23835
  • Carl Davies
    "kormánnyal játszom"
    Hát valahogy meg is vetted ... amúgy ugyan úgy működik a billentyűzet meg az egér is. Amúgy szerintem az ilyen raklapos/tartályos árukat nem lehet eladni, de lehet rosszul tudom, rég játszottam már.
  • dobijoci
    De hogyan mert kormánnyal játszom
  • dobijoci
    Vettem
  • rvn
    Bérelted vag vetted? Egyébként eladni és visszaadni is a bolt menüben lehet.
  • dobijoci
    Azt tudom csak én a rosszabbikat vettem hogy tudom vissza adni vagy eladni?
  • rvn
    Szia, 2 féle permet van a folyékony permetezőbe, műtrágy és gyomírtó. Nem mindegy melyiket töltöd bele.
  • dobijoci
    Sziasztok nemrég kezdtem játszani ezzel a játtékk és lenne egy pár kérdésem remélem tudtok segíteni. A rosz permetem nem tudom visszabadni ill a a bérmunka nem fizet
  • rvn
    Sziasztok, arra már rájöttem ,hogy szántás után nincs gyom , viszon arra nem, higy egy hónap után van hogy 50% a gyom van hogy 75%. Hogy működik ez valaki tudja?
  • FrezeR
    Köszi, ki is próbálom.
  • eta32 #23104
    Van egy mod leadó ,működik is simán oda szállítja ahova lerakod egyszerű az elhelyezése is ja és ami a lényeg a legtöbb pénzt ez adja a játékban majd mindenért és majd mindent megvesz....
    Gold market a neve.
    Na meg is kerestem neked.
    magas áron leadóhely
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.09. 18:48:45
  • FrezeR
    Ebből kiindulva valóban bármi megzavarhatja őket. Mondjuk ez a Keleti tároló még "kézzel" vezetve is pontosságot kíván, hogy jól álljunk be a géppel, szóval még ezt el is hinném, hogy megzavarja, de a fene egye meg ha ott adják a legtöbbet az áruért :D
  • eta32 #23102
    Nos igen ...ennél egyszerűbb dolgokon is fenn akad ,viszont sokszor meg olyan helyeken elmegy amit nem is gondolnánk....
    Én pl az összes általam lerakott helyet akár leadó akár üzem teszteltem hogy oda tudom é küldeni csak szállításra az AI-t...
    Mint írtam is sokat teszteltem ezen részét így már eléggé kiismertem hogy is működik ,de pl tegnap nekem is okozott némi fejtörést...miért is nem megy sima küldés nem szállítás.
    A terepjáró platóján volt egy külön tank mod amit én raktam rá saját kezűleg ami már bezavart a direkciónak...apróságok de valamiért ez ilyen.
    A forgalom is meg tudja úgy zavarni néha hogy kereszteződéseknél körbe körbe megy a a póttal ,mit a kutya aki kergeti a farkát.....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.09. 17:47:04
  • FrezeR
    Elm creek pályán tolom jelenleg egy editált változat de a farm az ugyan ott van ahol az eredeti, csak át van tervezve. A Keleti gabonatárolóba szeretném vinni mondjuk, az lehet, hogy az a baja, hogy ott a leadó egy fedett hely és nem szabadon álló?
  • eta32 #23100
    Nos ezen részén IS lenne mit reszelni a készítőknek....
    Sajna nem mindig indul el nálam sem vagyis nem nagyon szoktam ezen részét erőltetni ...
    Még az elején mikor kijött teszteltem és azóta hagytam , pont az említett gondok miatt....
