Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok a köveket hól lehet kikapcsolni és kutyát mert nem találom vagy hogy kell megkeresni?
Sziasztok elérhetőáron szeretnék kormányt segítetek? Köszi a g27 nemtetszik de hasokat bír akkor jó az is.
Ja kösz.... megvan már....<#wink>

Forever>***eta32***

dimre
eta32
Múltkor az éjszakai fényáradatról írtál, találtam egy nagyon jó reflektort <#eljen> (reg nélkül)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X universe Home, sweet home

Hori 40 párért vettem
G27 hibátlanul működik együtt xbox controllerrel és saitek oldalpanellel együtt.<#taps>

Forever>***eta32***

Tudni kéne hogy milyen kormányod van.Valószínüleg nem kompatibilis a játékkal.Nagyon nevenincs kormányok okozhatnak hibát.Még a komolyabbak is.
Tudtok segíteni
Mivan akkor ha nem akar elindulni a játék kormánnyal?
Köszi ott a mancs nál?
rvn
Csak nehogy elhordja a tyúkot 😊<#awink>
Utoljára szerkesztette: rvn, 2022.01.14. 21:16:05

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Caliph
jár a kutyaházhoz csak meg kell venni és lerakni valahova

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

És kutyám hogy lehet?
Köszi
dimre
Pl: FS 22 Akademia

Produktionen Pack

Gabona malom > pékség > cukrászda, supermarket
Olajfinomító > supermarket, üzemanyag

Sziasztok a gabonákból hól és hogy lehet terméket készíten?
FrezeR
Én kipróbáltam az összes ilyen modot nekem nem csinálták ezt. Elképzelhető, hogy valami másik mod bezavar, logot átnézted?

dimre
Sztm nézd végig az autoloados pótok verziószámát, vlsz csak frissiteni kell.

RoboKutya78
Srácok kérdés
olyan anomáliára lettem figyelmes ami kissé zavaró nem tudom másnál is előfordul e.
Konkrétan arról van szó hogy ha autoloados járművet használok és bekapcsolom a rögzítő pántokat a jármű megőrül. kezdve attól hogy a traktor el se akar indulni vagy ha többszök ki be kapcsolom a pót elkezd saját életet élni pattog satöbbi
Ha lekapcsolom akkor egyszerüen elgurul és kit tudja hol áll meg. Többször vettem észre csak és kizárólag loados járműveknél.
Láttam valahol egy rögzítős modot lehet az lesz a megoldás rá?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem nincs ez a modom ,nem is volt mégis bekerült egy bála az üzletbe.....<#wink>

Forever>***eta32***

dimre
Köszi, közben rájöttem, egyik mod miatt van.

PrasCo
Valami olyasmit olvastam, hogy a mentésben (xml fájlban?) kell megkeresni a bálákat és törölni őket vagy a pozíciójukat átírni elérhető helyre. Nem mélyedtem jobban bele, ezért nem tudok pontosabb infót rákeresés nélkül (nekem egy darab szilázsbálám disszidált valahogy oda, úgyhogy nem szarakodtam még vele). Mindenesetre elvileg - PC-n - megoldható a kitakarítás.
FrezeR
Na szuper, alakul. Nekem az utolsó verzió kiütötte a játékot, lefagyott betöltés közben.

dimre
Nem tudom, ilyen lett.
A CP ...18. verzióban már van magyar nyelv.

FrezeR
Ezt hogy sikerült összehozni? 😄

<#hehe>
nekem csak egy van de az jól mutat<#eljen>
Szerintem nem....

Forever>***eta32***

dimre
Kérdés, a bálákat el lehet valahogy tüntetni a shop-ból ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát eta32 nemigazán tudtam meg semmit a videók ból vagy hogy keressek rá?
Köszi Frezer.
FrezeR
Akkor nem fizet ha nem azt csinálod amit kérnek. Olvasd el a szerződés leírásánál mit kér, mert ha mondjuk árpát kér vetni, de te nem állítod át a vetőgépedben a magot és búzával indulsz meg vetni, akkor nem fog fizetni, mert nem végzed el a kért munkát. Vagy ha nem töltöd fel maggal és üresen vetsz az sem jó. 😄 Ez csak egy példa vetés munkára. Figyelni kell a szerződésnél ha a % számláló emelkedik akkor jól csinálod, ha 0%-on áll munka közben és nem változik akkor meg nem jól csinálod. Jó eszközválasztás és pontos kérésteljesítés a sikeres munka alapja.

Nos ennyire nem megy,ennyi idő alatt ha a YT. pár vidit megnéztél volna már okosabb lennél és minden kérdésedre választ kapsz.
Rengeted vidi van fenn Magyar is....<#wink>
"És a bérmunka miért nem fizet"
Ez így eléggé tág fogalom ,konkrét munka map stb stb úgy jobban tudunk segíteni...
F1 súgó panel sokat tud segíteni....

