Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<3
Legutóbbi utam az új traktorral.

Szia.

Itt az összes kereskedő listája az alapjáték plusz a 2 dlc-re vonatkozóan. ProMods nem tudom mennyi plusz kereskedőt ad hozzá, de remélhetőleg így is találsz megfelelőt Volvo vásárláshoz.

DAF: Amsterdam, Bergen, Bremen, Cardiff, Glasgow, Leipzig, Salzburg, Zurich

IVECO: Brussel, Frankfurt am Main, Grimsby, Hamburg, Kobenhavn, Torino, Wien

MAN: Berlin, Bern, Birmingham, Calais, Dortmund, Edinburgh, Krakow, Linkoping, Munchen

Mercedes-Benz: Bratislava, Geneve, Kalmar, Newcastle-upon-Tyne, Plymouth, Rotterdam, Stuttgart, Szczecin, Warszawa

RENAULT: Budapest, Dusseldorf, Felixstowe, Lyon, Oslo, Paris, Praha, Rostock, Szeged

SCANIA: Aberdeen, Dresden, Gdansk, Hannover, Lille, Manchester, Milano, Stockholm, Strasbourg

VOLVO: Goteborg, Graz, London, Luxembourg, Nurnberg, Osnabruck, Verona, Wrocław

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Sziasztok

Megtudja nekem valaki mondani hogy a promods mapon magyarországon vagy ahhoz legközelebb hol van volvo kereskedés,mert már csak azt nem találtam és így nem is tudok elmenni oda.

Köszi előre is.

Frequency
Nincs,nem lehet.

Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy van-e olyan mod amiben megszólal a gps?Vagy azt meg lehet csinálni,hogy megszólaljon valahogy?
Van néha egy-két idióta, de összességében nem vészes. Egész értelmes a közösség.

Steam név: Belchior10 (HUN)

A mai fuvar képei egy valamivel modernebb vassal:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@Zanetti: Én még régebben próbálkoztam párszor a multival, de akkor még elég sok volt a troll. Mostmár amennyire néztem kigyomlálták szépen a nagyját (aki meg 160-nal akar száguldozni egy kamion szimulátorban kapott limiter mentes szervert), de nekem a modok több élvezetet tudnak nyújtani, mint amennyit a multi... De kinek a pap, kinek a papné. <#vigyor>
Srácok, szoktatok online is menni?

Steam név: Belchior10 (HUN)

SimaSuna
Ess, eső ess!...

Óóóó, soha nem jöttem volna rá. Köszönöm szépen (:
Megnyomod az F4-et és ott be tudod pipálni, hogy világítson.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Frequency
A sebesség limitert ki tudod kapcsolni a játékon belül,a beállításoknál,nem kell hozzá mod.

Üdv!
Tudna nekem valaki ajánlani olyan modot, amivel a kamion tetején lévő kiegészítő lámpák is világítanak ha refizek, ill. hogy a kamion ne tiltson le 90-nél? (viszont a sebességhatárok maradhatnának) Kerestem már annyit de semmi nem volt jó 😞
SimaSuna
a modderek segítségével...inkább. Az SCS szerintem 3 évet csúszna vele, mert az apró idegesítő faszságok fontosabbak.

Mert rohadtul fontos a kerékanya színe, vagy épp a következő frissítés..ami valszleg a mozgatható kormány lesz...amit 2014-ben már megcsinált egy modder...
Szuper majd talán 2 év múlva benne lesz hivatalosan is a játékban <#banplz>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Eskü először azt hittem igazi kép 😄 Jól elkaptad <#eljen>
Köszi a választ, akkor továbbra sem festegetek, csak a pénzt vinné... <#sir>

<#eljen><#wow1>

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

akos25

Szép gépek / képek... <#eljen>

Nem, saját flotta kamionjai még nem közlekednek, és egyenlőre nincs erről szó. Csak AI-k vannak.
Sziasztok!

Megcsinálták már azt, hogy a saját flotta autói is járjanak a forgalomban? Mert most még nem szoktam festegetni a kamionokat, amíg úgysem látni őket forgalomban, pedig tök szépek lennének, ha a saját autók jönnének szembe.

Sárgaság!!

