52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez a retek Winfos elcseszte a kormány illesztő programját és nem ismeri fel a Logitech Driving force GT-met, azt hiszi valami sima 180 fokos kormány. A gyakorikérdéseken találtam megoldást hozzá (minden indításkor netkábel ki, újrainstallálni,stb). Ezzel más is találkozott? -
putinson #50167 Szaisztok, hogyan lehetne azt megcsinálni hogy a hosszú és jól fizető fuvaroknál ne ilyen targoncás meg satöbbi pótkocsikat kapjam, hanem az egyik, a kamionomhoz passzoló modot? Előre is köszi és bocs ha volt már
-
A fizetés hangját nem lehet valahogy átállítani, mert ez a csipogás kikészít.
-
Stefan28 #50165
-
bocsi a dupláért, de egy dolgot elfelejtettem :
H.E.L.P
-
Köszönöm, de így sem működik!
Amennyiben berakom a Project balkan-t úgy, ahogy írtad, akkor nem tölti be a mentéseket.
Ha úgy rakom be, hogy a sor legalján legyen, akkor pedig csak két városrészt és két utat tölt be...egyszerűen nem értem mi lehet a probléma, már csak a 3 map volt a mod mappában...
(természetesen minden vásárolt) -
skacok
erre mi a magyarázat?
eddig 2x vágott ki
-

-
Hotwheels: Szép darab...
-
Oslo / Tourlaville / La Rochelle
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2017.04.17. 09:34:10 -
Bukephalos #50158 Ha aa kérdésed úgy értetted, hogy a profilesXXX.bak könyvtárakat törlöd, akkor nyugodtan. Legfeljebb az aktuálist megelőződ hagyd meg a biztonság kedvéért. -
Feketegyöngy747 #50157 Sziasztok, egy olyan kérdéssel kérném a segítségeteket, hogy ha a korábbi frissítéseket az ETS2 -ben kitörlöm, akkor valami következménye lesz-e a dolognak? Gondolok itt pl:( nem tudom elindítani a szimulátort vagy textura hibák léphetnek fel a játkban).
Előre is köszönöm a választ. :-)
-
cxaxoxc #50156 Valahol Oroszországban
-
bár a többi SCS mint látjátok -
srácok
ugye leszedtem a promods 2.16os mapot
mentem 1-2 fuvart,és kb.a 3.fuvarnál a csalagútnál (ahogy át akartam menni az egyesült királyságba) már abban a pillanatban ki vágott a játékból
mellesleg nem értem,hogy nekem a legújabb promods map miért így jött le??
illusztrálom,hogy lássátok miről magyarázok
na szóval:
-
Új hungary map! -
-
-
ha nem mentetted le, akkor sehogy. Az bukó. -
Zámbó #50149 Sziasztok!
Tegnap újra lett rakva a gépem és a régi profilomba hogy tudok bejelentkezni?
-
skacok
le töltöttem a legújabb orosz map egyik részét viszont kicsomagolás közben ez fogadott/tárult elém:
az egyik SCS fájlt sikerült ki tömörítsem belőle mint azt láthatjátok a 2.nál ez fogad:
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2017.04.15. 04:25:50 -
LiTTLee #50147 Project Balkans Definition Package
Project Balkans Map Package
Project Balkans Assets Package
ProMods+RusMap Connection
RusMap Map Package
RusMap Model Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package -
Sziasztok,
valaki tudna nekem írni egy helyes sorrendet a Promods+Rusmap+Balkan projecthez?
Már ezer videót néztem és nem tölti be egyik mentésem sem....
Nagyon köszönöm, előre is! -
Hát igen főleg úgy gáz az scs részéről hogy ezt a vontatót már a 3d-s scannerrel készítik! Én még abban bízok hogy teljesen festhetővé teszik az egész elejét. -
cxaxoxc #50144 Bizony, nagyon jó az összhatás! Az SCS meg... Én is bizakodom, hogy még ebben az életben elkészül.
De a helyzet az, hogy sok reményt nem fűzök azért hozzá. Mintha korábban lett volna szó itt E6-os MAN-ről, Range T-ről is. De persze meglehet, hogy csak álmodtam az egészet, olyan régről dereng csak valami. Az mindenesetre elgondolkodtató azért, hogy magánemberek a semmiből a szabadidejükben nekilátnak elkészíteni egy komplett kamiont, amivel el is készülnek viszonylag gyorsan, ugyan ezt meg SCS-ék többen, pénzbeli támogatással a hátuk mögött nem igazán tudják abszolválni... Az az érzésem mielőtt kijönne a "hivatalos" verzió, nem egy új Scaniát fogunk még kapni kifogástalan minőségben a lelkes modderektől.
-
Tulajdonképpen semmit nem csináltam vele, csupán a fényviszonyok miatt ilyen... :D -
am néztem a DLC-k között azt a pótkocsi DLC-t hát nincs köztük
-
hát te azt hogy csináltad,hogy a krone helyett FEKETE??
elárulod? kössz előre is -
Egy kis változatosság, unalmas volt már a Krone... :-D
-
Valóban nem rossz! De jobb lenne már scs verzió!
Hangja is jobb mint az előzőeknek!
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2017.04.14. 11:24:32 -
Bukephalos #50138 Nézd meg a Steam-ben a béták-nál nem lehet-e vissza állítani? -
Bukephalos #50137 szivesen!
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.04.14. 08:56:59 -
cxaxoxc #50136 Hű emberek, hát ez a Scania S730 valami elképesztő! Sajnos ugyan még nincs teljesen kész, a műszerfalon a kijelzők hiányoznak és a sebességmérő is csal egy kicsit, de valami hihetetlenül hangulatos és minőségi munka már most is. Hát még ha egyszer 100%-osan is elkészül... 
-
miért van olyan érzésem,hogy ez a DLC is csak megvásárolható lesz?
csak azért kérdem,mert elvileg vagyis valaki állítása szerint lehet majd INGYENESEN elérhető valahol
mellesleg ezért kellett a steam le frissítse a játékot 1.27.1.5re ezért 2-3 ember nem tud multizni mivel a multi csak az 1.27.1.1et támogatja na mindegy
ilyenkor mi a teendő? nem lehet vissza állitani 1.27.1.1re
valaki segitene? -
Brrúúúúúúú.. végre valami érdekes :) -
putinson #50133 Köszi, a RusMapot most is használom, a ProRussal játszottam, a többit kipróbálom. Amúgy én is 1.26-tal játszok -
Köszi!
-
Tessék: https://www.promods.net/compat.php
-
Bukephalos #50130 RusMap, Russian Open Spaces és Harsh Russian Baikal, valamint a Southern Region mapokat tudom ajánlani nézegetésre, aztán van valami ProRus map is . . .
Azt nem tudom, hogy 1.27 -hez melyikből jött ki frissítés már, én még 26-al nyomom -
Valaki aki már látta,adna egy linket a Promods 1.27-el futó verziójához? ITT valahogy nem találom......