23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Serko #22833 Én is szívesen játszanék online közösségben. Eddig még nem próbáltam, csak ilyen LAN módban régebben, akkor nagyon élveztem. Sajnos az a banda szétoszlott, ezért én is szívesen csatlakoznék játékhoz. Esetleg lehetne saját szervert is bérelni, ha esetleg valakit érdekel, szóljon, a szerver bérlést tudom intézni.
https://www.4netplayers.com/ 12 hónapra 6 férőhelyes szerver + TS3 + 4 Gb mod hely kb. 10 euro/hó Ez elég jó árnak tűnik.
Ha ezt szétdobjuk 2-3 fele, elég jó áron kijön.
Együtt játszva szerintem még élvezetesebb ez a játék. -
Serko #22832 Itt kiszednek beregadt raklapot. Nekem is van 1-2 a pályán. Egyedül nem tudtam kiszedni. Lehet vmi nagyobb traktorral, meg farsúllyal menne, de olyanom nincs :)
-
#22831 Én a trakival szoktam villával alányulni és addig veszegetem mi fel nem jön. -
#22830 hm meglesem köszi :)
amúgy mindent megpróbáltam a nekitolatástól kezdve a piszkálgatásig aláástam tervező módban mintha odanöt volna :)
de most újrakezdtem sokat nem vesztettem :)
-
#22829 egy vidiben láttam ilyet,a csávó trakival homlokrakodóval raklapvillával jó 2 perc alatt kipiszkálta a beragadt raklapot :D rakj súlyt a traki hátuljára is :D -
#22828 Zolcsika:
game.xml ben át kell irni “<renderer>D3D_12</renderer>” erre :“<renderer>D3D_11</renderer>“
ha igy se megy akkor erre: ”<renderer>D3D_10</renderer>”
neten találtam nemtom működik e,szal előtte biztonsági mentést csinálj a game.xml-ről
vagy:
itt a steam inditási paraméterként kell megadni hogy -dx11 vagy -dx10 ha a 11 nem megy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.12.06. 14:22:03 -
#22827 Ez a mindentfeltudokemelni mod nem segített kiszedni? Targoncával próbáltad esetleg kiemelni vagy trakival neki menni? :D Néha ilyen hülyeségek is segítenek. -
#22826 Srácok egy olyan kérdésem lenne hogy ha játék közben (fs22) beragad egy raklapod a földbe azt hogy tudod kiszedni?Jelen pillanatban például a Mézes raklap illetve a lisztes raklap ragadt bele a földbe de csak a raklap sűlyed el.
Volt egy olyan mod amit használtam hogy a karakternek ne legyen súlykorlátja így tudtam a raklapokat kézbe szállítani. Azt hittem ez a mód zavarta be a játékot kiszedtem de ugyan úgy beragadtak :(
Próbáltam tereprendezéssel is kirántani de nem jött össze:(
Valakinek ötlete?
Kicsit bosszant hogy emiatt újra kell terveznem a terepet:(
Valaki tudja hogy mikor várható frissítés? -
eta32 #22825 Szia Zolcsika.
Ha emlékeim nem csalnak anno a 19-el is az elején ilyen gondokkal küzdöttél nem ???
Pedig a hiba valami a te készüléked körül keresendő...keress rá a YT.-on esetleg a hivatalos fs fórumon nem volt é valaki másnak is hasonló gondja.
Jobb ötletem nincs -
zolcsika080104 #22824 sziasztok !
A játék a feltelepítés után,nem indul el.Egy kisablakban ez a hibaüzenet szövege.could not init 3d system
shader model 6 is required please install the latest video drivers download latest gpu driver now
legújabb nvidia driver van fenn,aztán feltelepítettem a régebbit akkor sem indul ugyanaz. -
eta32 #22823 Akinek a vezérlő kiosztásnál duplán van egy gombon vagy karon egy másik beállítás az legtöbbször nem fog ,működni...tapasztalat ,már korábban is így volt... -
eta32 #22822
Jó persze ha innen nézzük a modderek mindent megoldottak ilyen-olyan modon.
De azzal mindenki tisztában van mire egy mod bekerül a játékba kb 4-5 év teleik el....persze ezek is már rég benn vannak ,csak azt is tudjuk hogy mindenre nem jut idő az alatta fél év alatt míg a játékot készítik.
Ha több időt tennének bele és akarnák is sokkal jobb és összetettebb lenne ,de itt nem ez a cél ...
Majd pár év múlva nagy újításként eladni a játékot abból amit a modderek sokkal korábban megcsináltak sokkal jobbra.
Itt van példának a seasons azért a mod ezen része sokkal jobb és összetettebb volt de a Ginatsnak ennyi is elég volt amit bele rakott a játékba most...
