24054
  • eta32 #23252
    Én már közel 2 hónapja el sem indítottam a játékot.....
  • Wernher
    Miért kell mindig az embernek a javításokkal vacakolnia a mod készítője helyett? A hátsó felni ki volt fordítva a sárvédők folyamatosan lengedeztek és van még pár dolog amit javítani kell. Többet javítgatok már mint játszok.
  • FrezeR
    Patch 1.3 And More Content Coming Soon!

We're finalizing a new patch for Farming Simulator 22, and it's coming soon for PC and consoles. Patch 1.3 including free content will be released shortly - stay tuned!

• RoboKutya78
    van arra valami megoldás hogy ha építkezek a letett épület ne emelje vagy sülyessze meg a területet maga körül?
    baromira zavaró egy kivitelezés a átékban :(
  • RoboKutya78
    egy kérdés.
    van egy gyár aminek a területe nagyon nagy festést csinál amikor lerakom azt valahogy át lehet módosítani? találtam egy elég fura módját a trágya felhasználásának egy faiskola kezdemény lenne ami trágya és víz elegyéből fát kreál gondoltam kipróbálom hogy legyen értelme a disznóknak. Csak ez az épület nagyon nagy területet fest le maga körül.
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a nagy istállónál az iszapot, hogy tudom kivenni, és milyen tartálykocsi kell hozzá? mert hiába állok az iszap cső alá, semmilyen tartálykocsival nem csinál semmit, hiába nyomom az "R"-t semmi eredmény, esetleg kell hozzá még valami?
  • light001
    Ohh,köszönöm szépen!!!
  • Caliph
    az nagy istállókhoz már nem kell viz,beépített vezeték van
    csak a sima körülkerített legelőhöz kell viz,annak meg ott a vályú,egyikbe a kaja,másikba a viz kell
  • light001
    Sziasztok!
    Fs 22ben nagy tehénistállónál hol tudok vizet tölteni?Írja,hogy kell víz is,de nem találom a helyet.
  • dimre
    Ha valakit érdekel, a No Mans Lands mapon játszik, és szeretne plusz bevételt, van lehetőség (moddal) "szállítási szerződések" által pénzhez jutni.
    Pl:

Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.10. 13:02:16
  • dimre
    Régi-új kedvencem térképem elkészült
    Letöltés, nem kell reggelni (a térkép vizes árkokkal vagy nélkül, és modpacks, autodrive): LS22 NF Marsch
  • Caliph
    ja nem,itt egyszerű a dolog.
    a malacoknál vagy marháknál meg azért kell befújni a szalmát,mert az alomként szolgál az állatok alatt,és nem mellesleg abból lesz a trágya is
  • RoboKutya78
    áhá köszi a megoldást :)
    mert én csináltam olyat hogy a kis bálákat bedobáltam a kerités közé ahol sétálnak de ott nagyon nem történt semmi :)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.02.03. 13:23:09
  • Caliph
    csak simán lerakod a karám(nagy birka ólnál) elé oda ahol a jel mutatja. aztán ahogy fogy az etetőből a kaja,úgy fogja tölteni a fűbálából folyamatosan.ha kifogyott a bála,akkor eltűnik. van hogy két három bálát is lerakok,aztán az pár napig kitart nekik. arra figyelj hogy egymásra bálákat ne rakj,mert az alsót ha eltűnik a felső ott fog lebegni a levegőben és nem is fogja tölteni az etetőt. ha megpiszkálod akkor leesik,és úgy már jó az is
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.03. 11:37:09
  • RoboKutya78
    Srácok kérdés
    a birkáknak mivel tudm beadagolni a bálázott füvet?
    a szénára találtam megoldást arra ott a abrakbelövő masina de a sima füves bálát mivel tudom beadni kajának?
    ha aratás után szedőgépel felgereblyézem úgy oda tudom adni.
  • favi24
    Én a "d" lemezre tettem fel:
    D:\Favi\Documents\My Games\FarmingSimulator2022
    ...és itt vannak a savegame könyvtárak
  • rvn
    Nálam a onesrive mappában van
  • Z33noo
    c:\Users\"felasználóneved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2022\
  • LazyB
    Üdv! Nem tom hogy miért de nekem nincs sehol a savegame könyvtár, még a teljes számítógép kereső se találja az hogyan léehetséges vagy merre keressem mert a mod könyvtár kéne negyon. (FS22)
  • Jóózsf István #23233
    Áhhh! Ide bujkáltatok!
    Furcsa a magyar játékos társadalom. Mennyi metszéspontja van az ágazatoknak!
  • FrezeR
    Semmi új csak kis önfényezés :D
  • Caliph
    nemtom magyarul hogy fordították,fonoda,fonalgyár...lényeg hogy gyapjúból egy gyapotból gyárt ruha alapanyagot
  • dimre
    Nálam részben szabadon vannak az állatok.
    Persze modokkal, bocs, a nem reges oldalakon nincs fenn az összes állat. Hátránya, nincs trágya, és szolid a befogadóképesség.

