24054

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #23292 Precision Farming - Improved Features: Soil Map Purchase and More
-
-
azt hittem foglalkoznak majd egy kicsit a térképek minőség feljavításában az első frissítésben de sajna csalódtam.
Nem tudom hogy ki az aki tervezte ezeket a térképeket, de azért csinálhatott volna kellemesebb megoldásokat.
Az hogy 3 féle festéssel van felrajzolva a térképen a megmunkálható föld kicsit kiverte a biztit nálam a játék, de gondoltam csak szépítnek rajta.De nem.
Egy földterületet így megrajzolni hogy elvileg ha a grafikát jól látom elösször megrajzolták sáros földdel aztán gondom vagy játékon belül felszántották mélyszántással, vagy slendrián módón kockarajzoló módban kikockázta a megművelt földet de ez eszméletlen pfs zabáló megoldás amikor egy bizonyos távolságból nézed a földet elhányom magam :( a 19 szebb térképekkel rendelkezett. -
eta32 #23289 Évek óta ezt a maszlagot etetik ....velünk....
-
Igen, érdekes kis szerkezet :) -
Ja :D Amúgy ezt is megint úgy adják elő mint valami nagy újdonság, pedig már benne kellett volna legyen az alapjátékban is :) -
hú úgy néz ki mintha rátekeredet volna az utcai kandelláberre :) -
eta32 #23285 Na megvan az időpont amikor újra felveszem a @zaros gumi csimmát és folytatom a földtúrást 
Erre vártam eddig a 19-nél csak bele kukkantottam de nem foglalkoztam a kérdéssel ,na majd itt....
Remélem lesz olyan ahogy írják,talán mert nem a Giants fejlesztette jó lehet...
-
FS22 Precision Farming: Features & Release Date
-
Srácok segítsetek már ezt a fűnyírót hogyan állítom a szórási technológiáját középállásba a vesszővel nem tudom átállítani
-
Thothem #23282 Sziasztok.
"Kis" megszakítás után ismét nekiálltam Farmingozni. Igaz, csak a 19-el.
Én vagyok béna, vagy nem létezik olyan mod, ami az éjszakák sötétségét befolyásolja? Nekem kicsit sötét, főles borús/esős időben. Lehet ezen valahogy változtatni?
Extra kérdés: Létezik valami olyan autoloader mod, ami a gyapjas raklapokat rendesen felpakolja? Az IT Runner felrakja ugyan de eléggé kínlódós. 17-hez volt olyan, ami egy pillanat alatt felrakta, ez meg 20-80 literenként tölti át, meg pakolja le...
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Nekem is, de most már nem látszik. Azért mondom, hogy amúgy előhozható ha kell. -
rokshow #23280 De nekem látszott! -
Az nekem sem látszik úgy. -
rokshow #23278 Szia, a menűben a nagy térképen az x el igen látszanak a földek számai, de mikor játék közben a térképet a 9 gombbal előhozom akkor ott nincsenek a földek számai :( :( :(
-
Szia. Ha a térképnézetben a Földek gombra kattintasz vagy nyomsz egy X gombot, akkor látni fogod a számokat.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.02.28. 19:50:40 -
rokshow #23276 Sziasztok, jó estét. A frissítés óta nekem a térpéken nem látszanak a földek számai, módok nélkül se, alap farmokon se :( Vki járt már így?? Esetleg vmi megoldás??? -
eta32 #23275 Na tegnap este tettem megint egy próbát sokadjára ...nagy nehezen 1 óra alatt lecsorgott a 2.6 GB.....
Mindig írják hogy optimalizáltak ezt azt ....na persze a nagy semmit.....
A fórumon is foglalkoztak a kérdéssel ,ez a "javítás" már 1 hónap után kellett volna,mert még így is maradtak bugok ahogy írták és olvastam ,a konzolosoknál sem felhőtlen az öröm....
Csak hát mikor a Fizetős DLC a lényeg hogy is maradna idő a játék rendbetételére...
Nem is néztem az "új" gépeket, számomra annyira kellettek mint egy falat kenyér....
Valamikor biztos "meg szál az ihlet" és megint belekezdek-folytatom ,de egyenlőre marad a sárdagasztás SR módra....pedig abban már a közel 2 év alatt 30 napom van ,de most hogy megint neki álltam egyáltalán nem uncsi ja és kb még csak a felénél tartok karrierben....