    Azt tudod csinálni mikor feltöltötte megint megadod a szállítás leadási pontját....
    Sajna az összetett feladatok IS megfekszik a gyomrát az AI-nak.
    Mondjuk ha kézzel adod meg a célpontot akkor mennie kellene.
    Melyik map és útvonal ?,írd le, rápróbálok én is talán kisütünk valamit....
    Esetleg képet ha lehet.
    Azt megfigyeltem sokszor nüansznyi semmiségek miatt dobja vissza egy-egy feladatnál a dolgot....
  • FrezeR
    Tudom már beszéltünk erről, de azóta kijött már 1-2 javítás és ez a probléma még mindig megvan nálam. Mégpedig, hogy ha learattam a terményt és azt el akarom szállíttatni eladni, akkor a traki odaáll feltölti szépen, de nem indul el, azt írja, hogy nem találja a célállomást vagy mi, most csak fejből mondom. Ez mi a fenéért van? Megadom neki a helyet a kiindulásit azt gond nélkül megtalálja de a célt nem és mindegy melyiket adom meg egyikhez sem indul el ugyan ezzel a "kifogással". Ez a gyári map tehát elvileg minden a helyén van, utak minden. De ha kézzel adom meg neki a célpontot ugyan ezt csinálja. Nektek megy ez a része?
  • eta32 #23098
  • eta32 #23097
    Igen a gyengébb kombik nem tudják azt ,nyilván ott sok értelme nincs szívatni magad.
    Én a sok bank hitelből és a megtalált tárgyak ingyen millájából beruháztam egy jóra ,majd hosszú távon megtérül ,no meg ezzel lehet jól aratni....
    Volt féláron egy cukorrépa kombi is,azt is megvettem majd kelleni fog.....a sok krumpli földemről meg bérelt kombival szedtem ki a terményt egyenlőre.
    De már van olyan mod ami bizonyos kombiknál lehetővé teszi hogy mindkét termény tudd aratni...
    Most a 22-nél nem spórolok sok féle gép és viszonylagosan nagy gépparkot tartok fenn,a garázsokba legyen már valami...
    Már nem követem el az előző részekben általam alkalmazott "hibát" ,hogy majd ha össze jön a rávaló .....ja addig simán megunom a mapot aztán megint 3-4 géppel szenvedtem hónapokig......
  • eta32 #23096
    Nos én sem tudok ilyenről,sajna ez ilyen....igazából mikor a kopterről műtrágyázok akkor is a térkép nézetet kell kövessem....
    Igaz ennek semmi köze a gyomokhoz...
    Én most úgy csináltam hogy "kikapáltam" az elején így aztán ha a GPS modot használom ,semmi nem marad el és figyelgetni sem kell...
  • FrezeR
    Én nem tudok ilyenről.
  • dimre
    Javítva reg nélkül :D
  • Caliph
    valami olyan mod van ami jobban kiemeli pl a gyomokat,mert pl növekvő zöld terménynél nehéz látni ,vagy jobban kiemeli a terület melyik részét műtrágyáztam már be? jó oké,térkép nézetben mutatja,de jó lenne látni munka közben is.
  • FrezeR
    Igen próbáltam mind a három állást, de nekem az a régebbi kis gyenge kombi 2-3 km/h sebességgel hasított mindben. Lehet az újabbak gyorsabban haladnak ami logikus mert újabb típus, de azokra még nincs keret és ha ilyen sebességgel aratnék nem is lenne egy ideig :D
  • Caliph
    én innen használom a farmtech dpw 1800ast,többnyire gond nélkül.kanyarban persze óvatosan ha teljesen meg van rakva,könnyen borul,de ha lassan mész nincs gond

