23835
  • Caliph
    lepermetezni a gyomokat gyorsabb egy 20 (vagy nagyobb) méteres permetezővel,mint 5 fejes ekékkel felszántani mindent :) szerintem. én a szántást és a köveket kapcsoltam ki :)
  • PrasCo
    A gyomokhoz annyit tudok hozzászólni, hogy a szántás minden esetben kiiktatja a gyomokat az arra vonatkozó termelési ciklusban. Esetemben ezért (jelenleg) így néz ki a folyamat rögtön betakarítás után:

- (opcionális / kedvem szerint) Mulcsozóval átrongyolok/rongyoltatok AI-jal a táblán, ha látható maradvány van rajta (fejből mondom, de azt hiszem, pl. repce után nem szoktam, de búza, napraforgó stb. után igen). Tudtommal nem okoz valami rohadt nagy hozamnövekedést, lehet, hogy még az amortizációt sem hozza be, de legalább a szerszám maga technikailag olcsó.
    - Műtrágyázom egyszer. Ebben a fázisban jól látható, hogy meddig ér el a szórás, és kényelmes/problémamentes az üres mezőn végigbóklászni.
    - Felszántom a francba az egészet. Elvileg erre csak olyan növényeknél kellene sort keríteni, mint a burgonya/cukorrépa, illetve - amennyiben az options-ben ez be van kapcsolva? - időszakosan, egyébként elég a kultivátor, de én mégis mindig szántok egyszerűen azért, mert ez megspórolja nekem a gyomlálót/gyomirtót, a gyom pedig azért már szignifikáns termésátlag-romlást okoz. Ráadásul emlékeim szerint a szántás maga +15%-ot hoz bónuszként eeeelvileg.
    - Ezután szórom a meszet, ha szükséges.
    - Megy rá a vetéságy-előkészítés valami kultivátorral, boronával, az angol nyelvű egy rakás kategóriát megkülönböztet (lásd itt), amit a magyar mind csak "talajlazítónak" nevez, úgyhogy a jó ég a megmondhatója, pontosan mivel, vagy mi a helyes terminus technicus. Lényeg, hogy a térképen most már "vetőágy"-at lássak.
    - Mivel az eke/talajlazító felhúzza a köveket, itt lehetne kőszedni (bizonyos "talajlazító" típusok nem nagyon köveznek vagy eleve vissza is nyomják a föld alá azokat), de ezt én kikapcsoltam options-ben. Egy reddit-es hozzászóló kibányászta, hogy a járművek két állapotjelzővel rendelkeznek, "damage" (tkp. mechanikai amortizáció) és "wear" (tkp. a festés állapota). Utóbbi nem befolyásolja az előzőt, és - dobpergés - úgy néz ki, hogy a kövek csak a "wear"-t húzzák, nem a "damage"-t. Szóval nemhogy nem megtérülő dolog a kövekkel szarakodni, még csak nincs is különösebb érdemi játékmechanikai motiváció sem hozzá. Lepattog a festés az ekéről, na bumm.
    (- Észrevettem, hogy bár elvileg a trágyázáshoz "két különböző növekedési fázis" szükséges, ha a fentieket követően pl. meszezés után másodjára is rámegyek a földre trágyával, probléma nélkül megkapja a tábla a 100%-ot erre, de rendszerint mégis inkább...)
    - ...a vetéssel folytatom.
    - Kedvem függvényében a vetés után közvetlenül végigmegyek a táblán hengerrel.
    - Végül kiszórom a második részlet trágyát. Be van kapcsolva nálam a "crop destruction", és bár úgy vettem észre, hogy egy adott növekedési szintig még büntetlenül be lehet menni a táblába a traktorral (illetve egy ideig kimondottan tartottam egy kisebb teljesítményű traktort vékony kerekekkel szerelve, elsősorban már növekvő termény permetezésre, hogy minél kevesebb legyen letaposva), szeretem ezt még rögtön az első növekedési fázis előtt letudni. Ezt követően aratásig már nem kell hozzányúlnom a mezőhöz.

