52665
-
#4496 Nekem is XP-m van és megy. -
Robi546 #4495 xDD -
vajo #4494 Én majd a 8-at fogom legközelebb megvenni. :D Addig jó az XP is :D DE nem hsizem el, hogy nem megy XP-n. van directx9-em, új drivert is szedtem le a videókarihoz... Fos ez a T&T..bezzeg a shift2 elment maxon.., ez meg el se indul. Kezdek aggódni, mi lesz az ETS2-vel... xDD -
MauroN #4493 Nem, én Windows 7-et használok -
vajo #4492 nem jár valaki hasonló cipőben?? -
kisvory #4491 Nekem nem tudom mi a baja simán kellene vinnie a gépemnek de tisztára laggol...:( -
#4490 Ha visszaolvasol akkor megtalálod a demo-t Kisbrekusz linkelte be.. -
ForceindiaFisi #4489 Valaki legyen kedves segíteni nekem
A kérdés tehát,hogy HOL lehet letölteni a játékot?milyen oldalról?
lehetőleg ne navigáljatok,hanem linkeljetek. -
Robi546 #4488 amit nem tesznek bele ebbe. -
#4487 ha ebbe mindent ellőnének mi lenne benne a poén?
Úgyértem hogy ha lesz ETS3 abba mit csinálnának? -
tpbence0323 #4486 Sziasztok egy egyszerü dolog
na szerintem a kamion es a trailer közötti vezetekek jo lenne ha összekapcsolodnanak
nem?
(EZ CSAK ÖTLET)
-
#4485 Na kötekedik már Csak viccelek:D -
#4484 Ja, az apróbetűs rész, a szerződés legalján. De a topik neve akkor sem az.. (már csak azért is :P) -
#4483 +1 -
Solt #4482 A megjelenési dátum felet van. -
#4481 Ezt hol olvastad? -
ntex #4480 Töröltetve... -
ntex #4479 Alright, attól még a keresőben nincs benne :) Akkor szólok egy modinak hogy zárják amazt... -
#4478 Nincs szét offolva ez sem mert Euro Truck Simulator 2 és Trucks & Trailers topik a neve... -
ntex #4477 Csináltam T&T Topicot ha nem akarjátok ezt szétoffolni :) -
#4476 -
#4475 Sziasztok!
Nekem tetszik a game! Köszönet Magnumrolcsi-nak a cumo-ért jövő hét csütörtökig így el leszek aztán das bolt! Kíváncsi leszek hogy gamepad-dal milyen lessz mert billel nem az igazi! Megaztán most csak laposon nyomom az asztalin jobb lesz az tuti! -
#4474 Ez tényleg működik. -
#4473 Attól még lehetek értelmes, hogy nem tudok mindent. -
ForceindiaFisi #4472 és hol van a hivatalos honlap?elvileg az még nem üzemel. -
#4471 40perce megy a jatek, ugy látszik idokorlat nincs, szal megoldva. -
#4470 Amúgy szvsz. a játékban a feladatok nagy része elég nagy hülyeség... -
#4469 Kamionok topikba írtad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy 15 éves is lehet értelmes, lásd én! :D
Legelső link, letöltöd a windows/system mappádba, és tádááá :OO -
#4468 Megoldas, most szedtem le én is, és működik. Onnan tudom mert délelőtt kijátszottam a 30percet.
Kicsomagol, a játék exe-et felül írni ezzel, játszik. Meddig működik nem tudom. Most kezdem el tesztelni. -
#4467 Ezt írja ki: -
#4466 A növényzet alapból szar... :D -
#4465 De nekem a trial reseter se indul el :S valami hibát ír ki.
Mindjárt csinálok képet mit ír ki. -
NiQ #4464 Nállam is ez van.Ennyire nem lehet szar a gépem. A fél óra csak állítássokkal ment el.
-
#4463 Hát nekem a növényzet nagyon nem tetszik, pedig minden maximumon van, bár ettől eltekintve szerintem elég jó lett a grafika. -
#4462 Sziasztok!
valaki segítsen már légyszives. Nekem az scs file kibontásánál megáll 84%nál. SZabad hely megvan 23 giga. Mitöl lehet ez? -
#4461 Sziasztok!
Először kell egy frissen telepített játék! A játék mappájában megkeresed az exe fájlt és becsomagolod! Ezután kell a Trial Reset program amit már korábban belinkeltek #4436HSZ! Itt:#4425HSZ pedig szintén linkeltek már egy oldalt ahol a 12.oldal alján található képek alapján már meg lehet oldani az időlimites problémát! A végén csak törlöd a játék exe fájlját és a becsomagolt exe-t bemásolod az előbb törölt helyére!
-
Csabesz001 #4460 A trial reset-es dolgok ott vannak a játék telepítésétől kezdve a #4448-as hsz.-ben. Tessék szépen visszaolvasni.
De:
Feltolod a játékot, friss .exe-t kimásolod, majd becsomagolod. Játszol, letelik az időd, Trial resettel üríted a registry-t, kitörlöd a játék .exe-jét, berakod a frisset, és van még fél órád. -
SnyperD #4459 Esetleg a Scanian a nagy tükör felett a kis tükörnek nem panoráma képet kéne adnia? Mert így nagyon szar tolatni :/ . Meg szerintem nem reális ahogy a kamion fordul :( -
#4458 Bocsi a dupláért...
Valaki legyen szíves és le írná PM-be mit kell csinálnom hogy újra tudjak játszani, ugyan már letelt tegnap a fél órám és utána le is töröltem a játékot, de most nem tudom hogy csináljam meg azzal a progival :S Köszi előre is! -
#4457 De fasza grafikád van... :OO :D
Jól viszi a géped a játékot? :D