Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Az már jobban hangzik, talán majd a Tescoban is lesz mint a Skandi.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Akkor csak neten meg veszem és már dobozosba nem lehet kapni? De ha azt vesszük ugyanannyiba kerül.
Az mivel lenne olcsóbb? 😊 4999-ért van kiírva ott is.
Igen, a CD Galaxis-on, de csak digitális formában. Azt hiszem ez már DVD tokos formában nem lesz kapható, így marad a Steam, vagy ez.
A RangeT-ről tényleg volt szó - még januárban, sőt anno egy képet is posztoltak róla ennek a blog bejegyzésnek a végén, de az MAN Euro 6-ról eddig - hivatalosan - nem volt érdemi tájékoztatás.
Szerintem majd valamikor a francia DLC után kiadják update-ben a RangeT-t, majd pedig - mivel a Scania nagy támogatója az SCS-nek - kiadják az új Scania-t. Egyesek azt írják, hogy egy karácsonyi - idei 😊 - update-ben lesz benne a RangeT, de én ebben nem hiszek. A Scania meg egy nyári durranás lehet.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2016.12.01. 08:05:51
Szerintem majd valamikor a francia DLC után kiadják update-ben a RangeT-t, majd pedig - mivel a Scania nagy támogatója az SCS-nek - kiadják az új Scania-t. Egyesek azt írják, hogy egy karácsonyi - idei 😊 - update-ben lesz benne a RangeT, de én ebben nem hiszek. A Scania meg egy nyári durranás lehet.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2016.12.01. 08:05:51
Sziasztok!
Úgy ahogy mondod Zoci Racing MAN TGX, TGA Euro5, Euro6 és még a úgy mond a kistestvéreit is meg csinálta pontosabban 1 ember mind a három modellt és úgy tuningolod ahogy akarod nem csak felteszel egy csövet felűre meg lámpát oszt nyomjad hanem mindent lehet variálni rajta.
Nem baj úgy vannak vele jó munkához idő kell! Csak nehogy az legyen mint a feljavítót dafon hogy megveszik a modkészítőtől.
Úgy ahogy mondod Zoci Racing MAN TGX, TGA Euro5, Euro6 és még a úgy mond a kistestvéreit is meg csinálta pontosabban 1 ember mind a három modellt és úgy tuningolod ahogy akarod nem csak felteszel egy csövet felűre meg lámpát oszt nyomjad hanem mindent lehet variálni rajta.
Nem baj úgy vannak vele jó munkához idő kell! Csak nehogy az legyen mint a feljavítót dafon hogy megveszik a modkészítőtől.
Jó gurit! Hosszú pihenő után felrakodtam Bergenben és irány Heilbronn!

Szép estét mindenkinek! Ki milyennek tartja a kamionom?
Üdv. Álmos-Nagypapa
Üdv. Álmos-Nagypapa
Az egyik oldalon előrendelésre van kiírva a VIve La France DLC 4990-ért, lesz ez olcsóbb dobozosan megjelenéskor?
Ha jól emlékszem a Skandi 3990 volt.
Ha jól emlékszem a Skandi 3990 volt.
Francia DLC-vel ígérték a RangeT-t...sőt, a MAN euro 6-ot is...nem?
Megint csak a modderekre kell hivatkozni...
Megcsinálták a Range T-t, egész szépen, sőt a MAN-t is úgy tudom....
Előbb lesz ebből modderes Scania mint SCS féle....

Megint csak a modderekre kell hivatkozni...
Megcsinálták a Range T-t, egész szépen, sőt a MAN-t is úgy tudom....
Előbb lesz ebből modderes Scania mint SCS féle....

Össze kaphatnák magukat és karácsonyra kész lehetne! <#hehe>#hehe>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
elkezdték fotózgatni az új Scaniát, 1-1,5 év és a játékban is lesz.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"
Nem a ProMod-al van gondom 😊 az jó működőkepés, volt amíg nem frissült maga a játék, hanem egy más gyártótól származó mapot szedtem le 😊 És igen előbb olvasnom kellet volna. És igaz közmondás: minden mackó a saját kárán tanul
Szívesen!
