Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szimulációba elég kemény.
a parton vok,de még csak 4 egységnyi fát szállítottam le és persze elfogyott az üzemanyag.
most lehet utána vinni az üzemanyagot a szuper utakon kis teljesítményű kocsival.tuti ott ragadok vhol.:)
szimulációba ha felborulok és nem tudom talpra állítani akkor kezdhetem előről a pályát?
térképek között lehet váltogatni,amelyiket folytatni szeretném?
steam:chris0000
thx.
szimulációba elég kemény.
a parton vok,de még csak 4 egységnyi fát szállítottam le és persze elfogyott az üzemanyag.
most lehet utána vinni az üzemanyagot a szuper utakon kis teljesítményű kocsival.tuti ott ragadok vhol.:)
szimulációba ha felborulok és nem tudom talpra állítani akkor kezdhetem előről a pályát?
térképek között lehet váltogatni,amelyiket folytatni szeretném?
thx.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2014.12.13. 22:39:16
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: jezus67, 2014.12.11. 10:02:49
Kössz ÍRJÁTOK MEG PRIVÁTBA KÖSZÖNÖM :)
Utoljára szerkesztette: szilveszter86, 2014.12.02. 20:04:21
www.smart-bus.hu
2600ft a játék steamen.. nem tudom elhinni, hogy ha valakit érdekel a játék akkor nem tud ennyit fizetni érte..
"Nulla tenaci invia est via"
Út a pokolba – a világ legveszélyesebb szövetségi autóútja
Az alkalmazást nemsierült elinditani,mert a konfigurációja helytelen. az alkalmazás ujratelepitése megoldhatja a problámát.
És ezzel készen vok pedig XP-is kéne neki futni :(
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
hogy lehet úgy betenni hogy mutliba is mehessünk rajta ? :D
Hello Everyone,
The update is now ready for download - boot up Steam and if you have the option selected for automatic download, Spintires will download on its own.
It has already been posted, but here is the list of items included in the update:
- Steering wheel support - Supports all steering wheels
- Bouncing rocks fixed
- Vehicle damage calculation more accurate (higher damage)
- Engine auto start when pressing accelerate
- "Engine stalling" progress bar looks changed
- ESC key (default game menu) can now be assigned/reassigned
- Analog Controller input
- Lobby buttons no longer grey out
- Ingame chat history and scroll
- Multiplayer inter-truck winch pulling improved
- Multiplayer trucks no longer fly through air when connecting
Not everything that was supposed to be in the update has been included - the reason is because some more work is required to finalize them.
Mod support has been postponed as the system that is being created for the core game is a bit more complex and it taking some more time than expected. It was decided to release the update without it rather than to postpone the entire update.
Information on the next update will be posted in due course, this will include the contents of the next update. We hope you will enjoy the new steering wheel support in the mean time.
Itt látszik kb mennyit lehet látni az adott fix belső nézetből, még ha kapna egy ETS 2-hoz hasonló track ir támogatást, akkor is a játékosok 98%-a nem használná a megfelelő eszköszök hiányában. Kézzel navigálni a kamerát meg elég érdekes olyan helyzetben amikor pl. lendületből kell elengedni a csörlőt.
A kormányokat be lehet röffenteni egy xbox360 gamepad emuval, progi és rövid leírás ITT.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.26. 09:39:08
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560