Ettől eltekintve úgy tudom, hogy a "gyomszedő/kapa" eszközök csak egy adott "gyomossági mértékig" használhatóak (az akadémia foglalkozik a kérdéssel ugyan, de cseszik konkrét értéket írni), utána már csak a gyomirtó marad. Arra, hogy mennyire gyomosodik egy tábla, még a konkrét talajlazító-típusnak is befolyása van (lásd a képeken a "weeds"-et ).
    De ismétlem, én ráálltam arra, hogy minden ciklusban szántok, és rövidre zárom a problémát.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2021.12.19. 15:37:01
  • dimre
    Amikor rátaláltam, tudtam vagy annyira kocka, hogy kipróbálod , a három monitort jól kiegészítené egy tablet (ne sértödj meg, poén). Pár évvel ezelőtt más stilusú játéknál volt hasonló megoldás, az is, ez is sztm jó alternatíva "kockáknak", és igen kell egy vágódeszka méretű tablet ha kényelmesen akarsz írányitgatni. A valóságban is kell kb. egy nap egy új gépen a kalibráláshoz, hogy csak egy gombnyomás legyen egy folyamat.
    Van már AutoDrive is, hála a készítőnek, nálam erre épült az egész gazdaság, az ide-oda szállítgatással stb. nem kell időt pazarolnom, csak először meg kell csinálnom az útvonalakat, aztán csak egy gombnyomás. Valószínű precizebb mintha a gyári segítőre biznám a dolgot, még nem teszteltem átfogóan, de emlékszem régen a BGA-t is etette folyamatosan, szóval elég jól dolgozott helyettem. Voltak hibái, de egyszemélyes játékban nagyon jól segített egy komplex gazdaság mükődésében, mintha multiban játszanál.
    Ami még nagyon jól jönne az a "Follow Me", csak sajna az angolok bezárták az oldalt, nem tudom ki csinálta anno ezt a modot, de remélem hamarosan valaki újraéleszti.
    Aki esetleg játszik Erlengrat térképen, egy komplex útvonalhálozat AutoDriveval
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2021.12.19. 14:25:52
  • eta32 #22950
    Ezzel csak egy gond van,kell egy külön külső app,amit futtatni kell közbe állandóan egy tablet vagy telo,de az eléggé kicsi .
    Ja és ha ezt a fullos verziót akarod fizetős.
    Már ott álltam a kapuban hogy kipróbálom ,ment is a párosítás stb ,de akkor fizetés na az nem ment ,na nem a pénz miatt mert nem akkora összeg ,de valahogy nem akart össze jönni.
    De nem bánom ,tabletem nincs ,nekem a teló kicsi ,no meg ezzel nem kínzom feleslegesen se a telót se magam.
    Ami mod GPS van a játékban nekem ,igazából nem GPS ,mert más egyéb számomra fontos dolgokat is megváltoztat vagyis be lehet állítani elég bőven.
    Így is közel 60 beállítás gomb kar stb ,van a fejemben mit mire kell használni,ezzel már amúgy sincs kedvem szórakozni.
    Nem mondom jó annak aki így tolja,de azért ennyire nem komoly a játék...ettől sem lesz az,hogy még erre külön áldozzak, és ezt babráljam a játék közbe ...
    Így is van 3x 27" monitor 4 külön vezérlő...nekem bőven elég....van mit nyomkodni még ha az nem is érintő képernyő
    Mellesleg a Valós életben nem így működik az irányítás ...
    Van egy nagy gazda ismerősöm vele szoktam beszélgetni közbe ha erre jár és ráér.....
    Igazából a gépben majd hogy egy "gombra" rábök a gép paneljén és csak felügyeli a folyamatokat.
    Nyilván először beállítja a paramétereket ,de ennyi tökölés nincs ,,,a munka rovására menne...
    A sofőr-pilóta csak felügyeli a folyamatokat és ha gond van leállítja a gépet ,ha pl, az éjjel egy fát döntött ki a szél a földre vagy valami nem várt akadályba ütközne a gép....
