Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
https://www.youtube.com/watch?v=qcd_88wStdk
Hajó mód:
https://www.youtube.com/watch?v=tY6ef-aUDys
katt
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.05.08. 22:15:37
PPjoy-ra valamikor december környékén csináltam egy leírást a PH topikjában , de itt is megtalálod. Esetleg ha a kormányt és a külső eszközöket (pedál, váltó) nem akarja egyszerre látni a Spintires akkor egy szetté kell konfigurálni és játékon belül újrakonfigurálod.
Úgy három éve vesztettem el a jó (nagy) gépemet, 12 évig gürcöltem érte aztán el kellett adnom a pénzügyek megcsappanása miatt.
Azóta nincs már erőm újrakezdeni a gürcölést.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

ma kaptam egyet kipróbálásra, de nem találtam opciót a kiválasztására és beállítására o.0
"Nulla tenaci invia est via"
Tök jó cikk, videókkal.

"Nulla tenaci invia est via"
GTA V,Spintires,ARMA 3 játékokkal,mindössze 70€ 😉

SPINTIRE és ARMA 3 eredeti(15órás játékidővel) játékokkal!
Érd.: [email protected]
Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.04.05. 16:26:02
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 22:09:02
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.04.03. 20:43:50
Tegnap megvettem a játékot és furcsa dologra lettem figyelmes. A képernyő széle jól láthatóan befelé görbül, mintha egy gömb lebegne a teherautó mögött és annak a belsejéből figyelném a kocsi hátulját. Játék közben is ilyen, de a legjobban talán a menüben lehet észrevenni:
Mitől van ez és hogy lehetne kikapcsolni? Eléggé idegesítő és bármilyen opción változtattam (mindent próbáltam, a felbontás változtatást is), nem változott semmi.
Az eredeti sor: Texture="occlusion/chassis__d_a_uncmp.tga"
A rossz sor: Texture="occlusion/chassis__da_uncmp.tga"
<OcclusionMap
Texture="occlusion/chassis_small__d_a_uncmp.tga"
Jól nézzétek meg hogy a Tescos nem-e az.... A Mafia 2-nél ugyanezt szívtam meg...
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
De a módokat hová kell berakni? Nem tudom, de csomó van hozzá, térkép is letöltve. 😊
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
<#taps>#taps>