6011
  • Tinman #1087
    Igen, de olyan szomorkás... ha ezt akarom látni, kinézek az ablakon :-/
  • Ombika
    Sok vodka miatt nem lathatnak tűélesen! :)
  • macleody
    Azért nem sűrűn látni ilyen túlszaturált képet egy ködös reggelen.
  • RatBaG #1084
    ehhez a játékhoz hozzátartozik az orosz elkeseredettség, a szürkeség. ne legyetek puhányok!
  • Tinman #1083
    A magamfajta "sosemhasználtamilyet" embereknek leírnád pár lépésben, hogy tudnék én is ilyen kívánatos színek mellett játszani?
  • flyinghigh
    A szinekre azért ráfér egy kis finomítás.
  • Aborg
    Nem ismerem. Talan az inkabb csak a szineket modositja, azok meg jok ahogy vannak.
  • Ombika
    Esetleg sweetFX programmal nem probaltad ez elerni?
  • Aborg
    Sajnalom hogy a Mudrunner mar nem eletleniti el ugy a tavoli tajat mint a regi Spintires. Nekem az a hatter valahogy jobban tetszett. Pedig bekapcsoltam a Mudrunnerbe is az eletlenitest.
  • endy papp
    Na igen de én nem álltam meg ,kéziféket sem használtam ,így külső kamerával sem néztem körül,na így volt benn kihívás és így teljesítettem.
    Nos próbál ki így és lehet nem lesz oly rém egyszerű.
    Nálam nem csak a 3 csillag a lényeg,a virágot is csak kíváncsiságból kérdeztem,hogy esetleg megértsem mi értelme volt ,de ezek szerint csak annyi mint a tökös ,madár riogatós "agymenésnek"
    Természetesen köszi az infót
    Ez a játék is arról szól mint a többi hasonló A pontból eljuss B-be,a körítés a lényeg amit a többi ilyen hasonló nem tud-tudott.
    Igen az előzőben is "csak" ennyi volt a feladat......de nekem ha csak erről szólt volna nem vettem volna meg sem azt sem ezt....
    Nyilván lehetne kreatívabb meg minden ,de ez ilyen,én tuti el leszek vele egy jó darabig ha épp sarat dagasztani szeretnék.
    Én kormánnyal tolom ,plusz a controllert is használom a darunál rakodásra,így együtt tökéletes.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.02. 19:29:52
  • Tinman #1077
    UAZ-os rém egyszerű 3 csillagra. Egyszerűen használod a kéziféket. Körülnézel külső kamerával, behúzott kézifék mellett. Beállítod a kormányt, vissza first person nézetre, kézifék ki, mész vele, amíg biztonságos. Kézifék be. Körülnézel megint. Repeat.

Billentyűzettel amúgy gyalázat az irányítás, controllerrel elmegy.
  • Tinman #1076
    A fluoreszkáló virágok a térkép pontosan másik felén vannak egy kis tószerű képződmény mellett az erdő szélén egy enyhe dombon. Gyakorlatilag ahonnan indulsz azzal pont légvonalban a térkép másik felén.

Fogalmam sincs miről szól ez a játék, mert fát kell benne hordani, pont mint az előzményben.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.02. 18:18:38
  • endy papp
    Na igen az uaz-os is húzós volt ,persze én nem néztem ki és nem is álltam meg ,az is igaz 3-4 próbálkozásra sikerült végig menni mert mindig borulás lett a vége....
    Valahogy nagyon el bírok szöszölni úgy összességében az egésszel,lehet hülyeség de sokszor direkt megnehezítem magamnak ,az első résszel is így vagyok....
  • endy papp
    Akkor áruld már el hol hogyan találtad a fluoreszkáló virágokat???
    Mellesleg ez a játék szerintem nem arról szól(legalább is nálam) hogy minél előbb a végére jussak és pár nap alatt kimaxoljak mindent ,persze akinek ez is csak egy verseny ,egészségére.
  • zorrobomber
  • Tinman #1072
    Így állok jelenleg, igaz azt se tudom mi ez a játék kb. :-D