Forever>***eta32***

És a bérmunka miért nem fizet
Köszi de ebből nem sokat tudtam meg be kapcsolom és úgy mondjátok hátha sikerül.
Caliph
billentyűvel I betűvel lehet kirakni a permetezőből a gyomirtót,vagy műtrágya szóróból a műtrágyát.
lerakja a gép mellé . arra kell figyelni hogy ne állj épület mellett,mert simán belerakja

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

"kormánnyal játszom"
Hát valahogy meg is vetted ... amúgy ugyan úgy működik a billentyűzet meg az egér is. Amúgy szerintem az ilyen raklapos/tartályos árukat nem lehet eladni, de lehet rosszul tudom, rég játszottam már.
De hogyan mert kormánnyal játszom
Vettem
rvn
Bérelted vag vetted? Egyébként eladni és visszaadni is a bolt menüben lehet.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Azt tudom csak én a rosszabbikat vettem hogy tudom vissza adni vagy eladni?
rvn
Szia, 2 féle permet van a folyékony permetezőbe, műtrágy és gyomírtó. Nem mindegy melyiket töltöd bele.

Sziasztok nemrég kezdtem játszani ezzel a játtékk és lenne egy pár kérdésem remélem tudtok segíteni. A rosz permetem nem tudom visszabadni ill a a bérmunka nem fizet
rvn
Sziasztok, arra már rájöttem ,hogy szántás után nincs gyom , viszon arra nem, higy egy hónap után van hogy 50% a gyom van hogy 75%. Hogy működik ez valaki tudja?

FrezeR
Köszi, ki is próbálom.

Van egy mod leadó ,működik is simán oda szállítja ahova lerakod egyszerű az elhelyezése is ja és ami a lényeg a legtöbb pénzt ez adja a játékban majd mindenért és majd mindent megvesz....
Gold market a neve.
Na meg is kerestem neked.
magas áron leadóhely
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.09. 18:48:45

Forever>***eta32***

FrezeR
Ebből kiindulva valóban bármi megzavarhatja őket. Mondjuk ez a Keleti tároló még "kézzel" vezetve is pontosságot kíván, hogy jól álljunk be a géppel, szóval még ezt el is hinném, hogy megzavarja, de a fene egye meg ha ott adják a legtöbbet az áruért 😄

Nos igen ...ennél egyszerűbb dolgokon is fenn akad ,viszont sokszor meg olyan helyeken elmegy amit nem is gondolnánk....
Én pl az összes általam lerakott helyet akár leadó akár üzem teszteltem hogy oda tudom é küldeni csak szállításra az AI-t...
Mint írtam is sokat teszteltem ezen részét így már eléggé kiismertem hogy is működik ,de pl tegnap nekem is okozott némi fejtörést...miért is nem megy sima küldés nem szállítás.
A terepjáró platóján volt egy külön tank mod amit én raktam rá saját kezűleg ami már bezavart a direkciónak...apróságok de valamiért ez ilyen.
A forgalom is meg tudja úgy zavarni néha hogy kereszteződéseknél körbe körbe megy a a póttal ,mit a kutya aki kergeti a farkát.....<#hehe>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.09. 17:47:04

Forever>***eta32***

FrezeR
Elm creek pályán tolom jelenleg egy editált változat de a farm az ugyan ott van ahol az eredeti, csak át van tervezve. A Keleti gabonatárolóba szeretném vinni mondjuk, az lehet, hogy az a baja, hogy ott a leadó egy fedett hely és nem szabadon álló?

Nos ezen részén IS lenne mit reszelni a készítőknek....
Sajna nem mindig indul el nálam sem vagyis nem nagyon szoktam ezen részét erőltetni ...
Még az elején mikor kijött teszteltem és azóta hagytam , pont az említett gondok miatt....
Azt tudod csinálni mikor feltöltötte megint megadod a szállítás leadási pontját....
Sajna az összetett feladatok IS megfekszik a gyomrát az AI-nak.
Mondjuk ha kézzel adod meg a célpontot akkor mennie kellene.
Melyik map és útvonal ?,írd le, rápróbálok én is talán kisütünk valamit....
Esetleg képet ha lehet.
Azt megfigyeltem sokszor nüansznyi semmiségek miatt dobja vissza egy-egy feladatnál a dolgot....

Forever>***eta32***

FrezeR
Tudom már beszéltünk erről, de azóta kijött már 1-2 javítás és ez a probléma még mindig megvan nálam. Mégpedig, hogy ha learattam a terményt és azt el akarom szállíttatni eladni, akkor a traki odaáll feltölti szépen, de nem indul el, azt írja, hogy nem találja a célállomást vagy mi, most csak fejből mondom. Ez mi a fenéért van? Megadom neki a helyet a kiindulásit azt gond nélkül megtalálja de a célt nem és mindegy melyiket adom meg egyikhez sem indul el ugyan ezzel a "kifogással". Ez a gyári map tehát elvileg minden a helyén van, utak minden. De ha kézzel adom meg neki a célpontot ugyan ezt csinálja. Nektek megy ez a része?

<#worship>

Forever>***eta32***