    Ennyit nem vesződik a kapcsolgatásokkal,tudom mert megkérdeztem és láttam...
  • dimre
  • dimre

• Schrödinger
  • eta32 #22946
    Köszi megtaláltam kikapcsolta.....
    A gyomokhoz nem tudok hozzá szólni...ez is majd kiderül ...ki kell próbálni...
    Mi vagyunk a tesztelők...azért alkalmaz a Giants...XD
  • Schrödinger
    A kérdőjeles ikont ki lehet kapcsolni a beállításokban. "információs trigger" néven van.
    Nekem a talajelőkészítés sorrendje már a patch elött is homályos volt. Most egy picit talán letisztult. Hengerezni valóban vetés után kell.
    A field infó kiegészült a bónusz %-al is. (lehet az addon csinálja?) 90%-nál nem sikerült feljebb vinni. Lehet ez a max, vagy kimaradt valami.
    A gyomokat, ha nem akarok vegyszerezni, mikor kell kapálni? Ha akkor próbálom, amikor kikeltek a növények, csak megritkítja a gyomokat. Lehet, hogy rögtön vetés után?
  • eta32 #22944
    Azért ezekről a dolgokról min.egy leírás kellet volna a játékon belülre,mert ami van az egy nagy ló@sz.
    Az előző részekben legalább volt valami tutorial feladatféle több is a játékban ,na nem mintha anélkül azt a faék egyszerű feladatokat nem tudtuk volna megcsinálni.
    De most hogy ennyire összetett lett kellett volna valami ,ne úgy keljen össze ollózni innen onnan hogy akkor mi is van.
    Ja erre sem volt elég idő....nem véletlen most került bele ez az új felület is a kövekről gyomokról....
    Azt meg aztán végkép nem értem ezt a súgó ikonos kérdőjeles akármi most minek is rakták bele.
    Ettől még mindenki megtudta nézni a menüben azt a kevés infót amit bele írtak mindenről.....
    Ja tessék raktunk bele ilyet is igaz teljesen értelmetlen és felesleges....
    Gondolom majd fél év múlva lesz hozzá minden ilyen és ehhez hasonló dolog....mikor már csak az nem fogja tudni a meneteket aki épp akkor vette meg....
    Nem fél év alatt kellett volna össze lapátolni a játékot,most aztán tényleg volt rá idő....de nem itt a sok paraszt vegye meg majd beta tesztelje jó pénzért....
  • PrasCo
    Én is így tudom, hogy a sztenderd (nem a fű-)henger közvetlenül a vetés után kerül bevetésre, mivel megtömöríti egy kicsit a bevetett talajt. Úgy rémlik, +5% hozamnövekedés.
  • eta32 #22942
    Ahogy korábban @Frezer@ kollégával értekeztünk erről,mi is keressük a kihívást én is de már nem minden áron,azért jól akarunk szórakozni közbe.....
    Persze mindenkinek más más ami most bejön ,én annyira már nem csipáznám ha csak a negyedét fűből le kellene vágnom egyszerre de még több részletben sem.
    Én most azt tolom amit évekig ilyen olyan okokból kihagytam...
    Ez a szántás igazi ekével.
    Legtöbbször átalakított kulti azt csók,most is letöltöttem a modok közül de nem használom.... ,de hogy ilyen nekem tetszetős lett a szántás és az összes talaj művelés más értelmet nyert ,nagyon elvagyok vele ,.
    Ki nem adnám a szántást segédnek.
    A kultival ha épp nem érek rá futkorásszon ,no meg a kőszedővel.
    Így most hogy a gyárakra is kell figyelni, ha beindul az állattartás is ott is van munka,a sokrétű talajmunka miatt van dolog rendesen és változatos is.
    A 19-ben nyírtam én annyi füvet hogy bőven elég volt...
    Itt is fogok majd ha kell nyilván ,de azért 1 földnél többet nem fogok beültetni az tuti ,mivel a földszélén levőt is le kell valakinek vágnia...
