23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11735 Mármint elég szomorú hogy a 90%-a rossz vagy, elég szomorú hogy megvan. Az hogy rossz, az többek között a ti hibátok is, mert ugye a tieitek közül is rengeteg van meg, és azok is hibásak szép számmal. Ha meg azt sajnálod, hogy megvan, akkor örülj neki hogy nekem van meg és nem másnak, mert én nem csereberélgetek, pedig csak az elmúlt két napban kb 10-en könyörögtek... -
#11734 Ha nem látsz bele ne írj ilyet!
Kikérem magamnak! -
#11733 Jó volna egy kicsit bevillanni valami külföldi oldalnak hogy a magyarok is tudnak de sokan önfejűek! -
#11732 Elég szomorú... -
#11731 A VIP-ek kb 90%-a is elég rossz és hibás, nekem elég sok van meg... -
#11730 Jogos!
De senki nem akar ilyet( én akarok)
Mert mindenki megvan a saját véleményével!
Magyar modok kevesek vannak! Ami télleg jó és nem vip!
Ezzel nem célzok senkire! -
#11729 Azért kell ennyi, mert előbb utóbb mindenki elveszti a fejét, minősíthetetlen stílusban beszél a felhasználókkal, és állandóan a VIP szarjaival villog. Csoda ha ennyi van?! Talán szemléletet kellene váltani, és nem isteneket kellene játszani, hanem össze kellene fogni, és mi magyarok különb modokat készíthetnénk mint az LS-UK vagy az SFM, de addig amíg így álltok hozzá ez sosem fog megtörténni. -
#11728 Van új? -
#11727 Már bocs, de az LSH fórum nem SG-s. (A régi volt az) -
#11726 A fórumom sg által vannak!
Szóval ez az alap fórum!
Nem szidom 1-iket sem de az lsportalBylshfórum sg által van!
A gamefarmon és az őstermelőn saját fórum!
És itt azért van hogy az oldalak véget!
Köszi hogy normálisan válaszoltál | #11716 erre a hsz-ra!
Na részemről ennyi! Én nem akarom már 1 fórumot is megzavarni!
-
#11725 Nem szidtam, csak megkérdeztem minek ennyi...
Nem elég már? Fórum is van 20+1. -
#11724 Nos, menj a map könyvtárába, aztán a "map01/paths" könyvtárba, itt tudod szerkeszteni, törölni az embereket és a forgalmat! Forgalom: "trafficPaths.i3d" -
#11723 Mitsu ilyen fórumról indultál ki!
Nem kell 1 oldalt sem szidni se ezt a fórumot!Ha nem tudsz maradni akkor ne írj hsz-t!
Nem erre van ez a fórum!
Ha lehet maradj! -
#11716 sziasztok nem tudjátok hogyan lehet az autókat meg a forgalmat ki iktatni??nagyon megköszönném. csak azért akarom ki iktatni mert a földjeimen szaladgálnak az autók az egyik mapom-ba. előre is nagyon köszi -
krisztián1998 #11715 oké:) -
#11714 A rába az mezőgépes! És saját skin.A skint meg nem óhajtom most megosztani,majd 1-szer meglesz!
-
krisztián1998 #11713 a rábát nem lehet letölteni??vagy W.I.P.??
a tolólapot már letöltötem:)és nagyon jó -
#11712 #11709-nm
Jah jah nagyon jó pálya,igaz van 1 kis sajátság is benne :D
Meg a rába is jó :D talaj követős új skinem meg chris-nek a kiváló tolólapja! -
krisztián1998 #11711 nagyon jó nekem is ez a pálya van benne -
bakter985 #11710 kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#11709 Akkor felesleges idejönni!
És nem a te szabályzatod csak tudd!
De ott van ip-címes tiltás,hogy rá se tudsz nézni,szóval hagyd békén a gamefarmot meg az őstermelő agrár tsz-t! -
#11707 Szia persze hogy elmondom de jobb ha belinkelem! letöltés
És nem vip :D
Jó játszást hozzá! -
bakter985 #11706 szép,grat.elmondjátok ez melyik map?ugye nem V.I.P?!
-
#11705 Kiváló pálya lesz:) -
#11704 Warez!
Többször nem mondom! -
#11702 Ma silóztunk :D
-
#11701 Na üzeneteidet töröltem,misem megyünk szidni lshungaryt -
kinai35 #11698 grt -
mtz 82 zts #11697 Jó lett grat -
#11696 Szép estét mindenkinek...csinosítgattam a térképet megint....
-
mtz 82 zts #11695 -
Tamás540 #11694 Hali tudtok egy olyan kanalat amivel meg tudom rakni a pótot mert az eredeti kanál nem veszi fel a gabnát.Köszi! -
Ben66 #11693 van legalább egy olyan oldal,ahonnan le lehet tölteni egy rába 250est??????amit eddig találtam,azt nem lehet letölteni,mert már nevették az oldalakról. -
Ben66 #11692 KÖSZI A VÁLASZT,AKK KERESGÉLEK :D -
quaddani #11691 köszi majd meghálálom! :D
-
kisspeter1979 #11690 Akkor lehet, hogy mindig rá kell legyen kapcsolva 1 traktorra?
Akkor valószínűleg nem önműködő, csak bárhova vontatható. -
mtz 82 zts #11689 ok
Annyira nem gond mert ha rákapcsolom az egyik gépre akkor újra tölti -
kisspeter1979 #11688 Én is a mobil traktorral vontathatóra gondoltam.
Akkor bocsi, de per pill nem tom mi lehet az oka, hogy nem hordja a trágyát.
Én is töltöttem le ilyen gépet, de még nem használtam. Majd kipróbálom. -
mtz 82 zts #11687 De ez olyan felhordó csiga ami nem fix hanem tudom mozgatni mobil magyarul gépek után lehet akasztani
Hát trágya az van a tárolóban mert azt megnéztem csak van a felhordónak egy bizonyos menyiségű trágyája amit egy etapba felvisz..és az a gondom hogy amikor az az egy etap elfogy akkor nem töltö magát újra,hogy azt hogy tudom orvosolni..lehet hogy kicsit értelmetlenül fogalmaztam azért bocs -
mtz 82 zts #11686 itt nézz szét
p