Annyi mindent beígértek korábban amiről nagy a kuss....majd ezt a sok mindent ha bele rakják és rendbe teszik (lehet soha nem következik be) akkor megint felhúzom a @zaros gumi csimmát és túrom tovább a földet...
Amiket írtál sajna teljes mértékig igazak és osztom én is...
Kár a C&C-ért igazán ütős lehetett volna, de ott is már a végére (az elején is) csak az ígéret földje maradt...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.26. 06:36:49 -
Nem hiszem, hogy veled van a baj. Sajnos engem sem köt le már annyira, pedig imádtam amióta rátaláltam, hogy létezik. Szerintem ez azért van, mert nem újult meg annyira amennyire már kellett volna neki. Nem ad annyi új ingert, nem komolyodott a játék a megfelelő szintre. Persze tény, hogy a nagyobb tömeg akinek ez a játék szól, azoknak ez bőven elég is. Egy amolyan Cattle and crops irány lenne megfelelő és mint látjuk jó kis pénzes támogatással (amit ők nem kaptak meg) a háttérben fantasztikus játékot lehetne alkotni. -
eta32 #23273 Nem 3x próbáltam ma kb 6x és feladtam.... 
Ez a Giants csak rosszabb lesz de a játékuktól sem ájultam be...
Ilyen hamar még nem untam rá egyik szériára sem...biztos velem van a baj öregszem....
Majd ha valamikor ingerületem lesz a játékra megint teszek pár próbát a letöltésre....egyenlőre parkolópálya egy jó időre....javítástól függetlenül...mellesleg olvasva a listát nem nagy durranás.... -
Tegnap délután nekem hihetetlen módon azonnal letöltődött elég gyorsan. Csodálkoztam is. -
eta32 #23271 Ja ja a letöltés ismét botrányos....
Már 2x neki futottam ...valahol mindig megakad a letöltés....most ugrok neki 3x ha most sem sikerül asszem nem csak a letöltést hanyagolom egy időre ,de a játék is kap egy hosszabb pihenőt ...mondjuk a következő javításig...Grat Giants ezt üzenem innen...

Dimre nem neked ,mielőtt félre értenéd a készítők felé üzentem...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.25. 10:10:39 -
Wernher #23270 Nem tudom, nekem igazából a mod-ok kivételével nincs túl sok problémám a játékkal. Ezeknél is a meglévő hibákat próbálom magamnak orvosolni, illetve itt-ott a saját szájízemre kipofozni pár dolgot. Persze nem vagyok profi. Mindkét verzióval tolom mind a 19 mind a 22 kedvenc, hol ezzel hol azzal. Egyébként érdemes megtanulni a mod készítést, igen sokat lehet belőle tanulni. Az xml fájlok parancsain át a Giants editor és a 3D szerkesztők kezelését. A Blender használata szinte elengedhetetlen bár nekem nem a kedvencem én is még ismerkedem vele. Én még 3Ds Max-on tanultam ahhoz vagyok hozzászokva de ott sajnos csak a 2017-es verzióig támogatott az I3D exporter plugin. A Blender-nek viszont a legújabb verziója támogatja ezt és még ingyenes szerkesztő is egyben. Régebben még a Spin Tires játékban megszerzett tapasztalatok jól jönnek itt is. Szinte ugyan az a mod használat, illetve készítés. Jó is volt a Kraz és a Rába gépek felújításán is dolgozni akkor. Régi szép idők. -
Na megérkezett a javítás.
Farming Simulator 22 Update 1.3 -
-
Miért is nem tolom már egy ideje???
:
Gondolom beragadtál a nagy sárban, és nem tudod kitolni, akkor húzzad.
Komolyan tegnap néztem egy videót, a jóember azt mondta, hogy kb. a játékosok negyedénél vannak próblémák, főleg multiban, és javarészt crash. Ahogy én gondolom vlsz modok miatt történik, vagy nem multiképes vagy sz@r amik az összeomlást okozzák, sokan lusták elolvasni a leírást ill. páran moddernek érzik magukat mert át tudnak írni pár értéket az xml-ben, a végeredmény mindig tuti.
Az elmondottak szerint a Giants közelgő javítása "orvosolni" fogja az összes hibát ami eddig felmerült beleértve a sajátjukat is, legkésőbb március végéig biztos kiadnak valamit, akkor már jön az első DLC.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.23. 13:40:29 -
eta32 #23266 Nos így már érthető a "nagy" "javítás" ami igazából a Fizetős dlc tartalmazza,javítás lesz benn a legkevesebb..... 
