52664
-
#50142 am néztem a DLC-k között azt a pótkocsi DLC-t hát nincs köztük
-
#50141 hát te azt hogy csináltad,hogy a krone helyett FEKETE??
elárulod? kössz előre is -
#50140 Egy kis változatosság, unalmas volt már a Krone... :-D
-
#50139 Valóban nem rossz! De jobb lenne már scs verzió!
Hangja is jobb mint az előzőeknek!
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2017.04.14. 11:24:32 -
Bukephalos #50138 Nézd meg a Steam-ben a béták-nál nem lehet-e vissza állítani? -
Bukephalos #50137 szivesen!
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2017.04.14. 08:56:59 -
cxaxoxc #50136 Hű emberek, hát ez a Scania S730 valami elképesztő! Sajnos ugyan még nincs teljesen kész, a műszerfalon a kijelzők hiányoznak és a sebességmérő is csal egy kicsit, de valami hihetetlenül hangulatos és minőségi munka már most is. Hát még ha egyszer 100%-osan is elkészül...
-
#50135 miért van olyan érzésem,hogy ez a DLC is csak megvásárolható lesz?
csak azért kérdem,mert elvileg vagyis valaki állítása szerint lehet majd INGYENESEN elérhető valahol
mellesleg ezért kellett a steam le frissítse a játékot 1.27.1.5re ezért 2-3 ember nem tud multizni mivel a multi csak az 1.27.1.1et támogatja na mindegy
ilyenkor mi a teendő? nem lehet vissza állitani 1.27.1.1re
valaki segitene? -
#50134 Brrúúúúúúú.. végre valami érdekes :) -
putinson #50133 Köszi, a RusMapot most is használom, a ProRussal játszottam, a többit kipróbálom. Amúgy én is 1.26-tal játszok -
#50132 Köszi! -
#50131 Tessék: https://www.promods.net/compat.php
-
Bukephalos #50130 RusMap, Russian Open Spaces és Harsh Russian Baikal, valamint a Southern Region mapokat tudom ajánlani nézegetésre, aztán van valami ProRus map is . . .
Azt nem tudom, hogy 1.27 -hez melyikből jött ki frissítés már, én még 26-al nyomom -
#50129 Valaki aki már látta,adna egy linket a Promods 1.27-el futó verziójához? ITT valahogy nem találom...... -
putinson #50128 Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan add-on mapról (nem muszáj hogy ProMods-szal működjön) ami hozzáadja a játékhoz Kazahsztánt, Grúziát, Örményországot vagy akörüli területeket?
Előre is köszönöm!
-
#50127 skacok
nekem nem jön le az újabb promods map
csak tölt,tölt,és tölt de nem csinál semmit
már 2-3 fájlt sikerült leszedjek de a többit nem sikerül
meg se mozdul a letöltés vagy valami -.-"
valami ötlet? vagy tanács? esetleg tipp?
idióta hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi -
#50126 egyetértek a #50122 hsz-vel, szerintem a legjobb választás! Mondjuk egy Moszkva-Barcelona útvonal ca. 3 órájába hideged meleget meg lehet élni, nagyon profin összerakott változatos map.
És elkezdtek kis hazánkkal is foglalkozni!
Ma/holnap felrakom a 3 mapot és akkor leírom a helyes sorrendet, hogyan kell betenni a mod mappába (láttam ez is kérdés volt nemrég) -
Fenimor #50125 A napfény és árnyék megvalósítások ígéretesek, de játékmechanikailag harmatgyenge próbálkozás. -
mardal #50124 Egy konkurens próbálkozás:On The Road -
#50123 Van már új Promods! -
#50122 Promods + RusMap + BalkanMap.
Egész kellemes fuvarok vannak.
Jazzy vagy Roadhunter tréler kiegészítőkkel. -
Bohusek #50121 Továbbá: A jelenlegi Mo-i térképen máig nem tudtam megszokni, hogy az M6 az M7-ből nyílik, valamint vannak olyan országok, ahol az autópálya elágazásnál a mindkét haladó sáv fölött egyenesen mutató nyíl van, majd hirtelen a külső sáv lekanyarodik és csak a belső sávban lehet egyenesen haladni. Ez mindig megszívat, a sok verziófrissítés egyikében ezeket a táblákat javíthatták volna már. Továbbá illúzióromboló, hogy az előjelző táblák, amerre a játéktér már nem terjed ki, a táblák piros X-ekkel vagy kitakart négyzetekkel operálnak. Bezzeg az ATS-ben ki tudták írni a nem bejárható városok neveit a hasonló táblákra.