• MikX
    Igen, lehetne több pl, de elvagyok azokkal is, az uaz-os hegymászós tetszett, szigoruan belsőből, csak állo helyzetben lehet kinézni, és számolni a centiket.
  • Jóózsf István #1070
    Úgy gondoltam a fórum automatikusan átáll Mudrunnerre! Hisz mi különbség?!?!?
    Akkor mondom én: A grafikán javítottak. A világítás valósághű lett, az út sem csak tíz méteren belül mutatja meg az igazi arcát. A járművek részletessége sosem izgatott.
    A nehéz módon mindenképp változtattak. (Eddig is abban nyomultam.) Végülis csak két helyen akadtam el ÚTON, ÚTFÉLEN! . Talán a nem záródó diffizár (Agyrém. Könnyű módban működik!) Vagy egyéb okból, de nehezebb lett. Inkább hasonlít egyhelyben dagonyázásra. Az első pályát négy és fél óra alatt teljesítettem! Tulajdonképp így közelebb került a valósághoz, tehát örülnünk kéne, de nekem már inkább vérpistikés érzésem támadt.
  • endy papp
    Ez a challenges mod "érdekes" ,de egyben bugyuta helyenként,hogy csak ennyi képzelő erő szorult a készítőkbe,persze némelyik azért feladja a leckét...de sütőtököt gyúrni, meg fluoreszkáló virágokat keresni időre.....amerre én jártam nem is találtam így nem is lett meg a 3 csillag...
    De azért el lehet vele szórakozni...
  • bajusza
    Ahogy Bujtor Csöpi mondta anno: Csak semmi pánik, itt vagyok. Sokat biztosan az újabb játékot, a Mudrunnert próbálgatják, ahogy én is. Azért visszanézek a jól bevált 2015.04.13-as verzióra, jó pályák vannak hozzá, így azzal is el tudok lenni.
  • Jóózsf István #1067
    Senki?
    Csak én?
    Vagy megnémultatok?
  • Jóózsf István #1066
    Már két játékban is bétatesztelő vagyok. Ez legyen meglepetés. Négy napot tudok várni.
  • flyinghigh
    Majd ha Pro Engineer szintű szimuláció lesz a játékban akkor lehet hangoztatni az 'olyan nincs'-et, itt most van, meg egyébként az alap Spintiresben sincs teljesen fix zárás, nem tudom az ideáig hogy nem tűnt fel. Amúgy mi tart vissza attól hogy, fogd magad és kipróbáld a teszt verziót úgy első kézből tapasztalnád a változásokat.
  • Jóózsf István #1064
    Vagyis elforog az összes kerék még az is, aminél volt valamennyi tapadás és ott maradunk a sárban. Ez így teljesen reális.
    De! Ha bekapcsolom a difizárat, vagy akár magától zár össze, mint mondjuk a sperr, AKKOR AZ BIZONY ÖSSZE VAN ZÁRVA! Mese nincs! Hallottál már olyanról, hogy "Kitolatni egy difit"? Olyan nincs, hogy "gyengébben zár"!!! Vagy te fogalmazol pontatlanul, vagy ez a legnagyobb baromság ami a játékban létezik. Nem veled, vagy bárki mással szeretnék vitatkozni, épp csak elmondom, nehogy valakinek tévképzetei legyenek ezekről a járművekről.
    A fejlesztőket nem gépészmérnöki gyorstalpalóra küldeném, hanem általános iskola ötödik osztályába fizika órára. Főleg amikor olyanokat írnak a játékba, hogy egy ilyen teherautó elkapar az aszfaltúton, akár ha baromi meredek emelkedőn megy is. Legfeljebb, ha lehorgonyzod, vagy odakötöd egy jónagy fához!
    A véleményemet itt is kifejthetem, csak kisebb a hatása.
    Persze ez csak egy játék. (Mantrázom is minden alkalommal, amikor leülök elé) De szeretem, mert jópofa. És attól még agyvérzést kapok az égbekiáltó ostoba hibáitól!
  • flyinghigh
    Értsd úgy, hogy ugyanazon körülmények között az első tengelyen gyengébben zár mint a hátsó tengelyeken pedig itt a hátsók sem lesznek "lehegesztve" a difi bekapcsolásakor. itt már nem úgy van mint a spintires esetében, hogy ha nagy teher mellett csak az egyik első kerék talál fogást akkor akár csörlő nélkül ki lehet jönni egy dagonyából. A kisebb motor fordulatszám némileg javít a dolgon, de amint megnövekszik megcsúszik a hajtás. Casual módban nem tudom mennyire változik, de egy szimulátort nem könnyítésekkel kell játszani. A játék megjelenése után nyugodtan posztolhatsz a játék steam fórumán ahol kifejtheted a nemtetszésed és esetleg elküldheted a fejlesztőket egy gépészmérnöki gyorstalpalóra.
  • Jóózsf István #1062
    Ezt hogyan értsük?: "diffi zárásakor terheléstől függően tengelyenként eltérhet a nyomaték."
    Csak mert a difiZÁRnak pont az a lényege, hogy ugyanannyi NYOMATÉK jusson az összezárt elemekre. Legyen az hossz, vagy kereszt zár!
  • flyinghigh
    A térképek átnevezésével elérhetővé válik a többi map is.