Miért is nem tolom már egy ideje???....még kérdés....
-
Szabad modban pl. két épületet is egymásra -ba rakhatsz, illeszthetsz. Figyelmeztetésként azért a modhoz van írva a crash veszély, ha szabad modban építesz nem árt előtte mentést csinálni. -
Antonio Carraro Pack
Release: 22. March 2022
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.02.23. 00:24:58 -
Wernher #23263 Én az IFA gépekre vagyok rákattanva. Egyenlőre. 
-
Srácok építkező modban a szabad mód választása igen nem funkciónak milyen hatásai vannak az épp leraknikívánt épület megjelenésében? nem nagyon veszek észre semmi különbséget a két lehetőség közt.
-
Hú köszi
a burgonyáról el is feledkeztem hogy annak sincs nagyon végterméke :)
a sörgyár is jó ötlet lesz azt is meglessük :) -
Vágom. Nem tudok ez ellen érvelni semmivel, engem sem szippant be úgy, mint a korábbi részek, de azért reménykedem, hogy kicsit felhúzzák még valamivel. Addig marad a lötyögés :) -
eta32 #23259 Nos igazából semmi különös SnowRunnerezni volt kedvem így vissza tértem oda,mivel megint beszippantott. 
Szerintem előbb megvárom a javítást de tartok tőle,megint a nagy semmit kapjuk...sok felesleges gép kíséretében amit direkt kihagytak a játékból hogy hónapokig fenn tudják tartani a játék utáni érdeklődést....az enyém az idén még nem jött meg....
A márciusra beígért ingyenes tartalom bővítést várnám,ami a talaj összetételét lenne hivatott megállapítani stb ,de semmi hír róla.....
Vagy azt is mint a 19-nél megkapjuk a megjelenés után 2 évvel mikor már a kutyát nem érdekli..
Mostanában annyira nem mozgat meg a farmozás hogy elindítsam...
A modokat figyelem töltögetem lefelé ami számomra érdekes lehet majd....de ennél többre egyenlőre nem futja...
De ez is már hanyatlóban...
Lehetne javítani az AI-t a legfontosabb az lenne többek között,no meg stb stb.
Ha ezeket csinálnák akkor tuti írtak volna róla....de ne legyen igazam és tényleg egy "nagy" javítás lesz....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.19. 08:03:33 -
Burgonyafeldolgozó + üzlet v1.3.0.2
Sörgyár
Kis BGA
Nagyon pici helyen is elfér.
Moduláris BGA
Komplex pack
Külön zip. fájlban típusonként, azt rakod be amelyikre szükséged van.
Paletta raktár
MW Hofpack I.
MW Hofpack II. -
Na ne csináld már, hát mi történt? :D -
Én most próbálok alternatív gyárakat keresni azon terményekhez amik csak úgy vannak a játékban hál isten azért a modderek dolgozgatnak
Csak néha olyan érzésem van hogy minden modder megalomániás akkora gyárakat álmodnak meg hogy szinte el se férnek a földeken.
Most találtam két gyárat ami érdekes lehet van egy fatelep ami iszapból meg vízből készít fát, a másik meg a kechup gyár erre írtam hogy brutálnagyra sikerült.Így most az iszaphoz meg a paradicsomhoz találtam végtermék készítő iparágat :) Most csak az a kérdés salátához lesz e valami vagy van már? -
Ki kell csomagolnod, másképp nem fogja látni.
Nincsenek elvonási tüneteid ?
Pedig már sok jó cucc van, bár még a Giants javítás várat magára, talán a most beígért patch-el jön. Sok modder, játékos erre vár, pl. animációkhoz, digitális kijelzőkhöz stb., de mint megszoktuk a beharangozóban szinte csak "új" csili-vili fostalicskák vannak, a javításról meg egy fél mondat árulkodik. -
egy kérdés a modokkal kapcsolatban.
Ugye mostanság szokás hogy márkáknál csomagban módosítják a járműveket. én szedtem le olyan modot ami igaz zip álomány de a benne levő fájlok szintén zip álományok akkor most nekem ki kell csomagolnom a benne levő zip fájlokat a mods mappába vagy elfogadja a játék ezt a módszert is? A Tators_JD_Pack csomagról van szó. -
dettó,igaz még csak 1 héttel...a sok újítás ellenére sajnos copy-paste az előző részek. még azért nem temetem,várom a kedvenc pályáim,mint pl a lone oak,vagy hátha csinálnak valami újat,jót.. :)