6011
  • K Ace
    ovee fórumon moderátor írta

"Yes it would be a minimal effort to keep the community involved and informed but there are some actions going on behind the scenes that have forced them, Oovee staff, to maintain radio silence. Not too worry, the actions taking place behind the scenes ensure a long live for the game"

Talán van még remény.
  • bajusza
    nagyon szívesen.
  • jezus67
    Nagyon köszönöm de nekem valahogy másképp mükszik nemkell instal letöltött verzió. De keresek valami mást köszi mindent !!!
  • bajusza
    A Spintires Media mappába kell kicsomagolni a traktort, csak akkor működik jól. Ha Steam-es a Spintires, akkor így:

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires
    or
    C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Spintires
    or
    C:\Program Files(x86)\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires
    or
    C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\Spintires
  • jezus67
    Köszi a segitséget igy már jó, de a deuz traktor albinó mit lehet tenni ? fülke és a motorháztető fehér amit rárakok az jó kerekek is jók csak a traki fehér ?
  • bajusza
    Spintires v03.03.16 a legutóbbi verzió, ehhez érdemes dolgokat keresni.

www.stmods.ru , www.spintires-mods.com www.spintires.nl

A Deutz trakesz is ez alatt működik.
  • jezus67
    Valaki tudna segteni spintiresben honan tudom melyik mód jó a játékhoz ?

Ezt szeretném betenni vajon melyik verzióval müködik ? linket aki tud előre is köszönöm.

https://www.youtube.com/watch?v=K17cYfYIYL8&t=100s
  • cxaxoxc
    Én nem ragaszkodom feltétlenül a 4K-hoz, ha FullHD-n megvan a 60fps az nekem tökéletes.
  • Ombika
    3440-es felbontasom nem 4K,de meg igy is kell sokszor kompromisszumot kotnom! 4K felejtos talan SLI-ben! :) Procim 6700K es 16Gb ram. Szal felejtsd el a 4k 60fps-ben! :(
  • MikX
    Értsd: kb 1000mhz-ig megy fel a gpu orajel :) ami amugy fullon 2000körülig mehetne
  • MikX
    Hát nézd, spintires alatt ;k-ban is kb alszik az 1070, ets2 meg saccra nemlehet gépigényesebb. :)
    Ramot azé vennék bele dupla annyit azért még, nekem egyébként kb hasonlo vasam van, 4670k 4,3Ghz-re huzva, 16gb 2133-as ram meg ugye az 1070.
  • cxaxoxc
    Igazából ETS2-zni szoktam főként, és mostmár Spintiresben dagonyázni. Ha csak ez elmegy (meg esetleg az ETS2, bár mivel teljesen szétmoddoltam sok esélyt nem adok a 4K 60fps-nek) már elégedett lennék. Azt hiszem nekem fontosabb a 60fps megléte, mint a 4K, így szerintem amiben nem lenne meg inkább visszavenném FullHD-ra.

@Ombika: Természetesen amiben csak bírná 4K-ban próbálnám hajtani. Jelenleg egy i5 4670K, 8GB RAM, 850W-os táppal ellátott gépem van egy Sapphire Radeon 280X-szel. Feltételezem igazán érezhető lenne a különbség. Nem mintha ezzel a kártyával sok problémám lenne, de egy 1080-nal azt gondolom az elkövetkező néhány évre nem igazán lenne gondom. Plusz kicsit idegesítő, hogy 4K-ban egyszerűen nem képes normálisan megjeleníteni a TV-men a képet a 280X. Ha 4K-ra rakom alul és felül is van egy méretes csík, amit sehogyan nem bírok eltüntetni, plusz eleve csak 30Hz a max amit tud. Csak úgy megy a fullscreen, ha a GPU méretezi a képet, de akkor meg 1080p a max... Egy 55" TV-t meg ne FullHD-ban használjak már, ha egyszer tudja a 4K-t is... Remélem egy másik videókártyával nem lenne ilyen gondom.
    Egyébként ha már bírná a kártya olykor-olykor eljátszogatnék pl Mafia3-mal, GTA V-tel is, vagy más gépigényesebb cuccal (persze ha a 4K nem élvezhető akkor FullHD-n, mivel gondolom azt erőlködés nélkül hozza mindenben).
  • MikX
    Viszont 1080-assal sem lesz meg a 60 mai újabb címeknél, majd tán az 1180 tudja ezeket, még egy TitanX Pascal is kevéske mindent fullon 4k-ban hajtani.
  • MikX
    Hát ez változó. Spintires pl tökéletes tükör 60fps, meg elkezdtem AC Ezio-s részeit, azok is tökéletesek, Forza Horizon3 ami elég gépigényes egy 30-al elfutogat, meg más mai cim is talántán elmegy 30-al, de ott inkább az 1080, mert a betonfix 60 az alap. :D
    Játékot meg tolhatjuk, írok privit.
  • Ombika
    Milyen felbontasra szeretned 1080-at? Nekem az van 34"-es monitorhoz.
  • cxaxoxc
    Nos, én szívesen megpróbálkoznék a multival, viszont be kell valljam, hogy még nem vitt rá a lélek pontosan az egyéb játékokban (pl. ETS2) szerzett rossz tapasztalatok miatt. A mai napig képtelen vagyok felfogni egy szimulátorban mi a retekért kell 200-zal az autópályán szemberohangálni és direkt lezúzni a másikat, vagy éppen elzárni egy utat úgy, hogy sehogyan ne juthass túl a "kedves" kollégán... Meg is maradtam hát a singlenél, nagyon ritkán veszek csak elő multit. Amennyiben gondolod küldd el privátban a Steames elérhetőségedet, és egy kis kiokítás után én benne lennék normális emberekkel valami csapatjátékban, hátha valami pozitív élmény is érne multik terén az ETS2-s trollok után.