Ja és veszik mint a cukrot népszerűbb mint valaha a 17 vagy a19 ennyi ,tudják ők mitől döglik a légy és mi is... -
#22821 Sziasztok,
Van valami olyan online közösség ahová alkalmanként be lehet csatlakozni multiba? Discord vagy bármi egyébb platfom?
Nemrég kezdtem a játékot :) Macbookról játszom így PC-s szerve3rek, közösségek érdekelnének :) -
#22820 15 marha, 1 hónap telt el. -
Schrödinger #22819 Attól is függ, hogy hány marhád van. Tök nullán van a mennyiség? Elég lassan termelnek. -
#22818 Sziaaztok. Van egy marhakaramom a legolcsóbb, vettem mele egy tragya tárolót de nem töltődik, mondom boztos kell hozzá szalma, így vetteem egy hígtrágya tárolót, de az sem töltődik. Mit csinálok rosszul? -
Hefti #22817 #22815
Billentyű maradt ugyanaz a kettő ezért furcsáltam, hogy a gamepadnál miért jelent problémát.
Lehet más is arra van konfigolva gyárilag. Csak az a furcsa, hogy az F1-ben sem jelent meg a lehetőség.
Próbáltam "N"-nel kinyitni de nálam az alap függesztett permetezőnek nem nyílt ki. -
#22816 AI bálázásra a follow me mod tökéletes volt 19ben :) ráállítottad a kombájnra és simán ment a dolog :) csak adni kellett neki távolságot
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.12.05. 20:03:21 -
Schrödinger #22815 Kipróbáltam, hogy a kedvencnek más billentyűt adtam, és semmi galiba. Kontroller kombót nem próbáltam.
Nem lehet azért nem tölti, mert nem nyitod ki előtte a fedelet? Én párszor belefutottam ebbe.
('N' gomb.) Amúgy a 'Kedvenc' mire jó? -
Hefti #22814 Nem tudom miért ha a beállításoknál a játékvezérlőnél nem ugyan az van beállítva a tárgy aktiválásának és a kedvencnek akkor okozza ezt a hibát legalábbis nálam.( lehet más is de nem találtam még meg). A billentyűzet beallításoknál ugyan úgy az "R" van beállítva.
Ha valaki tudná kipróbálhatná nála is ugyanez a helyzet fennál-e? -
Hefti #22813 A permetezőket nem engedi feltölteni.
Steames verzió.Hiába töröltem a modokat akkor se működött.letiltottam fájlok mentését steamre.Töröltem teljes mappát.újra indít működik, savegame visszaműködik.Majd nem volt hajlandó elindulni amíg a steam mentést vissza nem kapcsoltam , most megint nem lehet feltölteni a permetezőt, nem reagál billentyűre ill. megse jelenik F1-re.
Log fájl végén ennyi hibát találtan.
2021-12-05 17:04 WARNING: object ref is invalid for resolving to script method target object
2021-12-05 17:04 LUA call stack:
-
#22812 A courseplay segítségével szépen meg tudták oldani a modderek, nem hiszem, hogy ezeknek a srácoknak ez ne sikerült volna. Volt már rá példa, hogy fel is vettek tehetségeseket a csapatba, szóval ez nem lehet kifogás. Amúgy meg ha pl aratok és közben elmennék egy másik földre szántani, akkor elég "idegesítő", hogy 2 percenként menjek át az aratáshoz és álljak a kombi mellé majd vigyem is haza a terményt, mert pl nekem még mindig nem hajlandó a traki sem elvinni a hazai tárolóba sem leadni magától a terményt. Amit a múltkor írtál, hogy mennyi mindenre kell figyelni meg mennyi minden számít a pontos érkezéshez és induláshoz, hát ennyi erővel amennyire ezt túlbonyolították meg lehetett volna oldani azt is ami kimaradt eddig :D Persze én könnyen okoskodom, viszont jogosan teszem, mert az én pénzemből IS élnek. -
eta32 #22811
Nálam működik rendesen az elejétől kezdve.
Mi a gond nálad ,mert az hogy vacakol tág fogalom...??? -
eta32 #22810
Azt eddig sem tudott.
Most gondolj bele..több féle kombi más más szélességű rendeket hagy, van mikor megáll és a szalmát egy helyre üríti ,viszont utána van egy rövidebb szakasz ahol még nincs szalma azt hogy érzékelje ,mit csináljon ha ott ép nincs dolgozzon tovább hogy majd pár méter múlva úgy is lesz???
A fordulásoknál minden trakinak és hozzá a bálázónak más más a forduló köre és ehhez jön az hogy érzékelni kellene hogy épp ott ahol dolgozik milyen széles a rendek közötti távolság szalma vagy fű tök mindegy .
Nem egyszerű dolgok ezek,nem mondom hogy nem megvalósítható de közel van hozzá hogy ezeket mid tudja koordinálni.
