24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #23252 Én már közel 2 hónapja el sem indítottam a játékot..... 
-
Wernher #23251 Miért kell mindig az embernek a javításokkal vacakolnia a mod készítője helyett? A hátsó felni ki volt fordítva a sárvédők folyamatosan lengedeztek és van még pár dolog amit javítani kell. Többet javítgatok már mint játszok. 
-
Patch 1.3 And More Content Coming Soon!
We're finalizing a new patch for Farming Simulator 22, and it's coming soon for PC and consoles. Patch 1.3 including free content will be released shortly - stay tuned!
-
van arra valami megoldás hogy ha építkezek a letett épület ne emelje vagy sülyessze meg a területet maga körül?
baromira zavaró egy kivitelezés a átékban :( -
egy kérdés.
van egy gyár aminek a területe nagyon nagy festést csinál amikor lerakom azt valahogy át lehet módosítani? találtam egy elég fura módját a trágya felhasználásának egy faiskola kezdemény lenne ami trágya és víz elegyéből fát kreál gondoltam kipróbálom hogy legyen értelme a disznóknak. Csak ez az épület nagyon nagy területet fest le maga körül.
-
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a nagy istállónál az iszapot, hogy tudom kivenni, és milyen tartálykocsi kell hozzá? mert hiába állok az iszap cső alá, semmilyen tartálykocsival nem csinál semmit, hiába nyomom az "R"-t semmi eredmény, esetleg kell hozzá még valami? -
light001 #23246 Ohh,köszönöm szépen!!! -
az nagy istállókhoz már nem kell viz,beépített vezeték van
csak a sima körülkerített legelőhöz kell viz,annak meg ott a vályú,egyikbe a kaja,másikba a viz kell -
light001 #23244 Sziasztok!
Fs 22ben nagy tehénistállónál hol tudok vizet tölteni?Írja,hogy kell víz is,de nem találom a helyet. -
Ha valakit érdekel, a No Mans Lands mapon játszik, és szeretne plusz bevételt, van lehetőség (moddal) "szállítási szerződések" által pénzhez jutni.
Pl:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.10. 13:02:16 -
Régi-új kedvencem térképem elkészült
Letöltés, nem kell reggelni (a térkép vizes árkokkal vagy nélkül, és modpacks, autodrive): LS22 NF Marsch
-
ja nem,itt egyszerű a dolog.
a malacoknál vagy marháknál meg azért kell befújni a szalmát,mert az alomként szolgál az állatok alatt,és nem mellesleg abból lesz a trágya is
-
áhá köszi a megoldást :)
mert én csináltam olyat hogy a kis bálákat bedobáltam a kerités közé ahol sétálnak de ott nagyon nem történt semmi :)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.02.03. 13:23:09 -
csak simán lerakod a karám(nagy birka ólnál) elé oda ahol a jel mutatja. aztán ahogy fogy az etetőből a kaja,úgy fogja tölteni a fűbálából folyamatosan.ha kifogyott a bála,akkor eltűnik. van hogy két három bálát is lerakok,aztán az pár napig kitart nekik. arra figyelj hogy egymásra bálákat ne rakj,mert az alsót ha eltűnik a felső ott fog lebegni a levegőben és nem is fogja tölteni az etetőt. ha megpiszkálod akkor leesik,és úgy már jó az is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.03. 11:37:09 -
Srácok kérdés
a birkáknak mivel tudm beadagolni a bálázott füvet?
a szénára találtam megoldást arra ott a abrakbelövő masina de a sima füves bálát mivel tudom beadni kajának?
ha aratás után szedőgépel felgereblyézem úgy oda tudom adni.
-
favi24 #23237 Én a "d" lemezre tettem fel:
D:\Favi\Documents\My Games\FarmingSimulator2022
...és itt vannak a savegame könyvtárak -
Nálam a onesrive mappában van -
Z33noo #23235 c:\Users\"felasználóneved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2022\ -
LazyB #23234 Üdv! Nem tom hogy miért de nekem nincs sehol a savegame könyvtár, még a teljes számítógép kereső se találja az hogyan léehetséges vagy merre keressem mert a mod könyvtár kéne negyon. (FS22) -
Jóózsf István #23233 Áhhh! Ide bujkáltatok!
Furcsa a magyar játékos társadalom. Mennyi metszéspontja van az ágazatoknak! -
Semmi új csak kis önfényezés :D -
nemtom magyarul hogy fordították,fonoda,fonalgyár...lényeg hogy gyapjúból egy gyapotból gyárt ruha alapanyagot
-
Nálam részben szabadon vannak az állatok.
Persze modokkal, bocs, a nem reges oldalakon nincs fenn az összes állat. Hátránya, nincs trágya, és szolid a befogadóképesség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Srácok a megbízások ennyire bagosak lennének vagy én vagyok hozzájuk idióta?
ezek a bálázásos műveletek kikészítenek.
