52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Scania R580
    Tölthető a 30 perces demó! (jó ilyenre felkelni)
    Letöltés/Download
  • Gis80s
    Én az 576-nál rendeltem és eredetileg 06.16 volt az érkezés dátuma, de átírták 06.24-re :-S
  • vajo
    Kéne belőle pár model :DDD
  • SnyperD
    Én itt volnék csak le se szarnak ha írok nekik pont mint a munkahelyemen :D. Én hiába kérek targoncát a csapatnak :D
  • norbee46
    Most olvasom a seven m oldalát és ott 06.23-a van írva.
  • Totoo
    Kéne egy ember aki megtudná osztani az ötletünket a játék gyártóival. Lenne ien ember ? (valami scs software forum iesmi)
  • Robi546
    az szerintem is jó lenne! de ezt az ETS 2-be kell hogy beletegyék mivel már mindjárt kész a T&T! :)
  • Totoo
    Ezt az ötletet én is lájkolom pl valami kis felgyorsított videó amíg pakolják a cuccokat sokat dobna a játékon.
  • norbee46
    Szuper!
    Kíváncsi leszek pénteken ott lesznek-e a boltok polcain? (remélem mert már nagyon várom!)
  • Gell97 kolega
  • luspaydavid
  • Robi546
    nagyon jó! :)
  • RS
  • Kistódi
  • Kistódi
    Az nem lenne rossz targoncával megraknának meg ilyenek :D
  • leho94
    meg legalább ott tényleg szállítasz valamit :D
  • Cosmo1999
    Jó hát azért nem olyan szinten gondoltam
  • Kistódi
    Ez még mindig nem GTA..
  • Robi546
    jaja, nem lenne rossz. :)
  • Cosmo1999
    Hát ez egy jó példa rá.
    Bár ebbe a játékba télleg kéne egy kis "LS".
    nem úgy értem hogy farm szimuáció hanem pl az hogy ott ki lehet szállni a járműből.vannak benne animációk meg stb.
  • Robi546
    szerintem úgy lesz mint a Landwirtschafts Simulator 2011-ben abban is csak át hajtottál rajta és kész.
  • Kis Csendes
    xDDD
  • kutizsolt
    hello a T&T-nek mikor adják ki a DEMO-ját?
  • leho94
    nem hiszem hogy annyira kidolgozzák majd az embereket hogy ha pl. előtte megállsz akkor ő is megáll, sztem szimplán átlehet rajta hajtani következmény nélkül :DD
  • vajo
    Józsefváros reggel :DDD
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem simán átrohannak egymáson az emberek! Akkor a kamion mért ne tudna?
  • Solt
    Élőben egy ilyenért rád rohad a műanyag lakat... a game over egy humánus megoldás! :)
  • Truck Driver001
    Azért ez elég hülyeség, nem? Indulj ki abból, pl szűk helyre fordulsz be a szerelvénnyel, ergo pót a patkán, azon meg gyalogos. Mi történik? Esetleg pont a telephelyre bekanyarodva, a fuvar végén..erre kidobja ,hogy Game Over.
    Ettől nem lesz "élethűbb" a játék, maximum idegesítőbb.
  • Solt
    Jaj de közéjük hajtanék!!!
  • Kistódi
    Én csak belinkeltem...
  • norbee46
    #4336!
  • Kistódi
    Új Videó!! :D:D
  • Robi546
    hmm... valóban így kellene szerintem vagy aki nem akarná ezt (mert neki úgy túl nehéz lenne) akkor az Optionsban ki lehetne ezt kapcsolni és úgy. :)
  • leho94
    vagy megkéne várnod míg kijön a mentő stb, tárgyalásra járkálni elperelik a házad.. úgy az igazi :DD
  • gumikacsa
    Büntetni kellene, de nem így, hanem, ha elütöd a gyalogost, abban a pillanatban game over (abban a pillanatban, ahogy hozzá érsz, így még csak az sem lenne, hogy átmész a gyalogoson).
  • thomson002
    A pénz nem döntő dolog mert beírják, h "cheat money" és kifogyhatatlan készlete lesz, meg amúgy is, aki elakarja ütni az embereket az úgy is elfogja.
  • Robi546
    aki még nem látta volna annak mondom: a SCS Software blogon van új videó, T&T Pedestrian Test, nézzétek meg szerintem jó! :)
    Most eszembe jutott egy ötlet, még pedig: ha az ETS 2-ben lennének pedestriansok azaz gyalogosok a városban akkor úgy kellene hogy: ha valamelyiket elütnéd mármint gyalogost akkor azt a gyalogost amelyiket elütötted akkor azt egyszerűen elvenné onnan és ki írná például hogy: Elütötted a Gyalogost! Ezért levontunk a pénzedből: 15 000€-t vagy annyit hogy elég sok legyen és így szerintem senkinek se lenne kedve elütögetni a gyalogosokat főleg a kis gyerekeknek nem ?? :)
  • sftomee
    Ha megfigyeled, rengeteg parkolóban ilyen "aszfalt" van. :) Na jó, beton. Szerintem nagyon pofás. És ha tényleg csak egy csere lesz, akkor én tutira kicserélem. Lehetne az eredeti is jó, ha például, kisebb szemekből állna az aszfalt, és világosabb lenne. Mert ez így olyan, mintha fel lenne nagyítva. A színe meg a friss aszfaltéhoz hasonlít. Azért nincs mindenhol frissen aszfaltozott út. Viszont ha belegondolok, lehetne vegyesen is. Itt ilyen, ott meg olyan. :) Na most már eléggé elszaladtam. :D
  • vajo
    A fizika tabu. Ha programozó vagy akkor belenyúlhatsz a .dll fájlokba, de amúgy ha nem tudod akkor felesleges. A textúrákat pedig bármikor lehet cserélni. Csak nem úgy mint PS-ben. :DDD
  • gumikacsa
    Én most azt mondanám az eredeti jobb. Azon az aszfaltnak inkább van aszfalt szine, mint a módosított képen. Az inkább beton. A környezet is szebb az eredetin. (igaz, csak mobilon láttam a képeket.)