Olyanokat vártok el az AI-tól amit ha ti magatok ültök a trakiban sem tudtok minden alkalommal egyformán végre hajtani pl az előbb említett változó körülmények miatt... -
eta32 #22809
Azért gondolom azzal azért tisztában van mindenki hogy ez egy nagyon nehéz és szinte majd hogy kivitelezhetetlen feladat lenne.
Nem egy fix ponthoz kell oda menni hanem egy mozgó ponthoz.
Ami egyszer itt egyszer ott áll meg ép...
Nyilván mikor megtelt akkor áll a kombi, de ha a mapon ha csak 1 földterületet nézünk csak, mennyi variációnak kellene megfelelnie.
Ahhoz már nagyon komoly programozás kellene ....én ilyet nem is vártam igazából...
Viszont a mapon látod ha jelez a kombi hogy megtelt és megállt.
Így ha ügyes vagy simán oda tudod küldeni ha pontosan jelölsz sok dolgod nincs mert akár ki is üríti persze erre kicsi az esély , sok dolgod nincs vele ,mert ha te magad odaállsz utána már küldheted is a kirakóba és utána vissza.
A C&C-nál is úgy van megoldva hogy a föld szélén várakoznak a kiürítés előtt majd ha manuálisan te kiürítetted akkor megint elküldheted a kirakóba és vissza ,..
Pedig gondolom ott sok időt feccöltek ebbe mégsem jutottak el addig amit itt szeretnétek sokan... -
Schrödinger #22808 Teljesen össze vagyok zavarodva. A legjobb termés érdekében, ( mondjuk a szántás ki van kapcsolva) milyen sorrendben, és mit kell használni? Annyi féle borona típus van... kb. 3 kategória. Hengerelni vetés előtt, vagy után? Tudom mulcsozni legelőször kell. :)
Egyébként fent van a VehicleControlAddon.zip - 42463954
Az előzőhöz képest van 1-2 javítás, változtatás.
Szerk.
Vigyázzatok, mer .zip-ben -zip van. Először ki kell csomagolni, vagy áthúzni.
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2021.12.05. 11:40:46 -
#22807 + bálázni sem tud -
#22806 Az AI nagy hiányossága még, hogy a traki nem megy a kombihoz aratásnál, hogy az kiüríthesse a terményét. Nem is tudom ezt a lépést hogy hagyták ki. -
Hefti #22805 Egyikkel se működött.
Most letiltottam a steamen fájlok mentését felhőbe, töröltem mindent újra indítottam, működik, savegame vissza egyenlőre működik rendesen.
Nem tudom mi kavart be mert a modokat is vissza raktam.
A kuplung funkció működik rendesen másnál, vagy ez is csak nálam vacakol? -
#22804 Megveszed a permetszert, melléállsz a permetezővel és nem engedi feltölteni? Melyik gépről van szó? -
Hefti #22803 Nem jelenik meg a lehetőségek között, ill.volt olyan, hogy ilyenkor megpróbáltam kinyitni a permetezőt és olyankor előjött egyszer kétszer , de legtöbbször olyankor se.
Már töröltem a modokat is, új pályát is kezdtem , másikat is.
-
#22802 Én még nem, mi történik pontosan? -
Hefti #22801 Találkozott valaki 22-ben azzal a problémával,hogy a permetezőt nem lehet feltölteni ? -
#22800 Úgy-úgy, harmadik a szőlő :) -
eta32 #22799 2024-ben a fs 22 is kész lesz...
A 19 megjelenés után 3 hónappal volt egyáltalán használható,most gyenge 2 hét után, javítás nélkül már jobb készültségben van mint anno a 19 volt.
Én mondjuk le sem töröltem így nincs is mit vissza tennem ... -
#22798 látatlanul kitalálom: krumpli cukorrépa a legjobb mint a 19ben :) -
gyuri35 #22797 Sziasztok! Bő fél év nyálcsorgatás után nekem igen nagy csalódás, inkább visszaraktam a '19-est, ott már kész van minden. -
#22796 Talán hasznos lesz.
-
zolcsika080104 #22795 még csak hétfőn kapom meg,de mihelyst eltelik benne pár óra l,már tudok mit mondani.Az az igazság már nagyon várom. -
eta32 #22794 Én egy másik helyről de ott ebben az árban ingyen házhoz szállították..
Majd idővel itt is lesznek hasonlóan komplex gyárak,de annak idő kell.....na meg a sok és sokféle egy idő után átláthatatlan és kezelhetetlen szerintem a túl sok sem jó...persze ki mire "gerjed"
Na és hogy tetszik a 22 mik a tapasztalatok benyomások.
Az enyémet már ismerheted ha vissza olvasol az oldalon
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.03. 18:52:06