52664
-
tallerkrisztian #50182 A modokat azt tudom hogy hová kell bemásolni.A modolással vagyok gondban, egész pontosan azzal hogy mit és hogy?
Maga a fájl az megvan csak a Mod készítés lépéseit nem ismerem -
#50181 Annak aki várja az SCS hűbelemancát....mert a modderek már rég kiadták :)
-
#50180 még néhány hónap
-
#50179 Nem lehet belenyúlni a base fájlba. A modokat máshová kell tenni 0%-os tömörítéssel. Majd valaki megírja pontosan hova, mert nekem most nincs fent a játék. -
tallerkrisztian #50178 Sziasztok
Winrarral milyen tömörítési arányt állítsak be hogy jó legyen a "base" fájl/mappa mérete?
Kicsomagolom az SCSextractorral és úgy az 1.71GB ból lesz 2.94GB
Ki akarom cserélni a sound/ui/ coin.ogg fájlt az előzőre mert ez a csipogó hang nagyon nem tetszik.
Ide is írhattok: [email protected]
Köszönöm -
BigdaweM12 #50177 sziasztok! létezik olyan mod amitől az éjszakák olyan sötétek lesznek mint "régen"? mert így kb semmi se indokolja a tompított fényszóró használatát a refiről neis beszéljünk. simán végig lehet vezetni egy éjszakát helyzetjelzővel a büntetések persze jönnek (nem vág földhöz az a 250euro de akkor is) -
#50176 Én hallottam egy sorozatról: Kamionnal a halálutakon -
#50175 Fekete kutya - Black Dog
Didi megőrjítesz - Didi auf vollen Touren - Didi drives me crazy
T.I.R sorozat
Maximális Túlhajtás
Túl a csúcson
A félelem bére (1953)!
Google is tud egy párat...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2017.04.25. 14:08:39 -
#50174 Tudtok valami jo kamionos vagy teherauto soforos filmeket? En csak a Kenguru meg a Konvoj-t lattam, de talan vannak meg hasonlok. Ja, meg a Párbaj is remek, el ne felejtsem. -
mk452001 #50173 Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy a schwarzmüller DLC pótjaihoz tud esetleg valaki template-t, vagy valami festési segédletet?
Már egy ideje futkorászok a neten, de nem igazán találtam bármi használhatót - bizonyára csak én kerestem rosszul...
Előre köszönöm a segítséget. -
#50172 Nem vágom, hogy mi köze lehet a problémámhoz, de kösz kipróbálom. -
#50171 Sziasztok!
keresek kecskeméten vagy környékén élő emberkét, aki tisztában van az ottani(Kecskeméti) kamionforgalommal!
Kérlek írjon privátot, aki kompetens a témában.
Köszi, előre is! -
mardal #50170 Egy kis érdekesség:
ets2&ats -
RaKmaTakaTa #50169 Csak egy tipp: a win10 "gyors rendszerindítás" is szokott gondot okozni különböző eszközöknél. "Vezérlőpult\Hardver és hang\A be és kikapcsológombok működésének beállítása"
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2017.04.23. 21:06:40 -
#50168 Ez a retek Winfos elcseszte a kormány illesztő programját és nem ismeri fel a Logitech Driving force GT-met, azt hiszi valami sima 180 fokos kormány. A gyakorikérdéseken találtam megoldást hozzá (minden indításkor netkábel ki, újrainstallálni,stb). Ezzel más is találkozott? -
putinson #50167 Szaisztok, hogyan lehetne azt megcsinálni hogy a hosszú és jól fizető fuvaroknál ne ilyen targoncás meg satöbbi pótkocsikat kapjam, hanem az egyik, a kamionomhoz passzoló modot? Előre is köszi és bocs ha volt már -
#50166 A fizetés hangját nem lehet valahogy átállítani, mert ez a csipogás kikészít.
-
Stefan28 #50165
-
#50164 bocsi a dupláért, de egy dolgot elfelejtettem :
H.E.L.P -
#50163 Köszönöm, de így sem működik!