    Én a gyári mapot is ami nekem kellett saját igényeimre formáltam, tovább annyira ezen része nem hoz lázba ,nem komplett mapot akarok napokig, sőt...építgetni hanem tolni a gazdaságot....
    A kifagyások elkerülése érdekében érdemes időközönként benézni a log fájlba és kipucolni az ERROR-t okozó modokat , már 1.5 GB modom van ,de kifagyni még nem fagyot ...eddig a játék.
  • dimre
    Láttátok az új mapot a modhubon, nincs rajta semmi, sk-ban kell saját igényeidre formálni, igazi túlélős kihívás.
    (Kicsit elkapott a láz, egész éjjel nyomtam, fél országnyi területen levágtam a fűvet plusz báláztam, elszállítottam, meg amire épp szükség volt. Megy ez mint az ágybasz@rás, a hibák ellenére, bár ma nem volt egyse, tegnap kétszer lefagyott a gyári big-bag zsákkampó a homlokrakodón volt a ludas.)
  • eta32 #22940
    Ja akkor majd úgy csinálom vetés után ,majd kiderül mire is mentem vele...
    Benn van a nevében hogy magágy előkészítés....vagy rosszul van fordítva ,vagy mi értelmezzük másként mint a készítők vagy a tök tudja....
  • Caliph
    láttam a héten olyan vidit hogy a vetés után hengerezett és kicsit nagyobb hozamot hozott össze mint vetés előtt...
    nem értem miért vetés után kéne, amikor kultizás után a henger visszatolja a kis köveket a földbe,szal a logika szerint is vetés előtt kéne...azátn meg...
  • eta32 #22938
    Vetés előtt lehengereztem vagyis magágy előkészítés megvolt de most hogy kikelt a termény az új diagram kép alapján azt írja hengerezést igényel....nem tudom most mi van.
    Kivi leszek a köv. földnél amit most szántok vetek majd akkor is mi lesz.
    Amúgy jó ez az új opció hogy látni ezeket is kövek gyomok milyen állapotban vannak .
    Na meg ha földön állsz is mutat pár dolgot.
    Százalékban mennyi pluszt kapsz a terményért...ha mindent megcsinálsz....
    Azért most már ha megcsinál mindent az ember eléggé összetett a földmunka.....
    Alakul ez csak szokás szerint nyögve nyelősen ráérősen amolyan Giannts módra...
  • eta32 #22937
    Az inputBinding xml tartalmazza a vezérlő beállításokat ezt szoktam mindenestől áttenni update után,a régit törölni ezt a helyére.
    Ja kövekből most kijutott....
  • Serko
    Ugye az új verzió mutatja a köveket a térképen is... hihetetlen mennyiségű van! A valóságban 1-2 tanyahelyen előfordul kő, törött tégla, de ami itt van az igencsak durva! Én az életben soha nem láttam szántón ennyi követ sehol. Lehet a sziklás hegységet vették alapul :)
    Az irányítás mentéséhez melyik fájlt kell elmenteni?
  • eta32 #22935
    Nálam 18 óra kellett mire letöltötte....
    Az első benyomások....
    Mivel direkt nem mod mapon tolom,na meg a gyári francia nekem bejön,így a mapon történt minden nemű változás fák bokrok épületek talaj változtatás ,megmaradt....
    A gyárak is működnek már amik eddig is mentek a többi modot és egyebet majd csak úgyis idővel derülnek ki ha már termelnek ,no meg gondolom sokra lesz javítás.
    A eddigi modokból ami szembe tűnt hogy a fogyasztás növelő nem műkszik (nem csoda),de szerencsére most raktak a játékba opcionálisan még magasabb beállítást így már azért karcolja a realizmust.
    Kaptunk két plusz ikont a ház mellé ,nem tudom ez kinek hiányzott,engem kifejezetten zavar,de gondolom aki nem vezérlőkkel játszik ,vagy nem tudom... annak kellet...
