52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szaboz80
    Mikor a műhelyben festesz vannak alapskinek, melyek többszínűek. Ezt a kamion modellje feletti 4szögek mutatják. Ráállsz az egyikre, befested, majd a következő és azonnal látod az eredményt.
  • Puhos
    Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a kamiont többszínűre festeni? Tehát nem letölteni akarok hozzá, hanem a játékon belül amikor a festést választom ki, ott hogyan lehet megoldani?
  • Bukephalos
    Szívesen!
  • Nesuten

• Jabar
    Rendben, köszönöm.
  • Bukephalos
    Csak Magyarország (Jelenleg nagyságrendileg Közép-Magyarország van kész) A HunMap-ot a Restacar oldaláról oldalról töltsd le, az a hivatalos, és ott találsz pontos leírást a telepítésről is
  • Jabar
    Sziasztok!
    Steam-en megvettem az alap játékot és láttam hogy van mod-ként Magyarország térkép.
    A kérdésem az lenne hogy ha azt felrakom akkor kibővíti a térképet vagy akkor csak Mo.-on lehet játszani?
    Előre is köszönöm a választ!
  • norbee46
    Szia!
    Ha online vagy és csatlakozol egy virtuális céghez csak akkor jegyzi a fuvarokat! A map módokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
    Remélem tudtam segíteni.
  • DIESEL DOG #49894
    Mai napig nem tudom miért kell az ilyeneket erőltetni. Ha kamionozol inkább szerezz egy Wayteq X995-ös GPS-t és rakd fel rá a legfrissebb iGo Primo truck 3D navigációs szoftvert. Ezt a kombót használom kamionozáshoz meg autóban is már nem is tudom mióta, sz*rban még sose hagyott... kamerának meg szintén valami normálisat inkább.
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2017.01.02. 21:10:40
  • Robertoo21
    Sziasztok! Trucksbook mukodik offline promods+rusmap kisereteben, vagy csak online? Koszi elore is :)
  • pozimisi11
    Hello tudom hohy nem ide kellne írni de hátha valaki tud megoldást van egy Navigációm kamionos és egyszer eltűnt róla a térkép valahogy vissz lehet állítani vagy valaki esetleg egy jó programot tudna ajánlani?
    a gps: http://www.kamionosok.hu/forum/adok-veszek/435-7-cool-pioneer-gps-dvr-kamera-navigacio-auto-truck
  • SimaSuna #49891
    Nyugtával a napot izét évet barátom! :)
    SCS-ről beszélsz :)

Range T már mióta ígérve volt...
  • Puhos
    Szia!

Leszedtem de sajnos csak akar jó lenni, a fuvarválasztásnál kifagy a játék. Valószínű, hogy valamelyik másik moddal akad össze. Így marad a megszokott MAN. Annyi kérdésem lenne még, de nem csak hozzád, hogy hogyan lehet a kamiont többszínűre festeni? Tehát nem letölteni akarok hozzá, hanem a játékon belül amikor a festést választom ki, ott hogyan lehet megoldani?
  • Axtros
    Akkor lássuk 2017-et. :)
    Új vontatók, új térképek, több tartalom, új fejlesztések.
    MAN EU 6, T-Range, saját pót, tandem...hú de jó lesz...és már itt is 2018! :)
  • Puhos
    Köszi szépen.

boldog új évet kívánok mindenkinek
  • szazoltan

• szazoltan
    itt találod.
  • bajusza
    Békés, Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek.
  • norbee46
    Scania S series

Kapcsold ki a részletes pótkocsi akasztás opciót!
  • Puhos
    Szia!
    Szép vasak. A fehér Scania-t honnan töltötted le? Én eddig akárhányat töltöttem le egyik se akart működni! Volt olyan, hogy nem tudtam rátolatni a pótra, és csak a károsodás mértéke nőtt!
  • Puhos
    Warezba ne nagyon várj segítséget.
  • Stefan28
  • norbee46
    Szépen néz ki de a hangja az ó borzalom!
  • szazoltan
    Üdv.

• kamionos dzsó
    Lassan kész vagyok az AO-val... :)
  • dantre
    Nem, úgy töltöttem le
  • Puhos
    Hy!
    Eredeti a játék?
  • dantre
    Sziasztok
    Miért van az, hogy beteszem a játékba a pályát (lehet ez bármelyik pálya) és crash-el kidob....
    Mindent normálisan csinálok, a pálya verziója megegyezik a játékverzióval mégsem működik egyik sem.
    Valahol nálam van a probléma, de hol ?
  • pozimisi11
    ezek jó modok lennének csak ha beteszem ezt a volvo skint :http://ets2.lt/en/waberers-volvo-fh-classic-truck-v-2-0-reworked-version/
    akkor a cabin dlc-t nem tudom használni
  • SimaSuna #49873
    csak keresni kell.....
  • pozimisi11
    Hello! valaki tudna nekem csinálni egy ilyen volvo skint azt megköszönném :D
    http://truck-photos.net.s3.amazonaws.com/16611.jpg
  • SimaSuna #49871
    1. 2 órát játszottál offline?
    2. Mekkora a pinged?
    3. Mikor próbáltál játszani? Nem volt fullon a szerver?
  • ets2mplayerHUN
    skacok
    mi lehet a gond?
    én még ilyen jelenséggel/hiábal még soha nem találkoztam
    (multipalyeres cucc) a gyereknél nincsenek szerverek ezt írja ki: Timeout Trying again...
    pedig nála minden okés
    pl.játék verzió 1.26.3 és a multi is stimmel
    mégis mi lehet a baj? tudja valaki? az írjon
    Utoljára szerkesztette: ets2mplayerHUN, 2016.12.28. 04:00:23
  • RiCSi1234
    Van egy pár igen csak szép hely a Francia DLC-ben. :)

Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2016.12.27. 15:46:18
  • Stefan28
    Az eső hosszát kell fel húzni vagy ahogy akarod úgy variálod mert akkor hó fog esni.
  • ets2mplayerHUN

Boldog karácsonyt mkinek!
    lenne egy kérdésem
    (multiban) esik a hó de a szélvédőre egy csepp nem esik :/
    miért nem? mit állítsak be? egy alkalommal nyomtam F7 entert utána jó volt többször nem jössze a dolog
    valaki segít nekem ebben?
  • Stefan28
    Boldog karácsonyt! Aki az úton van még balesetmenteset!
  • Szálguldó166
    Szia ets2mplayerHUN!
    Boldogultál meg jelentek a Festések?
  • SimaSuna #49864
    Boldog Karácsonyt!
  • bajusza
    Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden ETS2 Sofőrnek! Balesetmentes vezetést.