A tipusonként járgányok hajtása van némileg megváltoztatva az előzőhöz képest, így már a diffi zárásakor terheléstől függően tengelyenként eltérhet a nyomaték. Ettől függetlenül hardcore módban egy csöppet sem lett nehezebb lehet azért mert elsősorban a konzolos rétegnek készült. A belső nézet ordít a head tracking hiányáért bár az is csak akkor érne valamit ha tudná a 6DOF-t.
  • endy papp
    Köszi a tippet ,már én is használom....
  • bajusza
    Ma letöltöttem a Spintires:Mudrunner Technical Test verziót, eddig jónak tűnik a játék. Kipróbáltam pár dolgot már benne. Ha lenne pénzem, biztosan megvenném. Az www.stmods.ru oldalonról bárki leszedheti a tesztverziót.
  • endy papp
    Én 3 euróért vettem a spintirest...
    Ezt lehet megveszem 13-ért.....úgy sem játszottam még ki az elődöt.
    Azért majd lécci számolj be róla milyen lett,persze ha lehet írni róla.
  • kekeN7
    Na, nekem sikerült bekerülni az 1000 főbe... nem tervezem még most megvenni, majd inkább valamikor 5 euró környékén (az alapjátékot még 6000-ért vettem), de nézzük mennyire jönnek be az előítéleteim...
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.10.19. 17:22:33
  • botyika

hétvégén lesz ezerfős teszt. persze nem szabad videókat készíteni róla de úgyis tele lesz vele a youtube...

This technical test will include:

Tutorial
    Three challenges: Repair and refuel, Climb A Hill, Cross A River.
    One fully playable map, Downhill, in both Simplified and Hardcore Mode
    Limited vehicle selection
    Singleplayer & Multiplayer modes
  • endy papp
    Íme a hosszabb gameplay.

Egy rövidebb.
  • flyinghigh
    Kicsit át lesznek szabva a modellek és nagyobb felbontású textúrákat kapnak. A plusz tartalomnak betudhatod azt a pár darab certified járművet amit a készítő pár hónapja távolított el a Spintires workshopból, így ezzel a törléssel el is érte hogy már több jármű legyen elérhető a ráncfelvarrt esetében. Az engine meg valószinüleg marad a régi, nem véletlenül használja még mindig a Spintires editort, mert nem a régi játékhoz készít tartalmakat az biztos. Ami fura hogy két héttel a megjelenés előtt nincs belőle hosszabb gameplay , csak a konzolos beetető trailer. Ennek ellenére be fogom szerezni de csak egy 1-4 dolláros bundleben. Aki meg már megvette de mégsem fogja számára megérni azt a 14-30 eurót akkor a steamen 2 óra játékidő alatt még refundolhatja.
  • zorrobomber
    Jogos.
  • Solt
    Nincs plusz infóm, csak amit a videóban láttam... szimplán van kamera nézet a fülkében, plusz van előtte egy hud. Se a műszerek, se a többi belső rész nincs kidolgozva, ráadásul tükrök sincsenek.

Külső nézetből ez nekem már unalmas még akkor is, ha lesz új jármű + pálya. Normálisan kidolgozott belsővel, tükrökkel, VR-l ez konkrétan orgazmus kategória lehetne.
  • zorrobomber
    Izé de hát lesz benne belső nézet, nem? Csak annyit tudok amit a trailerben láttam szóval ha tudsz valami plusz infót (hogy szar lesz) azt kifejthetnéd.
  • Solt
    Kerül bele pár új jármű, térkép, volt egy kis polírozás de semmit nem tudunk a tervekről, hogy merre tovább... pontosabban azt tudjuk, hogy mi az ami "we don't plan". Ha neked megfelel a játék úgy ahogy most van, plusz kapsz hozzá némi új tartalmat, akkor tényleg vedd meg, de sok újdonságra a tartalmakon kívül ne számíts a jövőben...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.17. 20:08:43
  • MikX
    Hát nem olyat mind ami volt, a nagy semmi. Hogy történjen valami, fejlesszék, kerüljenek bele új dolgok, ilyesmi...
  • Solt
    Várj, ezt nem igazán értem... milyen támogatást szeretnél?