    A kézi váltó kiosztását átvariálták ,fura is volt az eddigi,így azért már jobb,igazából lényegében nem változott csak megcserélődtek a kapcsolási beállítások.
    Apropó vezérlő beállítások.
    Aki rég tolja az FS az tudja hogy minden update felül írja a régit így ha nincs meg a mentett előző akkor bizony besz@ptad....
    Én már készültem rá így bemásoltam az eredeti helyére és minden ment a régiben....de azért annyira mégsem ...
    Tegnap olvastam a Giants fórumon hogy előtte át kell írni egy értéket hogy ez így működjön is......így 1 perc alatt ez is meg volt ...
    Azért 60 vagy több beállítást újra bekonfogolni ...nem kis feladat lett volna....
    kb. a hajam téptem volna ha ezt meg kell megint tennem...
    Pár apró mod majd lehet nem műkszik ,de az eddigiek amiket használtam pár apróbbat kivéve mennek ,persze mindet nem próbáltam végig ,majd menet közbe úgy is kiderül...igazából nem is csoda ekkora update után....
    Most nem megyek bele mik lettek "jobbak" mert ezeknek alapból működni kellett volna és így kellett volna kiadni a játékot...
    Bug még most is akad benne,tuti,de a tavaszra csak elfogynak ahogy a 19-nél is így ment...
    A kövek valahogy megszaporodtak ott ahol eddig is volt kb a duplájára,valamit olvastam is a fórumon róla ,de mindegy mert van mod-gyár ami feldolgozza és átalakítja ,így haszonra lesz ha több jön össze belőle.
    Még a fő új opció az idő gyorsítás is bekerült opcionálisan akár a 3x-ra növelhetőa 120x,nem is értettem eddig ez miért nem volt...
    Mert ugye a mod "idő nagyon gyorsító" az csak az időt rakja előbbre ,de közbe a gyárakban nem lesz gyorsabb a termelés ,asszem még
    a növények sem fejlődnek gyorsabban ennek a modnak a segítségével ,de erre most nem vennék mérget
    @Dimre@ a növények elszáradását kivették ,de ahogy előttem írták gondom ha a seasonst kikapcsolod akkor az is megszűnik elszáradni.
  • Serko
    A steam-es gyorsan frissített, szinte észre sem vettem :)
    A durva talajon a gép rendesen dobál, és hangja is lett... király!
    Igazán idegesítő, hogy elszarták az irányítási beállításokat. Jó sokat kínlódtam, mire jó lett, most csinálhatom újra :)
  • FrezeR
    Na délután 1 óra óta mostanra sikerült lefrissíteni a játékot :D Jee.
  • dimre
    krone Profi Liner Autoload
  • FrezeR
    Nekem dobozos van, az ilyen nyomin frissít.
  • Caliph
    hát ha kikapcsolod a seasons módot,akkor valszeg az is megszűnik.,illetve van pause módja is...ha nem érsz oda időben,változtass a játék sebességén,még 1x alá is lehet állítani

amcsi mapokat szeretem,de mégis az európain kezdtem...nem veszi be a gyomrom az amcsi map közepén az a kurvanagy autópályát :)
    kemény 2 órám van még csak benne,sztem jövő hétre nem is lesz több.
    eddig tettszik. hétvégén behúzom steamre
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.12.16. 20:25:57
  • dimre
    Egy kérdés, nővények elszáradását ki lehet kapcsolni vagy nincs opció? A menüben kerestem, átnéztem, de lehet vakegér vagyok, mert nem találtam vagy átsiklottam felette.
  • dimre
    Nekem egy perc alatt frissitette a steam, még du. Nem nagyon ölte meg a modokat, csak egy-két apróság van, nálam plussz a modtérkép, azt kitakarította a patch, eltüntek a fák és még ki tudja mi. A shaderekben kell átírni egy szót ill. egy-két shadert egy az egyben kicserélni, de már nincs hozzá türelmem, majd a készítő updateli. Én nem nagyon birom a gyári térképeket olyan "kockák" mint maguk a németek, mondjuk a mod is sváb de ez van, és nem is rossz, igaz már elég régen konvertálgatják részről-részre (Papenburg).
