Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eleje is úgy kezdödött, hogy a terepmunka sort elírták, az is missing volt.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.01.19. 17:38:32
X universe Home, sweet home
CP hun
Alapjátékban, eke van a traktorod mögött megnyomod a "Z" billentyűt, a súgóban olvashatod, "területek létrehozásának engedélyezése".
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.18. 20:54:52
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az FPS-nek odab@sz egy kicsit, van pár figyelmeztetés a log fileban, de amíg az alapjáték is hibás addig nem lesz, nem tudják javítvani (állítólag).
Létezik egy osztrák verziójú Claas, azt beraktam, és a log filenak megjött a mensije, sztm még ez a legjobb alternatíva.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.01.18. 18:31:58
Próbáld ezzel MapCleaner, én ezt használom ha valami gond van.
Vagy ha nagyon ráérsz a mentésben az xml-ben ki lehet törölni.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.01.18. 18:05:34
Az miért van, hogy a szilázst semmivel nem tudom felszedni a silóból, se a keverőkocsival se a markolóval, hiába an benne 22000 liter.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Néha elszáll az agyam és ilyeneket is ki prbálok ha már ki lehet.
de azért próbálok a realítás talaján mozogni :)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ezek pl. szántás funkcióval is rendelkeznek, és elég méretesek.
ST820 Pflug
Rostselmash K-12200
Köckerling Allround
Ha nem lenne elég a Cultivator Field Creator moddal az összes kultivátorral, talajlazítóval is képes leszel új földeket létrehozni.
Vagy ez a Field Creator ami állítólag segitővel is megcsinálja (nem próbáltam)
A hosszúságot nem lehet beállítani, azt neked kell megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.01.18. 10:58:27
még nem találtam 22 ben nagy területet felszántó gépezetet csak ezt a 20 méteres kis szöllők között is használható ekézőt.
akkora földet próbálok kialakítani hogy a 100.000 literes kombájnom egy fordulóban legalább 10% ra legyen tele.
ezekkel a kis ekékkel órás munka ekkora földet kreálni :)
Letöltöttem ezt a modot ennek a munkaterület hosszúságát gondoltam megváltoztatni :)
amit írtál azt átírtam benne <workingWidth>50</workingWidth> erre a formátumra viszont ezzel csak azt értem el hogy a jármű vásárlási oldalán állítota át a nyomtávszélességet 50 méterre.
Azt szeretném elérni hogy ha megnyomom a z betűt a terület felszántáshoz nagyobb széleségben dolgozzon a megadott mérethez képest
A bug az autoload funkció miatt van, a lényeg, hogy mielött kilépünk a játékból, ne hagyjuk a bálákat pótkocsin, pakoljuk le.
Az még nem teljesen világos, hogy szedte ki a shopból az ott levő bálákat, pedig konzolon játszik, de a hiba mindegyik platformon jelentkezik.
akkor jó helyen írtam át a beállítást mégse működött :(
pedig még ki is kerestem az összes szélességre utalló beállítást és ahol 20 volt az érték ott változtattam rajta:)
A gép .xml-ben keresd a "<workingWidth>20</workingWidth>" bejegyzést.
pl.

A https://fs22mods.com/super-strength-v1-1-0-0/ és a https://fs22mods.com/player-super-strength-v1-0/ volt meg, de töröltem is őket.
a jármű paraméter filejában mit keressek ha a jármű hatókörét akarom megváltoztatni?
Van egy kis ekéző amit a szöllősben használok és a feltöltő már átírta benne a hatókört 20 méteresre és ugye ilyenkor túlnyulik a munkaterület a jármű méretéhez képest.
most találtam egy ilyen bejegyzést hogy numRows="20" ezeket kellene modosítanom hogy nagyobb hatóköröm legyen?
Melyiket töltötted le?
Nálam ezek vannak:
Lumber Jack
Power Tools
Strong Farmer
Elég egy is, ha sokszor vágsz fát akkor az első bőven elég.
Utoljára szerkesztette: cohors, 2022.01.16. 21:49:08
kutya jár a kutyaházhoz,építés menü,állatok,és ott keresd az other(vagy más) fül alatt-lerakod a kutyaházat és ott a kutya is mellé. ha bement fal mögé mert képes rá,akkor adsz neki kaját a táljába és biztos megjelenik.
Forever>***eta32***
Múltkor az éjszakai fényáradatról írtál, találtam egy nagyon jó reflektort <#eljen>#eljen> (reg nélkül)
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: rvn, 2022.01.14. 21:16:05
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Produktionen Pack
Gabona malom > pékség > cukrászda, supermarket
Olajfinomító > supermarket, üzemanyag