Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval letöltöd a linkelt modot, majd megnyitod, lesz benne egy def mappa azon belül pedig egy traffic_data.sii fájl amit szintén megnyitsz és keresel benne egy max_vehicle_count sort és a mögötte lévő számot átírod neked megfelelőre. Szabály csak annyi hogy 0 és 150 között legyen a szám értéke, a szám minél nagyobb, annál nagyobb a forgalom és minél kisebb annál kevesebb.
#lacica: a játék menüjében kikapcsolható a sebesség limiter.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.27. 21:34:25
Rakodás

a promods és az orosz mapon hogyan kell csökkenteni a forgalmat?
Nem rossz ötlet amennyiben a tükrök is törhetnének.
nekem is lenne egy kérdésem,régebben már,de megvettem a skandináv DLC-t ,de 3x5 kóddal, de a regisztrálásnál 5x5 öt kér,mit lehet tenni
ez esetben,hogy tudjak vele játszani?
Nemrég szántam el rá magamat a multira (Truckers MP) lenne ezzel kapcsolatban néhány kérdésem:
- Ha be van kapcsolva a fáradtság szimuláció, miért nem fáradok?
- A kamionok feletti saját nevet én nem láthatom, csak a másét?
- Lehet a városok között transportálni (mint SP-ben egyik garázsból a másikba) vagy ez tiltott? Konvoj esetén lábon kell az induló városba menni?
Előre is kösz, a válasz jöhet pv-ben is . . .

Szép estét! Üdvözlettel Álmos-Nagypapa.<#circling>#circling>érkezés a lerakóhoz:
a lerakóban:
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Szerintetek el viselhető?
Disel Dog fantasztikus szerelvény!
...rush...
Scania R420 E5 L6 (8) by DI3S3L, on Flickr
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.24. 19:57:30
Feröer

Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2016.11.23. 12:53:24
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
lenne 1-2 gyoskérdésem.
ki akarom próbálni neten, de mielőtt megvenném jó lenne tudni, hogy mégis milyen netkövetelménye van (milyen tényleges le és feltöltés kell hozzá, hogy használható legyen), illetve általában milyen kiegészítőrészek (DLC-k) kellenek hozzá, mer gondolom az alapjátékkal nincs túl sok server.
Nem tudok olyanról ami csak egy kifejezett típusra jó!De nekem olyan van hogy minden típusra jó modokra is.(reálisabb kabin mozgás)
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2016.11.20. 11:35:05
Lehet, hogy hülye a kérdés, de érdekelne, bármely kamion fizika mod működik kamion mod esetén is, vagy csak akkor ha célzottan adott típusra is elkészült?
István
www.smart-bus.hu
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Akár egy gtx1060-as? Valakinek tapasztalata vele?
13 éve itt. Szép idő.
hangacsi.blog.hu
Short trip
Arnhem (NL) - Brussel (BE)
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.18. 23:11:14
PetiM44: Köszönöm. Ott a pont 😊 Nagyon jó lenne egy freeride. Különböző mapok körbejárása miatt egészen biztos nem fogok fél életet gép előtt tölteni a feloldások miatt.
#Punky: Még mindig pöpec! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.11.18. 20:56:23
És még annyi, hogy csalásba nem nagyon várj segítséget. Fontold meg, hogy te tényleg ezzel szeretnél-e játszani?!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2016.11.17. 21:10:01
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Még mielőtt csíter gémer hülyegyereknek tűnnék, leszögezném, hogy csak szórakozásból szeretnék egy kellemeset gurulgatni a játékban egy-egy térképen, mindenféle kötöttségek nélkül 😊 Nagyon csábító néhány map, de semmi képp sem szeretnék szállítgatni, meg fejlesztgetni.
Létezik ehhez valami megoldás, hogy elérhetőek legyenek a dealerek, és egyéb korlátok is megszűnjenek? A CheatEngine-el szereltem már pénzt, aztán tovább még nem jutottam 😊 Kb teljes mentés meg mintha nem lenne nyerő, mert ahogy néztem, minden új mapnál új profil kell(?) Legalábbis a magyart próbáltam eddig, ott így ment.
Még valami olyat láttam, hogy minden fuvar után level mittomtén' hányat ugrik a profil egyből. Ez nem tudom mennyit segít a kötetlen játék elérésében, nem ismerem a játékmenetet, de remélem van valami egyszerűbb megoldás is 😊
Minden segítséget köszönök előre is.
Próbáld ki EZT. 1.25-ös verzióval tökéletesen működik, a mod készítője jelenleg dolgozik az 1.26-os verzióhoz való modon mivel az új patch alaposan megvariálta a növényzeti modellek zömét plusz érkezett vele pár új modell is.