itt
  • eta32 #23090
    "Autoload-os platform"
    Nálam ez egyenlőre kuka most töltöttem le és próbáltam rengeteg ERROR-t dobál...
    Több oldal is van ahonnan ezek letölthetők regelés nélkül ....
  • dimre
    Lehet sokan használják, nekem a legkellemesebb csalódásom, sztm a legjobb "kamion csomag", plusz van egy "Autoload-os platform" is hozzá. (vlsz regelni kell)

A videó régebbi
  • eta32 #23088
    Csak GE-vel tudod az ilyeneket.
  • eta32 #23087
    Igazából 3 féle beállítás van nem tudom ezt kipróbáltad é.
    Realistic, Normal és Arcade
    Az az egész lényege hogy a kombi és rakomány teljesítmény stb függvényében választja meg ép milyen sebességgel megy a leírásban benne van bővebben.
    Sok kombival nem teszteltem én sem csak 1-el ami van,ez egy nagy és erős JD nem a legnagyobb vágóasztallal,13.7méteres, 7-8 km/h tudott átlagban
    Értelemszerűen a realistic állásban a leglassabb...

• rvn
    Sziaaztok, vettem egy földet van rajta egy bazi ház de nem tudom eladni se förölni, van rá mód hogy valahogyan eltűntessem, kellene a hely
  • dimre
    Elindult a mikrobi is
  • FrezeR
    A másodikat kipróbáltam, de amikor 2-3 Km/h sebességgel megy csak az aratás egy idő után meguntam, mert sosem értem a végére :D Igaz csak egy kombival próbáltam.
  • eta32 #23083
    Végre már benne van ebben a modban a kézifék opció így már lehet ezt is "húzkodni" kell is sokszor mert el-el gurulnak a gépeim....
    Na meg azért adjuk meg a realizmusnak ezen részét is....
    EnhancedVehicle v1.1.2 FS22

Ezt a kis modot most találtam véletlen.....nem új csak valahogy eddig elsiklottam felette...
    Aki maga arat combival annak realisztikusabb lehet a játék ezen része...
    Combine XP V1.0 FS22

Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.07. 15:10:18
  • Caliph
    nekem az autodrive valamiért bebugolt,és buktam az összes útvonalat elm creeken,még azt is amit magától rak le a játék elején. azóta nem szórakozok vele :) elég lesz a CP ha kijön fullra,a gyári segitős rendszerrel bőven.
  • FrezeR
    Megnéztem, nem rossz :)
  • FrezeR
    Ja értelek. A 19-ben a Cp nagyon szépen tudta ezt szóval remélem itt is megoldják majd, de biztos nehezebb, mert alapjában más most a rendszer. Ez végül is egy alapdolog volt eddig is. Tegnap 2x is frissült, haladnak azért :)
  • eta32 #23079
    Nos nem a kombival megyek hanem a trakival a kombi csöve alá de az semmi, nem nagy valami ,csak annyi hogy új feladatot adok neki és vissza jön.
    Nyilván olyan nincs, amiről te is beszélsz ,szerintem azt a CP sem fogja tudni ,vagy nem tudom nem használtam és használom.
    Nekem így ez a gyári segítő teljesen megfelelő többet nagyon nem is kívánok tőle ,nyilván aki minden munkát és métert a segítővel akar megoldani annak nem jó ,és a CP lehet majd egyszer a megoldás HA működik úgy ahogy szeretné ,én speciel kétlem hogy minden különösebb macera nélkül hibátlanul mindent meg lehet vele csináltatni....majd ha KÉSZ lesz szóljatok ránézek...
  • dimre
    Mostantól nálam megszünt ez a probléma , összepároztattam végre a CP-t az AutoDrive-val (kicsit hosszú lett, lusta voltam megvágni, kb.11:00. percnél). A CP-s kombinál is sktíválni kell az AD-t akkor látják egymást, és összedolgoznak.
  • FrezeR
    Na de akkor a kombival mindig neked kell odamenni a kiürítéshez ahonnan a trakit indítod nem? Egy nagyobb földnél ez is érdekes és csak félmegoldás egyelőre :) Jó lesz az a CP szépen foltozgatják, nyilván lassabban megy az új rendszer miatt. Nem használom élesben én sem csak kipróbáltam, de nem volt olyan rossz permetezéshez, szántáshoz.
  • dimre
    Megoldódott, szöveges részt törölni kell, csak a kódszámokat kell odaírni, megváltoztatni.

• eta32 #23075
    Nálam fehéren is jól látszik....persze nem tudom azt a kódot amit szeretnél sajnálom....
  • eta32 #23074
    Én a gyárival simán megoldom....
    Annyi csak hogy oda állok a cső alá onnan kiadom neki hogy szállítás kötegeléssel szépen kiüríti és vissza is jön közbe én meg aratok tovább....
    Pedig a lerakó mod a hely is saját kialakítású.
    Ami gond szokott lenni az csak a forgalom AI segghülyeségei miatt szokott bekövetkezni,de aki akarja azt ki is lehet kapcsolni akár,nem nagyon veszik figyelembe hogy mások is közlekednek,remélem valamit csiszolnak rajt....
    Jó küzdelmet a CP-hez
    Idézet Dimre hsz-ból 4 nappal ezelőttről "Végre működik a CP, " pedig azóta több javítás is volt rá....ja meg nem is magyar nyelven van....
    Biztos jó lesz egyszer HA elkészül.....