52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kazai21
    Nekem is XP-m van és megy.
  • Robi546
    xDD
  • vajo
    Én majd a 8-at fogom legközelebb megvenni. :D Addig jó az XP is :D DE nem hsizem el, hogy nem megy XP-n. van directx9-em, új drivert is szedtem le a videókarihoz... Fos ez a T&T..bezzeg a shift2 elment maxon.., ez meg el se indul. Kezdek aggódni, mi lesz az ETS2-vel... xDD
  • MauroN
    Nem, én Windows 7-et használok
  • vajo
    nem jár valaki hasonló cipőben??
  • kisvory
    Nekem nem tudom mi a baja simán kellene vinnie a gépemnek de tisztára laggol...:(
  • Kistódi
    Ha visszaolvasol akkor megtalálod a demo-t Kisbrekusz linkelte be..
  • ForceindiaFisi
    Valaki legyen kedves segíteni nekem

A kérdés tehát,hogy HOL lehet letölteni a játékot?milyen oldalról?
    lehetőleg ne navigáljatok,hanem linkeljetek.
  • Robi546
    amit nem tesznek bele ebbe.
  • Cosmo1999
    ha ebbe mindent ellőnének mi lenne benne a poén?
    Úgyértem hogy ha lesz ETS3 abba mit csinálnának?
  • tpbence0323
    Sziasztok egy egyszerü dolog
    na szerintem a kamion es a trailer közötti vezetekek jo lenne ha összekapcsolodnanak
    nem?
    (EZ CSAK ÖTLET)
  • Kistódi
    Na kötekedik már Csak viccelek:D
  • gumikacsa
    Ja, az apróbetűs rész, a szerződés legalján. De a topik neve akkor sem az.. (már csak azért is :P)
  • Kistódi
    +1
  • Solt
    A megjelenési dátum felet van.
  • gumikacsa
    Ezt hol olvastad?
  • ntex
    Töröltetve...
  • ntex
    Alright, attól még a keresőben nincs benne :) Akkor szólok egy modinak hogy zárják amazt...
  • Kistódi
    Nincs szét offolva ez sem mert Euro Truck Simulator 2 és Trucks & Trailers topik a neve...
  • ntex
    Csináltam T&T Topicot ha nem akarjátok ezt szétoffolni :)
  • luspaydavid
  • norbee46
    Sziasztok!
    Nekem tetszik a game! Köszönet Magnumrolcsi-nak a cumo-ért jövő hét csütörtökig így el leszek aztán das bolt! Kíváncsi leszek hogy gamepad-dal milyen lessz mert billel nem az igazi! Megaztán most csak laposon nyomom az asztalin jobb lesz az tuti!
  • TruckerDave
    Ez tényleg működik.
  • TruckerDave
    Attól még lehetek értelmes, hogy nem tudok mindent.
  • ForceindiaFisi
    és hol van a hivatalos honlap?elvileg az még nem üzemel.
  • Magnumrolcsi
    40perce megy a jatek, ugy látszik idokorlat nincs, szal megoldva.
  • MANos Viktor
    Amúgy szvsz. a játékban a feladatok nagy része elég nagy hülyeség...
  • Atikah
    Kamionok topikba írtad:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy 15 éves is lehet értelmes, lásd én! :D

Legelső link, letöltöd a windows/system mappádba, és tádááá :OO
  • Magnumrolcsi
    Megoldas, most szedtem le én is, és működik. Onnan tudom mert délelőtt kijátszottam a 30percet.
    Kicsomagol, a játék exe-et felül írni ezzel, játszik. Meddig működik nem tudom. Most kezdem el tesztelni.
  • TruckerDave
    Ezt írja ki:
  • MANos Viktor
    A növényzet alapból szar... :D
  • TruckerDave
    De nekem a trial reseter se indul el :S valami hibát ír ki.

Mindjárt csinálok képet mit ír ki.
  • NiQ
    Nállam is ez van.Ennyire nem lehet szar a gépem. A fél óra csak állítássokkal ment el.
  • Scania R580
    Hát nekem a növényzet nagyon nem tetszik, pedig minden maximumon van, bár ettől eltekintve szerintem elég jó lett a grafika.
  • daf xf
    Sziasztok!
    valaki segítsen már légyszives. Nekem az scs file kibontásánál megáll 84%nál. SZabad hely megvan 23 giga. Mitöl lehet ez?
  • Rob02
    Sziasztok!
    Először kell egy frissen telepített játék! A játék mappájában megkeresed az exe fájlt és becsomagolod! Ezután kell a Trial Reset program amit már korábban belinkeltek #4436HSZ! Itt:#4425HSZ pedig szintén linkeltek már egy oldalt ahol a 12.oldal alján található képek alapján már meg lehet oldani az időlimites problémát! A végén csak törlöd a játék exe fájlját és a becsomagolt exe-t bemásolod az előbb törölt helyére!
  • Csabesz001
    A trial reset-es dolgok ott vannak a játék telepítésétől kezdve a #4448-as hsz.-ben. Tessék szépen visszaolvasni.
    De:
    Feltolod a játékot, friss .exe-t kimásolod, majd becsomagolod. Játszol, letelik az időd, Trial resettel üríted a registry-t, kitörlöd a játék .exe-jét, berakod a frisset, és van még fél órád.
  • SnyperD
    Esetleg a Scanian a nagy tükör felett a kis tükörnek nem panoráma képet kéne adnia? Mert így nagyon szar tolatni :/ . Meg szerintem nem reális ahogy a kamion fordul :(
  • MANos Viktor
    Bocsi a dupláért...
    Valaki legyen szíves és le írná PM-be mit kell csinálnom hogy újra tudjak játszani, ugyan már letelt tegnap a fél órám és utána le is töröltem a játékot, de most nem tudom hogy csináljam meg azzal a progival :S Köszi előre is!
  • MANos Viktor
    De fasza grafikád van... :OO :D
    Jól viszi a géped a játékot? :D