A 1070-es tapasztalataidról pedig megoszthatnál bővebb infókat is, mert jómagam is új videókártya vásárlásán agyalok és érdekelne mire lehet számítani 4K alatt. Az én fantáziámat a 1080-as birizgálja nagyon. De szerintem ez másoknak is hasznos információ lehetne.
  • MikX
    Semmi... :D
    Legalább picit él a topik...
    Én is elég rég toltam, nemrég elindítottam, megnéztem 1070-el 4k-ban hogy fut, és jól.
    Multizni szeretnék már, de itt soha nem jött össze úgy, idegenekkel megy agymenés, mert mindíg kilépkednek, vagy valami miatt soha nem tudtam egy játékotsem letolni
  • cxaxoxc
    Igen, köszönöm! Miután elküldtem a kérdést már meg is találtam a megoldást, csak nem tudtam törölni a hsz-t... Elnézést a szerencsétlenkedésért!
  • MikX
    kb 10hsz el ezelőtt irtam le. 150-ről lejjebb kell venni win-ben a scalinget!
  • cxaxoxc
    Üdv! Sajnos nálam is kurzor problémák vannak... Ha ablakban futtatom, akkor minden rendben van, de teljes képernyőn láthatatlan sajnos az egér... Van bármi mód, hogy normálisan működjön a program fullscreenben is, vagy most tölthetem le újra az egészet? Egyáltalán tudja valaki mi okozhatja ezt a hibát?
  • bajusza
    stmods.ru vagy spintires-mods.com itt találsz jópárat.
  • K Ace
    Sziasztok

Tudnátok ajánlani pár pályát, ami nem annyira frusztráló, hanem inkább élvezetesebb játszani?

Köszi :)
  • MikX
    hát legyen. majd beficcen 1080p max 30fps és a steamworkshop nélkül, konzolon. Kiváncsi leszek mennyit adnak el.
  • bajusza
    A Spintires-t PC-re már nem fogják fejleszteni tovább, inkább PS4-re fogják készíteni.
  • MikX
    Lehet azért nem járt steamen, mert vadul programoz. :D
  • Ombika
  • kekeN7
    Elvileg készülnek a konzol verziók, meg orosz fórumon írta a programozó, hogy még idén jön egy kisebb update, jövőre pedig nagyobb.

Az a programozó, aki 37 napja nem járt Steamen.

Én nem fűznék hozzá sok reményt sajnos, maximum pozitív meglepetés lesz.
  • Fantasy18
    Ebbol a jatekbol lesz még valami? Jo ideje semmi hir feloluk. Valaki tud valamit?
  • kisspeter1979
    Köszönöm szépen, így már működik!
  • MikX
    Nekem is volt ez, Win-ben display scaling-et kell lejjebb venni, vagy jatek közben nyomj egy alt+entert es futtasd ablakban.
  • kisspeter1979
    Köszi az ötletet, de sajnos a főmenüben sem működik a kurzor. Az egész játékba sehol, így még kilépni sem tudok belőle. Lehet, hogy újratelepítem.
  • bajusza
    Próbáld meg levenni a felbontást, akkor sikerül.
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Most telepítettem a játékot, első utamon belehajtottam a vízbe és tönkre ment a teherautóm, lefulladt a motor. És ez után eltűnt a kurzorom, így nem tudom kimenteni a garázsba, sőt semmit nem tudok csinálni, mert nem látom merre mozog az egér. Hogy lehet a kurzort visszaállítani?
  • otto8914
    Sziasztok!
    Aki szeretne multizni az vegyen fel: _SuperMito_
    Nekem is az a bajom, hogy nehéz olyan embereket találni, akik végigtolnak 1 játékot.
  • XRV
    Én erről tudok,
    Spintires Plus v7
    Még nem használtam, egyelőre jó úgy nekem ahogy van, nehezen :)
  • totya007
    Csináltam egy válogatást a 03.03.16 verzióhoz. Ezzel az összeállításával az volt a célom, hogy egy kicsit változatosabbá és nem utolsó sorban könnyebbé tegyem a játékot. Mindezt úgy, hogy lehetőség szerint az eredeti járművek feladatai ne módosuljanak.

SpinTires_PlusPack-v1_build 03.03.16.zip

Utoljára szerkesztette: totya007, 2016.07.12. 17:30:04
  • kisbesi
    Köszi, bár sajnos nem működik, hiába próbálgatom. Mások is írták ezt a hibát, de megoldást úgy látom még ők sem találtak rá.
  • bajusza
    Igen, a Media\levels mappába kell a pályákat rakni. Ha vannak almappák azokat is a Media-ba kell bemásolni, felülírni ha kéri a már ott lévőket. Az eredeti Media.zip-et nem érdemes bántani.
  • kisbesi
    Akkor mit rontok el?
    Második update -et tettem fel rám, és pályát szeretnék betenni a játékba, amit a csak be szoktam másolni a Media mappába.
    Nem így kell?
  • bajusza
    Nekem se eredeti a játék, mégis fut, néha lecrashel, már megszoktam (visszaállít mindent maximumra). Próbáld meg a Steam-es verziót, ha van lehetőség rá.