Poén: Mo annyival lehetett volna realisztikusabb, hogy az autópályák fölötti átjárók némelyikére rendőrautót és sebességmérő rendőröket is tehettek volna. Valamint Pécsen már nem igaz a 25 emeletes, mint jellemző objektum, mivel már lebontották - igaz, a TV torony is sokkal távolabb van és fenn a Mecseken, nem a város határában, ahová betették. Bár dicséret is illeti őket, mivel az M1 mellé a Turult felrakták a hegyre. -
Bohusek #50120 Ja, egyetértek. Személy szerint a benzinkúton még a kasszához is besétálnék fizetni, a fuvar felvételénél az irodába bemenni, ott válogatni az egyes fuvarok között a faliújságon, vagy személlyel egyeztetve, stb. Vélhetően ilyen tényleg nem várható. Viszont amit sajnálok, hogy a pihenőidőt nem lehet egy csúszkával alvás előtt állítani (mondjuk az előírás szerinti minimum felett). Nappal jobban szeretek vezetni, így jelenleg, ha éjszakára esik a pihenés vége, nyomok még egy pihit. Csakhogy ez már hosszabb, mint az első, és beleesek a délelőtt javába... Ami viszont tök egyszerű lenne beimplementálni a játékba, az a kávézás benzinkúton, ami meghosszabbítaná az ébrenléti időt pár órával, ami idő alatt beérhetnél a közeledő végállomásra, viszont egy komplett pihi már nem férne be a határidődbe. Igaz, a tahográf figyelmen kívül hagyása miatt így is lenne bünti, de számomra az inkább belefér, mint a megkésett leszállítás - még talán költségoldalról is.
További térkép dlc-ket szívesen fogadnék. úgy mint Spanyolország, Portugália, Dél-Olaszország, Horvátország, Görögország, Finnország és tovább keletre, de nem mod formájában. Anno még játszottam azzal a térkép mod-al, amelyik Észak-Afrikát is tartalmazta, de azért sok esetben nem volt úgy kidolgozva, mint a fejlesztők általi részek. -
#50119 bakker :DD
ide telepited:
Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mods <-- ebbe a mappába pakolsz minden SCS fájlokat=modokat :D -
#50118 de az 5 file-ban vannak az scs fileok. és ez a kérdésem hogy melyiked a modba ? :) -
#50117 az oldalon a download linkhez, már soon van írva, szóval lassan letölthető lesz!! -
#50116 mod mappába rakd be ennyii majd a modkezelőben aktiváld azokat :D -
#50115 sziasztok srácok!
Valaki le tudná nekem írni a Rusmap telepítési menetét? Le van töltve mind az 5 file. Hogyan tovább?
Előre köszönöm. (2 éve off vagyok ) -
#50114 kössz azt gondoltam h csak az 1.27el lesz kompatibilis ezt jó tudni :D -
#50113 https://www.promods.net
Nehéz utána olvasni gondolom...
Folyamatban van, legyél türelemmel.
Fogod látni ha menni fog 1.27-el. -
#50112 mikor jön ki a promods map 2.16os verzioja? tudja valaki?? -
Axtros #50111 Próbáld ki. Szerintem igen, de a puding próbája az evés. :) -
#50110 skacok
a legújabb orosz/rus map kompatibilis a jelenlegi TSM mapal? -
#50109 Még mindig jobb mint az előző! Már csak azért is mert halkabb, kevésbé idegesítő. -
#50108 Fizetéskor ez a hang...bazzz :(
-
#50107 Sziasztok!
milyen programok kellenek ahhoz, hogy a trailer kapcsolási pontját meg tudjam változtatni?
A trailer mappájában milyen fájlt kell keresnem?
Köszönöm, előre is! -
#50106 Türelem. -
#50105 csak a 2.15 van még ami nem kompatibilis a mostani frissítéssel :| -
#50104 am nem is jött ki még a promods map 2.16os verziója... :/ és már rég az 1.27 verzió van -
#50103 sziasztok
hol tudom letölteni az 1.8as Virtual Speditor nevű programot?