  • FrezeR
    Aha, hagytam a fenébe, mert megállt, lassú volt aztán kidobott 2x is, amikor legutóbb próbáltam el sem indult :D Megvárom amíg csökkent a terhelés.
  • eta32 #22926
    Már mint mit adtál fel a letöltést???
  • FrezeR
    4x próbáltam aztán feladtam. Eddig egy panaszt láttam Facen egy trakinak a teljes belső tere korom fekete. Meg kívül pár része. Lesznek finomságok azt hiszem.
  • eta32 #22924
    A fórumon már írták hogy nem fog működni egy csomó mod a javítás miatt,gondolom ez sem ,de csak találgatás nem tudom,még 1 nap mire lecsorog ez a retek javítás....nem mint ha vigasztalna nem csak nekem ilyen lassú.....13 Gb-ot ilyen lassan még az életben nem töltöttem le
    Még jó hogy mellette lehet tolni...már kezdtem megijedni indulásnál a felugró ablak miatt ,persze telepíteni akarta a nagy semmit ami még 1 nap mire lejön...
  • dimre
    AUTOLOADING SQUARE BALE TRAILER

Kroeger Agro Autoload

Farmtech DPW Autoload

strautmann SEK 802 Pallet Autoload
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2021.12.16. 17:09:53
  • FrezeR
    Biztos megint ráugrottak jó sokan, nekem is lassú.
  • eta32 #22921
    Így kellett volna alapból kiadni a játékot....
    De ahogy olvastam a listát lesz még nem 1 javítás....
    Mert sok olyannal buggal találkoztam amit nem említenek.....
    Az AI szállításos dologról nagy a csend,gondolom most az "égetően" sürgőseket kitolták....
    Az meg aztán hogy egy csomó gépet eszközt kaptunk pluszba ...vicccccc kategória.....nem lettek kész vele -vagy hogy megint lehessen verni magukat....szerintem mindkettő megállja a helyét.....
    Mondjuk a letöltési sebesség (igaz gyenge a netem) de ennyire nem ...botrányos........talán ma még lecsorog....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.16. 12:35:58
  • Z33noo
    Pucss 1.2 !!!

Hát ezt is megkaptuk :)
  • eta32 #22919
    Én is szidom többször az AI.
    De azért annyira nem rossz ha ezen részét nézem, mármint a szállítósat.
    Persze sokat kell még finomítani ,rajt és gondolom lesz is ,legalább is ígérték...
    Itt egy vidi amit készítettem.
    Nem oly éles mert a nagy felbontás miatt csak így veszi fel ,meg konvertáltam is,de a lényeg remélem látható.
    Vizet visz az AI az egyik "mész gyárba" ott le is rakja és ha kötegelésre állítom be jön is vissza.
    De ez így még nem lenne akkora durranás ....nézzétek meg az útvonalat...
    Teljes egyedi és saját készítésű lerakott objektumok gyárak között egyedi utakon és fák között....
    Én is csak lestem hogy azért ilyet is tud.
    Persze néha az egyenes főúton is elakad, de itt nagyon is tette a dolgát.
    Nyilván a vizet nem tudta felvenni a tartályból mert az egy mod volt és arra nincs is beprogramozva szerintem, de mikor megállt én feltöltöttem a pótot egy gombnyomással és csinálta addig míg meg nem állítottam.
    Igazából azért is készült a vidi hogy sokszor elakad a nagy helyen is ,itt meg a tök szűk helyeken is elment gond nélkül.
    Na meg teszteltem a lerakott dolgokat hogy boldogul velük ...
    Volt amit át kellett raknom máshova,mert igaz nagy helye volt, de juszt is mindig arra kanyarodott és nekiment ez ott volt ahonnét indult.
