett növényeket nem tudom elszállitani segitséget köszi -
kisspeter1979 #11494 Az a kérdésem lenne, hogy mit kell átírni egy vetőgép, kultivátor, vagy tárcsa adataiban, hogy nem csak az egyes tempómattal, hanem kettessel is lehessen vontatni talajművelés közben? -
kisspeter1979 #11493 Csak egy ötlet volt! -
kinai35 #11492 ezt tudtam énis de megvárom hogy lejárjon 30 nap amugy 2008 ota nyomom az lst 4. éve -
hierroo #11491 Nem tudja valaki hogy lehet FS2011-ben másféle növényeket feltenni? Moddal feltettem, de nem tudok vetni ilyen növényeket (burgonya, retek stb...) Mod-os járművek mennek, de vetni nem tudok. Szóljon, ha valaki tudja a választ!
-
ekepista #11490 sziasztok abusz packot ki kel csomagolgatni és úgy kell betenni amód mapába mert van 3darab fáléyl becsomagolva még külön ezt szeretném meg kérdezni -
rarma #11489 Én bemásoltam a linket ezt link egy új lap megnyitásával , és le tudom tölteni a free download gombra kattintva , csak utána mikor letöltesz egyet , akkor a következőt ha ugyan erről az oldalról szeretnél letölteni , tudol letölteni , békén kell hagyni kb 1 - 2 óra hosszát , és újra tudsz letölteni a free download gombbal . -
kisspeter1979 #11488 Én a tescoba 1000 Ft-ért vettem a játékot, de hirdették már 500 Ft-ért is.
Annyit csak megér, hogy az ember tudjon multizni! -
#11487 videó kártya frissítés -
bakter985 #11486 de akkor is ha csak LAN-on keresztül akarnánk játszani? -
Jammer #11485 Sziasztok skacok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a ganyé mapon (v2) hol tudom eladni a terményt? Mert a telepen akárhová öntöm csak a magtárba kerül de nem adja el. Előre is köszönöm! -
#11484 Sziasztok!Ezzel a problémával küszködök:S
-
kisspeter1979 #11483 Másold be szövegként, mint az előbb (11479 hsz).
Úgyis használható. Feltéve hogy Gabit nem zavarja. -
kinai35 #11482 van de nem járt le a 30 napom nem tudok linkelni modokat van pedig bőven -
#11481 Annyi gyönyörű és hasznos mod, valamint kiegészítő készült már. Én csak egy félpótkocsit szerettem volna kérni ami szállítja az Őstermelő Agrár TSZ mapon található növényeket. De ilyen NINCS!!! -
kinai35 #11480 bocsi nem jó a link elfelejtettem nem járt le a 30 nap addig nem tudok letöltendö fájlokat megosztani az oldalon ez van szerintem felesleges de a tulaj tudja -
kinai35 #11479 [http://ul.to/3zrcbo9o -
gabby13 #11478 Eredetibe kell meglennie a játéknak, mert kell a tokban lévő aktiválási kód . Csak akkor tudsz multizni ha van olyan kódod ami a tokban van. És ahoz meg kell venned Pl tescoba , auchanba stb
-
bakter985 #11477 így is lényeges az hogy originál legyen vagy így akkor annyira nem érdekes az a része? -
gabby13 #11476 Célszerű ha minden modot átküldesz vagy átküld neked , attól függ ki indítja a játékot. Ha te akkor te küldj át neki mindent, ha ő indítja akkor ő küldjön át mindent amit be akar tenni a játékba. és ha már átküldtétek egymásnak bemásoljátok a mods mappába , elindítod a játékot , rámész ugyebár hogy több játékos és ott lesz alul a port alatt asszem , hogy modok hozzáadása vagy kiválasztása valami ilyen, és ott minden modot válassz ki. ha meg csatlakozik hozzád ,vagy te hozzá nézzétek meg hogy részletek azon a szobán amit te vagy haverod indított . nézzétek meg a részleteket , ott fogja írni ha valamelyik mod nem egyezik. Ennyi
-
bakter985 #11475 valami volt nekünk is ott mikor telepítettem de azt szerencsésen ki is töröltem.mindjárt megnézem.az kell hogy bent legyen a mod-ba vagy csak ki kell hogy legyen jelölve? -
gabby13 #11474 Na az jó kérdés , mert nekem volt bent a portnál szám, én azt használom és megy, viszont ha elindul akkor az a lényeg hogy a haverodnak is és neked is pont ugyan azok a modok legyenek meg. Mert az xml ek nem biztos, hogy egyeznek. -
bakter985 #11473 az lenne a kérdése, hogy ha a haverommal akarnánk játszani egy adsl modullról,mint szerver akkor a porthoz milyen számsor írandó szerinted mert ezt nem tudjuk megfejteni. -
kiscékus #11472 Szewasztok aki emlékszik nem rég irtam hogy viszajöttem és hogy egy mappa-l kezdek a mapp már kész és hoztam pár képet szántásról !(Ajándékba)
-
gabby13 #11471 Nekem meg 1 olyan kérdésem lenne, hogy , mit csináljak akkor ha betettem 1 ik pályára a telephelyen körbe kerítést meg épületet és a gépekkel simán át lehet rajtuk menni? -
gabby13 #11470 Helo. Mond
-
bakter985 #11469 azt szeredtném kérdezni hogy most van e itt valaki aki szokott neten keresztül játszani.
lenne pár kérdésem hozzá.légyszi egy kicsit sürgős lenne -
nemeth456 #11468 Sziasztok!
Egy olyan kérésem lenne, hogy ha valaki tudja hol lehet letölteni a magyarítást az legyen oly kedves belinkelni.
Előre is köszönöm. -
bakter985 #11467 hi
azt szeretném kérdezni hogy ha úgymond belső hálozaton szeretnénk multiban játszani akkor is kell az originál játék vagy akkor megy egy leszedettel is? -
roby2011 #11466 az is jó
-
kinai35 #11465 csak két vonalu van nekem plusz hozzá tartozo mozdonyok vagonokkal -
ekepista #11464 még egy kérdés ha letöltök egy módot akor mért nincs benne ajátékba pedig mindent jól csinálok