Amennyiben berakom a Project balkan-t úgy, ahogy írtad, akkor nem tölti be a mentéseket.
Ha úgy rakom be, hogy a sor legalján legyen, akkor pedig csak két városrészt és két utat tölt be...egyszerűen nem értem mi lehet a probléma, már csak a 3 map volt a mod mappában...
(természetesen minden vásárolt) -
#50162 skacok
erre mi a magyarázat?
eddig 2x vágott ki
-
-
Hotwheels: Szép darab... -
#50159 Oslo / Tourlaville / La Rochelle
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2017.04.17. 09:34:10 -
Bukephalos #50158 Ha aa kérdésed úgy értetted, hogy a profilesXXX.bak könyvtárakat törlöd, akkor nyugodtan. Legfeljebb az aktuálist megelőződ hagyd meg a biztonság kedvéért. -
Feketegyöngy747 #50157 Sziasztok, egy olyan kérdéssel kérném a segítségeteket, hogy ha a korábbi frissítéseket az ETS2 -ben kitörlöm, akkor valami következménye lesz-e a dolognak? Gondolok itt pl:( nem tudom elindítani a szimulátort vagy textura hibák léphetnek fel a játkban).
Előre is köszönöm a választ. :-)
-
cxaxoxc #50156 Valahol Oroszországban
-
#50155 bár a többi SCS mint látjátok -
#50154 srácok
ugye leszedtem a promods 2.16os mapot
mentem 1-2 fuvart,és kb.a 3.fuvarnál a csalagútnál (ahogy át akartam menni az egyesült királyságba) már abban a pillanatban ki vágott a játékból
mellesleg nem értem,hogy nekem a legújabb promods map miért így jött le??
illusztrálom,hogy lássátok miről magyarázok
na szóval:
-
#50153 Új hungary map! -
#50152 -
#50151 -
#50150 ha nem mentetted le, akkor sehogy. Az bukó. -
Zámbó #50149 Sziasztok!
Tegnap újra lett rakva a gépem és a régi profilomba hogy tudok bejelentkezni?
-
#50148 skacok
le töltöttem a legújabb orosz map egyik részét viszont kicsomagolás közben ez fogadott/tárult elém:
az egyik SCS fájlt sikerült ki tömörítsem belőle mint azt láthatjátok a 2.nál ez fogad:
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2017.04.15. 04:25:50 -
LiTTLee #50147 Project Balkans Definition Package
Project Balkans Map Package
Project Balkans Assets Package
ProMods+RusMap Connection
RusMap Map Package
RusMap Model Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package -
#50146 Sziasztok,
valaki tudna nekem írni egy helyes sorrendet a Promods+Rusmap+Balkan projecthez?
Már ezer videót néztem és nem tölti be egyik mentésem sem....
Nagyon köszönöm, előre is! -
#50145 Hát igen főleg úgy gáz az scs részéről hogy ezt a vontatót már a 3d-s scannerrel készítik! Én még abban bízok hogy teljesen festhetővé teszik az egész elejét. -
cxaxoxc #50144 Bizony, nagyon jó az összhatás! Az SCS meg... Én is bizakodom, hogy még ebben az életben elkészül. De a helyzet az, hogy sok reményt nem fűzök azért hozzá. Mintha korábban lett volna szó itt E6-os MAN-ről, Range T-ről is. De persze meglehet, hogy csak álmodtam az egészet, olyan régről dereng csak valami. Az mindenesetre elgondolkodtató azért, hogy magánemberek a semmiből a szabadidejükben nekilátnak elkészíteni egy komplett kamiont, amivel el is készülnek viszonylag gyorsan, ugyan ezt meg SCS-ék többen, pénzbeli támogatással a hátuk mögött nem igazán tudják abszolválni... Az az érzésem mielőtt kijönne a "hivatalos" verzió, nem egy új Scaniát fogunk még kapni kifogástalan minőségben a lelkes modderektől. -
#50143 Tulajdonképpen semmit nem csináltam vele, csupán a fényviszonyok miatt ilyen... :D