Már megoldódott ez is. Vagyis rájöttem hogy kéne hozzá a Skandináv dlc is.
Egyik gond a másik után.
Sikerült kibontani és berakni a játékba de betöltésnél kifagy.
Talán a prioritásokat kellene állítani?

Köszönöm szépen a segítséget.
Töltsd le INNEN vagy bárhonnan ahonnan akarod ezt az ingyens tömörítőt. Ezzel ki tudod csomagolni és akkor megkapod a szükséges scs fájlokat.

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Igen, igazad van tényleg nem scs fájlok.
Viszont akkor ezek hogyan is csomagolom ki? kell hozzájuk program?
Biztos, hogy az a 7 fájl scs kiterjesztésű?
Nekem úgy tűnik, hogy az 7 darab 7z-ben tömörített állomány lesz, amit ki kell csomagolni és akkor kapsz 2 db scs fájlt.
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2016.07.23. 19:29:11

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Megint én és megint segítséget kérek(viszont a Scania RjL-ről már nem kell link mert találtam)
Promods mapot szeretném berakni a játékba és a hivatalos oldalról szedtem le.
Az a helyzet hogy nekem alapból 7 scs fájl jött le.
norbee46
Szia!
Köszi a választ! Csak az ets2 mappát nem lehet kell a dokumentumok is?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

macleody
Igen, a dokumentumokba teszi, de elvileg a dokumentumok mappát áthelyezheted másik meghajtóra.
norbee46
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha a hdd-re raktam steam klienst és ide kerül ets2 is , akkor is a rendszer partícióra hozza létre a dokumentumokba az ets2 mappát? Ezt át lehet helyezni hdd-re hogy ne az ssd-t gyilkolja?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Valaki tudna nekem adni egy linket Scania RjL kamionról?
NIBI
Hát majd megpróbálom de csak közeli mentéseim vannak, szóval jobb ha újrakezdem már vagy 30-adszor. 😞
Én igen se garázsba se sehova nem tudtam ugrani egyből befagyott visszatöltöttem egy előző mentés utána jó lett.

NIBI
Nekem olyan gondom van, ha pihenőben pihenek, vagy ha kompozok, akkor lefagy a játék... Bejön hogy WOT szinkronizálása (vagy mi) az is csak félig jön fel és már lefagy és hiába várok nem megy onnan már tovább... Ezt csak azzal a profillal csinálja ami csatlakoztatva van a WOT-hoz.
Járt már így valaki? Esetleg megoldás? 😊
sziasztok! az a problémám, hogy a mentéseim minden frissítés után eltűnnek. mit lehet tenni ez ellen? előre is köszönöm!
Frequency
<#eljen>

Köszönöm a választ de közben megoldódott,sikerült beállítani mostmár minden jól működik,én rontottam el részben mert a beállításvarázsló után már nem kell a kiosztásban hozzárendelni pluszban.

Frequency
A fékkel akad össze,amikor nyomod a gázt,a fék is működik?Vagy azt is nyomogattad?Próbáld meg kihúzni a kormányt az usb-ből..majd újra be.A legfelső sorban látja a játék a kormányod?
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.07.18. 19:58:08

ezt csinálja és nem tudok rájönni mi a baj,eddig nem volt gond
Utoljára szerkesztette: mardal, 2016.07.18. 17:54:48

Frequency
Szia!A beállításoknál a gázpedálnál klikkelj a "fordított"-ra.Aztán lépj a pedálra,egy zöld csík mutatni fogja hogy működik a pedál.

Az online rádió végleges verziója. A már benne lévő magyar adók után bekerült kb 30 külföldi is a következő kategóriákban: Reggae, 80s, Jazz, Smooth Jazz, Spacesynth, Disco, Chillout, Rock, New Wave, Dance.

http://data.hu/get/9857660/Online.radioadok.2016.07.18.zip

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

A csuszkán kell állítani szerintem.
Sziasztok
Az miért lehet hogy a játékban ha be akarom állítani a kormányt (G25),a gázpedált úgy érzékeli mintha folyamatosan le lenne nyomva,más játéknál teljesen jól működik,már a drivert is újra feltettem.
Valaki találkozott már ilyen problémával?