• RoboKutya78
    Srácok a megbízások ennyire bagosak lennének vagy én vagyok hozzájuk idióta?
    ezek a bálázásos műveletek kikészítenek.
    Nem lett volna egyszerü odaírni milyen méretű bálkat kreáljunk a feladat során most már vagy a harmadik ilyen feladatot szúrom el azért mert nem megfelelő méretű bálákat kreáltam. ez vonatkozik atéglára is
  • dobijoci
    Nekem magyar a játékom
  • dobijoci
    Mi az a spinnery?
  • dobijoci
    Értem köszi
  • Caliph
    sztem meg,minimális eltartás,csak fű/széna kell neki. viszont kell hozzá a spinnery legalább ami fabricot gyárt a gyapjúból,azt elég jó pénzért el lehet passzolni. esetleg jöhet a szabászat(tailoring) is hozzá,ami a fabricből ruhát gyárt,aminek még jobb az ára.

igazából erre a játékra igaz,hogy ha foglalkozol vele mindennel lehet pénzt keresni. minél több földed van több állatod,annál több a bevétel.

fabric olyan 5-6000 dolcsi,a ruha meg 15-20000. szal megéri a gyártási láncokkal foglalkozni
    ezek az árak közepes nehézségi szintre vonatkoznak
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.26. 11:46:02
  • dobijoci
    Srácok a bírka megéri?
  • Caliph
    próbáld ki a malacokat nyugodtan :) valami elképesztő mértékben szaporodnak,és termelik a trágyát :) rakj le egy nagy ólat,vegyél bele 50 felnőtt malacot,adj nekik kaját meg szalmát aztán pörgesd az időt . ingyen kismalac lesz egy rakással ami felnőve 800 dollár darabja eladva,illetve nem kell többet műtrágyát venned annyi trágyát termelnek :) amit ugye a biogasnál el is tudsz adni jópénzért :)
    amúgy nem tartom kizártnak hogy egy dlc(persze fizetős) keretein belül nem kerül be a húsfeldolgozás mondjuk egy hamburgerezővel,vagy kolbászossal :D
    az üvegházakkal egyetértek,ha már egy ólba sikerül bevezetni a vizet,akkor az üvegházba is oldjuk már meg,és inkább trágyát kéne pakolni bele.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.26. 10:25:28
  • RoboKutya78
    Szerintem ezeket a dolgokat direkt hagyták el a játékban elég sok mindent kéne adni az állatoknak a növényháznak is.
    Gondoljatok bele.... kellett vállasztaniuk egy középutat amit a játékot kedvelő réteket nem fogja elriasztani a sok feladat elvégzése miatt
    Azért olyat csinálhattak volna hogy az esőnek a játékban egy kicsit nagyobb szerepe legyen pl feltölthetné a víztartályainkat ezzel is csökkentve a feladatok elvégzését.
    Ezeket a plusz feladatokat hogy a melegháznak trágya és egyéb alapanyag, az állatoknak víz vagy adj isten azt is kitalálhatták volna hogy legyenek betegek és akkor azzal is foglalkozni kellene. Ezeket a modderekre bízták. Teszem hozzá okosan, ha ilyet szeretnél legyen választható feladatrendszer hozzá.
    Úgy rémlik mintha a talaj átformálása is tervben volt annó ha jól sejtem. Én pl nem lennék ellenére ha a járművek ténylegessen és maradandó módon tapossnák ki az általuk bejárt útvonalat a tanyák területén az előre elkészített utakon megnehezítve a közlekedést.
    Van még a játékban sok lehetőség még nem kaptun hozzá Dlc-t se igazán. Kíváncsian várom még mit hoznak ki a játékból.
    Vannak benne gyermekbetegségek az igaz pl a fa bug még most se merek egy fát kivágni se vagy a talajformálása egy épület letételénél :) Kell a játéknak legalább egy év hogy ténylek elkönyveljük jó játékot kaptunk e vagy felejtős lesz.
    Bevallom én még virágboltival játszom és próbálom a frisítéseket levadászgatni hozzá,(steamrip oldalról) de csak azért ezt a megoldást választottam mert egyrészt munka nélkül vagyok és nincs rá lóvém hogy megvegyem pedig szívesen a 19 is megvan pl. és elég sokat játszottam vele. azért kicsit mérges voltam amikor az epik hozzánkvágta ingyen a játékot :)
  • eta32 #23221
    Igazából egyik sem hal szomjan....
    Ha figyelmesen elolvastad olvasod a leírást az ólakról akkor ott van hogy beépített önitatóval rendelkeznek és emiatt nem kell külön víz nekik...
    A disznókat teljesen felesleges tartani ,a trágya miatt ????
    Szerintem a lovak se valami nagy biznisz....
    Ez a játék is a modok nélkül egy üres játék...csak most több minden került bele a modderek évek óta tartó munkájának köszönhetően....
  • dobijoci
    Srácok a birka tartáshoz sokminden kell?
  • dimre
    Apró hiányosságok, amiket én hiányolok, húsfeldolgozás, disznókat miért tartsak, a trágya miatt (?), a csirkék most már nem "fényevők" de szomjan halnak, akár a tehenek, de az üvegházakba meg csak víz kell. Szóval nem értem ezt a "kifinomult" német logikát, tudom modokkal pótolni lehet a hiányérzetem, annak idején a sertések, lovak, hentes stb. mind a modderek révén került a játékba.
  • eta32 #23218
    Köszönöm....
    Akkor azért nem értettem....
  • dimre
    Az elismerő kritika amit a játék kapott. Minden résznél volt ilyen önfényezés a Giants részéről, hogy közszemlére teszik a "jó" kritikai véleményezésüket.
  • eta32 #23216
    3 millio
  • eta32 #23215
    Biztos velem van a baj ,de 2x megnéztem ezt a vidit ,de még most sem igazán tudom mit is kellene néznem....ami új vagy ami érdekes????
  • dimre
  • FrezeR
    Igen :D