Nem lett volna egyszerü odaírni milyen méretű bálkat kreáljunk a feladat során most már vagy a harmadik ilyen feladatot szúrom el azért mert nem megfelelő méretű bálákat kreáltam. ez vonatkozik atéglára is
-
dobijoci #23228 Nekem magyar a játékom -
dobijoci #23227 Mi az a spinnery? -
dobijoci #23226 Értem köszi -
sztem meg,minimális eltartás,csak fű/széna kell neki. viszont kell hozzá a spinnery legalább ami fabricot gyárt a gyapjúból,azt elég jó pénzért el lehet passzolni. esetleg jöhet a szabászat(tailoring) is hozzá,ami a fabricből ruhát gyárt,aminek még jobb az ára.
igazából erre a játékra igaz,hogy ha foglalkozol vele mindennel lehet pénzt keresni. minél több földed van több állatod,annál több a bevétel.
fabric olyan 5-6000 dolcsi,a ruha meg 15-20000. szal megéri a gyártási láncokkal foglalkozni
ezek az árak közepes nehézségi szintre vonatkoznak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.26. 11:46:02 -
dobijoci #23224 Srácok a bírka megéri? -
próbáld ki a malacokat nyugodtan :) valami elképesztő mértékben szaporodnak,és termelik a trágyát :) rakj le egy nagy ólat,vegyél bele 50 felnőtt malacot,adj nekik kaját meg szalmát aztán pörgesd az időt . ingyen kismalac lesz egy rakással ami felnőve 800 dollár darabja eladva,illetve nem kell többet műtrágyát venned annyi trágyát termelnek :) amit ugye a biogasnál el is tudsz adni jópénzért :)
amúgy nem tartom kizártnak hogy egy dlc(persze fizetős) keretein belül nem kerül be a húsfeldolgozás mondjuk egy hamburgerezővel,vagy kolbászossal :D
az üvegházakkal egyetértek,ha már egy ólba sikerül bevezetni a vizet,akkor az üvegházba is oldjuk már meg,és inkább trágyát kéne pakolni bele.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.26. 10:25:28 -
Szerintem ezeket a dolgokat direkt hagyták el a játékban elég sok mindent kéne adni az állatoknak a növényháznak is.
Gondoljatok bele.... kellett vállasztaniuk egy középutat amit a játékot kedvelő réteket nem fogja elriasztani a sok feladat elvégzése miatt
Azért olyat csinálhattak volna hogy az esőnek a játékban egy kicsit nagyobb szerepe legyen pl feltölthetné a víztartályainkat ezzel is csökkentve a feladatok elvégzését.
Ezeket a plusz feladatokat hogy a melegháznak trágya és egyéb alapanyag, az állatoknak víz vagy adj isten azt is kitalálhatták volna hogy legyenek betegek és akkor azzal is foglalkozni kellene. Ezeket a modderekre bízták. Teszem hozzá okosan, ha ilyet szeretnél legyen választható feladatrendszer hozzá.
Úgy rémlik mintha a talaj átformálása is tervben volt annó ha jól sejtem. Én pl nem lennék ellenére ha a járművek ténylegessen és maradandó módon tapossnák ki az általuk bejárt útvonalat a tanyák területén az előre elkészített utakon megnehezítve a közlekedést.
Van még a játékban sok lehetőség még nem kaptun hozzá Dlc-t se igazán. Kíváncsian várom még mit hoznak ki a játékból.
Vannak benne gyermekbetegségek az igaz pl a fa bug még most se merek egy fát kivágni se vagy a talajformálása egy épület letételénél :) Kell a játéknak legalább egy év hogy ténylek elkönyveljük jó játékot kaptunk e vagy felejtős lesz.
Bevallom én még virágboltival játszom és próbálom a frisítéseket levadászgatni hozzá,(steamrip oldalról) de csak azért ezt a megoldást választottam mert egyrészt munka nélkül vagyok és nincs rá lóvém hogy megvegyem pedig szívesen a 19 is megvan pl. és elég sokat játszottam vele. azért kicsit mérges voltam amikor az epik hozzánkvágta ingyen a játékot :) -
eta32 #23221 Igazából egyik sem hal szomjan....
Ha figyelmesen elolvastad olvasod a leírást az ólakról akkor ott van hogy beépített önitatóval rendelkeznek és emiatt nem kell külön víz nekik...
A disznókat teljesen felesleges tartani ,a trágya miatt ????
Szerintem a lovak se valami nagy biznisz....
Ez a játék is a modok nélkül egy üres játék...csak most több minden került bele a modderek évek óta tartó munkájának köszönhetően.... -
dobijoci #23220 Srácok a birka tartáshoz sokminden kell? -
Apró hiányosságok, amiket én hiányolok, húsfeldolgozás, disznókat miért tartsak, a trágya miatt (?), a csirkék most már nem "fényevők" de szomjan halnak, akár a tehenek, de az üvegházakba meg csak víz kell. Szóval nem értem ezt a "kifinomult" német logikát, tudom modokkal pótolni lehet a hiányérzetem, annak idején a sertések, lovak, hentes stb. mind a modderek révén került a játékba. -
eta32 #23218 Köszönöm....
Akkor azért nem értettem....
-
Az elismerő kritika amit a játék kapott. Minden résznél volt ilyen önfényezés a Giants részéről, hogy közszemlére teszik a "jó" kritikai véleményezésüket. -
eta32 #23216 3 millio -
eta32 #23215 Biztos velem van a baj ,de 2x megnéztem ezt a vidit ,de még most sem igazán tudom mit is kellene néznem
....ami új vagy ami érdekes????
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen :D