Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X universe Home, sweet home
Rengeted vidi van fenn Magyar is....<#wink>#wink>
"És a bérmunka miért nem fizet"
Ez így eléggé tág fogalom ,konkrét munka map stb stb úgy jobban tudunk segíteni...
F1 súgó panel sokat tud segíteni....
Forever>***eta32***
lerakja a gép mellé . arra kell figyelni hogy ne állj épület mellett,mert simán belerakja
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hát valahogy meg is vetted ... amúgy ugyan úgy működik a billentyűzet meg az egér is. Amúgy szerintem az ilyen raklapos/tartályos árukat nem lehet eladni, de lehet rosszul tudom, rég játszottam már.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gold market a neve.
Na meg is kerestem neked.
magas áron leadóhely
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.09. 18:48:45
Forever>***eta32***
Én pl az összes általam lerakott helyet akár leadó akár üzem teszteltem hogy oda tudom é küldeni csak szállításra az AI-t...
Mint írtam is sokat teszteltem ezen részét így már eléggé kiismertem hogy is működik ,de pl tegnap nekem is okozott némi fejtörést...miért is nem megy sima küldés nem szállítás.
A terepjáró platóján volt egy külön tank mod amit én raktam rá saját kezűleg ami már bezavart a direkciónak...apróságok de valamiért ez ilyen.
A forgalom is meg tudja úgy zavarni néha hogy kereszteződéseknél körbe körbe megy a a póttal ,mit a kutya aki kergeti a farkát.....<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.09. 17:47:04
Forever>***eta32***
Sajna nem mindig indul el nálam sem vagyis nem nagyon szoktam ezen részét erőltetni ...
Még az elején mikor kijött teszteltem és azóta hagytam , pont az említett gondok miatt....
Azt tudod csinálni mikor feltöltötte megint megadod a szállítás leadási pontját....
Sajna az összetett feladatok IS megfekszik a gyomrát az AI-nak.
Mondjuk ha kézzel adod meg a célpontot akkor mennie kellene.
Melyik map és útvonal ?,írd le, rápróbálok én is talán kisütünk valamit....
Esetleg képet ha lehet.
Azt megfigyeltem sokszor nüansznyi semmiségek miatt dobja vissza egy-egy feladatnál a dolgot....
Forever>***eta32***
Forever>***eta32***
Én a sok bank hitelből és a megtalált tárgyak ingyen millájából beruháztam egy jóra ,majd hosszú távon megtérül ,no meg ezzel lehet jól aratni....
Volt féláron egy cukorrépa kombi is,azt is megvettem majd kelleni fog.....a sok krumpli földemről meg bérelt kombival szedtem ki a terményt egyenlőre.
De már van olyan mod ami bizonyos kombiknál lehetővé teszi hogy mindkét termény tudd aratni...<#wink>#wink>
Most a 22-nél nem spórolok sok féle gép és viszonylagosan nagy gépparkot tartok fenn,a garázsokba legyen már valami...<#hehe>#hehe>
Már nem követem el az előző részekben általam alkalmazott "hibát" ,hogy majd ha össze jön a rávaló .....ja addig simán megunom a mapot aztán megint 3-4 géppel szenvedtem hónapokig......
Forever>***eta32***
Igaz ennek semmi köze a gyomokhoz...
Én most úgy csináltam hogy "kikapáltam" az elején így aztán ha a GPS modot használom ,semmi nem marad el és figyelgetni sem kell...
Forever>***eta32***
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
itt
Nálam ez egyenlőre kuka most töltöttem le és próbáltam rengeteg ERROR-t dobál...<#levele>#levele>
Több oldal is van ahonnan ezek letölthetők regelés nélkül ....<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
A videó régebbi
Forever>***eta32***
Realistic, Normal és Arcade
Az az egész lényege hogy a kombi és rakomány teljesítmény stb függvényében választja meg ép milyen sebességgel megy a leírásban benne van bővebben.
Sok kombival nem teszteltem én sem csak 1-el ami van,ez egy nagy és erős JD nem a legnagyobb vágóasztallal,13.7méteres, 7-8 km/h tudott átlagban
Értelemszerűen a realistic állásban a leglassabb...
Forever>***eta32***
Na meg azért adjuk meg a realizmusnak ezen részét is....
EnhancedVehicle v1.1.2 FS22
Ezt a kis modot most találtam véletlen.....nem új csak valahogy eddig elsiklottam felette...
Aki maga arat combival annak realisztikusabb lehet a játék ezen része...
Combine XP V1.0 FS22
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.07. 15:10:18
Forever>***eta32***
Nyilván olyan nincs, amiről te is beszélsz ,szerintem azt a CP sem fogja tudni ,vagy nem tudom nem használtam és használom.
Nekem így ez a gyári segítő teljesen megfelelő többet nagyon nem is kívánok tőle ,nyilván aki minden munkát és métert a segítővel akar megoldani annak nem jó ,és a CP lehet majd egyszer a megoldás HA működik úgy ahogy szeretné ,én speciel kétlem hogy minden különösebb macera nélkül hibátlanul mindent meg lehet vele csináltatni....majd ha KÉSZ lesz szóljatok ránézek... <#wink>#wink>
Forever>***eta32***
<#confused>#confused><#vigyor>#vigyor>
Forever>***eta32***
Annyi csak hogy oda állok a cső alá onnan kiadom neki hogy szállítás kötegeléssel szépen kiüríti és vissza is jön közbe én meg aratok tovább....
Pedig a lerakó mod a hely is saját kialakítású.
Ami gond szokott lenni az csak a forgalom AI segghülyeségei miatt szokott bekövetkezni,de aki akarja azt ki is lehet kapcsolni akár,nem nagyon veszik figyelembe hogy mások is közlekednek,remélem valamit csiszolnak rajt....
Jó küzdelmet a CP-hez<#wink>#wink>
Idézet Dimre hsz-ból 4 nappal ezelőttről "Végre működik a CP, " pedig azóta több javítás is volt rá....ja meg nem is magyar nyelven van....
Biztos jó lesz egyszer HA elkészül.....<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***