Köszi!
A STEAM-ben jobb klikk a játékra
Tulajdonságok
Béták fül
Kiválasztod a kívánt verziót, letölti és már játszhatod is. Illetve előtte célszerű a STEAM-t offline állítani és akkor nem tölti le az új verzét mindaddig, míg Te nem akarod.
Tulajdonságok
Béták fül
Kiválasztod a kívánt verziót, letölti és már játszhatod is. Illetve előtte célszerű a STEAM-t offline állítani és akkor nem tölti le az új verzét mindaddig, míg Te nem akarod.
A hsz-emben feltettem egy kérdést... Ha tudod rá a választ akkor írd meg és csináld meg magadnak is. Ha nem tudod, várjál valakire aki megírja a tutit és cselekedj aszerint. Mindenekelőtt olvass!!!
Jah, és nem kötelező használni, ha problémád van vele.... <#ejnye1>#ejnye1>
Jah, és nem kötelező használni, ha problémád van vele.... <#ejnye1>#ejnye1>
hehe megvárják a franciát <#beka2>#beka2> és addig mit csináljak? lessem a gépen a játékot?
Van az új mega map amit most dobtak ki, sajnos utólag olvastam hogy hibás. Ennek az lett az eredménye hogy amikkor eltávolítottam torlódót vele együtt az egész mentésem, szóval minden, o lett. <#falbav>#falbav>
Melyik map modra gondoltál? Ha a ProMods-ra akkor most beszéltem (írtam) velük. Megvárják a francia DLC-t (12.05) és utána kezdik az Update elkészítését. Ha Te sem akarsz addig várni, lentebb olvashatod a megoldást.
Más: csinált már valaki olyat, hogy a játékot visszaállította egy korábbi állapotra? (jelenleg nekem az 1.25 kéne ideiglenesen) Hol kell? Ha a 1.26-t szeretném, akkor azt már nekem kell manuálisan, ugyan ott megtenni?
Más: csinált már valaki olyat, hogy a játékot visszaállította egy korábbi állapotra? (jelenleg nekem az 1.25 kéne ideiglenesen) Hol kell? Ha a 1.26-t szeretném, akkor azt már nekem kell manuálisan, ugyan ott megtenni?
Szép estét! Senki ne mérgelődjön az új frissítések miatt, nekem is sok minden fölkavart.
Üdv. Álmos-Nagypapa<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: ÁlmosNagypapa, 2016.11.29. 21:22:10
Üdv. Álmos-Nagypapa<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: ÁlmosNagypapa, 2016.11.29. 21:22:10
Na hát ez a mega mod jól kibaxot velem, letöröltem mert nem működőt, erre törölt minden mentést, így kezdhetem előröl az egészet.
World of Trucks-os munka vállalása mellett nem lehet kikapcsolni a 90-es korlátozást.
Kipróbálta valaki a mega mapot? Elvileg most 26-án lett kiadva
bocsánat, mármint map modra gondoltam 😛
Sziasztok, frissült a euro truck2 és a már leszedet mód nem megfelelő. Van esetleg új verzió? Ami a 1.26.1.-re frissült játékhoz jó?
Szép estét mindenkinek! Mai alkalommal Németország területén gurultam új kamionommal.
Indulás:
Út közben:
Lerakodás:
További szép estét! Üdvözlettel: ÁlmosNagypapa
Indulás:
Út közben:
Lerakodás:
További szép estét! Üdvözlettel: ÁlmosNagypapa
Még egy kérdésem lenne multival kapcsolatban:
Miképp lehet meglévő, mod mentes profile-t multiban aktiválni/használni?
Próbáltam a neten lévő Guide-ok segítségével duplikálni, de az istennek nem jelenik meg a profil multiban.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
Miképp lehet meglévő, mod mentes profile-t multiban aktiválni/használni?
Próbáltam a neten lévő Guide-ok segítségével duplikálni, de az istennek nem jelenik meg a profil multiban.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
Köszi.Ki is van kapcsolva,üresen jó is.Nade,ha vállalok melót egyből lelimitál 90-nél.Ez a gondom.
Szívesen!