    A röhej hogy többször is láttam a főúton elakadni olyanokba amiket simán kikerülhetett volna,itt meg mint a labirintusba úgy közlekedett....
    Nyilván nagyobb traki nem erre megy de ez a kicsi ezt az általam feltöltött és random lerakott utakat választotta...
  • Caliph
  • RoboKutya78
    freezer maprestartot mentettél ezzel a móddal nálam
  • eta32 #22916
    Nos teljes mértékig igazad van.
    Sajnos vannak dolgok amikkel nem tudunk mit kezdeni.
    A talaj dinamika nem egyszerű téma.....
    A C&C is meg van,.... toltam is vele nem keveset.....
    Azt kell mondjam itt grafikában ,már ami a talajt illeti már ott van.
    Nyilván csak grafika ,"erőben" nem érezni ,de én már ezzel is viszonylag elégedett vagyok,meg úgy minden olyan 3d hatást kelt, épületek stb....ez is valami....
    Kinézetre egy szántás teljesen élethű ,nyilván nincs alatta az ami a C&C alatt ,de ez van.....
    Muszáj így hozzá állnom ,több dolog miatt is......játszani akarok a játékkal használni.
    Tetszik a sok "újítás".... meg úgy összességében ennyire talán a 15 volt anno újdonság mikor jött a favágás,de most évszakok sokrétű talajművelés, rengeteg gyár, szállításra használható AI(nyilván még bugos) stb... összességében nekem bejön már most is a sok hibája ellenére.
    Az a helyzet játék fronton ,ehhez hozzá kell szokni...
    Miért is...a SonwRunner-nél, fél év után volt érdemben használható ,minimális mértékben hibátlan meg 1 év után...
    Nyilván nem így kellene ezeknek lenniük de ez van....
    Tolom a karriert már ,simán elmegy olyan dolgokra több óra mire rájövök hogy ez bugos .....a földeken használatos (ugye ez már az elődökben is benne volt ) AI segéd, katasztrófális....miket művel...ezen része rosszabb minden eddiginél,én segítek neki ,hogy haladjuk.
    Fákat vágok a föld mellet hogy el ne akadjon ,nem téglaalapú földeken a fordulóknál segítek megfordulni de van hogy csak úgy megáll.
    Kb. minta FS13-ban....
    Sok gép eszköz bugos....de hát ez van "ezzel kell főzni ami van"
  • dimre
    Rácsaptam a buy gombra, sikerült "ocso ezeötszá" 10e alatt megvenni G2A-n.
    Első látásra, cirka egy órát játszottam, ugyanazt tudom mondani mint eddig, miért van az, hogy a megjelenés után cirka fél évig csak félig kész a játék. Ráadásul most volt idejük, és mindig megmagyarázzák, tudom nekem semmi se jó, de ha körbenézel vannak még lelkiismeretes játékstudiók akik max. early-ben adnának ki így játékot. A Giants nem változik, és nem is fog, te sem ma kezdted ezt a sorozatot, és csodálom lojalitásod, én is "szeretem" e sorozatot, talán mert nincs vetélytársa (sajnos), de látom megint fél év pihi, utána agyonmoddolva lesz egy remek időtöltést kináló játék. Gondolom érted a mondanivalómat, baromira bosszant a fejlesztők hozzáállása, mi a f@... hypolják kiadás előtt annyira, persze mindig lesznek szüz játékosok akiket elvakitanak a csili-vili bisz-baszok, de egy normális komoly fejlesztést még nem csináltak (pl.talajdinamika), csak igérgetnek. Lassan 15 éve tolom a sorozatot, és lehet nincs igazam, de nekem ez jött le ennyi év alatt. Béke, és nincs harag. Ja igen, jó hogy ennyi mindennel lehet seftelni, meg havat takarítani stb., de mégis ez földtúró szimulátor lenne, vagy nem?
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2021.12.15. 15:47:20
  • FrezeR
    Tegnap jött ki. Hátha valakinek a hasznára lesz :)

FS22 Paint And Terraform Anywhere