Én még nem találtam olyan kamion-, vagy trailer modot ami a promods-szal akadt volna, ha egyébként mod-mod vagy mod-játék verzió inkompatibilitás nem áll fen.
Én még nem találtam olyan kamion-, vagy trailer modot ami a promods-szal akadt volna, ha egyébként mod-mod vagy mod-játék verzió inkompatibilitás nem áll fen.
Köszönöm! Őket nagyon ismerem (innen szerzem be Jazzycat modjait), csak mindig az a problémám, hogy nem tudom pontosan, hogy a ProMods-al mi műxik...
További érdeklődés:
1) Én szívesen használnám a Real Company logo v2.4.4. by satan19990-t. A hsz-ben írják október 30- dátummal, hogy ProMods-al nem megy. Van valakinek tapasztalata vagy egy másik bővítménye, amely funkcióban megegyezik a fentivel?
2) Egyet még nem sikerült megfejtenem. Mikor írják, hogy "X" modot a modkezelő az "Y" mod előtt töltse be, az mit jelent? Alulról felfelé tölti be a modokat vagy fentről lefelé? Mi a sorrend?
További érdeklődés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) Én szívesen használnám a Real Company logo v2.4.4. by satan19990-t. A hsz-ben írják október 30- dátummal, hogy ProMods-al nem megy. Van valakinek tapasztalata vagy egy másik bővítménye, amely funkcióban megegyezik a fentivel?
2) Egyet még nem sikerült megfejtenem. Mikor írják, hogy "X" modot a modkezelő az "Y" mod előtt töltse be, az mit jelent? Alulról felfelé tölti be a modokat vagy fentről lefelé? Mi a sorrend?
MAN TGS Euro6
MAN TGX Euro6
Egyébként meg itt érdemes körülnézned:
Kamionok
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2016.11.28. 11:35:43
MAN TGX Euro6
Egyébként meg itt érdemes körülnézned:
Kamionok
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2016.11.28. 11:35:43
Köszi! Vannak esetleg linkjeid hozzájuk?
Én egy MAN TGS-t és egy MAN TGX euro 6-t nyúzok felváltva. Próbáltam Ohaha DAF gépeit is, de nem tetszettek a fékhangok
Rég jártam erre felé... Pénteken szeretném reaktiválni a játékot, amivel kb 5-6 hónapja nem gurultam... ProMods map-ot fogok a továbbiakban is használni JazzyCat pótjaival. Ehhez ti milyen traktorokat használtok, ami nem része a játéknak? Ajánljatok párat, légyszi.. 😊
látom értesz ezekhez a dolgokhoz lenne is majd feléd egy kérdésem...
na úgy tünik sikerült a dolog 😊 mégegyszer tényleg köszönöm a segítséged örülök hogy segítettél 😊)
át írtam meg minden erre hibákat írt ki ahogy raktam vna be a mappába
most meg valami hibákat írt ki amikor raknám be a mod mappába
értem hát nagyon szépen köszönöm a segítséged 😊 nem hittem hogy lesz itt bárki aki segít ebben,tényleg mégegyszer nagyon köszönöm 😊)
Egyszerűen elmented és ennyi, nincs más mágia. Utána bedobod a mod mappába és aktiválod.
pl.be írtam 25öt... szerintem ez nekem ideális
nos akkor szimplán csak mentem el? utána gondolom dobjam is be a mod mappába
Utoljára szerkesztette: ets2mplayerHUN, 2016.11.27. 22:48:29
nos akkor szimplán csak mentem el? utána gondolom dobjam is be a mod mappába
Utoljára szerkesztette: ets2mplayerHUN, 2016.11.27. 22:48:29
Pontosan ennyi.
A játék alapértékét redukáltam 50-ről 25-re...
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.27. 22:41:47
A játék alapértékét redukáltam 50-ről 25-re...
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.27. 22:41:47
gondolom ezt csak szimplán dobjam be a mod mappába és a játékban aktiváljam ugye?
Akkor a teendőket tudod. Ha nagyon nem menne, akkor ITT ez a mod amit most dobtam össze a játék gyári beállításait felhasználva, csupán a forgalmat csökkenti.